KIP-OR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KIP-OR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.260.933

Publication

09/05/2014
ÿþBenaming (voluit) : KIP-OR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Josephine Charlottelei 8

2300 Turnhout

Onderwerp akte : BENOEMING EN HERBENOEMING BESTUURDERS - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - KAPITAALVERHOGING ONDER TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 31 maart 2014, geregistreerd te late kantoor der registratie ' Turnhout 1 op 3 april 2014, Boek 706 folio 45 vak 16, Ontvangen vijftig euro, De Adviseur-Ontvanger, Io. Ivo Matthys

DAT:

1. Werden herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 6 jaar om te eindigen na de jaarvergadering in tweeduizend twintig:

- De heer COPPENS Johan Frans Maria, geboren te Ekeren op 6 juli 1949, wonende te 2300 Turnhout, Josephine Charlottelei B.

- Mevrouw SMETS Lutnardis Maria Paula, geboren te Sint-Trucden op 9 februari 1948, wonende te 2300 Turnhout, Josephine Charlottelei 8.

2. Werd benoemd tot bijkomend bestuurder om te eindigen na de jaarvergadering in tweeduizend twintig:

De naamloze vennootschap "COMEFIN", met zetel te 2300 Turnhout, Josephine Charlottelei 8 en ondernemingsnummer 0450.322.401 RPR Turnhout, met ais vaste vertegenwoordiger: De heer COPPENS Johan Frans Maria, voornoemd.

3. De maatschappelijk zetel met ingang van 31 maart 2014 werd overgebracht naar 2300 Turnhout, Antoine Coppenslaan 27 bus 1, zodat artikel 2 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 2

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Antoine Coppenslaan 27 bus 1.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt Inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

4. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 315.000,00 euro afkomstig uit

uitgekeerde dividenden onder het regime van artikel 537 WIB, om het te brengen op

377.000,00 euro, door inbreng in contanten zonder creatie van nieuwe aandelen, zodat

artikel 5 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 377.000,00 Euro.

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde

met een fractiewaarde van 1/100sCe van het kapitaal."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK VAN KOOPMAND-

2 8 APR. 2014

ANTWERPEN akaeung TURNHOUT

De Gd " er.

Voor-behoude

aan het

Belgis * Staatsbia

*1A096

ell

mod 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e van de

Ondernemingsnr : 0407.260.933

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ f mod 11,1

" Voor. behouden aaq het Belgisch Staatsblad VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens



Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 21.03.2014 14070-0372-013
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.09.2012 12597-0375-012
23/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~

G~`i;=Flr 5;2 ", '=',t;l~K! VAN

I Li 't-~:.'~a° '~ 252

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grif tt griffier

Luik

I ff111 111111111111111' 1111111 111f

*12044300*

23/02/2012

Ondernemingsnr : BE0407.260,933

Benaming (voluit) : KIP-OR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Josephine Charlottelei 8

2300 Turnhout

Onderwerp akte :BAV  omzetting aandelen  kapitaalverhoging - herformulering

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op 20 december il 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op de 29 DEC. 2011 boek 685 folio 23 vak 07, Ontvangen : vijfentwintig euro. R : 25 Euro Voor De Ontvanger, (get.) J. VAN DEN, BROECK", DAT:

É, 1) Alle bestaande aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam. Het desbetreffende artikel van de statuten werd aangepast, zoals hierna blijkt.

il 2) Het geplaatst kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 31.013,31 euro om het tel brengen op 62.000 euro door incorporatie van beschikbare reserves, Het desbetreffend artikel van: de statuten werd aangepast, zoals hierna blijkt.

3) de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan de huidige stand van dei vennootschappenwet, en hieruit blijkt ondermeer:

il dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van eeni naamloze vennootschap, met als naam : "KIP-OR" en zetel te 2300 Turnhout, Josephine; Charlottelei 8.

i De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als; in het buitenland, alle soorten diensten te verlenen en alle opdrachten te aanvaarden onder de vorm; van studies, expertises, adviezen, juridische akten betreffende roerend en onroerend, technisch en; industrieel, evenals commercieel beheer en dit wat financiële, economische, administratieve,; commerciële en juridische zaken aanbelangt.

Zij kan alle verrichtingen stellen van aankoop, verkoop, promotie, verhuring, leasing, ruiling,; uitbating, beheer, valorisatie, verkaveling van alle om het even welke onroerende of roerende; goederen, de landbouw- en veeuitbating alsook bosontginning en andere soortgelijke aktiviteiten; verbonden aan de eigendom, het beheer en de administratie van alle onroerende en roerende; goederen, van aile aannemingen van werken, openbare of privé, de aankoop van alle financiële of beurswaarden, de deelname in alle Belgische of buitenlandse ondernemingen en aile financiële; operaties. De vennootschap kan het mandaat van bestuurder en vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle burgerlijke, industriële, handels-,: roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of dle van aard zijn de verwezenlijking ervan uit il te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan door aankoop, inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is het verwezenlijken van het hare te; vergemakkelijken.

Zij kan eveneens aile overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of anderei afsluiten met zulkdanige vennootschappen of ondernemingen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 62.000 Euro, vertegenwoordigd door 100i

ii aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdste van !i het kaaitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand mei om negentien uur. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, doch enkel voor zover de raad van bestuur dit uitdrukkelijk vereist in de oproeping, moeten zij die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk meedelen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, of zij aandeelhouder zijn of niet, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst, De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Aile kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan aile verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken, Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als kollege, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders samen.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd afschrift akte, gecoordineerde statuten

ya

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/03/2011 : TU052876
03/03/2011 : TU052876
30/12/2010 : TU052876
05/03/2009 : TU052876
06/09/2007 : TU052876
05/11/2004 : TU052876
28/09/2004 : TU052876
29/07/2003 : TU052876
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15617-0059-014
10/11/2000 : TU052876
13/10/1999 : TU052876
15/09/1994 : TU52876
09/07/1992 : TU52876
01/01/1992 : TU52876
01/01/1988 : TU52876
01/01/1986 : TU52876
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 26.08.2016 16489-0358-014

Coordonnées
KIP-OR

Adresse
JOSEPHINE CHARLOTTELEI 8 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande