KOEKOEK BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEKOEK BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.954.287

Publication

22/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen-als in buitenland.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) blijkens het overhandigde bankattest van KBC Bank van 14 juli 2015.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

De titel van vennoot zal blijken uit het register van aandelen bijgehouden ten maatschappelijke zetel. Mede-eigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke persoon bij de vennootschap, zoniet zal de uitoefening van de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan elke vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere B.V.B.A. s. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor een volgende B.V.B.A., behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

8. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de laatste vrijdag van de maand juni om 16.00u.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Algemene vergaderingen waarop alle vennoten aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd, worden aanzien als regelmatig samengesteld en daarop kan nopens alle punten van de dagorde geldig beraadslaagd en besloten worden.

De beslissingen worden in de algemene vergadering getroffen bij meerderheid van stemmen. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, van dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. De gevallen niet voorzien in deze statuten worden beheerst door het Wetboek van Vennootschappen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

2. Overname verbintenissen.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Kosten.

De oprichter verklaart dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer duizend driehonderd euro bedragen.

13. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, is de vennoot onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Te Veldhuis Jeroen, voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder verklaart dat het hem niet verboden is om, persoonlijk of door een tussenpersoon, de functie van zaakvoerder in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit te oefenen, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Paul ROMMENS

Coordonnées
KOEKOEK BEHEER

Adresse
KOEKOEKLAAN 10 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande