KONI-EVENTS

Société en commandite simple


Dénomination : KONI-EVENTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.215.132

Publication

16/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEEnG'ELEGD

GRIFFIE iqECHTSANK VAN

0 5 aie 2013

KOOPHANDE

Ondememingsnr : 0846.215.132

Benaming

(voluit) : KONI-EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Klein Ravals 20 b2-1, 2380 Ravels (volledig adres)

Onderwerp akte ontbinding - vereffening - sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 4 juli 2013, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing,

Op verzoek van de zaakvoerders beslist de vergadering met één parigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zoals zij vanaf heden, 4 jull 2013, enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening

Tweede beslissing.

De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te stellen daar de activa en passive van de vennootschap

en de rechten en plichten daaraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten.

Derde beslissing..

De zaakvoerder verklaart dat er geen schulden meer te vereffenen zijn noch dat er baten te innen zijn die niet inbegrepen zijn in de verbintenis van de vennoten die verklaren hierbij alle schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen in verhouding tot hun aandeel.

Vierde beslissing,

Door het ontbreken van de noodwendigheid om de vennootschap verder te laten bestaan uit noodzaak van de Vereffening, gezien de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten en de verbintenis van deze vennoten, wordt de vereffening heden 4 juli 2013 onmiddellijk afgesloten en de vennootschap definitief ontbonden.

Vijfde beslissing

De ontbinding en vereffening stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie. Worden met onmiddellijke ingang ontslagen als zaakvoerder als gevolg van de ontbinding en vereffening: de heer Kokke Kristof en de heer Meerts Nick.

Zesde beslissing.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste tien jaar bewaard worden door de heer

Kristof Kokke, Klein Ravels 20 b2-1, 2380 Ravels.

le.U.M1.10

De griffier

de zaakvoerder, Kristof Kokke

Nick Meerts

08/06/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie yarrde_zakt ï

rl =t.., 1l ^ ttil

,~~

3 0 MEI

KOORI-iArEL TURNHOUT

De griffier

111111111111111111111111111111111111

*12102821*

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : KONI-EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Klein Ravals 20 b2-1, 2380 Ravels

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit onderhandse akt dd 29 mei 2012 blijkt dat :

1. De heer Nick Meerts, Acacialaan 47, 2460 Kasteriee NN 83.12.07-087-75

En

2. De heer Kristof Kokke, Klein Ravels 20 b2-1, 2380 Ravels, NN 81.08.17-177-03

ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een vennootschap onder firma op te richten met als maatschappelijke benaming, Koni-Events , met een maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen: met zonder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt ingeschreven ais volgt.:

De heer Nick Meerts 500 Euro waarvoor hij 500 aandelen ontvangt.

De heer Kristof Kokke 500 Euro waarvoor zij 500 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm : De vennootschap is een vennootschap onder firma welke zal handelen onder de: benaming "Kont-Events"

2 - zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Klein Ravels 20 b2-1, 2380 Ravels

3 - doel : De vennootschap heeft als doel:

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen, zowel in hoDe vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden :

Het organiseren van evenementen in de ruime zin van het woord zoals feesten, concerten, gala-avonden. Het organiseren van teambuilding activiteiten en incentives.

Het verhuren, aankopen, verkopen en bediening van materialen met betrekking op licht, geluid, audio en videoapparatuur. De activiteiten van diskjockey.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tearoom, snackbar, frituur en restaurant, private club, dancing, discotheek en cabaret, hotel en logementshuis, feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum, alle installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector of ontspanningswereld.

Het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, recepties, cocktails, vermakelijkheden, evenementen, happenings, tentoonstellingen, vernissages, gezelschapsspelen, conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin van het woord, vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties, traiteurdiensten en catering,

Advies, aankoop en verkoop en realisatie van alle communicatiegerichte middelen en evenementen zoals campagnestrategieën, publiciteit, public relations, presentatiewerk en dergelijke meer. Reclamecampagnes, conceptplanning, aankoop of huur, realisaties en opvolging business to business in binnen en buitenland.

Het organiseren, promoten en geven van opleidingen en cursussen.

Het ondersteunen en adviseren inzake bovenstaande. Het ondersteunen van toeristische activiteiten.

Het produceren, verdelen en uitbaten van automaten bestemd voor de distributie van voeding in de meest ruime zin, de verhuur zonder uitbatingpersoneel van verkoopautomaten.

De aan- en verkoop, van alle daarmee verband houdende producten en diensten, voedingswaren, wijnen en likeuren, machines en materialen in verband hiermee, zowel klein- als groothandel, import en export.

Sport-, cultuur- en entertainment marketingbureau voor adviesverlening en service aan bedrijven in sport, cultuur en entertainment binnen hun globale marketing strategie,

Diverse activiteiten binnen sport-, cultuur- en entertainment, sponsering, eigen organisaties en projectmanagement;

Inrichten in en promoten sporttoemooien en sportevenementen.

Ondersteuning en begeleiding van sporttoemooien en sportevenementen, zowel voor de inrichter ais voor

de deelnemers.

Adviesverlening en begeleiding van bovenvermelde activiteiten;

het optreden als tussenpersoon in de handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan aan- en verkoop, in- en uitvoer, vertegenwoordiging, makelarij, commissiehandel en agentuur,

Het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, copywriting, het voeren van audio-video toepassingen en oplossingen, presentatie ontwikkeling en design, interactieve toepassingen, video captatie en geluidsopnames.

Het ontwerpen en verzorgen van drukwerk van alle aard, volgens alle bestaande en nog uit te vinden methodes en op om het even welke draagstof, display ontwerpen, exhibities en huisstijl ontwikkeling.

Het schrijven van scenario's, het verkopen, ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren en afwerken van producties op film, video en andere audiovisuele dragers,

De communicatie in de ruimste zin van het woord, met alle moderne media en in het bijzonder via film, TV, radio, webdesign en intemettoepassingen, theater, beeldregistratie, videocassettes, fotomateriaal, pers, enz.

Het verwerven, vervreemden en exploiteren van auteursrechten en door auteursrechten beschermde werken.

Het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van televisie en filmische evenementen zoals concerten, tentoonstellingen, theater, televisie en filmische evenementen. Hetzij als (eind)redacteur, productieleider, producer, regisseur, researcher, monteur, realisator, presentator,

Het verlenen van alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie, die gericht zijn op management in de breedste zin van het woord,

Het verlenen van logistieke en administratieve steun of van rechtstreekse medewerking bij programmatie en productie van geluid- en beelddragers.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als In het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk

~ , J " ~.

 Voor-

4 ei oudl;n

aan" het

Belgiech

staatsblad

voorwerp gelijkis, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot.' ,s verwezenlijking van haar doe1.4 - duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Het tijdstip waarop de vennootschap pro-fisco haar activiteiten aanvangt is 1 juli 2007.

5 - Kapitaal - Aandelen : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6 - Bestuur : werden aangesteld als zaakvoerder de heer Nick Meerts en de heer Kristof Kokke

7 - Algemene Vergadering : Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

8 - boekjaar :Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar;

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heer van de Korput Peter, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Lang endries 1, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Turnhout op 29 mei 2012 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te '

hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Nick Meerts Kristof Kokke















Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KONI-EVENTS

Adresse
KLEIN RAVELS 20, BUS 2-1 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande