KLEDING VEERLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLEDING VEERLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.116.697

Publication

18/07/2014
ÿþ Mar Word 11.1

el-725-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,11,11jg11j11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op o 9 JULI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.116.697

Benaming

(voluit) : KLEDING VEE RLE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Pastoor Weytsaan 13 bus 6 - 2920 Ka1rnthout (volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden volgende:



op 26 juni 2014, blet het





De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Paul Tilborghs te ontslaan als . zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 30/06/2014.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VAN DYCK Nancy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 14.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0312-016
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 02.11.2012, NGL 30.11.2012 12654-0311-016
03/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 22.07.2011, NGL 28.07.2011 11364-0483-015
10/01/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11II III IIVI III 11111 VIII 11111 111111VI 1111

" 11009899*

Neergelegd ter griffie run de Redent* va Keepierlda1 te ketwerperl

op Il nFc.2»

De Griffier,

Griffie

Ondememingsnr : 0862116697

Benaming

(voluit) : KLEDING VEERLE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : PASTOOR WEYTSLAAN 13 BUS 6, 2920 KALMTHOUT

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL  VERLENGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een akte verleden in het Jaar tweeduizend en tien, de zestiende december, voor Meester Chris CelIs, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig

samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLEDING VEERLE", met maatschappelijke zetel te 2920 Kaimthout, Pastoor

Weytsiaan 13 bus 6, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0862.116.697 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de zaakvoerder motiverend de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 3 november 2010 Is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 30 september 2010.

Nadat de vergadering het versaag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren zodat dit voortaan luidt als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

1.De groot- en kleinhandel, In- en uitvoer, de fabricatie van kiedingsartikelen in de ruimste zin van het woord.

2.Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, Juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies Inzake bedrijfsbeheer en In het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het weizijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

3.Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijk zin van het woord en onder weike vorm ook, en het stelten van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

,s 4.Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin.

5.Het voeren van administraties van derden

6.Managementactivitelten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

7.Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

8.He! verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

9.Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van roerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel In verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financlëie tussenkomst of om het even welke wijze interesseren In aile bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden."

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van het boekjaar om dit voortaan te laten lopen van één februari tot en met éénendertig januari van Ieder jaar.

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot éénendertig januari tweeduizend en elf.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

- vervanging van de tekst van artikel 3 door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de fabricatie van kiedingsartikeIen in de ruimste zin van het woord.

2.Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

3.Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijk zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als In het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële Instellingen.

4.Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin.

5.Het voeren van administraties van derden

6.Managementactivitelten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

7.Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

8.Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

8.Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van roerende zaken,

hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij mag alle commerciële, financiële, Industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden."

- in artlke118 : vervanging van het woord "januari" door "februari" en van het woord "december" door "januari".

VIERDE BESLUIT:

De vergadering benoemt tot zaakvoerder, mevrouw VAN DYCK Nancy Joanna Joseph, wonende te 2920 Kalmthout, Vuurkruiserslaan 3, met ingang op heden.

haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend behoudens andersiuidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONENCO" gevestigd te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch.

Staatsblad

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Focus" gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van der Hoeven

Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;







teneinde inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register van rechtspersonen van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en van B.T.W.-plichtigen, met betrekking tot deze akte en latere akten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóar registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.08.2010, NGL 30.08.2010 10499-0580-016
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 25.06.2009 09302-0162-016
05/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.07.2008, NGL 27.08.2008 08661-0041-015
07/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.08.2007, NGL 30.08.2007 07690-0173-017
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.07.2006, NGL 25.08.2006 06675-0666-015
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 26.07.2005 05561-0001-015
22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KLEDING VEERLE

Adresse
PASTOOR WEYTSLAAN 13, BUS 6 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande