KOEZICHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEZICHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.697.967

Publication

12/05/2015
ÿþfil Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van tte~akte

Neergei .; ,`il. veie g r it'fi ven. de

111#ERVII I

IiECIrr73.t3T+ilá ;TAN 7:SC!'~P TIxWI33EL

3 U APR, 2015

ANTWERI'F.IN a.iu,°tlYlg " IEhie$Oï7T

D1f3etYer

i'I IP

12/05/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : *40 (5 e? e 96'7.

Benaming : KOEZ1CFIT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 34

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joost EEMAN, te Gent, op 24 april 2015 dat:

1. De heer SNOEK Jan Johannes, geboren te Gorinchem (Nederland) op 23 februari 1967, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VAN MERSBERGEN Maaike, nagenoemd, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 34.

2. Mevrouw VAN MERSBERGEN Maaike Johanna Wilhelmina, geboren te Werkendam (Nederland) op 20 juni 1969, van Nederlandse nationaliteit, echtgenote van de heer SNOEK Jan, voornoemd, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 34,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming KOEZICHT.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 34.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF VOOR GEZAMENLIJKE REKENING MET DERDEN:

Alle verrichtingen die algemeen genomen op één of andere wijze verband houden met:

a) alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties;

b) consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

c) het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

d) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

c) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (e l.600, 00) .

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de 100 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door de heer SNOEK Jan, voornoemd sub 1), ten belope van 1 aandeel; door mevrouw VAN MERSBERGEN Maaike, voornoemd sub 2), ten belope van 99 aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van één derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 6.200 euro.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de

vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht

gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/05/2015 - Annexes du M

j het Belgisch Staatsblad

~~º%

je.. ' "

Luik B - vervofg

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van bekrachtiging door de rechtbank van koophandel. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Mevrouw VAN MERSBERGEN Maaike, voornoemd.

Het eerste beekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

Joost EEMAN

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte en een afschrift van de onderhandse volmacht.

Voor-

behouden

aan het

13elgisch Staatsblad

12/08/2015
ÿþ Mod Wald 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II i " ull ,5," i

Neergelegd ter griffie va.r .;e~!

RECHTBANK VAN i%OOPHA.1CSw.13.

3 i 1UL1 2015 É

:

ANTWERPEN aeleaTIIRNEIOrT De Griffier

--{»t-...Mene..." .......,,..

Ondernemingsnr : 0629.697.967

Benaming

(voluit) : Koezicht

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langenberg 34 te 2323 Hoogstraten (Wortel)

(volledig adres)

Onderweg akte : Benoeming zaakvoerder

Op de algemene vergadering van 29 juni 2015 wordt volgende beslissing genomen met algemeenheid van stemmen

Snoek Jan - Langenberg 34 - 2323 Hoogstraten (Wortel) wordt benoemd als zaakvoerder vanaf 09 juli 2015,

Van Mersbergen Maaike, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
KOEZICHT

Adresse
LANGENBERG 34 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande