KONINKLIJK FC ZAMMEL, AFGEKORT : KFC ZAMMEL

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJK FC ZAMMEL, AFGEKORT : KFC ZAMMEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.435.360

Publication

31/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Benaming: Koninklijke Football Club Zammel

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Grote Steenweg 100 , 2440 Geel

Ondernemingsnr : 0415.435.360

Voorwerp akte: Wijziging adres en samenstelling werkende leden en raad van bestuur.

HOOFDSTUK I. DE VERENIGING

Artikel 1

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk op grand van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (hierna genoemd "V&S-wet").

Artikel 2

De vereniging draagt de naam Koninklijke FC Zammei , afgekort KFC Zammel .

Artikel 3

De zetel van de vereniging is gevestigd op Grootveld 1, 2440 Geel, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

Artikel 5

De vereniging heeft voor doel de jeugd te ontwikkelen door het beoefenen der atletische sporttakken , in het bijzonder de voetbalsport Ze streeft naar de verwezenlijking van dit doel date elle middelen , waaronder voornamelijk:

1.Het inrichten van sportontmoetingen.

2.Het huren of het aanwerven van over het algemeen om het even welke roerende en onroerende goederen , het in gereedheid brengen en het uitbaten van sportvelden.

3.Het stichten en het uitbaten van tijdschriften dagbladen , spijshuizen , drankgelegenheden , vlugschriften of sportpublicaties. Daarnaast kan de vereniging aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen. De vereniging mag, op algemene wijze, hetzij rechtstreeks, hetzij bij middel van afstand , van aanbrengst, van samensmelting , van deelneming , van financiele tussenkomst , van aankoop van aandelen of op elke andere wijze ,zich interesseren in alle sportondernemingen en alle

daarmee in verband staande nijverheden

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK Ver

1 8 BEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De grgeor'

na neerlegging ter griffie

II 1111119M11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK Il. LIDMAATSCHAP

Artikel 6

De vereniging is samengesteld uit de personen welke later ais werkende leden zullen aangenomen worden , met alle rechten zoals omschreven door de V&S-wet , Het aantal leden is onbeperkt , doch mag niet lager zijn dan drie ,

Om ais werkend lid tot de vereniging te kunnen toetreden moet het kandidaat-lid , aanvaard worden door de Raad van Bestuur.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter of secretaris van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat ais Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering.

De Raad van Bestuur kan zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkend lid.

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S-wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zef worden vastgelegd door de Raad van Bestuur en die maximum 1.000 EUR zal bedragen.

De volgende personen werden aanvaard als werkende leden:

'De heer Eten Louis Binnenbroek 21 , 2440 Geel 33 11 12 085-54

" De heer Huygens Marcel Zammelseweg 185 F , 2440 Geel 48 03 18 109-89

'De heer Peeters Alfons Neerstraat 106 , 2440 Geel 51 02 03 103 19

" De heer Sterckx Luc Doelstraat 8 , 2260 Westerlo 62 05 04 147-03

.0e heer Van den Eynde Guy St, Gerebemusstr. 28 , 2440 Geel 67 05 27 113-34

'De heer Van den Eynde Louis Grote steenweg 86 , 2440 Geel 43 08 25 093-19

'De heer Van de VVeyer Geert Zammelseweg 86 A , 2440 Geel 66 06 08 335-77

" De heer Vennekens Jozef Neerstraat 102, 2440 Geel 35 01 24 075-44

'De heer Vissers Peter Smallere 2 , 2440 Geel 50 01 25 225-82

Artikel 7

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt, kan bij de vereniging een mondelinge aanvraag indienen om toegetreden lid te worden

De Raad van Bestuur kan zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als toegetreden lid.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgetegd door de Raad van Bestuur en die maximum 1.000 EUR zal bedragen . Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

Artikel 8

Werkende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de secretaris of de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan.

Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken bij middel van een mondeling bericht. Het ontslag wordt effectief één maand na dit bericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur zal, afhankelijk van het tijdstip waarop een toegetreden lid zijn ontslag Indient , beslissen of het ontslagnernend toegetreden lid zijn

lidmaatschapsbijdrage terugbetaald krijgt.

Artikel 9

Het lidmaatschap van de werkende leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar, binnen de Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen 1 maand na die aanmaning.

Werkende Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Artikel 10

Elk werkend lid wordt geacht van rechtswege ontslag te geven indien hij de voorwaarden voor het lidmaatschap niet meer vervult. Het lidmaatschap neemt eveneens van rechtswege een einde bij overlijden, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

Als een werkend lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vereniging, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van aile werkende leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 2/3 van aile werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het werkend lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vereniging kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Artikel 11

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid,

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde; tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

HOOFDSTUK III. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12

De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden . Alle werkende leden hebben stemrecht. Elk lid van de raad van bestuur heeft twee stemmen De andere werkende leden hebben één stem.

Artikel 13

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden;

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3.de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5.de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6.de ontbinding van de vereniging;

7.de uitsluiting van een lid;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

Artikel 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15

Artikel 16

Artikel 17

Artikel 18

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur of bij zijn ontstentenis door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder. De voorzitter duidt de secretaris en twee stemopnemers aan. Zij maken het bureau van de vergadering uit

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens 1/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde !eden , behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien ,

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkende leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen kan aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op ontbinding, het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere leden worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum 2 volmachten dragen. De stemming kan gebeuren door afroeping, handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn . Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de leden van het bureau De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende !eden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de ln artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen in de maanden Juni of Juli gehouden worden op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile werkende leden verstuurd

De vergaderingen worden door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij zijn ontstentenis door de Ondervoorzitter of bij zijn ontstentenis door minstens 2 bestuurders bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd , waarbij elk puni dat door minstens 2 bestuurders wordt aangebracht, of door minstens 1/10 van de werkende leden , minstens 10 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst .

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter of bij zijn ontstentenis door de Ondervoorzitter of bij zijn ontstentenis door minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle werkende leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle werkende leden verstuurd.

HOOFDSTUK IV: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 19

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste vijftien bestuurders, leden van de vereniging .Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde werkend lid wordt aanvaard, zal een (Buiten)gewone Algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

Artikel 20

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

De Raad van Bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en ondervoorzitter, secretaris en penningmeester, die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden .leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat warden vergoed.

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders . De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid , door de ondervoorzitter of bij diens afwezigheid door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten warden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden . Bij staking van stemmen, heeft de voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit , doorslaggevende stem Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de secretaris De notulen warden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks , een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vaár dat de Raad van Bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadsiaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 21

Artikel 22

Artikel 23

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 25

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur. De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vereniging of de vestiging van een hypotheek Deze bevoegd heidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 26

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt ais college de vereniging in alle handelingen ln en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Artikel 27

In afwijking van artikel 13 V&S-wet, kunnen de vertegenwoordigingsorganen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de vereniging bij de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vereniging en/of de vesting van een hypotheek Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen . Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 28

De samenstelling van de raad van bestuur werd als volgt aanvaard:

Voorzitter/penningmeeter Huygens Marcel zammelseweg 185 F , 2440 Geel 48 03 18 109-89

Secreta ris Sterckx Luc Doelstraat 8 , 2260 Westerlo 62 05 04 147-03

Bestuurder r : Eten Louis Binnenbroek 21 , 240 Geel 33 11 12 065-54

Bestuurder : Peeters Alfons Neerstraat 106 , 2440 Geel 51 02 03 103 19

Bestuurder :Vissers Peter Smallerijt 2 , 2440 Geel 50 01 25225-82

Deze benoemingen gelden voor een termijn van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering te houden in Juni of Juli 2018 . De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 29

De raad van bestuur zoals benoemd in Artikel 28, neemt ook het dagelijks bestuur van de vereniging op zich.

Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan echter door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, moet worden gespecificeerd of deze personen alleen of gezamenlijk of als college kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft.

Artikel 30

In afwijking van artikel 13bis V&S-wet, kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestemming van de raad van bestuur beslissingen nemen of rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 2600 EUR te boven gaan.

Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

Artikel 31

Worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 32

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout , en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt

HOOFDSTUK VI: AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 33

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging . Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

HOOFDSTUK TOEZICHT

Artikel 34

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 V&S-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen. Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van twee jaar. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

b 1 1

HOOFDSTUK VIII: BOEKHOUDING

Artikel 35

Het boekjaar begint op 1 Juli en eindigt op 30 Juni. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffe van de rechtbank van koophandel te Turnhout overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering

HOOFDSTUK IX: ONTBINDING

Artikel 36

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 37 De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen

Artikel 38 .b.t de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van aile leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 14 van deze statuten. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in artikel 17 van deze statuten. De algemene vergadering kan de ontbinding alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op een wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 39 Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-wet.

Artikel 40 Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één vereffenaar waarvan zij de opdracht zal omschrijven.

Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Raad van Bestuur over de bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent

r .":

Getekend Voorzitten Penningmeester, Huygens Marcel Secretaris, Luc Sterckx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 15 Okt. 2012 Op de algemene vergadering werden volgende wijzigingen , unaniem goedgekeurd.

Naar aanleiding van de verhuis naar onze nieuwe accommodatie, aanpassing van het adres van zetel 'VZW .Door verhuis penningmeester, aanpassing van het facturatieadres

Goedkeuring van de jaarrekening van voorafgaande alsook goedkeuring van begroting volgend boekjaar! De volgende werkende leden verkozen om uit de vereniging te stappen

'Mevr. Thijs Ingrid Zammelseweg 215 , 2440 Geel 62 01 06198-58

'De heer Torrs Constant Grote Steenweg 81 , 2440 Geel 58 07 22 243-73

*De heer Van Eynde Louis Smallere 18 , 2440 Geel 41 09 01 063-55

-De heer Verhesen Pieter Schaapsdijk 17 , 2440 Geel 65 04 04 244-92

De heer Peeters Alfons werd unaniem aanvaard als nieuw lid van de Raad van Bestuur.

Om gezondheidsredenen stelde de heer Vennekens Jos zich niet herkiesbaar als voorzitter, De heer huygens Marcel zal hem opvolgen.

Als werkende leden werden aldus aanvaard

'De heer Elen Louis Binnenbroek 21, 2440 Geel 33 11 12065-54

.De heer Huygens Marcel Zammelseweg 185 F, 2440 Geel 48 03 18 109-89

.De heer Peeters Alfons Neerstraat 106 , 2440 Geel 51 02 03 103 19

'De heer Stercloc Luc Doelstraat 8 , 2260 Westerio 62 05 04 147-03

'De heer Van den Eynde Guy St Gerebernusstr, 28 , 2440 Geel 67 05 27 113-34

'De heer Van den Eynde Louis Grote steenweg 86 , 2440 Geel 43 08 25 093-19

" De heer Van de Weyer Geert Zammelseweg 86 A, 2440 Geel 66 06 08 335-77

.De heer Vennekens Jozef Neerstraat 102 ,2440 Geel 35 01 24 075-44

'De heer Vissers Peter Smallere 2 , 2440 Geel 50 01 25225-82

De samenstelling van de raad van bestuur werd als volgt aanvaard

Voorzitter/penningmeeter Huygens Marcel

Secretaris : Stercloc Luc

Bestuurder r Elen Louis

Bestuurder : Peeters Alfons

Bestuurder :Vissers Peter zammelseweg 185 F , 2440 Geel Doelstraat 8, 2260 Westerlo Binnenbroek 21, 240 Geel Neerstraat 106, 2440 Geel Smallere 2 , 2440 Geel 48 03 18 109-89 62 05 04 147-03 33 11 12 065-54 51 02 03 103 19 50 01 25 225-82

Deze benoemingen gelden voor een termijn van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering , te houden in Juli 2018. De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

Voor echt verklaard Get. Sterckx Luc

Get. : Huygens Marcel Secretaris

Voorzitter/ Penningm ester



/1.6.

o %hie)





:15 -



à

"

4 Voor-

beouden aan het Beloisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de algemene vergadering, gehouden op 15 Okt. 2012 werden volgende wijzigingen , unaniem goedgekeurd

Naar aanleiding van de verhuis naar onze nieuwe accommodatie , aanpassing van het adres van zetel VZW .Door verhuis penningmeester , aanpassing van het facturatieadres .

Goedkeuring van de jaarrekening van voorafgaande alsook goedkeuring van begroting volgend boekjaar I De volgende werkende leden verkozen om uit de vereniging te stappen

" Mevr, Thijs Ingrid Zammelseweg 215 , 2440 Geel 62 01 06 198-58

" De heer Torfs Constant Grote Steenweg 81 , 2440 Geel 58 07 22 243-73

" De heer Van Eynde Louis Smallerijt 18 , 2440 Geel 41 09 01 063-55

" De heer Verhesen Pieter Schaapsdijk 17 , 2440 Geel 65 04 04 244-92

De heer Peeters Alfons werd unaniem aanvaard als nieuw lid van de Raad van Bestuur. Om gezondheidsredenen stelde de heer Vennekens Jos zich niet herkiesbaar als voorzitter , De heer Huygens Marcel zal hem opvolgen

Ais werkende leden werden aldus aanvaard:

-De heer Eten Louis Binnenbroek 21 , 2440 Geel 33 11 12065-54

" De heer Huygens Marcel Zammelseweg 185 F , 2440 Geel 48 03 18 109-89

" De heer Peeters Alfons Neerstraat 106 , 2440 Geel 51 02 03 103 19

" De heer Stercloc Luc Doelstraat 8, 2260 Westerlo 62 05 04 147-03

'De heer Van den Eynde Guy St. Gerebernusstr. 28 , 2440 Geel 67 05 27 113-34

" De heer Van den Eynde Louis Grote steenweg 86 , 2440 Geel 43 08 25 093-19

" De heer Van de Weyer Geert Zannmelseweg 86 A, 2440 Geel 66 06 08 335-77

-De heer Vennekens Jozef Neerstraat 102 , 2440 Geel 35 01 24 075-44

" De heer Vissers Peter Smallere 2, 2440 Geel 50 01 25 225-82

De samenstelling van de raad van bestuur werd als volgt aanvaard:

Voorzitteripenningmeeter : Huygens Marcel zammelseweg 185 F , 2440 Geel 48 03 18 109-89

Secretaris Bestuurder r Bestuurder Bestuurder

Stercioc Luc

: Elen Louis

: Peeters Alfons

;Vissers Peter

Doelstraat 8, 2260 Westerio Binnenbroek 21 , 240 Geel Neerstraat 106 , 2440 Geel Smallere 2 , 2440 Geel

62 05 04 147-03 33 11 12 065-54 51 02 03 103 19 50 01 25 225-82

Deze benoemingen gelden voor een termijn van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering, te houden in Juli 2018 De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

Op de laatste blz. van tulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KONINKLIJK FC ZAMMEL, AFGEKORT : KFC ZAMMEL

Adresse
GROTE STEENWEG 100 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande