KINESITHERAPIE VAN DE VLOET

Divers


Dénomination : KINESITHERAPIE VAN DE VLOET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.512.146

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend vijftien, 1 juli

1. Dhr. Van de Vloet Valère, wonende te 2960 Sint-Job-in t-Goor  Moskoeylaan 34, met RR 90.01.22-195.72 en geboren op 22 januari 1990.

2. Mevr. Cornelis Evelien wonende te 2960 Sint-Job-in t-Goor, Fresialaan 10 met RR 91.12.30-442.71 en geboren op 30 december 1991.

BENAMING - DUUR - ZETEL  DOEL

Artikel 1: Benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de naam  Kinesitherapie Van de Vloet . Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Sint-Job-in t-Goor, Moskoeylaan 34.

De zaakvoerders kunnen deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekeningen of door deelname van dezen:

Het uitbaten van een kinisistenpraktijk en de verstrekking van diensten of het gebied van fysische geneeskunde zoals kinisitherapie en aanverwante behandelingsmethodes; het vertrekken van onder meer volgende kinesitherapietechnieken: manuele therapie, myofasciale therapie, pelvische rëducatie, psychomotoriek, vroegbegeleiding kinderen, lymfedrainage, rugschooltraining,kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, revalidatietechnieken mt oefeneingen, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Het ter beschikking stellen van alle mogelijke middelen, ruimten, installaties en materiële voorwaarden tot de verwezenlijking van haar doel;

Het aankopen, het huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om voornoemde activiteit uit te oefenen;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoal de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer en de valorisaties van alle waardepapieren;

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen van een onroerend vermogen; alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de

verbouwinng, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor andere van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Kinesitherapie Van de Vloet

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Moskoeylaan 34

2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor)

België

*15311404*

Luik B

0633512146

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

03-07-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm belangen en participaties te verwerven en /of aan te houden in bestaande of nog op te richten vennootschappen, verenigingen of ondernemingen. Zij kan deze belangen en participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen of te coördineren. Zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar aanvaarden.

Om het even welke management-, organisatie-, of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

In België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard en zij mag hieraan leningen verstrekken.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend (1.000,00 euro, vertegenwoordigd door honderd

(100) aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt

bepaald en is als volgt verdeeld:

De Heer Van de Vloet Valère, voornoemd : 99 aandelen

Mevrouw Cornelis Evelien, voornoemd : 1 aandeel

Artikel 6

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij

kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennootpandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Artikel 7

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register gehouden.

C. OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Artikel 8.

Elke vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, mits instemming van alle vennoten.

- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, beroep, en woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de prijs van de overdracht. De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden na de ontvangst van deze brief een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de overdracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden. Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

- Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tenzij de vennootschap de aandelen zelf inkoopt. De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 9.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De aandelen van een vennoot kunnen wegens overlijden enkel overgaan met instemming van alle vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist indien deze aandelen ingevolge overlijden overgaan aan: de echtgenoot of de afstammelingen van de overleden vennoot.

Indien de erfgenamen of legatarissen als titularis van de lidmaatschapsrechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals een derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die voor de opdrachten onder levenden zijn vastgesteld in de statuten, in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De erfgenamen, legatarissen, of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en de naam, voornamen, beroep en woonplaats mededelen van de erfgenaam, legataris of rechtsverkrijgende aan wie de aandelen zouden toekomen.

Deze kennisgeving geschiedt op dezelfde wijze als aangeduid in voorgaand artikel en bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend. Vanaf ontvangst van deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als voorzien onder voorgaand artikel.

De erfgenamen hebben in dit geval enkel recht op de vermogenswaarde van de aandelen, waarvan prijs en betalingsmodaliteiten worden vastgesteld zoals hierna bepaald onder artikel elf.

Artikel 10.

In geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen of ingeval van verplichting tot afkoop, ingevolge weigering van goedkeuring zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen of belangengroepen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de derdedeskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

Bij gebreke van afkoop om welke reden ook, binnen de gestelde termijn, zal vanaf het verstrijken van de termijn tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaalde bedrag van de afkoopwaarde, berekend aan de bibor-rentevoet.

Artikel 11.

De Heer Téblick Jens is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Dit mandaat is bezoldigd.

De Heer Téblick Niek, is stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen de stille vennoot beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. D. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

De Heer Van de Vloet Valère wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de duur van de vennootschap.

Hij kan te allen tijde ontslag nemen. Het ontslag van de zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennoot-schap ontbonden wordt. Hij wordt van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aange-wezen opvolger-zaakvoerder en bij gebrek hieraan door de overblijvende beherende vennoot/vennoten, aan wie de ontslagnemende zaakvoerder zijn aandelen moet overdragen.

Is hij tevens enige beherende vennoot, dan dienen er één of meerdere nieuwe beherende vennoten tot de vennootschap toe te treden, of bij ontstentenis hiervan dient een buitengewone algemene vergadering van de stille vennoten gehouden te worden om te beraadslagen en te be-sluiten, volgens de voorschriften van een statutenwijzi-ging, tot omzetting van de vennootschap in een andere rechtsvorm, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoten beperkt is tot hun inbreng.

Het overlijden, het faillissement, de onbekwaamverklaring, de afwezigheid of het ver-lies van hoedanigheid van vennoot, heeft dezelfde gevol-gen als het ontslag.

De opdracht van zaakvoerder kan slechts worden herroe-pen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de bepalingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits daartoe ernstige redenen voorhan-den zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 13.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen is evenwel

het éénparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 14.

De zaakvoerder kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend.

In voorkomend geval bepaalt de zaakvoerder de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de

algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

Artikel 15.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend

waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komen van de

algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van

vennootschappen.

Artikel 17.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is behoudt de algemene vergadering het vermogen om toch

commissarissen aan te wijzen die onderworpen zijn aan al de nieuwe wettelijke bepalingen dienaangaande.

E.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de laatste vrijdag van mei om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enige

aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over

de wijziging van de statuten.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake

van :

-benoeming en ontslag van zaakvoerder en commissarissen en hun eventuele bezoldiging vast te stellen.

-De vaststelling van het salaris van de zaakvoerder en van de vergoedingen voor commissarissen

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder en de commissarissen.

-Het verlenen van kwijting

-Het vaststellen van de jaarrekening

-De bestemming van de beschikbare winst.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 20 van

deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen

van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 19.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten eenparig en

schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail

of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd

naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van

besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte wijze

getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enig andere plaats in het rondschrijven

vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot

het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van

besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt

indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige

goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de

vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht op om de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de

genomen beslissingen.

Artikel 20.

De zaakvoerders en eventueel de commissarissen afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering

als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. De oproepingen geschieden bij ter

post aangetekende brief.

Artikel 21.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet bepaalde

formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Artikel 22.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 23.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de secretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 24.

Indien voor de benoemingen die moeten gebeuren door de vergadering geen kandidaat de volstrekte meerderheid haalt, wordt herstemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen haalden. In geval van staking van stemmen bij de herstemming is de oudste in leeftijd verkozen.

F.INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 25.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenenderdtig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en sluit af voor de eerste maal op 31 december 2016.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. De jaarrekening omvat minstens de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover daartoe de wettelijke verplichting bestaat, stellen de zaakvoerders jaarlijks een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winst. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 27.

Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Artikel 28.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoeding van de vereffenaars.

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaargevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen. Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden volstort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende volstort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen.

H.VERWIJZING

Artikel 29.

In de mate deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de verplichtingen niet als statutair, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen, in de mate de verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

I.WOONSTKEUZE

Artikel 30.

De vennoten, de zaakvoerder en de eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de vennootschap.

J.Verbintenissen

Alle verbintenissen aangegaan vanaf 1 juni 2015 worden geacht te zijn aangegaan door de vennootschap. K.Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Nova Accounting bv ovv bvba, Oude Veldstraat 33, 2960 Brecht, RPR Antwerpen 0832.053.033 om alle formaliteiten te vervullen, inschrijvingen te nemen, wijzigingen en schrappingen door te voeren bij het Ondernemingsloket, de BTW, de Directe Belastingen en Sociale secretariaten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Waarvan akte

Verleden te Sint-Job-in t-Goor, datum als boven.

Van de Vloet Valère Cornelis Evelien

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KINESITHERAPIE VAN DE VLOET

Adresse
MOSKOEYLAAN 34 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande