KONDITORI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONDITORI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.800.590

Publication

31/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303185*

Neergelegd

29-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534800590

Benaming (voluit): Konditori

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Schermersstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op

negenentwintig mei tweeduizend dertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden

aangeboden op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoten:

a. de heer VAN HUYGEVOORT Steve Lucien Anita, geboren te Sint-Niklaas op twaalf juli negentienhonderdvierentachtig, rijksregister nummer 84.07.12-047.48, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 87.

b. mevrouw SMET Angelique Gerda Marieke, geboren te Gent op tweeëntwintig juli negentienhonderdzevenentachtig, rijksregister nummer 87.07.22-324.19, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 111 bus 201.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  KONDITORI ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Schermersstraat 8.

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf negenentwintig mei tweeduizend dertien;

5. Doel:

Volgende opsomming is slechts informatief bedoeld en uiteraard niet beperkend.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

o Het uitbaten van gewone of industriële bakkerijen met name: de uitbating van brood-, banket- en suikerbakkerij, de fabricatie van roomijs en soortgelijke producten, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de distributie, de klein- en groothandel, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, van producten van brood- en banketbakkerij, producten van de suikerbakkerij, roomijs, consumptie-ijs en confiseriewaren, pralines, toebehoren en nevenproducten alsmede het presteren van alle mogelijke diensten het voorgaande betreffende, alles in de ruimste zin van het woord;

o De uitbating van een verbruikssalon voor producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, roomijs, consumptie-ijs, confiseriewaren en pralines, alcoholische en niet-alcoholische dranken, toebehoren en nevenproducten;

o Alle activiteiten in de horecasector, onder meer de uitbating van alle vormen van eetgelegenheden;

o De organisatie van gastronomische weekends;

o Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken (alcoholische en niet-alcoholische) die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ter plaatse verbruikt worden, zoals in snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, tearooms, ijssalons, crêperies en de uitbating van zulke gelegenheden;

o Het organiseren en verzorgen van evenementen, beurzen, seminaries, cursussen, voordrachten, feesten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches en recepties;

o Het ter beschikking stellen van feestzalen:

o Verhuur en onderhoud van toebehoren en toeleveringen aan recepties, feestzalen, hotels, restaurants en bedrijven;

o Aankoop, verkoop, verhuur, huur, import, export, distributie, groot- en kleinhandel van en in alle soorten goederen, grondstoffen en waren in het algemeen en voedings- en kruidenierswaren in het bijzonder;

o De bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds; inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair, ter uitzonder van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

Adviesverlening , audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake bakkerij- en voedingsaangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer;

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- Het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van

derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- De vennootschap op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doelen dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste (1/200ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de heer vAN HUYGEVOORT Steve, voornoemd, voor achttienduizend euro (¬ 18.000,00), waarvoor hem honderd tachtig (180) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: ACHTTIENDUIZEND EURO (¬ 18.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. mevrouw SMET Angelique, voornoemd, voor tweeduizend euro (¬ 2.000,00), waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: TWEEDUIZEND EURO (¬ 2.000,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank met nummer 363-1204571-65.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op negenentwintig mei tweeduizend dertien.

8. Bestuur en benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

De heer VAN HUYGEVOORT Steve Lucien Anita, geboren te Sint-Niklaas op twaalf juli negentienhonderdvierentachtig, rijksregister nummer 84.07.12-047.48, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 87.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder: mevrouw SMET Angelique Gerda Marieke, geboren te Gent op tweeëntwintig juli negentienhonderdzevenentachtig, rijksregister nummer 87.07.22-324.19, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 111 bus 201, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd zijn en zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

9. Volmacht:

Luik B - Vervolg

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Filip Cardon, stagiair boekhouder-fiscalist, wonende te 9170 Sint Gillis Waas, Varenbergstraat 8 met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om:

- al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de bevoegde Rechtbank, en alle latere wijzigingen;

- inschrijving en alle latere wijzigingen, vertegenwoordiging tegenover de administratie van de B.T.W., de Directe Belastingen en de kruispuntbank voor ondernemingen. Te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

10. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig

december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend veertien.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIERDE DONDERDAG VAN DE MAAND JUNI op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd via e-depot ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 28.08.2015 15572-0497-015

Coordonnées
KONDITORI

Adresse
SCHERMERSSTRAAT 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande