KOEN DERMUL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN DERMUL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.526.992

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.09.2014 14627-0030-012
20/02/2013
ÿþVod Wa,tl 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rferelerld ter vritfie van de Rechtbank van Ka .aecte eemipen, OP

Griffie Q ~ ` ve

*13030529'

Ondernemingsar : 0827.526.992 Benaming

(voluit) : DERMUL

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 2520-Broechem (gemeente Ranst), Emblemseweg 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING (verhoging kapitaal - verplaatsing datum jaarvergadering - omzetting in BVBA - wijziging naam - vaststelling statuten - benoeming zaakvoerders)

Uit een proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 17/01/2013, met als relaas van registratie: "Geregistreerd, Mechelen 1° kantoor, op 22 JAN. 2013, acht bladen, geen verzendingen, boek 5/981, blad 45, vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger: (getekend:); Koen Decoster",

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

1) verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,-EUR), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); gedeeltelijke volstorting van de kapitaalsverhoging voor een bedrag van vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) door inbrengen in speciën, met aanbieding van het voorkeurrecht; behoud van het aantal aandelen-in-omloop op tien (10); aanpassing van artikel 5 van de statuten;

De Heer Koen Benny Dett Dermul, vennoot wonende te 2520 Broechem (gemeente Ranst), Emblemseweg 8, verklaarde in te schrijven op negentig procent (90%) van de kapitaalverhoging (dus op vijftienduizend achthonderd veertig euro (¬ 15.840,00)), en Mevrouw Kimberley Suzette Dominique James Davis, vennote wonende te 2520 Broechem (gemeente Ranst), Emblemseweg 8, verklaarde in te schrijven op tien procent (10%) van de kapitaalverhoging (dus op duizend zevenhonderd zestig euro (¬ 1.760,00)).

Beiden volstortten onmiddellijk hun beloofde inbreng tot beloop van meer dan één/vijfde (1/5-de), meer bepaald vierduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 4.680,00) door de Heer Dermul, en vijfhonderd twintig euro (¬ 520,00) door Mevrouw Davis;

2) verplaatsing van de datum voor het houden van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) van de laatste vrijdag van de maand september naar de laatste vrijdag van de maand juni; aanpassing van artikel; 10 van de statuten;

3) kennisname van het verslag van de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting van de Vennootschap onder Firma in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, wordt toegelicht Bij dit verslag is een staat gevoegd betreffende het actief en passief van de vennootschap op éénendertig oktober tweeduizend en twaalf. Tevens werd lezing gegeven van het verslag, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PKF Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, met zetel te 2600-Antwerpen, Potvlietlaan 6, op zeven januari tweeduizend dertien heeft opgemaakt omtrent deze staat van activa en passiva, en waarin inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk;

"" 6. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2012 die de Zaakvoerders van de VOF DERMUL hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 5.032,12.

Het is duidelijk dat het maatschappelijk kapitaal onvoldoende is voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennoten hebben beslist om voorafgaandelijk aan de omzetting het kapitaal te verhogen tot EUR 18.600,00, waarop 1/3de zal gestort zijn door bijstorting in speciën voor een bedrag van EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.200,00. Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Antwerpen, 7 januari 2013.

PKF bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door (getekend:) Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor." Omzetting van de Vennootschap onder Firma in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap (mits aanpassing voor de zojuist doorgevoerde kapitaalverhoging), zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid mag het nummer 0827.526.992, waaronder de Vennootschap onder Firma is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Vennootschap onder Firma, worden geacht verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening;

4) wijziging van de naam van de vennootschap van "Dermul'" naar "Koen Dermul"; aanpassing van artikel 1 van de statuten;

5) vaststelling van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vennootschap bestaat als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam

"KOEN DERMUL".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van één mei tweeduizend en tien.

De zetel van vennootschap is gevestigd te Ranst, met als huidig adres 2520-Broechem (gemeente Ranst),

Emblemseweg 8.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze :

klein-, groot- en handelsbemiddeling van goederen met betrekking tot de uitgeoefende activiteiten;

- installatie en herstellingen van sanitair, centrale verwarming, klimatisering en gas;

- het verschaffen van adviezen;

- het bijwonen en organiseren van seminaries, congressen en beurzen;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen op een niet-commerciële manier alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in tien (10) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tiende (1/10-de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

>4 Voorbehouden

4 ~

aan het Belgisch Staatsblad

6) Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbeperkte duur :

a) de Heer DERMUL Koen Benny Dett, Loodgieter, geboren te Antwerpen op achtentwintig februari negentienhonderd zesentachtig, wonende te 2520 Broechem (gemeente Ranst), Emblemseweg 8; en,

b) Mevrouw DAVIS Kimberley Suzette Dominique James, bankbediende, geboren te Antwerpen op tien

maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te 2520 Broechem (gemeente Ranst), Emblemseweg 8.

Dezen aanvaardden beiden de opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige

maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten zijn zij ieder individueel bevoegd om. de vennootschap te

vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de aldan niet bezoldiging van de zaakvoerders werd beslist dat de Heer Koen Benny Dett Dermul

bezoldigd wordt, doch dat Mevrouw Kimberley Suzette Dominique James Davis geen bezoldiging zal krijgen, tot

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De eerste jaarvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wordt gehouden

in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid loopt tot éénendertig

december tweeduizend dertien.

-VOOIS ONTLEDEND UITTREKSEL---

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte statutenwijziging dd. 17/01/2013;

- ontledend uittreksel ervan;

- controleverslag bedrijfsrevisor dd. 07/01/2013, betreffende de omzetting;

- verslag opgemaakt door het bestuursorgaan (zaakvoerders) op 03/01/2013;

- coördinatie statuten per 17/01/2013.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik Q vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
KOEN DERMUL

Adresse
EMBLEMSEWEG 8 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande