KLINISCH BIOLOGE DR. VAN DER BEEK DANIELLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLINISCH BIOLOGE DR. VAN DER BEEK DANIELLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.591.067

Publication

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N ui





I 'of L. L. f 1 `." r ;... Sian L. %... ...+

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 4 DEC. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffke griffier



Ondernemingsnr: 0543_ 5-51-00-

Benaming

(voluit) : Klinisch biologe Dr. VAN dER bEEK DANIELLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : 2440 Geel, Velveken 71

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r



Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 13 december 2013, nog te registreren, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Klinisch biologe Dr. VAN dER bEEK DANIELLE, Burgerlijke vennootschap met handelsvorm, werd opgericht als volgt:

Oprichter. - Mevrouw VAN dER bEEK Danielle, wonende te 2440 Geel, Velveken 71,

NAAM. - Klinisch biologe Dr. VAN dER bEEK DANIELLE

RECHTSVORM: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

ZETEL. - 2440 Geel, Velveken 71

DOEL. - De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de medische geneeskunde door Mevrouw VAN dER bEEK Danielle, omvattende:

-de uitoefening van de klinische biologie, het uitvoeren van analyses, bijstand bij diagnostische problemen, wetenschappelijk onderzoek door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap,'. met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer ondermeer betreffende het beroepsgeheim;

-het opleiden van studenten In het algemeen, van geneesheren-vennoten en collega's in het algemeen in', voornoemde specialisatie en in de geneeskunde in het algemeen, onder andere klinisch biologen, medische. laboratoriumtechnologen, en dergelijke.

De vennootschap heeft verder tot doel, door de vennoot met betrekking tot de door haar uitgeoefende specialisatie en de geneeskunde in het algemeen:

-het uitvoeren van en het verlenen van bijstand bij wetenschappelijke studies, wetenschappelijke alsook experimentele onderzoeken, opleidingen, het uitvoeren van werkzaamheden als vorser, het ondersteunen van onderzoeksprojecten, zowel in België als in het buitenland;

-het geven en organiseren van seminaries, onderrichten, studiedagen aan artsen, biologen, verpleegkundigen, studenten, assistenten, onderzoekers, vorsers, en dergelijke, zowel in België ais in het buitenland;

-het deelnemen aan seminaries, onderrichten, studiedagen, zowel in België ais in het buitenland;

-het verlenen van diensten, het uitvoeren van onderzoeken en consultaties;

-het verstrekken van advies, medisch advies, begeleiding en raadgevingen;

-het verlenen van adviezen, medewerking verlenen aan bedrijven, al dan niet farmaceutische bedrijven, aan universiteiten, medische centra, instellingen, organisaties, verenigingen, en andere, in verband met de door haar uitgeoefende specialisatie, acute onderzoeken en de geneeskunde in het algemeen, zowel in België als in het buitenland;

-het schrijven van artikels, wetenschappelijke publicaties voor tijdschriften, al dan niet medische tijdschriften,; zowel voor Belgische als buitenlandse tijdschriften en publicaties, voor Belgische als buitenlandse, universiteiten, medische centra en instellingen;

-het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat, welke nuttig, dienstig of nodig zijn voor de uitoefening van de door haar uitgeoefende specialisatie of de geneeskunde in het algemeen;

-het verschaffen, aankopen, verkopen, huren of verhuren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de arts-venno(o)t(en);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van alle diensten in verband met organisatie, begeleiding, administratie, adviesverlening, het geven van leiding voor en over gespecialiseerde afdelingen, instellingen, klinieken, ziekenhuizen, laboratoria, onderzoekscentra, universiteiten, en dergelijke.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim. De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheer-vennoot uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap.

De burgerlijke aansprakelijkheid van de vennootschap, van de geneesheer, haar vervanger en het personeel dient voldoende door verzekeringspolissen gedekt te zijn.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en kan met het oog op professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met derden-geneesheren of met associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk die opgericht zijn conform de medische plichtenleer.

Overeenkomsten met andere geneesheren of met derden die voor een geneesheer verboden zijn, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bij dit alles dienen de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en onafhankelijkheid evenals het respect van het beroepsgeheim gewaarborgd worden. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgverlening dit vergt. Bij iedere beëindiging van de samenwerking dienen de nodige voorzieningen getroffen voor de naleving van de hiervoor vermelde garanties, de overdracht van de medische dossiers en de continuïteit van de zorg.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen en met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe haar volledige zelfstandige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

KAPITAAL. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd voor een bedrag van twaalduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in geld volstort op rekeningnummer BE11 0882 6338 9448 bij Belfius Bank.

DUUR.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in cie tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een hernieuwbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een aantal en een periode te bepalen door de algemene vergadering.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

BIJZONDERE LASTHEBBERS. - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht,

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

BOEKJAAR. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

JAARVERGADERING.  leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste vrijdag van de maand juni, om twintig uur (20u.00),

" Voor-

;behouden aan het Belgisch Staatsblad



Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst voorgaande werkdag plaats, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

WINSTVERDELING.  Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeelt als volgt:

1.ten minste vijf ten honderd (5%) wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheer-venno(o)t(en) vereist,

BENOEMING ZAAKVOERDER. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor een duur, eindigend onmiddellijk na de stopzetting van haar activiteit in de vennootschap: -Mevrouw Danielle VAN dER bEEK, voornoemd.

Zij heeft verklaard haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar opdracht wordt vergoed.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittrekseL

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KLINISCH BIOLOGE DR. VAN DER BEEK DANIELLE

Adresse
VELVEKEN 71 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande