KOEN VAN RIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN VAN RIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.222.623

Publication

01/10/2014
ÿþmod 11,1

Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,RUIPII uhl

Il

11

-.....inuniutsliirP«11" 1. I

Rec ten' *.

Antwerpen

2 2 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr BE0871.222,623

Benaming (voluit) : KOEN VAN RIEL

(verkort) : #

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wijnegemsesteenweg 32

2160 Wommelgem

4 Onderwerp akte :Wijziging statuten: doelsuitbreiding, ontslag zaakvoerder, benoeming nieuwe zaakvoerder, toekenning van machten, volmacht tot coördinatie.



!: Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op achttien: september tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat de algemene vergadering van: ;! aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KOEN VAN RIEL », met:

eenparigheid van stemmen de hierna volgende beslissingen heeft genomen: t

EERSTE BESLISSING. ,

it De voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige i !: verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op 10 september: 2014 laatst in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte:

samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 30 juni 2014. ,

il Alle vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd verklaren thans kennis te hebben genomen van voormelde stukken en uitdrukkelijk te verzaken aan de toezending ervan als voorgeschreven door artikel 269

van het Wetboek van vennootschappen. ,

ii De vergadering beslist voormeld bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat goed tei

keuren. ,

'1 TWEEDE BESLISSING.

tr ,

..

,

.', De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten: .,

,. ti "Het uitvoeren van allerlei civiele werken in de ruimste zin van het woord, alsook de coördinatie ervan. Zoals! ,

ondenneer

i -alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de .:

k renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende; goederen en, algemeen genomen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met 

k openbare en particuliere bouwwerken; ,

.,

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan &feil vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de i

!i onroerende goederen; ,.

,

ii -het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop,.`i i de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

.: -al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz...; ,

,

!: -de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen: ;j en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen; -de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van alle i! mogelijke overeenkomsten voor openbare en particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle:

verrichtingen die daarmee verband houden." .,

,

.

.,

Tengevolge hiervan zal artikel 3 der statuten voortaan luiden als volgt: 

,

"ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: !:

q Het schilderen, behangen, gamieren, decoreren, restaureren enzovoort van alle soorten gebouwen,!

r,

1: inrichtingen, en dergelijke in de meest mime zin.

q Het toepassen van diverse schildertechnieken zoals trompe l'oeil, fresco, spuiten van verven en meerkleurige.`,1

i! verven, vergulden, polychromeren, oude schildertechnieken en dergelijke.

,

: Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbekleding, tapijt eni

:

vloerbekleding van linoleum, rubber of kunststof. Plaatsten van vloerbedekking van hout of andere, materialen.

i: De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort.

,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, winkels, ...

Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden.

Algemene coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf.

De aan- en verkoop van alle verven, bijproducten, hulpmaterialen, hulpstoffen die nodige zijn om de opdracht van de klant binnen haar activiteiten waarvoor de vennootschap is opgericht, zo goed mogelijk en zonder beperking, of hoe dan ook uit te voeren.

De klein- en groothandel van alle producten in de meest ruime zin zoals aangehaald in deze doelstelling. Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren. Voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), elektrische verwarmingsinstallaties;

Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders, lichtreclames en uithangborden. Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

De aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie.

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles voor eigen rekening.

Het uitvoeren van allerlei civiele werken in de ruimste zin van het woord, alsook de coördinatie ervan, Zoals ondermeer:

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz...;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen; -de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare en particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen."

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de zaakvoerder, zijn de heer De Ridder Joeri, geboren te Antwerpen (Deurne) op 4 mei 1975, wonende te 2160 Wommelgem, Eikenlaan 40lgly, te ontslaan met ingang van heden. Hem wordt volledige kwijtingldécharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist met ingang van heden een nieuwe zaakvoerder te benoemen, zijnde de heer IOSIF George, geboren te Mun. Câmpina Jud. Prahova (Roemenië) op vijf april negentienhonderd achtentachtig, van Roemeense nationaliteit, wonende te Corn. Valea Doftanei Jud. Prahova, Sat. Tesila Str. Setul nr,1260 (feitelijk wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), 1-lerentalsebaan 445.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitroering van wat voorafgaat. ZESDE BESLISSING.

Door de zorgen van ondergetekende notaris zal er overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte & gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.9

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 21.08.2014 14448-0393-016
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 04.07.2013 13278-0565-016
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.08.2012, NGL 24.08.2012 12469-0271-016
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11522-0073-015
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 30.07.2010 10371-0139-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0162-013
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 22.07.2008 08451-0134-013
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 18.07.2007 07426-0285-013
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 12.07.2006 06456-0228-015

Coordonnées
KOEN VAN RIEL

Adresse
WIJNEGEMSTEENWEG 32 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande