KINGDOM LIFE CENTRE

Association sans but lucratif


Dénomination : KINGDOM LIFE CENTRE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.678.324

Publication

04/09/2013
ÿþMOR 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto j Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) I bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 5. 3 .7 " 6 7 8 " 3 2 4.7

Benaming

(voluit) : KINGDOM LIFE CENTRE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : KRIJGSBAAN 182, 2640 MORTSEL

Voorwerp akte : OPRICHTING VZW KINGDOM LIFE CENTRE

ZIJN AANWEZIG

1/ Mevrouw ANDIMIGNON Veronique Elise, geboren te Victoria Mahe, Seychelles op 7 februari 1958, rijksregistemummer 58.02.07-454.83, wonende te 9120 Beveren Waas, Gentseweg 172.

21 De Heer OHENHEN, P1US, geboren te Ibadan, Nigeria op 14 oktober 1973, rijksregistemummer 73.10.14-433.71 identiteitskaartnummer B 0881057 06, wonende te Antwerpen-Borgerhout, Florastraat 8.

31 Mevrouw EKUASE Igbinovia, geboren te Benin City, Nigeria op 21 mei 1963,rijksregistemummer:63.05.21-592.39 identiteitskaartnummer B 00005723 97, wonende te Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat 52.

OPRICHTERSVERKLARING

De comparanten richten bij deze een vereniging zonder winstoogmerk op met de naam "KINGDOM LIFE CENTRE" in het kort "KLC" met zetel te 2800 Antwerpen-Berchem, Jan Moorkensstraat, en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven.

ARTIKEL I. NAAM

De naam van de vereniging is: KINGDOM LIFE CENTRE, Afgekort: "KLC".

ARTIKEL II. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de v.z.w. Kingdom Life Centre is te 2640 - Mortsel, Krijgsbaan 182,

gerechtsarrondissement Antwerpen

ARTIKEL III, DUUR

De vereniging is opgericht boor onbepaalde duur.

ARTIKEL IV, DOEL

Het voornaamste doel van de v.z.w. Kingdom Life Centre bestaat uit de praktijk en het verspreiden van het Evangelie van de Heer Jezus Christus zoals in de Bijbel opgetekend en om levens en, bij gevolg, onze maatschappij ten beste te zien veranderen. Ons doet is om allen die dagelijks, op aarde, van het koninkrijksleven willen genieten, te onderwijzen en toe te rusten, door middel van de organisatie van conferenties, seminars, workshops, huisgroopsamenkomsten, stadsacties, alsook door middel van radio- en televisieprogramma's. Dit doel bevat eveneens het openen van een boekwinkel en het gebruiken daarvan als een instrument om mensen door het lezen toe te rusten. Dit kan uitgebreid worden tot het openen van een school, een universiteit  allemaal met het idee om mensen toe te rusten door formeel onderwijs van het Woord van God. Het sociaal aspect van ons doel is om een platform te creëren waar alle nationaliteiten kunnen netwerken. Dit zal het openen van een fitness-centre bevatten voor leden van ons Iiefdadigheidswerk.Naast onze activiteiten in België mag dit liefda-digheidswerk geestelijk, zendings-, en sociaal werk verrichten  ook in Afrika en andere delen van de wereld. Het zal een vereniging zonder winstoogmerk zijn, liefdadiglfilantropisch, een organisatie met een Volle Evangelie, Pinksterkarakter, De vereniging mag alle verrichtingen doen die betrekking hebben op het doel en zij is be-voegd alle roerende of onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft in eigendom te bezitten en erop zakelijke rechten te vestigen en uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111,1.111j111111

MOD 2.4

ARTIKEL V. GELOOFSBELIJDENIS

1, Het v.z.w, Kingdom Life Centre gelooft dat de ganse Bijbel het ware Woord van God is.

2. Het v.z.w. Kingdom Life Centre gelooft en doet wat de Bijbel beveelt:

-Het bestaan van een ware God en de Drievuldigheid;

-De Vader, de Zoon en de 'Heilige Geest;

-Jezus is waarlijk God en waarlijk mens;

-De Heilige Geest is een goddelijk persoon;

-De ganse Schrift (de Bijbel) werd gegeven door de inspiratie van God;

-Allen hebben gezondigd én derven de heerlijkheid Gods en hebben behoefte aan verlossing;

-Er is alleen verlossing door Jezus;

-Christus - Jezus Christus als Heer en Heiland erkennen;

-Het is de wil van God dat iedere gelovige met de Heilige Geest vervuld worde, met het bewijs van het

spreken in tongen;

- Genezing wordt voorzien in het verlossingswerk van Christus en is beschikbaar voor elke gelovige;

- De kerk bestaat uit allen die Jezus Christus als hun persoonlijke Heiland hebben aangenomen

- Er zal een lichamelijke opstanding van zowel rechtvaardigen als onrechtvaardigen zijn;

-In de persoonlijke, zichtbare, naderende wederkomst van de Heer Jezus;

-In de sacramenten van de doop en het vieren van het laatste avondmaal des Heren;

-De doop, gaven en het lichaam van de Heilige Geest;

-Het genieten van koninkrijksieven op aarde.

ARTIKEL VI, AANSLUITING

De kerk zal lid zijn van de Evangelische Alliantie Vlaanderen en mag samenwerken met andere kerken of

organisaties die soortgelijke doelen, leerstellingen en objectieven hebben, die door de raad geschikt worden

geacht.

ARTIKEL VII. LIDMAATSCHAP

Anvraag om lidmaadschap van KLC moet schriftelijk gebeuren. Lidmaatschap is toegankelijk voor iedereen die bereid is zich volledig aan Ide Bijbel (het Woord van God) en de statuten van de kerk te houden, en die aan de volgende voorwaarden voldoet. Een kandidaat-lid moet:

1.De Heer Jezus Christus als persoonlijke Heiland hebben aanvaard, vergeving van zonden van Hem hebben gevraagd, en eeuwig leven van Hem hebben ontvangen, of moet daarnaar verlangen.

2.In het water gedoopt zijn, door onderdompeling in de Naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest of erom gevraagd hebben.

3.Gedoopt zijn met de Heilige Geest of er ernstig naar zoekende zijn.

4.KLC als zijn/haar geeste ijk thuis gedurende minstens zes maanden hebben be-schouwd, met regelmatige

deelname aan zijn diensten, samenkomsten en activiteiten, en vrijwillige financiële steun.

Er is geen lidmaatschapsgeld.

De raad besluit over de aanvaarding van nieuwe leden.

Lidmaatschap van de vereniging eindigt mits:

-Geschreven ontslag,

-Dood,

-Uitsluiting door de algemene vergadering, op voorstel van de raad.

Het ontslag van een lid, betekend aan de raad, kan nooit worden geweigerd.

De uitsluiting van een lid Can slechts gebeuren mits een tweederdemeerderheid van de stemmen van de

leden van de algemene vergadering die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ARTIKEL VIII. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering' is het belangrijkste beheersorgaan van de vereniging en zij bezit alle wettelijke bevoegdheden.

Zij vergadert minstens eenmaal per jaar, In de maand maart. Zij bestaat uit alle geldig in-geschreven leden van de vereniging.

Alle princiepsbesluiten worden door de leden genomen, en alle andere beheersorganen moeten verantwoording afleggen en zich onderwerpen aan de algemene vergadering, en haar aanwijzingen volgen.

Alle algemene vergaderingen worden door de raad bijeengeroepen of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden, door middel van persoonlijke uitnodigingsbrieven aan de leden, minstens acht dagen voor de datum van de vergadering, Deze persoonlijke uitnodigingsbrieven delen eveneens een lijst van de te bespreken agendapunten mee.

Leden van de vereniging mogen in de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een ander lid van de vereniging die van een,geschreven volmacht voorzien werd.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen per eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden, behalve in de gevallen waarvoor de wet of deze statuten een andere meerderheid voorschrijven.

De stemming gebeurt met anonieme geschreven stembriefjes.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging, of, bij diens afwezigheid, door één van de leden van de raad dat hij/zij in zijn/haar plaats zal aanduiden.

s MOD 2.0

De besluiten van de algemene vergadering worden in een notulenboek opgetekend, en getekend door de leden die als voorzitter en secretaris van de vergadering hebben gefungeerd. Dit notulenboek mag aan de maatschappelijke zetel van de vereniging geraadpleegd worden, mits overleg met de secretaris of the voorzitter van de vereniging,

Niet-leden mogen de algemene vergadering bijwonen doch zonder spreek- of stemrecht.

ARTIKEL IX. RAAD VAN BESTUUR

De organisatie zal door een raad van bestuur geleid worden (hierna "de raad" genoemd), bestaande uit een minimum van 3 leden. Elk raadslid zal verzocht worden om zijn geloof in, en trouw aan de Geloofsbelijdenis uiteengezet in ARTIKEL V te bevestigen.

Elk raadslid die de voornoemde geloofsbelijdenis niet langer gelooft, of die er niet langer trouw aan blijft, zal onmiddellijk als raadslid ontslag nemen.

Op basis van één jaar zal elk raadslid om beurt ontslag nemen en mag daarna beschikbaar zijn voor herbenoeming, met uitzondering van de stichtende raadsleden.

Het doel van de raad is oni de praktische, wettelijke en financiële belangen van Kingdom Life Centre (hierna 'de Kerk' genoemd) te vertegenwoordigen. De kerk blijft autonoom wat geestelijke besluiten betreft. De raad zal programma's voor de organisatie ontwerpen en, waar nodig, commissies oprichten om deze programma's uit te voeren.

De raad zal regelmatige jaarlijkse activiteitsverslagen opstellen voor de leden van de organisatie.

De raad is verantwoordelijk voor al de praktische, wettelijke en financiële belangen van de vereniging.

De raad benoemt een voorzitter, een secretaris en een penningmeester onder zijn leden.

De besluiten van de raad worden per eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden genomen. De besluiten worden in notulen opgetekend, die bij zijn archieven geklasseerd worden.

De raad bezit de meeste uitgebreide bevoegdheden met betrekking tot het dagelijks be-stuur van de vereniging, in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergade-ring.

De raad vertegenwoordigt als college (bij meerderheid van haar leden) de kerk bij alle wettelijke en extra-wettelijke zaken en aangelegenheden. Bestaat de raad uit 3 leden wordt de vereniging vertegenwoordigd door 3 bestuurders.

Alles dat de wet niet expliciet aan de algemene vergadering voorbehoudt, valt onder de verantwoordelijkheid van de raad, die, onder zijn gezag, verantwoordelijkheden (een deel of aile) aan één of meer van zijn leden kan toevertrouwen, die dan individueel of gezamenlijk de vereniging kunnen vertegenwoordigen in en buiten rechte binnen de verantwoordelijkheden hen toegekend.

EXTERNE RAAD VAN BEHEERDERS

De raad is niet synoniem met de geestelijke leiderschap. Het geestelijke bestuur en de leiderschap van de kerk zullen bij de stichting van' de organisatie door de voorganger en een raad van oudsten (alsook zij dit tot de positie van voorganger en oudste zullen worden verkozen) worden waargenomen. De geestelijke leiderschap onderwerpt zich aan een externe raad van beheerders, die anders is dan de raad van de organisatie. De bevoegdheden van deze laatste zullen worden beperkt tot het correcte beheer en de administratie van de organisatie, in overeenstemming met de bepalingen van deze statuten en ter bevordering van de verklaarde doelstellingen.

ARTIKEL X. INKOMEN en 1SPONSERING

1, Kingdom Life Centre zal zijn inkomen bekomen uit; a) Vrijwillige bijdragen van leden en niet-leden. b) Offers en tienden van leden. p) Sponsoring. Geen lidmaatschapsgelden of verplichte bijdragen zullen worden gevraagd.

De vereniging mag giften, schenkingen, erfenissen en toelagen ontvangen.

2.Deze fondsen zullen op ,een bankrekening worden beheerd. Drie mandatarissen, gekozen door de raad, zullen gevolmachtigd worden om gelden af te halen. Elk van hen mag apart tekenen voor een intemetoverdracht.

3.De raad is gevolmachtigd om de fondsen naar behoefte te beheren, met het oog op het bevorderen van de doelstellingen van de vereniging.

4.De organisatie mag lonen aan zijn voorganger(s) betalen, en overgaan tot de aankoop of huur van gebouwen, eigendommen enz. die nuttig zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de vereniging,

5.Geen lid, niet-lid of ex-lid mag aanspraak maken op de fondsen of eigendommen van de vereniging, noch de herinvestering of terugbetaling eisen van bedragen die vrijwillig gegeven of geïnvesteerd werden.

6.De voorwaarden van alle lonen toegekend aan leden of niet-leden moeten duidelijk, schriftelijk beschreven worden en deze documenten moeten veilig bewaard worden door de desbetreffende personen en de penningmeester.

ARTIKEL Xl. DISCIPLINAIRE REGELS MET BETREKKING TOT BE-HEERDERS EN LEDEN

Bij raadpleging van zijn raadgevers is de raad bevoegd om disciplinaire maatregelen toe te passen op een raadslid die tegenstrijdig handelt ten opzichte van de doelstellingen van de organisatie zoals in de Bijbel of in de statuten bepaald.

ARTIKEL XII. REKENING EN BEGROTINGEN

Het boekhoudkundig jaar van de vereniging eindigt op 31 december van elk jaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veri o : Naam en handtekening

MOD ZO

De raad is verplicht om de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lo-pende jaar ter goedkeuring van de jaarlijkse algemene vergadering voor te leggen.

ARTIKEL Xlll. VERANDERINGEN AAN DE STATUTEN

Geen enkele bepaling vang deze statuten mag veranderd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, door een daad of een gedrag van Kingdom Life Centre, tenzij de daad of het gedrag waarvan sprake door een meerderheid van twee derden! van de stemmen in de algemene vergadering wordt goedgekeurd. Elke wijziging aan de statuten, voorgesteld hetzij door de raad, hetzij door ten minste één vijfde van de leden, moet onder de aandacht van de leden gebracht worden door middel van een geschreven mededeling, of per e-mail, minstens acht dagen voor de datum van de algemene vergadering die over het voorstel moet beslissen.

Minstens twee derden van de ingeschreven leden moeten in de vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden opdat een algemene vergadering mag besluiten over een statutenwijziging op een wettelijke manier. Wanneer dat quorum niet bereikt wordt, mag een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden, die besprekingen mag voeren en besluiten nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Er moeten minstens 15 dagen tussen de twee vergaderingen zijn,

ARTIKEL XIV. ONTBINDING, BESTEMMING VAN ACTIVA

De algemene vergadering heeft het alleenrecht om over de ontbinding van de vereniging te besluiten,

Minstens twee derden Van de leden van de algemene vergadering moeten aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden opdat besluiten op een geldige wijze genomen mogen worden. Indien dit niet het geval is, mag een tweede vergadering bijeengeroepen worden; deze mag niet binnen de 15 dagen bijeengeroepen worden. Deze tweede vergadering mag een besluit nemen ongeacht het aantal leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Het besluit van de algemene vergadering moet door vier vijfden van de stemmen van de aanwezig of vertegenwoordigde leden worden genomen.

Bij ontbinding van de vereniging zullen haar activa aan één or meer gelijksoortige Evan-gelische kerken in België worden overgedragen.

De vereffening zal door bemiddeling van de raad worden uitgevoerd.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

Eerste boekjaar

De vereniging neemt een aanvang op heden. Het eerste boek-'jaar loopt uitzonderlijk vanaf heden tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste Algemene Vergadering

De eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in de loop van de maand maart van het jaar

tweeduizend vijftien,

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Aanstelling van bestuurders

De comparanten in algemene vergadering bijeen kiezen als bestuurders (stichtende be-stuurders):

1/ Mevrouw ANDIMIGNON Veronique Elise, geboren te Victoria Mahe, Seychelles op 7 februari 1958,

rijksregistemummer 58.02.07-454.83, wonende te 9120 Beveren Waas, Gentseweg 172.

21 De Heer OHENHEN, Pius, geboren te Ibadan, Nigeria op 14 oktober 1973, rijksregistemummer 73.10.14-

433.71 identiteitskaartnummer' B 0881057 06, wonende te Antwerpen-Borgerhout, Florastreat 8,

3/ Mevrouw EKUASE Igbinovia, geboren te Benin City, Nigeria op 21 mei

1963,rijksregistemummer:63.05.21-592.39 identiteitskaartnummer B 00005723 97, wonende te Antwerpen-

Berchem, Jan Moorkensstraat'52.

De toegekende functies Worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard zo in eigen naam als in naam

van de anderen voor wie zij zich sterk maken. De toegekende opdrach-ten zijn onbezoldigd.

Zij zullen, met 2 gezamenlijk handelend, de vereniging kunnen besturen in en buiten rechte.

EERSTE RAAD VAN BESTUUR

Eerste beslissingen van de Raad van Bestuur

De hiervoor aangestelde bestuurders in raad verenigd:

Q'kiezen als voorzitter: EKUASE lgbinovia voornoemd

Q'kiezen als secretaris: OHENHEN Pius

kiezen als penningmeester: ANDIMIGNON Veronique Elise

ribeslissen dat de zetel van de vereniging gevestigd is te Antwerpen-Mortsel, Krijgsbaan 182.

Opgemaakt te Antwerpen op 23 juli 2013 in vier exemplaren.

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Vgor- behtiuddn

earf& Wei

Belgisch

StaMsblad

Coordonnées
KINGDOM LIFE CENTRE

Adresse
KRIJGSBAAN 182 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande