KOBOL

Société en commandite simple


Dénomination : KOBOL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.792.985

Publication

15/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer~;,~ ~º% ,,i,; ; V2,1 da Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

rrk}" 914

Griffie 3"

Ondernemingsnr : . (-)\-c-1- . CS%S.-

Benaming

(voluit) : KOBOL

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zevenbergen 5 - 2040 Antwerpen Berendrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 02 januari 2014, zijn de partijen:

1,Bart Vanmarcke , geboren te Antwerpen op 11 november 1974, wonende te 2040 Antwerpen Berendrecht, Zevenbergen 5 nn : 74.11.11-327.04

2.Anja Caes, geboren te Schoten op 25 oktober 1977, wonende te 2900 Schoten, Rosveldstraat 78 nn.: 77.10.25-152.09

overeengekomen een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone comman-'ditaíre' vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

Hoofdstuk 1-Naam, zetel, duur, doel

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam: Kobol. Deze naam zal in alle van de vennootschap uitgaande documenten gebruikt worden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "GCV".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2040 Antwerpen Berendrecht, Zevenbergen 5

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3"-5' W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van, het vennootschapscontract zijn niet van; toepassing

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doek, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, in België of in het buitenland :

-Het aanbieden van verpleegkundige verzorging. Het aanbieden van verpleging en paramedische zorgen en aanverwante activiteiten, preventie en gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening zonder huisvesting, bejaarden- en ziekendienst. Het uitvoeren van verpleegkundige taken in opdracht van medici.

-Het verlenen van verpleegkundige diensten aan bedrijven en personen waarin onder meer begrepen verpleegkundige taken en gedelegeerde B -handelingen.

-Het verzekeren van bezoldigde ambulancedienst

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het vervullen van alle andere taken welke behoren tot het domein van de gezondheidsopvoeding en voorlichting, zoals het uitgeven van tijdschriften, het organiseren van voordrachten. Het inrichten en geven van opleidingen, vormingen, bijscholingen en cursussen.

Net verlenen van diensten en het verstrekken van hulp aan zorgbehoevenden, gehandicapten of andersvaliden.

-Zij mag tevens alle navolgende handelingen verrichten: de aan- en verkoop, huren en verhuren van allerlei medisch materiaal of instrumenten in verband met verpleging van zieken, alsmede materialen voor dergelijke verpleging, dit alles in de meest ruime zin van het woord en zonder enige beperking,

-Het aanbieden van diensten ter bevordering van het zelfstandig wonen en comfort van zorgbehoevenden alsook de verkoop van materiaal ter bevordering van het zelfstandig wonen, comfort, leven en A.D.L.

-Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen het verstrekken van technische, administratie , financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent , commissionair, enz.

-Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mcchten hebben en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

-Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen mogen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

-Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden.

-Zij mag onder meer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-Het beheren en aanleggen van roerende en onroerende vermogens, in het binnenland zowel als in het buitenland. Met toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen, het nemen van belangen in alle ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd warden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit .

Hoofdstuk 11-- vennoten, kapitaal en aandelen

Art. 4 Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is :

Bart Vanmarcke, Zevenbergen 5  2040 Antwerpen Berendrecht

Hij/zij is/zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-'lijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:-

Anja Caes , Rosveldstraat 78  2900 Schoten

Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstan-'dige activi-+teiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap,

Art.5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 euro ( duizend euro) euro, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Elk aandeel heeft een gelijk deel van het kapitaaL Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort op de bankrekening van de vennootschap en het is als volgt verdeeld : de heer Bart Vanmarcke schrijft in voor 900,00 euro en ontvangt hiervoor 90 aandelen. Mevrouw Anja Cees schrijft in voor 100,00 euro en ontvangt hiervoor 10 aandelen.

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn. De aandelen zijn op naam. Wanneer effecten aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verschillende personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één persoon schriftelijk is aangewezen. Hij / zij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Deze rechten worden bij gebrek aan andersluidende overeenkomst of statutaire bepaling uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Art. 7 Aandelenregister

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat,

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend dcor een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Art. 8 Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle andere vennoten. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

Art. 9 Verbod tot zegellegging

De erfgenamen/rechtverkrijgenden van de overleden vennoot of zaakvoerder zullen nooit gerechtigd zijn om welke reden ook de zegels te doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de goederen en de waarden van de vennootschap.

Hoofdstuk III  Bestuur en vertegenwoordiging

Art. 10 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (niet-vennoten kunnen ook uitgesloten worden). Ingeval er meerder zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeen komen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering, vallen onder hun bevoegdheid, De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen, mits dit geschiedt bij volmacht. Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. De beherende vennoten zijn wegens de verbintenissen van de vennootschap hoofdelijk en ondeelbaar voor het geheel aansprakelijk.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Hoofdstuk IV-toezicht

Art. 11 toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk V- Algemene vergadering

Art. 12 Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand juni, om 10 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-'volgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Art. 13 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem . Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming over het onderwerp te houden.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij Wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit vereist,

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Hoofdstuk VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art.14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat. Na goedkeuring van de jaarrekening besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.. Deze kwijting geldt alleen voor zover de jaarrekening noch weglatingen, noch valse aanwijzingen bevat die de waardetoestand van de vennootschap verbergen en , als het verrichtingen betreft buiten de statuten, slechts wanneer deze bijzonder zijn vermeld in de oproepingsbrieven.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 16 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening

gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit anders besluit.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen. Art. 17 Overlijden van een vennoot

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofstuk VII - Woonstplaatskeuze

Art, 18 Adres buitenlandse zaakvoerders en vereffenaars

leder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Hoofdstuk VIII  diverse bepalingen

1.Eerste boekjaar, jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf 01 januari 2014 en eindigt op 31 december 2014, zodat de eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2.Benoeming, bezoldiging en aanvaarding

De oprichters beslissen de heer Bart Vanmarcke, voornoemd, als niet-statutair zaakvoerder aan te stellen voor de duur van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. De personen die in of buiten de statuten benoemd werden tot zaakvoerder aanvaarden dit mandaat en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

3. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Gema bvba -- Gildestraat 9  2170 Merksem, vertegenwoordigd door Christiane Geerts, om de nodige formaliteiten te vervullen bij de inschrijving, wijzigingen en schrappingen ; van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen, voor de BTW en de administratie der belastingen

4. Quorum

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Waarvan proces verbaal.

Opgemaakt in vier exemplaren op 02 januari 2014.

Bart VanmarcKe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOBOL

Adresse
ZEVENBERGEN 5 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande