KJEBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KJEBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.791.459

Publication

17/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302377*

Neergelegd

15-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0526791459

Benaming (voluit): KJEBO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden, Louterman 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op twaalf april tweeduizend dertien, heeft mevrouw DUPUIS Karine Arlette, rijksregister nummer 65.05.09-118.42, geboren te Niel op 9 mei 1965, wonende te 2820 Bonheiden, Louterman 12, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming KJEBO, en met zetel te 2820 Bonheiden, Louterman 12 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderdvijftig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichtster volledig geplaatst en volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Zij ontvangt honderdvijftig aandelen. Het door haar nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, daarin begrepen het waarnemen van bestuursmandaten en opdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

en outillage. Product management, productontwikkeling en productie, dealerfunctie (nationaal en internationaal) B2B en B2C producten/diensten.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen. Sales management, marketing management, change management, business-planning, opvolging, implementatie, innovatie management, consultancy, interim management, business-unit management, event organisatie, training, opleiding, doceren.

e) Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het ontwikkelen, commercialiseren en de aankoop en verkoop van software en hardware.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

h) Tussenpersoon in de handel in de breedste zin van het woord.

i) De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

j) De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de 3de vrijdag van de maand december om 19u00.

Het boekjaar loopt van 01 juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

De oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 01 april 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerder: mevrouw Dupuis Karine, voornoemd. Zij aanvaardt het mandaat. Ze is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Volmacht

De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD Accountants en Belastingsconsulenten te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van haar bediende, met name aan mevrouw Kathleen Pitches of mevrouw Jennifer Valencyns, te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan mevrouw Hilde Marcou te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, allen bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met

betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te

Luik B - Vervolg

vervullen.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KJEBO

Adresse
LOUTERMAN 12 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande