KLEIN CITE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLEIN CITE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.897.497

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.10.2013, NGL 14.03.2014 14063-0266-017
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 25.10.2014, NGL 28.11.2014 14678-0518-018
09/08/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

mod 11.1

t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ,'c Rechtbank

van Koopharidof te Antwerpen, op

3 i Mi 2013

Griffie

Luik B~:

*1312 86

Ondernemingsar : 0404.897.497

Benaming (voluit) : KLEIN CITÉ

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: NAPOLEONKAAI17

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :OMZETTING NAAR BVBA - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

tl Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart Van Tulden te Antwerpen de dato 19 juni 2013,, !: geregistreerd elf bladen, één verzending, te Antwerpen, Registratie 5, op 27 juni 2013, Boek 206 blad 77 vak 1,;

Ontvangen ; vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger (get.) a.i. Wechuysen, blijkt dat de buitengewone:

algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KLEIN CITÉ", gevestigd te 2000; l; Antwerpen, Napoleonkaai 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met;

ondememingsnummer 0404.897.497, de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING;

De vennoten erkennen uitdrukkelijk In het bezit te zijn van de verslagen vermeld in de agenda, ervan kennis tel hebben genomen en de voorzitter derhalve te ontslaan deze voor te lezen.

De conclusie van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karel Nijs; Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's, gevestigd te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen j l; met ondememingsnummer 0807.879.643, luidt als volgt:

F; "7. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op geacht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-j actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de; vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig dei ;j nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, hebben wij geenj voorraadtelling bijgewoond en daardoor een mogelijke overwaardering van het netto-actief niet hebben kunnen; vaststellen, waarvan het nettobedrag, 99.484,55 EUR bedraagt. Het netto-passief volgens deze staat, na aftrek; ;; van de voormelde elementen, bedraagt 344.108,02 EUR. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal vanj 62.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt 406.108,02 EUR.

?; De huidige situatie leidt er wel toe dat de vennootschap zich in het toepassingsgebied van artikel 634 van heti Wetboek van Vennootschappen bevindt, wat inhoudt dat iedere belanghebbende de ontbinding van de: vennootschap kan eisen. Dat zal ook na de omzetting het geval zijn. Bovendien is artikel 785, 1° van, toepassing, dat bepaalt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap,; niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van: het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek: voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

Wildjk, 8 mei 2013

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsre visar en revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

De vergadering beslist de huidige rechtsvorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap: I. met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2013, welke staat gevoegd was bij het verslag van de raad van bestuur.

De zetel blijven onveranderd, Het kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR),; .j verdeeld in tweeduizend aandelen zonder aanduiding van waarde, vertegenwoordigend elk een fractiewaarde; ;; van het kapitaal.

TWEEDE BESLISSING

l;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i mod 11.1

De vergadering beslist om over te gaan tot het ontslag van mevrouw Frieda Vercammen, voormeld, als" bestuurder, en van de heren Rens Jean en Rens Christophe ais bestuurders en gedelegeerd bestuurders. De vergadering verleent hen kwijting over hun beheer.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, als volgt: Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij is een handeisvennootschap met de naam "KLEIN CITh".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 17.

De zetel kan zonder statutenwijziging naar een andere plaats in het Vlaams en/of Brussels gewest worden verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Maatschappeliik doe!

De vennootschap heeft tot doel de handel, zowel invoer als uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging en verdeling van aile textielwaren en aanverwante artikelen. De vennootschap mag aile bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding, of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang staat met het hare.

De vennootschap heeft verder tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

- het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengsten en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop;

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapaieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van de deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- de organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen,

- het verlenen van managementadvies;

- managementsactiviteiten van holdings; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere ma nagementsactiviteiten;

- de vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel; - deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen; De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel ie vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondenemingen, verenigingen, of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke cf juridische personen.

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rVoor-behouden

aan het I3elgisch Staatsblad tá

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aa ri het Belgisch Staatsblad

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij heeft aanvang genomen op 1 februari 1954. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend een fractiewaarde van een/tweeduizendste (1/2.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

Mevrouw VERCAMMEN Frieda Elisabeth Leona, geboren te Antwerpen op 15 september 1938, wonende te 2970 Schilde, Kampdreef 41/43. Hier aanwezig en die aanvaardt.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en haar ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden met éénparigheid van stemmen van alle vennoten.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Het mandaat van de statutaire en gewone zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. ALGEMENE VERGADERINGEN

Zitting en bileenroepinq

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand oktober om vijftien uur,

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen, Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag,

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor' de algemene vergadering verstuurd, gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen, ofwel per aangetekende brief, ofwel per e-mail, gewone brief of fax of op andere wijze, op voorwaarde evenwel dat de bestemmeling zich daarmee akkoord verklaart.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht,

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote' eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING - VEREFFENING

Behoudens gerechtelijke beslissing kan de vennootschap slechts worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering en wordt er verder gehandeld overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

VIERDE BESLISSING

Naast de voormelde statutaire zaakvoerder wordt met éénparigheid van stemmen als niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

1) De heer RENS Jean Louis Anny Siegfried, geboren te Witrijk op 8 april 1965, wonend te 2980 Zoersel, Uilendreef 10.

2) De heer RENS Christophe Nicolas Dave René Herman, geboren te Wilrijk op 18 december 1971, wonend te 2980 Zoersel, Bremlaan 18.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING

VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De zaakvoerders geven hierbij uitdrukkelijk volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan BOFID1 GENT, gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, om als lasthebber ad hoc van de vennootschap alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W, en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Bart Van Tulden

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte dd. 19 juni2013

-gecoördineerde statuten

- historiek

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de Raad van Bestuur

- staat van actief en passief per 31 maart 2013



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aalt het Belgisch Staatsblad

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.10.2012, NGL 15.01.2013 13008-0104-017
20/02/2012 : AN056254
03/02/2012 : AN056254
03/02/2011 : AN056254
29/01/2010 : AN056254
01/12/2009 : AN056254
03/02/2009 : AN056254
31/01/2008 : AN056254
13/12/2006 : AN056254
30/12/2005 : AN056254
21/12/2004 : AN056254
23/07/2004 : AN056254
26/04/2004 : AN056254
16/12/2003 : AN056254
19/12/2002 : AN056254
31/10/2002 : AN056254
19/12/2001 : AN056254
08/12/1999 : AN056254
01/01/1997 : AN56254
01/01/1992 : AN56254
10/01/1991 : AN56254
01/01/1988 : AN56254
01/01/1986 : AN56254

Coordonnées
KLEIN CITE

Adresse
NAPOLEONKAAI 17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande