KINETICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINETICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.943.563

Publication

09/07/2014 : AN269982
16/10/2014
ÿþ lele«1 il .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111I111,11.1111,!,1.11111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NUrgelegcl ter griffie van de Rehtbilnk

Van loophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 7 OKT

Ondernemingsnr : 0432943563

Benaming

(voluit) : KINETICS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2W0 Deurne, Schotensesteenweg 337

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - GOEDKEURING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN RE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL ANTWERPEN.

Uit akte verleden voor geassocieerde notaris Olivia Weilekens, te Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 29

september 2014, heeft de buitengewone atgemne vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid " KINETIDS", met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Schotensesteenweg 337, als volgt

beslist:

11 De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

2/ De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te benoemen tot statutair zaakvoerder;

De heer DUCHEYNE Jon, voornoemd, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

De vergadering besluit te benoemen tot opvolgend statutair zaakvoerder, ingeval van vooroverlijden of gelijk

welke andere redenen die er toe lijden dat de heer DUCHEYNE Jon zijn taak als statutair zaakvoerder niet

meer kan waarnemen: mevrouw ROTTY Greta, die verklaart haar benoeming tot opvolgend statutair

zaakvoerder te aanvaarden.

3/ De vergadering besluit tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij rekening

wordt gehouden met

- de inmiddels genomen beslissingen;'

- de gewijzigde vennootschapswetgeving;

- de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen.

De nieuwe tekst van de statuten zal voortaan luiden als volgt

I.- NAAM ZETEL - DOEL - DUUR

N De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt :"KINETICS",

BI De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen, district Deurne, Schotensesteenweg 337.

C/ De vennootschap heeft tot doel

a) het verstrekken van kinesitherapeutische behandelingen, het geven van lessen In lichamelijke opvoeding, het uitbaten van een Finse sauna en al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband hierbij aansluit;

b) de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huren en verhuren, van aile verhandelbare goederen, in de meest uitgebreide zin;

Alle vervoer-, opslag- en expeditie activiteiten fangs de weg, over de zee of in de lucht. Alle ondernemingen van commissionair-expediteur bij vervoer, vervoercommissionair, vervoermakelaar, tussenhandelaar, huren, verhuren en uitbaten van opslagplaatsen en magazijnen, het in- en uitklaren van aile goederen bij de toldienst, aile transit- en borgstellingen, distributie, meubelbewaring en consignatie;

c) Het verkopen, aankopen, beheren, verhuren, Investeren van en in aile onroerende goederen.

Het participeren door middel van inschrijvingen, deelname of verkrijgen van aandelen in aile andere

vennootschappen.

Hel terbeschikkingstelling van aile bureelmachines en bureelapparatuur aan derden.

Het verzorgen van de administratie en het leveren van aile andere diensten ten behoeven van derden.

Het voorgaande in de meest ruime zin van het woord.

d) de aankoop van producten en het vervaardigen van materialen dienstig in de bouw en aanverwante nijverheid. De aan- en verkoop, de In- en uitvoer van bouwmaterialen en toestellen, onderhouds- en ontsmettingsproducten en aanverwante producten, niets uitgezonderd noch voorbehouden en dit zowel in België ais in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en coördineren van werken met hoger vermelde en aanverwante producten, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

De import en export, de aan- en verkoop, ook via postorders, vervoer en bewerking en vervaardiging van aile koopwaar, waren afgewerkte en niet afgewerkte producten, voedingswaren, machines, verbruiks- en gebruiksvoorwerpen en materialen niets uitgezonderd en alles genomen in de breedste zin van het woord en zonder beperking van aard dezer goederen.

Inbegrepen zowel grondstoffen en verwerkingsproducten van allerlei aard ais werktuigen, elektrische benodigdheden, huisraad, huishoudelijke apparaten, meubelen of versierende voorwerpen, textiel, Ieder, plastiek en metalen producten, sportartikelen, transportsystemen, verpakkingssystemen, goederenbehandelingssystemen, waren en voorwerpen.

Het optreden als tussenpersoon, makelaar en commissionair;

Het verlenen van diensten op het vlak van marketing, verkoopspromotie, design, advertising en marktonderzoek.

De vennootschap handelt voor eigen rekening.

In consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

e) Alle onroerende verrichtingen, namelijk huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in 'Amen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkave-lingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en hoventersbedrijven, aile beheer van onroerende goederen.

Aile vormen van vrijetijdsuitbatingen, daarin onder meer begrepen hotel, restaurant en drankgelegenheden, uitbating en inrichting van kampeerterreinen, pretparken en van alle binnen- en buitensportmanifestaties en-activiteiten. Pedlcure en niet-medische lichaamsverzorging.

Het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen.

Bouw, inrichting, beheer van aile inrichtingen voor bejaarden alsook voor fysisch en mentaal gehandicapten, niets uitgezonderd en dit alles In de breedste zin van het woord.

Het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied.

De vennootschap ontzegt zich uitdrukkelijk aile activiteiten van vermogensbeheer en beleggingsadvies betrekking hebbend op roerende waarden.

De organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven. De vennootschap mag borg staan voor derden.

De vennootschap kan ten aile tijde kasbons en obligaties uitgeven met of zonder hypothecair krediet of voorrecht, bij besluit van de raad van bestuur, die de interestvoet en de modaliteiten vaststelt.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar best geschikt voorkomen. Zij mag aile handelingen doen die rechtstreeks of onrecht-streeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken ; zij mag zich door vereni-iging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of om het even op welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doe hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard is haar activiteit te bevorderen.

Zij kan hoegenaamde handels- nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Zo kan zij zich ook ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken zullen in onder aanneming gegeven worden.

D/ De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd,

E/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in ZEVENHONDERDVIJFTIG (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

FI De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is:

De heer DUCHEYNE Jon, rijksregistemummer 580806 499-13.

Ingeval van vooroverlijden of gelijk welke andere redenen die er toe lijden dat de heer DUCHEYNE Jon zijn taak ais statutair zaakvoerder niet meer kan waarnemen: zal mevrouw ROTTY Greta, rijksregisternummer 510601 484-17 de taak van opvolgend statutair zaakvoerder waarnemen voor de duur van de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen,

G/ Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op eerste zaterdag van april om veertien uur.

Indien die dag een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschonven naar de eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen,

HI Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II De vennootschap kan oelk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in' de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Vo/mmcht

Bijzondere volmacht wordt verleend door FILB Antwerpen, 2600 Berchem, Roderveldiaan 3, met macht om elk afzonderlijk te hmndefen. teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de nndememingo|oke#en, directe als indirecte bo|ost{ngen, btw en alle andere nxorhaidolnotondan, zowel voor heden nis in de toekomst, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.





Bijiagen-bii-lret-Beigisch-Staatsblact .--16/1-0/20-111--Annexes- du-Mutateur -b-élgt Voor ontledend uittrekse (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 29 september 2014.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : AN269982
07/09/2011 : AN269982
26/08/2010 : AN269982
01/09/2009 : AN269982
21/08/2008 : AN269982
27/08/2007 : AN269982
12/08/2005 : AN269982
20/08/2004 : AN269982
29/07/2003 : AN269982
03/10/2002 : AN269982
23/08/2001 : AN269982
21/07/1992 : AN269982
01/01/1992 : AN269982
01/01/1989 : AN269982
19/01/1988 : ANA18923

Coordonnées
KINETICS

Adresse
SCHOTENSESTEENWEG 337 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande