KOEN ROCHTUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN ROCHTUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.689.264

Publication

16/12/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11011111111111111111111

Neergelegd ter prdfia vnn de Rechibt7nek van Kocphande! fie Antwerpen, op

Griffie 0 4 DEC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0542. 689 " 264

Benaming (voluit) : Koen Rochtus

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amerikalei 206 bus 2

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op twee december tweeduizend dertien.

Oprichter:

De heer ROCHTUS, Koen Léon Jozef Angèle, ongehuwd, geboren te Bonheiden op eenentwintig december negentienhonderdtachtig met rijksregisternummer 80,12.21-271.87, wonend te 2000 Antwerpen, Amerikalei 206 bus 2.

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Koen Rochtus

Zetel van de vennootschap: 2000 Antwerpen, Amerikalei 206 bus 2

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerders, met dien verstande dat alle professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap.

De uitoefening door de vennoten-zaakvoerders van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 516 van het Gerechtelijk Wetboek.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag zij aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en mits in acht name van de wettelijke en deontologische regels.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zoals bepaald door de wet en door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten ontstaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van,' verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geventiaclualetsie.eigenhandelszaak.- ----- . _ _.-- ---------- ----- --------i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar' in lidere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappeliik kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde,

Elk aandeel werd volstort ten belope van honderdvierentwintig euro (¬ 124,00), hetzij ten minste twee/derden.

Het bedrag van de storting, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro, wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Belfius.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger,

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering of in de oprichtingsakte anders wordt beslist.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerder: de heer Koen Rochtus, voornoemd, wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder, Zijn mandaat wordt bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Boeklaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend veertien.

Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de heer Michel Requilé, zaakvoerder van RM Accountants & Belastingconsulenten Burg.BVBA, Amerikalei 19 bus 001 te 2000 Antwerpen waarbij hij de mogelijkheid heeft om

- bij griffies en/of ondernemingsloketten aile nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen ; - de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag van de vrijstelling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de jaarlijkse vennootschapsbijdrage.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15296-0303-009

Coordonnées
KOEN ROCHTUS

Adresse
AMERIKALEI 206, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande