KIRSTEN VAECK ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIRSTEN VAECK ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.941.248

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 09.07.2013 13288-0482-012
30/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc aar Bel! Staal georgedegd ter xem, rai de Rechtboog

Koopitended Antwerpen, or

1111111 " 1109]936



Griffie? 0 JUNI 2011

Ondernemingsnr : 0835.941.248

Benaming

(voluit) : Kirsten Vaeck Architecten

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Petrus Van Der Taelenstraat 56 - 2840 Rumst

Onderwerp akte : diversen : Verslag quasi inbreng in de vennootschap

Verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder ingevolge quasi inbreng door haar oprichter ingevolge de overeenkomstige artikels 220 en 222 van het W.Venn:

Quasi inbreng van Mevrouw Kirsten Vaeck aan de vennootschap

De zaakvoerder

Vaeck Kirsten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

04/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303043*

Neergelegd

02-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Kirsten Vaeck Architecten

0835941248

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2840 Rumst, Petrus Van der Taelenstraat, 56

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc De Backer op 2 mei 2011, ter registratie aangeboden, dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht door Mevrouw VAECK Kirsten en de heer VAN LAER Andy, beiden wonende te 2840 Rumst, Petrus Van der Taelenstraat, 56

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door:

- voornoemde mevrouw Vaeck, tot beloop van zeventienduizend zeshonderd zeventig euro (17.670,00 ¬ );

- voornoemde heer Van Laer, tot beloop van negenhonderd dertig euro (930,00 ¬ ): doch slechts volstort door :

- voornoemde mevrouw Vaeck, tot beloop van vijfduizend achthonderd negentig euro (5.890,00 ¬ ); - voornoemde heer Van Laer, tot beloop van driehonderd en tien euro (310,00 ¬ ).

De vennootschap wordt opgericht als volgt:

HOOFDSTUK 1 : NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "Kirsten Vaeck Architecten . De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen voorzien in het Wetbook van Vennootschappen toegelaten.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm" en de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA.". Ze moeten ook de nauwkeurige aanduiding bevatten van de zetel van de vennootschap, en melding maken van het ondernemingsnummer, gevolgd door de afkorting "RPR" en de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Indien de vennootschap BTW-plichtig is, dient het ondernemingsnummer te worden voorafgegaan door de vermelding "BTW BE". Tot slot dienen ze de namen en de juiste titels van alle vennoten te vermelden. De vennoten die bij de Orde van Architecten zijn ingeschreven, worden als dusdanig aangeduid.

De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst, Petrus Van der Taelenstraat, 56.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten. Alle vennotenarchitecten moeten ingeschreven zijn bij de Raad van de Orde van Architecten van de provincie waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is. De zetel kan door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) verplaatst worden binnen de grenzen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

van of naar het Vlaamse Gewest of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Tot een zetelverplaatsing naar een ander taalgebied, gewest of naar het buitenland wordt besloten door de algemene vergadering die besluit volgens de vereisten van statutenwijziging. Deze wijziging wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bij lagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan in België en in het buitenland een bijkomend architectenbureau oprichten (nadat hiervoor door de bevoegde Raad van de Orde van architecten de toelating verleend is), mits inachtneming van de ter plaatse geldende reglementering. De oprichting van dit architectenbureau wordt gemeld aan de provinciale Raad in wiens rechtsgebied het gevest igd wordt evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

Het doel bestaat in het uitvoeren van alle opdrachten die door de wethouder voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uigevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

Verder bestaat het doel in het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect; evenals het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap is bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen en welke hieraan ondergeschikt zijn, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen en mag deelnemingen bezitten in andere vennootschappen. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

In de verwezenlijking van haar doel zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefingen van het beroep van architect respecteert.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en vangt haar activiteiten aan vanaf het verstrijken van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK 2 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.

De aandelen zijn op naam. Er wordt een volgnummer aan toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel waarin wordt aangetekend :

- de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot en het getal van de hen toebehorende aandelen;

- de aantekeningen van de gedane stortingen;

- de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van een aandeel. De inschrijving in het register wordt uitsluitend verzorgd door de zaakvoerder aan de hand van bewijskrachtige documenten die zijn gedateerd en ondertekend. De inschrijvingen geschieden in voIgorde van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

overlegging van de stukken. Alle aandeelhouders moeten gemeld worden in de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De vennootschap is ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde van Arcitecten het aandelenregister ter inzage voor te leggen.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

Artikel 7.

Tot oproeping van stortingen wordt soeverein door de zaakvoerder(s) besloten. De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende aanmaning nalaat de opgevraagde storting te verrichten, zal aan de vennootschap een verwijlintrest moeten betalen gelijk aan de wettelijke interestvoet, en dit vanaf de eisbaarheid van de storting.

De uitoefening van de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden gedaan, wordt geschorst, zolang die stortingen, behoorlijk opgevraagd en eisbaar, niet zijn verricht.

Artikel 8.

Wijzigingen aan het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal kan slechts verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Indien de algemene vergadering geroepen is om zich uit te spreken over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal zullen de aankondigingen de wijze aanduiden waarop de voorgestelde vermindering zal toegepast worden alsook het doel van deze vermindering.

Artikel 9.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De openstelling van de inschrijving, alsook het tijdvak waarin dat kan uitgeoefend worden zullen bij aangetekende brief ter kennis gebracht worden van de vennoten.

De aandelen waarop niet werd ingeschreven overeenkomstig het voorgaande zullen opnieuw aangeboden worden aan de vennoten die hun voorkeurrecht volledig hebben uitgeoefend, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Er zal op dezelfde manier gehandeld worden, volgens de voorschriften vastgesteld door de zaakvoerder, totdat op het kapitaal volledig ingeschreven is of totdat geen enkel vennoot nog aanspraak maakt op dit recht.

De aandelen die niet onderschreven werden door de vennoten overeenkomstig de voorgaande alinea s zullen het slechts kunnen worden door personen die geen vennoot zijn dan mits toestemming van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 10.

De aandelen zijn ondeelbaar.

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen; bij gebrek aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de Voorzitter van de Rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zij het beroep van architect uit te oefenen. De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht evenwel enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

Artikel 11.

Aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of kunnen maar overgaan bij overlijden ofwel aan een vennoot ofwel aan een persoon die overeenkomstig de statuten vennoot kan worden en dit

mits unanieme goedkeuring van alle vennoten. Elke voorgenomen overdracht van

aandelen wordt voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van architecten.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen mag niet tot gevolg hebben dat de het aantal architect-aandelen daalt tot minder dan zestig procent van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen kunnen ook uitsluitend overgaan op erfgenamen en legatarissen voor zover voldaan is aan de bepalingen met betrekking tot de hoedanigheid van de vernoten. De erfgenamen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

legatarissen van aandelen die geen vernoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben enkel recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De erfgenamen en legatarissen van de enige vennoot zullen de rechten verbonden aan de aandelen evenwel zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij dit doen teneinde het doel van de vennootschap zodanig te wijzigen, dat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden overeenkomstig het Wetboek

van vennootschappen.

Artikel 12.

Het aantal vennoten is onbeperkt. Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde een lijst van stagiairs. Enkel personen die door de uitoefening van hun beroep meewerken aan de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zijn toegelaten. Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijking, niet als vennoot aanvaard worden.

Een stagiair kan slechts vennoot zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten uitoefent.

Ten minste zestig procent (60 %) van de aandelen alsook van de stemrechten, moeten, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig artikel 2 § 1 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming de titel en van het beroep van architect, en die ineschreven zijn op één van de tabellen van de orde van architecten. Alle ovetige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke of rechtspersonern, die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen en gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten. Voor de berekening van de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen zoals dit blijkt uit het aandelenregister. Indien er

aandelen zijn van verschillende waarden, dan wordt enkele rekening gehouden met de kapitaalvertegenwoordigende waarde van deze aandelen zoals bepaald in de statuten.

Rechtspersonen kunnen slechts lid zijn voor zover zij een maatschappelijk doel hebben dat identiek of aanverwant maar niet onverenigbaar is met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mogen evenwel nooit de meerderheid van de aandelen bezitten en de meerderheid van de leden van de vennootschap moeten steeds fysieke personen zijn of eenpersoonsvennootschappen waarvan de enige vennoot architect is en in rechte optreedt als fysiek persoon.

De vennootschap kan nooit haar eigen aandelen vererven. Elke architect-vennoot zal ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs. Indien de enige architect-vennoot overlijdt, zullen de andere vennoten, eventuele erfgenamen, er voor zorgen dat de lopende opdrachten door een ander architect opgevolgd worden.

De vennootschap en de vennoten, ook zij die niet rechtstreeks onderworpen zijn aan het gezag van de Orde van architecten, zullen zich onthouden van handelingen die onverenigbaar zijn met het beroep van architect of die strijdig zijn met het Reglement van Beroepsplichten.

Zij zullen steeds de aanbevelingen van de Orde van architecten naleven.

Vennoten die een beroep zouden gaan uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect of met de deontologie dienen ontslag te nemen als vennoot.

Indien door erfopvolging of door boedelscheiding van aandelen nieuwe vennoten ontstaan, zullen zij met adres en beroep aan de Orde van architecten bekendgemaakt worden. Zij zullen in afwachting van hun aanvaarding door de Raad van de Orde van architecten geen stemrecht hebben en geen bestuursdaden mogen stellen; zij hebben enkel het recht op deelname in de winst en/of de waarde van de aandelen.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing. Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden. Elke vennoot heeft de verplichting onmiddellijk de mede-vennoten in kennis te stellen van de gevolgen van de maatregelen die desbetreffend te zijnen opzichte zijn genomen.

Ingeval van terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere venno(o)t(en) eventueel de erfgenamen ervoor zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

eventueel een andere arhitect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was. On elk van deze gevallen zal de Orde van architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden.

Het definitief verlies van de hoedanigheid om het beroep van architect uit te oefenen, brengt van rechtswege het verlies van hoedanigheid architect-vennoot mee, zijn naam zal uit de maatschappelijke benaming van de vennootschap geschrapt worden.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen. Indien de overblijvende vennoot geen architect is, zal de vennootschap echter, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, die in naam en voor rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde om een andere reden dan het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een architect-vennoot van de tabel van architecten of de ontbinding van een vennoot-rechtspersoon, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Nieuwe architect-vennoten kunnen slechts worden aanvaard indien zijn opgenomen zijn op de Tabel.

Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat-vennoot, evenals het aantal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel van zijn activiteit. Indien de kandidaat-vennoot beroepsacties is, doch niet hee beroep van arhitect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteit(en) dan wel maatscbappelijk doel.

Artikel 13.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij wordt evenwel geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot zal de vennootschap blijven voortbestaan en worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend zoals bepaald in artikel 12 alinea 13 tot en met 16 van deze statuten.

HOOFDSTUK 3 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die vennoot moeten zijn.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig artikel 2 § 1 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect en zijn ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van architecten. Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn een architect ingeschreven op één van de tabellen Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- in vervanging te voorzien.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Artikel15.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald wordt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald wordt.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddelijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en zo nodig-in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van de zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handeling die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet meer uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architectrechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regeIs van de Orde van architecten.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, belast met de architectuuropdracht.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Artikel16.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 17.

Een zaakvoerder of lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan de zaakvoerder of het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet handelen zoals is voorgeschreven door de wettelijke bepalingen dienaangaande.

HOOFDSTUK 4 : CONTROLE.

Artikel 18.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voorzover de vennootschap, overeenkomstig de wet, niet is gehouden een commissaris te benoemen en voorzover de algemene vergadering geen gebruik heeft gemaakt van haar recht om een commissaris te benoemen. De vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder een bezoldiging toekennen,dewelke zal worden geboekt in de algemene onkosten van de vennootschap.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

HOOFDSTUK 5 : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op één juni van ieder jaar om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder(s) en commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt de zaakvoerder(s) en eventueel commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan zaakvoerder(s) en eventuele commissarissen.

Artikel 20.

De aankondigingen ter oproeping geschieden overeenkomstig de wet.

De zaakvoerder(s) en commissarissen, zo die er zijn, kunnen een algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen. De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering. Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wenen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 21.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging op de algemene vegadering van architect-aandeelhouders kunnen alleen gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Voor de andere aandelen kunnen volmachten slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgescrrreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de bevoegdheden die hij uitoefent namens de algemene vergadering niet delegeren.

Artikel 22.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissing omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s). Voorstellen van aandeelhouders komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouders die samen tenminste een vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Artikel 23.

In de mate dat de zaakvoerder(s) de mogelijkheid heeft/hebben voorzien in de oproeping, is het de vennoten toegestaan per brief te stemmen door middel van een formulier waarvan de inhoud en de vermeldingen door de zaakvoerder(s) zijn bepaald en die door deze laatste(n) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Er wordt geen rekening gehouden met formulieren die niet ten laatste drie werkdagen voor de vastgestelde datum van de algemene vergadering op het doer zaakvoerder(s} aangeduide adres zijn toegekomen.

De gebeurlijk opgelegde toelatingsformaliteiten moeten zijn vervuld.

Artikel 24.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen inzake de aandelen zonder stemrecht.

Artikel 25.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening met drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 26.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. De verslagen worden bijgehouden in een bijzonder register. De volmachten en stemmen die schriftelijk of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor blijft zijn uitgebracht, worden aan de verslagen gehecht.

De uitgiften, kopies of uittreksels die bij een rechtspleging of elders zijn voor te leggen, worden ondertekend door een zaakvoerder.

HOOFDSTUK 6 : BOEKJAAR - WINSTVERDELING

Artikel 27.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de laatste dag van het boekjaar wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten. Vervolgens worden door de zaakvoerder(s) de wettelijke vereiste bescheiden opgesteld en gebeurlijk gepubliceerd.

Artikel 28.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. HOOFDSTUK 7 : SCHORSING EN SCHRAPPING VAN DE ARCHITECT-RECHTSPERSOON ALS ARCHITECT.

Artikel 29.

Ingeval van schoring van de architect-rechtspersoon, zal voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect in overleg met de opdrachtgevers een derde architect aangewezen worden die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die dient op de tabel opgenomen

te zijn.

Artikel 30.

Ingeval van schrapping van de architect-rechtspersoon zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architectrechtspersoon in de zin van artikel. 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

HOOFDSTUK 8 : ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 31.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van een vennoot.

Artikel 32.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De nodige schikkingen dienen te worden getroffen en meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten ter vrijwaring van de belangen van cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten. en van de architectuuropdrachten in uitvoering.

De vereffenaar moet steeds een natuurlijk persoon zijn die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op een van de tabellen van Architecten. Wordt geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is beschouwd als vereffenaar.

In geval van schorsing van de architect-rechtspersoon zal, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen worden die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn. Ingeval van schrapping van de architect-rechtspersoon zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd alwaar beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te

aanzien.

Teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening de lopende opdrachten uit te voeren, zal een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

In geval van ontbinding zal de algemene wijze van vereffening bepalen overeenkomstig bepalingen. De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn, dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde die gemachtigd is het beroep van architect uit te voeren en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhoudina tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. HOOFDSTUK 9 : DIVERSE BEPALINGEN.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 33.

Elke architect-rechtspersoon is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstiog de wet van vijftien februari tweeduizend en zes.

De zaakvoerders en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van de verzekeringspremies.

Artikel 34.

De architect-rechtspersoon en de vennoten dienen de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten en de deontologie van het beroep van architect na te leven. De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie.

Artikel 35.

Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenome wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

Bij elke voorlegging van de statuten ter goedkeuring dient aangetoond te worden dat aan alle vereisten met betrekking tot de hoedanigheid van vennoten en zaakvoerders is voldaan.

Artikel 36.

Iedere in het buitenland wonende bestuurder, commissaris of vereffenaar moet woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen,dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen terzake van de vennootschap aan de effectenhouders op naam geschieden op het laatste aan de vennootschap bekendgemaakt adres. Iedere adreswijziging dient te worden bekendgemaakt aan het orgaan van bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven of bij schrijven met ontvangstmelding.

Artikel 37.

Alle vennoten zijn voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken.

Artikel 38.

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voorgaande statuten zullen ter goedkeuring voorgelegd worden aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten. Wijzigingen aan de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn. De bedingen in huidige akte die strijdig zouden zijn of worden met de dwingende bepalingen van de toepasselijke wetgeving worden voor niet geschreven gehouden.

TITEL III.- OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Wordt voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder aangesteld: voornoemde mevrouw Vaeck die aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Deze benoeming heeft plaats onder de opschortende voorwaarde dat de bij deze opgerichte vennootschap, rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Volmacht.

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan  RIAL BVBA , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Oude Liersebaan, 171, te 2570 Duffel, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ondernemingsloket, de post en de fiscale en sociale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar met macht om alleen te handelen.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0584-040

Coordonnées
KIRSTEN VAECK ARCHITECTEN

Adresse
PETRUS VAN DER TAELENSTRAAT 56 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande