KOLOMBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOLOMBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.623.953

Publication

10/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111*1,1.1,1,1111j11 1111

Neergelegd ter griffie un de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

31 iMl1 2g14 Griffie

Ondernemingsnr 0508.623.953

Benaming (voluit) : KolOnlbo

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hessenpiein 11 bus 11

2000 Antwserpen

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Ontslag-kwijting-benoeming - Wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op zesentwintig maart 1 tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kolombo" met zetel te 2000, Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11, opgericht bij akte verieden voor Alvin Wittens te Wijnegem op twintig december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vierentwintig,; ' december nadien, onder nummer 20121224/0306732, waarbij onder meer volgende besluiten werden; goedgekeurd:

1) De vergadering heeft beslist het aantal aandelen te brengen van honderd (100) naar één miljoen

(1.000.000) door omruiling van één bestaand aandeel tegen tienduizend (10.000) nieuwe aandelen

De zaakvoerder werd gelast met de uitvoering van deze beslissing.

2) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope van driehonderdduizend euro (¬ 300 000,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend' zeshonderd euro (¬ 18 600,00) naar driehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 318 600,00), mits, aanmaak van honderdzesenzestigduizend zeshonderd zevenenzestig (166.667) aandelen zonder aanduiding, ; van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de: : winst vanaf het lopende boekjaar.

3) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope van driehonderdduizend euro (¬ 300 000,00), om het kapitaal te brengen van: driehonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 318 600,00) naar zeshonderdachttienduizend zeshonderd euro: (¬ 618 600,00), mits aanmaak van honderdzesenzestigduizend zeshonderd zevenenzestig (166.667) aandelen. zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die, zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar,

4) De vennoot heeft verklaard expliciet en ten persoonlijke titel te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging door inschrijving in geld,

5) Tussenkomst:

Is hier tussengekomen en medeverschenen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&J Trust", met zetel te 3360 Bierbeek,, Schoolstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister Leuven met ondernemingsnummer 0502.973.902. 1

Opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op vijfentwintig januari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien februari nadien,, onder nummer 2013021310026682.

De statuten werden nadien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Ceulemans Jan Aimé Beatrijs, geboren te Antwerpen-Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Riemstraat 29 bus 402, ingevolge onderhandse volmacht, hier aangehecht.

, De vergadering stelde vast dat ingevolge de kapitaaisverhogingen op het kapitaal wordt ingeschreven in,

geld.

Comparanten verklaarden dat de inschrijvingen werden volgestort

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor de inbreng worden de aandelen toegekend. Hetzij in totaal:,

1 driehondercidrieedertigduizend driehonderd vierendertig (333.334) nieuwe aandelen, of de totaliteit van cl&:

nieuwe aandelen.

L.

Al deze aandelen zijn volgestort zoals voormeld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

 -

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

....... .

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar.

6) De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer Ceulemans Jan, voornoemd, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden.

Zij verleent hem kwijting voor het door hem gevoerde beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

De vergadering beslist de heer Ceulemans Jan, voornoemd, te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De heer Ceulemans Jan, hier aanwezig, verklaart deze functie te aanvaarden, en bevestigt verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn aanstelling verzet.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur. Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering van vennoten.

7) De vergadering heeft beslist tot wijziging van de statutaire bepalingen aangaande de overdracht van aandelen, door vervanging van de tekst van artikelen 10 tot en met 12 der statuten als

"Artikel 10- VRIJE OVERDRACHT VAN AANDELEN

10.1.Een Overdracht van Aandelen door een Vennoot aan een met hem Verbonden en door hem gecontroleerde Onderneming is niet onderworpen aan enige beperking, op voorwaarde dat:

a. de betrokken Vennoot de andere Vennoten minstens vijf (5) dagen voorafgaand aan de Overdracht in kennis stelt van de Overdracht'

b, deze Verbonden en gecontroleerde Onderneming, voorafgaand aan de Overdracht, aile rechten en' plichten voortvloeiend uit de Aandeelhoudersovereenkomst overneemt en aanvaardt; "Aandeelhoudersovereenkomst" of "Overeenkomst' betekent, voor de toepassing van deze statuten, de overeenkomst die de vennoten van de Vennootschap gesloten hebben met betrekking tot de Vennootschap, en voorzover deze nog van kracht is.

c. deze Verbonden en gecontroleerde Onderneming, voorafgaand aan de Overdracht, een geschreven verbintenis aflevert, goedgekeurd door haar bevoegde vennootschapsorganen, om onmiddellijk de betrekken Aandelen terug over te dragen aan de oorspronkelijke Vennoot of aan een met die Vennoot Verbonden Vennootschap indien de betrokken ovememer ophoudt een Verbonden Onderneming te zijn.

Woorden en begrippen die ln deze statuten met een hoofdletter worden aangeduid, zullen de betekenis hebben zoals bepaald in de Aandeelhoudersovereenkomst, behoudens voor zover expliciet anders vermeld. 10.2.De volgende vormen van Overdracht van Aandelen zijn evenmin onderworpen aan enige beperking: (i)een Overdracht ten gevolge van een aankoopoptie, zoals verleend in de Aandeelhoudersovereenkomst

(ii) een Overdracht door een Vennoot die zijn Volgrecht uitoefent.

(iii) een Overdracht door een Vennoot wiens Aandelen het voorwerp uitmaken van de Volgplicht;

(iv)een overdracht tussen de Klasse A Vennoten, zoals aangeduid in de Aandeelhoudersovereenkomst, met dien verstande dat de heer Coen Lieven, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10, rijksregister maximaal 10 procent van de totaliteit van de Aandelen kan verwerven in de Vennootschap.

Artikel 11 VOORKOOPRECHT

11.1.Met uitzondering van een geval van een Vrije Overdracht is elke Overdracht van Aandelen onderworpen aan de bepalingen van artikel 249 Wetboek van Vennootschappen en het hiernavolgende Voorkooprecht en Volgrecht ten voordele van de bestaande Vennoten.

11.2.De Vennoot die één of meer Aandelen wil Overdragen, moet van zijn voornemen aan de overige Vennoten en de Zaakvoerder kennis geven hij een aangetekende brief, waarin hi] de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats of de naam, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook, het aantalAandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

11.3. Wanneer overeenkomstig de voorschriften van Artikel 11.2., de overdragende Vennoot de overige Vennoten in kennis heeft gesteld van zijn voornemen om Aandelen over te dragen, beschikt de heer Ceulemans Jan Aimé Beatrijs, wonende te 2000 Antwerpen, Riemstraat 29 bus 402, njksregister 811012 233 14, gedurende een termijn van dertig (30) kalenderdagen vanaf het verzenden van de aangetekende brief waarvan sprake in Artikel 11,2., over een preferentieel voorkooprecht op de totaliteit van de geboden Aandelen en tegen de voorwaarden vermeld in het bod vanwege de voorgestelde °vermine::

De heer Jan Ceulemans zal de overige Vennoten en de Zaakvoerder door middel van een aangetekende brief inlichten in hoeverre hij gebruik wenst te maken van zijn preferentieel voorkooprecht binnen voormelde termijn van dertig (30) kalenderdagen.

11,4.0e rechten van de heer Jan Ceulemans die geheel of gedeeltelijk verzaakt aan zijn preferentieel voorkooprecht of geen tijdige kennisgeving doet aan de overige Vennoten, komen verhoudingsgewijze ten goede van aile overige Vennoten naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal, en tegen de voorwaarden vermeld in het bod vanwege de voorgestelde overnemer. De rechten van de Vennoot of Vennoten die geheel of gedeeltelijk verzaakt aan zijn of hun voorkooprecht, komen verhoudingsgewijze ten goede van de overige Vennoten.

11.5.Binnen de dertig (30) kalenderdagen na het verstrijken van de eerste periode van dertig kalenderdagen dient de Zaakvoerder de Vennoten in algemene vergadering op te roepen om over te gaan tot de toewijzing van de Aandelen.

11.6.VVanneer de te koop aangeboden Aandelen niet, of niet allemaal, worden overgenomen door de overige Vennoten, is de overdragende Vennoot vnj de niet overgenomen Aandelen over te dragen aan de door hem voorgestelde overnemer en tegen de voorwaarden vermeld in het bod, behoudens wanneer de overige Vennoten, de Overdracht aan de voorgestelde verwerver hebben geweigerd bij toepassing van artikel 249

Op de laatste blz. van j,JjjjjBB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 11.1

Wetboek van Vennootschappen. In dat geval dienen zij binnen dezelfde fénnijn van dertig (30) kalenderdagen één of meerdere personen aan te wijzen die als verwervers zullen optreden.

Artikel 12 VOLGRECHT- VOLGPLICHT

Volgrecht

Bij de Overdracht van Aandelen door een Vennoot aan een derde, is deze overdragende Vennoot verplicht voor de Aandelen van alle andere Vennoten dezelfde voorwaarden van Overdracht te bedingen. Bij gebreke daaraan, kan de overdragende Vennoot verplicht worden om binnen het jaar na zijn Overdracht, de Aandelen van de andere Vennoten over te nemen aan dezelfde voorwaarden.

Volgplicht

Wanneer een derde (daaronder ook begrepen meerdere, gezamenlijk handelende personen) een bod uitbrengt op Aandelen van de Vennootschap, en zowel de meerderheid van de Klasse A Vennoten als de Klasse C Vennoten, zoals aangeduid in de Aandeelhoudersovereenkomst, dit bod wensen te aanvaarden, kunnen deze overdragende Vennoten de overige Vennoten verplichten om hun Aandelen, tegen dezelfde voorwaarden, hetzij rechtstreeks aan de aanbiedende derde(n) over te dragen, hetzij deze over te dragen aan de overdragende Vennoten."

8) De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

- De tekst van artikel vijf der statuten werd vervangen en luidt voortaan als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 618 600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in één miljoen driehonderddrieëndertigduizencl driehonderd vierendertig (1.333.334) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde die elk één/ één miljoen driehondererieendertigduizencl driehonderd vierendertigste (1/1.333.334e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.";

- de tekst van artikelen 10 tot en met 12 der statuten werd vervangen zoals aangeduid in het zevende punt; - In artikel 13 der statuten werd in fine een tekst toegevoegd, luidende als volgt:

"Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Ceulemans Jan Aimé Beatres, wonende te 2000 Antwerpen, Riemstraat 29 bus 402, njksre gister 811012 233 14,

Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van de betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

Daarbuiten kan een statutair zaakvoerder slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van de buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen, en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

( Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 12.08.2014 14414-0092-014
04/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~jprrrtnl~r ( F . i'ir

Fl£ciltbar" "

op 2,2 2 2 N~U~ z~

Defte

11,11M 8

*13181 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr z 0508.623.953

Benaming (voluit) : Online Product Services

(verkort) : O.P.S.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Bergsebaan 9

2950 Kapellen

Onderwerp akte :Wijziging naam-invoering handelsbenaming-zetelverplaatsing-ontslag-

;i kwijting-benoeming-wijziging statuten

it een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens

te Wijnegem op 18 november 2013, ter registratie neergelegd, ;;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemenet ïivergadering van de besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid "Online Product Services", in het kort 1"0.P.S.", met zetel te 2950 Kapellen, Oude Bergsebaan 9, ;;opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te

Wijnegem op twintig december tweeduizend en twaalf, bekend-

gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van ;tvierentwintig december nadien, onder nummer 20121224/0306732,;

waarbij onder neer volgende besluiten werden goedgekeurd:

s1)De vergadering heeft beslist de benaming van de ;vennootschap te wijzigen in "Kolombon, met vaststelling van; de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van! een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ;,aanneemt met als naam "Kolombo".

2)De vergadering heeft beslist een handelsbenaming, "Petproof",in te voeren met toevoeging artikel 1 der statuten ;.van volgende tekst in fine:

"17e vennootschap zal tevens aan het handelsverkeer kunnen deelnemen met de handelsbenamingl'Petproof", mits: inachtneming van de bepalingen van artikel 78 van het Wetboek; van Vennootschappen."

3)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Hessenplein 11. bus 11.

14)De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer; HNNISSEN Geert, geboren te Antwerpen op dertien november; ?:negentienhonderd tachtig, wonende te 9120 Beveren,; Kallobaan(BEV) 48, als niet-statutaire zaakvoerder van de; vennootschap te aanvaarden.

heeft hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde` ;beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening;, van het lopende boekjaar.

iDe vergadering heeft beslist de heer Ceulemans Jan Aimé: iBeatrijs, geboren te Antwerpen-Wilrijk op twaalf oktober 'negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2000 Antwerpen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

e

mod 11.1

Vo ot-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Riemstraat 29 bus 402,te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

5)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de zojuist genomen beslissingen.

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

- Artikel 1 der statuten wordt gewijzigd zoals aangeduid in het eerste en tweede besluit;

- de eerste zin van artikel 3 wordt vervangen, en luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11."



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0508.623.953

Benaming

(voluit) : ONLINE PRODUCT SERVICES

(verkort) ; O.P.S.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kallobaan 48 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap op

6 mei 2013 werd er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Oude Bergsebaan 9 te 2950

Kapellen en dit vanaf heden.

Geert Hennissen

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i n

i

111

*13U769 9~

. ' 1= r. e--- r H -;- :\ \j ><

VAN KOOPH," 'kf!CIEL

1 0 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306732*

Neergelegd

20-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508623953

Benaming (voluit): Online Product Services

(verkort): O.P.S.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Kallobaan(BEV) 48

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 20 december 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1)de heer RENNISSEN Geert, geboren te Antwerpen op dertien november negentienhonderd tachtig, wonende te 9120 Beveren, Kallobaan(BEV) 48 en 2)de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KAPINCO , met zetel te 9120

Beveren, Kallobaan(BEV) 48, ingeschreven in het

rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0828.413.157, opgericht bij akte verleden voor notaris Eduard Van der Veken te Kruibeke op vijf augustus tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig augustus nadien, onder nummer

20100820/012435 een vennootschap hebben opgericht en meer

bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Kallobaan (BEV) 48 en met maatschappelijke naam  Online Product Services , in het kort  O.P.S. .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

De groothandel, de kleinhandel, de invoer en de uitvoer, de tussenhandel, alsook via internet (online-shop) in alle goederen, zoals onder andere alle grondstoffen,

basisproducten en afgewerkte producten voor de bouw-, textiel-, diamant-, cosmetica-, leder-, kunst-, en para medische sector, dit alles in de ruimste zin van het woord, zonder dat deze opsomming als beperkend mag aangezien worden, ter uitzondering van de kleinhandel in cosmetica.

De vennootschap mag ook websites bouwen, ontwikkelen en beheren voor derden.

De vennootschap is ook actief in het uitdenken, ontwikkelen, maken en verkopen van consumentengoederen in de breedste betekenis.

De vennootschap kan ook haar know-how gebruiken in het kader van consulting diensten aan derden.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde die elk één/honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van een/derde.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Toezicht:

De oprichters hebben verklaard dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

De heer HENNISSEN Geert wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de oprichting.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luik B - Vervolg

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KOLOMBO

Adresse
HESSENPLEIN 11, BUS 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande