KINESITHERAPIE VALERIE ARBYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESITHERAPIE VALERIE ARBYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.601.638

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 14.02.2014 14036-0382-009
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0359-009
02/08/2012
ÿþOndememingsnr: (Ox (..3--2,

Benaming

(voluit) : Kinesitherapie Valérie Arbyn

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolfgang d'Urselstraat 8/D te 2880 Bornem

Okt derwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Olivier Maeyens, notaris te Bornem op 23 juli 2012 en aangeboden ter registratie blijkt dat :

1) a) Mejuffrouw ARBYN Valérie Marthe Stanley, geboren te Deume op twintig februari negentienhonderd tachtig, wonende te Bornem, deelgemeente Hingene, Wolfgang d'Urselstraat 8/D en b) de heer ARBYN Marc Germaine Henri, geboren te Temse op zestien juni negentienhonderd acht en veertig, gedomicilieerd te Bornem, deelgemeente Hingene, Wolfgang d'Urselstraat 81D, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbeperkte duur onder de benaming "Kinesitherapie Valérie Arbyn", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bornem, Wolfgang d'Urselstraat 8/D .

2) de vennootschap tot doel heeft ,zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De toepassing en de uitoefening van de kinesitherapie, manuele therapie, medische trainingstherapie, sportkinesitherapie en taping, pelvische - reeducatie (electro- ) acupunctuur, lymfedrainage, postoperatieve-kinesitherapie, relaxatietherapie, prenatale-kinesitherapie, respiratoire-kinesitherapie, cardiovasculaire-kinesitherapie, personal coaching en medische sportbegeleiding, ATPS, myofasciale therapie, orthopedische geneeskunde-cyriax, alsook alle commerciële verrichtingen en verhuring van kinesitherapeutische apparatuur, alsook alle mogelijke consultancy- en onderwijsactiviteiten, dit alles in de meest ruime zin.

Het verlenen van diensten van advies, bijstand, preventie en gezondheidszorg aan zieken, zorg behoevende ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven, organisaties voor maatschappelijke dienstverlening en andere instellingen, verenigingen (rechts)personen of organisaties voor gezondheids- of patiëntenzorg, consultant voor bedrijven op het vlak van de verpleegkunde, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties voor kinesitherapie, schoonheidszorgen, sauna, baden en dergelijke. Het uitbaten van een schoonheidssalon in de meest ruime zin. Dit omvat ondermeer: gelaats- en lichaamsverzorging, aanbrengen van maquillage, zonnebanken, zwembaden, manicure, pedicure, ontharing, massage en sauna.

Het verlenen van diensten in verband met fitness training, power training, conditie training, body building, aerobics, stepaerobics, power plate, dans- en andere ontspannings- mogelijkheden.

Aan- en verkoop van de producten nodig met het oog op voorgaande en ondermeer:

schoonheidshaarverzorgingsproducten, juwelen en modeaccessoires.

Het kopen, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van de infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen. Meer specifiek de aankoop, verkoop, import, export, kleinhandel en groothandel van computer hardware, software, internet en websitetoepassingen, alsook computerontwikkeling en assistentie,

Het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, onderhoud, administratie, financiën en beheer.

Dit alles in de meeste ruime zin.

De uitbating van speel- en sportterreinen.

Het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder of bedrijfsleider in andere vennootschappen of ondernemingen,

Het optreden als tussenpersoon in aile voornoemde verrichtingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even op welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een soortgelijk of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

t:. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12136298

be a

st~

EIERGELEGD

24 `07- 2012

GRÍI=FÎE R sÂNK Van

I KOOPHAND ~~. x , ECHEZEN

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

{` 1ioo behouden aan het Belgisch Staatsblad

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3) het geplaatste kapitaal achttien duizend zeshonderd Euro bedraagt, verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Op het kapitaal werd ingeschreven ten belope van vijfennegentig aandelen door mevrouw Valérie Arbyn, en ten belope vijf aandelen door de heer Marc Arbyn. Het kapitaal is volstort isten belope van één derde of zesduizend tweehonderd Euro

4) de vennootschap bestuurd wordt door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

5) iedere zaakvoerder bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6) de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden wordt door ieder zaakvoerder afzonderlijk De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

7) er jaarlijks een gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid door de zaakvoerders en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en veertien,

8) het boekjaar van de vennootschap ingaat op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

9) het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, hetzij 23 juli 2012 tot 30 juni 2013. 9) werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbeperkte duur: Mevrouw Valérie Arbyn, voornoemd;

10) dat werd aangesteld als bijzondere volmachtdrager de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Herrebosch Si Co", met zetel te

Asse, Brusselsesteenweg 32817, of diens aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie der akte 'Oprichting';

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

De notaris

Olivier Maeyens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KINESITHERAPIE VALERIE ARBYN

Adresse
WOLFGANG D'URSELSTRAAT 8D 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande