KINESITHERAPIE VAN BELLINGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESITHERAPIE VAN BELLINGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.533.495

Publication

23/04/2014
ÿþ mod 11.1



{ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2140756



vc behc 11II

aas

Bel! 5taa

Neergelegd f r griffie van de Rechtbank vara Rmbarrdel Airtwer en,

/~ ,,( ANTWERPEN Griffie 1 APR.2014

05b0 fl =33 .495

Benaming (voluit) : Kinesitherapie Van Bellingen

(verkort)

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Matteottistraat 30

(volledig adres) 2845 Niel

Oncierwerp(en) akte ; OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratIe om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te;

; Antwerpen, afdeling Antwerpen. ;

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris; te Antwerpen, op 7 april 2014, dat:

l 1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de;

: rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "Kinesitherapie; Van Bellingen".

2. Zetel: Niel, Matteottistraat 30.

3. Oprichters:

1. Mevrouw VAN BELLINGEN Katrien, geboren te Antwerpen op 19 juli 1984, wonende te 2845 Niel,,

Matteottistraat 30.

2, De heer VLEMINCX Ken, geboren te Boom op 26 september 1985, wonende te 2845 Niel,

Matteottistraat 30.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.350,00 euro.

- sub 3.1: 9.880,00 euro; ;

- sub 3.2: 2.470,00 euro. '

7. Samenstelling: in geld. ;

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste; boekjaar eindigt op 31 december 2015,

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een; ;; twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van; een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na; :: vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen;

terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat; ;; ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze;

laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden; i en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben; zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw VAN! BELLINGEN Katrien, voornoemd.

Indien, om welke redenen ook, de voornoemde zaakvoerder haar functie niet meer zal uitoefenen onder! ;; meer door overlijden of uittreding wordt nu voor dan tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld: de heer, VLEMINCX Ken, voornoemd.

13. Commissarissen: geen. "

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel: de beoefening van de kinesitherapie overeenkomstig de; ; deontolo.9isghe _gedragsregels eigen aan _deze _beroepsuitoefening, _daaronder_begreper~ alle g iyjteit .0 _en:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

23/04/2014

isch Staatsblad

Ondernemingsnr

mod 11.1

d{- behouden aan het Belgisch Staatsblad

verrichtingen die kinesitherapeuten uit hoofde van hun diploma wettelijk mogen uitvoeren en alle aanverwante' activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de kinesitherapie, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- behandeling van patiënten inzake revalidatie door beweging, met of zonder apparatuur, toepassen van medische massage, medische fitness, heilgymnastiek in ai zijn vormen en alle noodwendigheden, conditietraining, sportmassage, aanwenden van baden, fangobaden, elektrotherapie, mechanotherapie, en dergelijke meer;

- alsmede het geven van diverse therapieën via de vaardigheden verkregen door getuigschrift of diploma zoals onder meer therapieën aansluitend bij relaxatie, stresshantering, sofrologie, haptonomie, psychologie, psychotherapie, psychomotoriek, leerbegeleiding, en dergelijke meer;

- het aanbieden van wellness-behandelingen aansluitende bij aromatherapie, shiatsu massage, hot stone massage, babymassage, ontspanningsmassages, en dergelijke meer.

Voorgaande opsommingen zijn exemplatief en niet limitatief bedoeld.

De eigenlijke kinesitherapie zal enkel door gediplomeerde kinesitherapeuten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap, met dien verstande dat de vennootschap rechtstreeks alle verschuldigde honoraria ontvangt.

De vennootschap heeft aansluitend op het voorgaande tevens tot doel:

- de kwaliteit van de door de vennootschap gepresteerde diensten te ondersteunen en verbeteren en te dien einde de lokalen, installaties, materialen, grondstoffen en producten, noodzakelijk voor het uitoefenen van het beroep te verwerven, te laten bouwen, verbouwen en/of beheren, evenals het administratief en paramedisch personeel nodig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap tot haar beschikking te stellen;

- de organisatie, inrichting, uitrusting en uitbating van één of meer kinesitherapeutische kabinetten en centra voor hoger vermelde aanverwante activiteiten, met inbegrip van de verhuur van lokalen die betrekking hebben op hoger vermelde activiteiten, alsmede de aan- en verkoop, het huren en verhuren en invoeren van alle medische apparatuur, toestellen en begeleidende accommodaties die betrekking hebben op voormelde activiteiten evenals van alle lichaamsverzorgings- en schoonheidsproducten (zowel aangekochte als zelfbereide);

- alle voorlichting met betrekking tot voormelde activiteiten met een educatief en instructief doel te geven, door middel van bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, het houden en organiseren van voordrachten, seminaries, publicaties, cursussen en workshops, dit zowel aan leken als professionelen en zowel in groep als individueel;

- het ontwikkelen en uitwerken van evaluatiesystemen, testmateriaal en van ontwikkelingsgericht spelmateriaal;

- het verlenen van advies en consultancy aangaande al het voorgaande.

Deze activiteiten kunnen door de vennootschap uitgeoefend worden, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in andermans naam en voor andermans rekening door op te treden als tussenpersoon of in welke hoedanigheid ook.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en met eerbied voor het beroep van kinesitherapeut.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; zij is eveneens gerechtigd alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of organisaties die hetzelfde, een aanverwant of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a~-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

KBC.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op da laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0191-009

Coordonnées
KINESITHERAPIE VAN BELLINGEN

Adresse
MATTEOTTISTRAAT 30 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande