KIP-MECHOUI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIP-MECHOUI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.596.040

Publication

25/04/2014
ÿþmocl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13EL  ......

t NEERGELEGD

201i GE-1 e--

09 'et- 20I#

ATSBLASNTWERPE10eLeMECHELEN RECHTBANK van eoopHANDEL

MONITEUR

17

G1SCH ST

111 11 Ikli

*14088674*

BE

Ondememingsnr : 0465.596.040

Benaming (voluit) : RABHI

(verkort):

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Liersesteenweg 55

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering- kapitaalverhoging - naamswijziging - Omvorming in een Besloten Vennootschap met Beperkte Ansoprakelijkheid - nieuwe tekst statuten - ontslag en kwijting zaakvoerder in de Comm.V. - benoeming nieuwe zaakvoerder in de BVBA.

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 31 maart 2014: om 13.00 uur (neergelegd vi:56r registratie) blijkt dat de bijzondere algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

"Eerste besluit:

1.Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met VEERTIENDUIZEND HONDERD EURO 14.100,00) te verhogen om het van VIER DUIZEND VIJFHONDERD EURO TWEE CENT (E 4.500,02) opi ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO EN TWEE CENT (E 18.600,02) te brengen door inbreng in geldi en zal geschieden zonder vermeerdering van het aantal aandelen doch met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

De inbreng in geld zal onmiddellijk volledig volgestort worden voor wat betreft voormeld bedrag,

2. Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

3.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt de inbrenger tussen, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart veertien duizendr honderd euro (¬ 14.100,00) in deze vennootschap in te brengen op voormelde wijze, nadat hij heeft verklaard: volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en.l van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten': en tussenkomst, de kapitaalsverhoging door inbreng in geld definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO EN TWEE CENT (E 18.600,02) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

6. Voormelde inbreng in geld werden gedeponeerd overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen: gestort op een bijzondere rekening met nummer BE 76 0017 2390 3295 op naam van de gewone: commanditaire vennootschap RABHI bij de BNP PARIBAS FORTIS NV zoals blijkt uit een attest afgeleverd: door deze financiële instelling op 28 maart 2014.

Derde besluit: naamswijziging

De algemene vergadering verklaart de benaming van de vennootschap te wijzigen in KIP-MECHOUI.

Vierde besluit: Omzetting van de Vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld; door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor Michel Wera, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg,; Leuvensesteenweg 777, betreffende deze omzetting (artikelen 776 en 777 W.Venn.),

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren en erkennen een afschrift van deze verslagen en van de: voormelde staat van activa en passive te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag opgemaakt door de voornoemde heer Michel Wera bedriesrevisor,heeft naar aanleiding van de' vooropgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in datum van 27 maart 2014, zijn verslag gemaakt en dit besluit wordt letterlijk overgenomen als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

400r-

behouden

aan het

" Beigisch

Staatsblad

"9. Besluit.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals blijkt uit een staat van activa en passiva per 31 december 2013, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat is positief en bedraagt E 9.213,80 en is E. 4,713,78 hoger dan het maatschappelijk kapitaal van E 4.500,02. Het maatschappelijk kapitaal is lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Samen met de omvorming van de vennootschap stelt de zaakvoerder voor om het kapitaal te verhogen met E 14.100,00 door middel van een bijkomende inbreng van buitenuit. Het kapitaal van de vennootschap wordt na de geplande kapitaalverhoging E 18.600,02 en is voldoende voor een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaekvoerder kan de omvorming slechts plaatsvinden mits de geplande kapitaalverhoging effectief plaats heeft.

Kortenberg 27 maart 2014

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van ieder verslag wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Mechelen, samen met een afschrift van deze akte.

De algemene vergadering beslist na bespreking, met eenparigheid van stemmen, dat de gewone commanditaire vennootschap, wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het kapitaal zoals deze verhoogd werd als voormeld en de eventuele reserves blijven, ongewijzigd, alsmede alle elementen van het actief en het passief, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de nieuwe vennootschap zal de boekhouding die door de gewone Commanditaire vennootschap werd gehouden voortzetten.

De vennootschap behoudt haar inschrijving in het RPR te Mechelen, Deze omzetting wordt gedaan op basis van de toestand van de vennootschap op eenendertig december laatstleden.

Aile rechten en plichten en welkdanige juridische gevolgen ten voordele of ten leste van de bestaande vennootschap worden dus geheel, zonder voorbehoud, overgenomen door de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, welke juridisch de voorzetting is van de bestaande gewone commanditaire vennootschap. Dit geldt onder meer ook voor het eventuele personeel, dat alle bestaande rechten behoudt, inzake onder meer anciënniteit, vergoedingen, enz..., alsook voor elle lopende contracten welke tot op heden de gewone commanditaire vennootschap verbonden jegens derden.

De aldus nieuwe gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal bij de eerstkomende balansafsluiting en jaarvergadering de periode omvatten tussen de laatste balans en jaarvergadering en vandaag, en de boekhouding afsluiten over het ganse lopend boekjaar.

Vierde besluit - ontslag zaakvoerder.

Aangezien de algemene vergadering heeft besloten de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, geeft zij ontlasting aan de zaakvoerder in de gewone commanditaire Vennootschap te weten; Aan de voornoemde heer RABHI Abdelkarim, zaakvoerder, en dit in zijn hoedanigheid van zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaten, dewelke zijn ontslag aanvaard.

De goedkeuring van de jaarrekening over huidig boekjaar houdt integrale kwijting in van het gevoerde beleid van voornoemde zaakvoerder tot en met heden.

Zijn mandaat neemt een einde op heden ingevolge de voormelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vijfde besluit - vaststelling der nieuwe statuten.

De algemene vergadering stelt de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm ais volgt vast,hier weergegeven bij uittreksel:

Benaming: De vennootschap is opgericht onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "KIP-MECHOUI".

Deze benaming zal altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door "BVBA".

duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Zetel; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 MECHELEN, Liersesteenweg 55 Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

- Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro twee cent (¬ 18.600,02). Het is verdeeld in vierhonderd vijftig aandelen (450) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vierhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Import en export, groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren, rookwaren en dranken;

- Uitbating van beenhouwerijen. Klein- en groothandel in vlees, vis en gevogelte;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het -Belgisch Staatsblad

- Hat produceren van brood- en ban ketprodukten evenals de verkoop in het groot en in het klein van brood, patisserie, chocolade, suikergoed en verwante produkten;

- Uitbating van verbruiksalons zoals pizzeria's, snackbars, pitta-shoarma en tea-rooms;

- Uitbating van nachtwinkels;

- Groot- en kleinhandel in diverse tweedehandsgoederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, alsook (uit)lenen van gelden, geven van garanties, verbinden voor verplichtingen van derden, het verkrijgen, beleggen in, bezitten, vervreemden, bezwaren, (ver)huren, (ver)pachten en het op andere wijze beschikken met betrekking tot roerende en onroerende goederen, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen, De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder en soortgelijke opdrachten in Belgische en buitenlandse vennootschoppen, bezoldigd of onbezoldigd. Zij mag eveneens participeren in andere vennootschappen, verenigingen of entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid, naar Belgisch of naar buitenlands recht, voor zover dat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. De zaakvoerder (of de zaakvoerders gezamenlijk optredende indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

Controle: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.Zij voeren de titel van commissaris-revisor.

- Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand november om twintig (20.00) uur;

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18ter van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Aile vergaderingen worden gehouden in de zetei van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeénkomstig artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

-Reserves en verdeling winst Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Ontbinding - vereffening: Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechte-lijk wordt ontbonden. De vennootschap wordt alsdan geacht een eenpersoonsvennootschap te zijn.

Indien het een rechtspersoon betreft en indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen

Zesde besluit. Benoeming van de zaakvoerder.

Onmiddellijk na de omvorming komen de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeen, waarbij

eenparig tot nieuwe (niet statutaire) zaakvoerder word benoemd, voor onbepaalde duur:

- de voornoemde heer RABHI Abdelkarim, voornoemd

Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Zevende besluit: Machtiging aan de zaakvoerder.

De huidige algemene vergadering verleent eenparig alle machten aan de zaakvoerder om haar conclusies

door te voeren, door ondermeer de nodige boekingen te verrichten, kortom al het nodige te doen om te komen

tot de uitvoering van de zoéven genomen beslissingen.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met eènparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven, samen neergelegd expeditie van de akte

statutenwijziging, bijzonder verslag revisor en bijzonder verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ "

I

voorbehouden agn het *Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Voorbehouden aan het Oelgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/«.%

12 -06- 2014

RECHTBANK van k30Fr-,ANDë.1-

ANTWERP11001. MECHELEN

11111111!1,1,111111filfd

0465.596.040

KIP - MECHOUI

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: LIERSESTEENWEG 55 te 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 2 juni 2014 wordt de Heer Rabhi Abdelkarim, wonende te 2800 Mechelen - Lakenmakersstraat 263, ontslagen ais zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Kwijting wordt verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Wordt de Heer Rabhi Nabil, wonende te 2800 Mechelen - Lakenmakersstraat 263, benoemd tot zaakvoerder vanaf heden.

Rabhi Nabil

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2005 : ME085235
15/03/2005 : ME085235
13/03/1999 : MEA012339
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 31.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0268-012

Coordonnées
KIP-MECHOUI

Adresse
LIERSESTEENWEG 55 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande