KN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.978.051

Publication

04/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-02-2015

Griffie

*15302179*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589978051

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KN CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen, op 30 januari 2015,

BLIJKT DAT:

De Heer BALHARBI Khalid, geboren te Lokeren op 27 november 1984, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Nieuwkerkenstraat 151 bus 3, verklarende dat een adreswijziging in aanvraag is naar 2100 Antwerpen-Deurne, Paulus Beyestraat 31, rijksregister nummer 84.11.27 153-05, van Belgische nationaliteit.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, genaamd KN CONSULTING, gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Paulus Beyestraat 31 bus 3 met een maatschappelijk kapitaal van één euro (1,00 EUR), volledig volstort, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het 1/186ste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Verhuur van eigen onroerend goed

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden

Administratiekantoor, vertaaldiensten en tolken, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer - Overige activiteiten i.v.m. administratie, n.e.g - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Verhuur van overige roerende goederen

Alles m.b.t. hardware, software en randapparatuur van computers

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle

Onderwerp akte :

Paulus Beyestraat 31 Bus 3 2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde oprichters-zaakvoerder, aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen-handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten recht. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor een onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016. De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de veertiende van de maand juni om 10.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering; Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Opgemaakt voor registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De Notaris, Domien DE LELIE.

Coordonnées
KN CONSULTING

Adresse
PAULUS BEYESTRAAT 31, BUS 3 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande