KONINKLIJKE FANFARE WAMPEGALM

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE FANFARE WAMPEGALM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 536.307.951

Publication

11/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Koninklijke Fanfare Wampegalm

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

NEERGELE

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 JULI 2013

KOOP HANI3Liff U RN H O UT

Dc griffier

il 111,11,11,I11o1

V beh aa Bel Staa

Zetel

Ondernemingsnr Voorwerp akte Klavervelden 13

2370 Arendonk

0536, 3cc.,

OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Coppens, geassocieerd notaris notaris te Vosselaar op 19 juni 2013, dat:

1. Mevrouw Iemants, Anne-Marie Gerarda, geboren te Turnhout op 18 april 1968 (rijksregisternummer 68.04.18-152.85), wonende te 2370 Arendonk, Klavervelden 13.

2. Mevrouw Rottiers, lise Helena Michel, geboren te Turnhout op 22 september 1964 (rijksregisternummer 64.09.22-190.72), wonende te 2370 Arendonk, Heikant 18

3. De heer Luyten, Wim, geboren te Turnhout op 20 april 1983 (rijksregisternummer 83.04.20225.73), wonende te 2370 Arendonk, Vrijheid 95 bus 1.

Hebben verklaard te zijn overeengekomen om over te gaan tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, die zij verklaren op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, met volgende statuten:

TITEL I - BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1.

De naam van de vereniging is: "Koninklijke Fanfare Wampegalm".

Artikel 2.

De vereniging werd opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "VZW" genaamd), op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 1 juli 1921, zoals gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003.

Deze vereniging is de voortzetting van de op 7 juli 1923 te Arendonk in het Kristelijk Werkersverbond opgerichte fanfareafdeling, genaamd "WAMPEGALM".

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Arendonk, Klavervelden 13, in het gerechtelijke arrondissement Turnhout.

Artikel 3.

De vereniging heeft hoofdzakelijk tot doel, onder welke vorm dan ook, de muzikale ontwikkeling van haar leden te bevorderen. In bijkomende orde zal ze zich tot taak stellen elke vorm van culturele activiteit te steunen.

De vereniging kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële, niet winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële, niet winstgevende doelstellingen.

De vereniging erkent haar verbondenheid met het ACW, afdeling Arendonk (voorheen genaamd het Kristelijk Werkersverbond),

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel en mag daartoe alle nodige roerende of onroerende goederen in huur of gebruik nemen, verwerven, bezitten of vervreemden, in welke vorm dan ook.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan ten allen tijde ontbonden worden. TITEL II - LEDEN EN BIJDRAGE

Artikel 5.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, Het minimum is vastgesteld op drie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

VonC-c behe.oten

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De leden zijn:

- Zij die door hun inzet als zodanig worden aanvaard bij besluit van de algemene vergadering, genomen door een meerderheid van twee derde van de aanwezige leden: namelijk de muzikanten en de toegetreden leden,

- De leden van de raad van bestuur.

Artikel 6.

Om lid van de vereniging te worden, moet men de statuten van de vereniging onderschrijven. De aanwerving van de leden geschiedt op voorstel van een reeds aangeworven lid en door de goedkeuring van de raad van bestuur, Deze beslist met twee derde der stemmen van de op de vergadering aanwezige bestuursleden.

Artikel 7.

Het lidmaatschap kan voor de leden geen enkele verplichting meebrengen, buiten de naleving van onderhavige reglementen. In geen geval mogen instrumenten welke toebehoren aan de vereniging door de leden worden gebruikt buiten de eigen repetities, groepsrepetities of de opvoeringen van de vereniging, tenzij voorafgaandelijk toestemming werd gegeven door het bestuur,

Artikel 8.

Indien de raad van bestuur het noodzakelijk acht om de werking van de vereniging mogelijk te maken, mag de vereniging een jaarlijks lidgeld vragen aan de leden. Het jaarlijkse lidgeld voor de leden wordt vastgesteld door de raad van bestuur en bedraagt maximum 125 euro.

Artikel 9.

Elk lid van de vereniging kan ten allen tijde uit de vereniging treden door het indienen van zijn ontslag bij één der bestuursleden. De niet-betaling van het door de raad van bestuur vastgestelde jaarlijkse lidgeld, geldt als stilzwijgende kennisgeving van vrijwillig ontslag.

Elk bestuurslid blijft gedurende drie maanden, te rekenen vanaf de dag van zijn ontslag, solidair verantwoordelijk voor alle beslissingen die tijdens zijn mandaat regelmatig werden genomen. Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting of overlijden. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen worden uitgesproken. Deze beslissing moet niet worden gemotiveerd. Een lid dat door dronkenschap, wangedrag of enige andere reden de goede faam en/of de werking van de vereniging zou kunnen schaden of een lid dat stoornis veroorzaakt op de repetities, kan door de raad van bestuur uitgesloten worden of voor een bepaalde periode worden geschorst.

De ontslagnemende of uitgesloten leden moeten binnen de acht dagen na hun ontslag of uitsluiting alle aan de vereniging toebehorende materialen inleveren bij een bestuurslid: in het bijzonder de partituren, de muziekinstrumenten met toebehoren en de kledij van de vereniging. Alle materialen, inzonderheid de muziekinstrumenten en kledij, moeten in goede staat van onderhoud worden afgeleverd.

Artikel 10.

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging en het vermogen van de vereniging. Deze uitsluiting van rechten op de activa en het vermogen geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enzovoort. ln het bijzonder zal een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, alsook de erfgenamen van een overleden lid, betaalde bijdragen niet kunnen terugvorderen en geen aanspraak hebben op enige bezittingen van de vereniging.

Artikel 11.

De raad van bestuur kan, op de door haar te bepalen voorwaarden, aan bepaalde personen de titel van erelid van de vereniging toe kennen.

TITEL III - RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens drie leden benoemd door de algemene vergadering. Om tot bestuurder verkozen te worden, moet men lid zijn van de vereniging.

Indien in de loop van het werkjaar een plaats in de raad van bestuur openvalt, dan zullen de bestuurders met eenvoudige meerderheid een nieuw bestuurslid kiezen onder de leden. Dit lid zal dan voorlopig als bestuurslid zetelen tot aan de eerstvolgende algemene vergadering, waarbij dan wordt besloten over de opvulling van de vrijgekomen bestuurdersfunctie. De algemene vergadering kan met eenvoudige meerderheid beslissen ook een bestuurdersfunctie niet op te vullen.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. Het mandaat van de bestuurders geldt voor onbepaalde duur. De algemene vergadering kan een mandaat op elk ogenblik herroepen. Artikel 13.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester die de taken zullen vervullen die behoren bij deze functie alsmede de taken die hen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beheien aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

in bijzondere wijze worden opgedragen. Bij afwezigheid van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of, in laatste orde, door de oudst aanwezige bestuurder. De bestuurders kunnen ten allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij eenvoudige meerderheid. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur op het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Artikel 14.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter, van twee bestuurders of minstens tien leden. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. Iedere bestuurder beschikt over één stem.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De helft van de bestuursleden dient aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter of degene die hem vervangt. Als een dagordepunt voor tweede maal wordt vermeld, kan geldig worden beslist, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende vergadering. De verslagen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bijgehouden door de secretaris.

Artikel 15.

De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtigingen van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De raad van bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking. De raad van bestuur kan aile handelingen van beheer en beschikking stellen in de meest uitgebreide zin. De vereniging wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter en minstens één bestuurder zonder dat enige beraadslaging, machtiging of bijzondere volmacht dient te worden voorgelegd.

' Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

Artikel 16.

De raad van bestuur beslist in overleg en op advies van de aangeduide dirigent welke muziekstukken worden aangeleerd en uitgevoerd op muziekfeesten en concerten.

De raad van bestuur beslist tevens over de voorstellen en uitnodigingen voor uitstappen en concerten. Ze maakt deze bekend aan de leden. De aangenomen uitstappen, concerten en bijeenkomsten zijn bindend voor alle leden.

Artikel 17.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden overdragen aan één of meer personen, al dan niet lid van de vereniging, voor handelingen van dagelijks bestuur. Als handelingen van dagelijks bestuur

" worden aangemerkt; de handelingen of verrichtingen die nodig zijn voor het dagelijks leven van de

" vereniging, handelingen die niet behoren tot deze categorie maar die van gering belang zijn en waarvan de invloed op de activiteit en de financiële toestand van de vereniging onbestaande of

beperkt is (de raad van bestuur kan een nominale beperking opleggen voor de

handelingsbevoegdheid van het dagelijks bestuur) en de handelingen die niet tot de vorige

categorieën behoren maar die dringend zijn, zodat zij niet kunnen wachten tot een tussenkomst van de raad van bestuur. De duur van deze bevoegdheidsdelegatie kan niet langer zijn dan één jaar en het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur,

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.

De algemene vergadering bestaat uit alle muzikanten en de toegetreden leden van de vereniging.

Elk lid van de vereniging beschikt over één stem in de algemene vergadering.

Zij beraadslaagt en beslist over al de zaken die de vereniging aanbelangen en niet uitdrukkelijk aan

de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De algemene vergadering heeft bevoegdheid voor:

1. de wijziging van de statuten

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders

3. de goedkeuring van de begroting en van de rekening

4. de kwijting aan de bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

5. de ontbinding van de vereniging

6. de uitsluiting van een lid van de vereniging

Alle andere bevoegdheden behoren tot de raad van bestuur.

Artikel 19.

De algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen door de raad van bestuur en dit voor 30 juni, De vergadering wordt georganiseerd op de plaats zoals bepaald door de raad van bestuur en zoals vermeld in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens tien dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering naar alle effectieve leden verstuurd. Deze uitnodiging kan gebeuren via fax, e-mail, gewone post of aangetekende post, op het faxnummer, het emailadres of

het postadres dat daartoe door het lid laatst werd opgegeven aan de raad van bestuur. In de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda opgenomen en tevens wordt vermeld de plaats, de datum en het uur van de bijeenkomst.

Bijzondere bijeenkomsten in een buitengewone algemene vergadering kunnen worden samengeroepen door de voorzitter en/of op verzoek van minstens twee bestuurders, alsook op verzoek van tenminste één/vijfde van alle leden van de vereniging.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur, Indien de ondervoorzitter eveneens afwezig is, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De algemene vergadering beraadslaagt en stemt over elk punt dat op de agenda is vermeld. De algemene vergadering kan ook punten behandelen die niet op de agenda zijn opgenomen, op voorwaarde dat twee/derde van de stemgerechtigde aanwezigen hiermee akkoord gaat.

Artikel 20.

De algemene vergadering beslist geldig, welk ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden is. De algemene vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid van stemmen waarbij de meerderheid wordt berekend op het aantal stemgerechtigde aanwezigen. Bij gelijkheid van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 21.

ingeval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. De beslissing van uitsluiting van een lid is slechts geldig genomen mits een bijzondere meerderheid van twee/derde van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Opdat de algemene vergadering over de statutenwijziging kan beraadslagen en stemmen, moet tenminste twee/derde van de effectieve leden aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn. Dit quorum dient te zijn vervuld op het ogenblik dat de beraadslaging over het agendapunt inzake statutenwijziging haar aanvang neemt. Indien het aanwezigheidsquorum niet is bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen om te stemmen over de statutenwijziging zonder dat aan het aanwezigheidsquorum wordt ,voldaan. De statutenwijziging is enkel aanvaard, indien ze tenminste twee/derde van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden verzamelt. De ongeldige stemmen en de onthoudingen worden in rekening gebracht voor de bepaling van de meerderheid en gelden als negatieve stemmen. De leden die zich hebben teruggetrokken uit de algemene vergadering vooraleer er over het agendapunt wordt gestemd, komen niet in aanmerking voor de berekening van de meerderheid. De wijziging van het doel, zoals opgenomen in de statuten, is een statutenwijziging die slechts op geldige wijze wordt aanvaard mits een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde werkelijke leden.

Stemmingen over personen gebeurt steeds schriftelijk.

Artikel 22.

De verslagen van de algemene vergadering worden bewaard door de secretaris. Ze worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Alle leden of derden die van een belang doen blijken, kunnen de verslagen en besluiten van de algemene vergadering inzien en er een afschrift van bekomen. Het verslag van de algemene vergadering wordt aan alle leden bezorgd, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

TITEL V - BEGROTINGEN - REKENINGEN - CONTROLE

Artikel 23.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur stelt de rekeningen vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgende jaar. Beide documenten worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering impliceert eveneens kwijting aan de bestuurders.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-Wet vermelde stukken, binnen de 30 dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De boekhouding wordt door de raad van bestuur gevoerd overeenkomstig de wettelijke bepalingen, TITEL VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Voor-betmeeen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 24.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze vastgesteld door de wet. Ingeval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars, Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 25.

ingeval van ontbinding worden de activa van de vereniging, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de ACW-afdeling van Arendonk, Indien deze begunstigde op het moment van het netto-actief vermogen niet meer bestaat of de ontvangst van het netto-actief vermogen niet

aanvaardt dan wordt het netto-actief vermogen overgedragen aan een Arendonkse vereniging dewelke een doel nastreeft waarvan het maatschappelijk doel best overeenstemt met dit van de Koninklijke Fanfare Wampegalm,

TITEL VII - BIJZONDERE BEPALINGEN

Artikel 26.

Tijdens de muziekuitvoeringen en tijdens de repetities zijn alle leden verplicht de aanwijzingen van

de dirigent op te volgen.

Artikel 27.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid am dag en uur van de repetities te bepalen. Tenzij een afwijkende beslissing, zal de wekelijkse repetitie plaats vinden elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in zaal Renova, gelegen langs de Koeistraat te Arendonk. De muzikanten zijn ertoe gehouden alle repetities bij te wonen.

Artikel 28.

Indien de familieleden van een overleden lid hier uitdrukkelijk om verzoeken, zullen de muzikanten van de vereniging meegaan als fanfare bij de begrafenis van het lid van de vereniging, Voor de overleden leden en ereleden zal de raad van bestuur namens de vereniging jaarlijks een eucharistieviering laten opdragen. Bij het overlijden van een muzikant van de vereniging, zal op kosten van de vereniging een eucharistieviering worden opgedragen.

Artikel 29.

Wanneer niet uitdrukkelijk bepaald, gebeuren alle stemmingen in de vereniging (raad van bestuur, algemene vergadering, werkgroep en andere) bij eenvoudige handopsteking. Er mag met volmacht worden gestemd. Vertegenwoordigers dienen bij de stemming het schriftelijk bewijs van hun volmacht voor te leggen. Niemand kan meer dan twee afwezige leden vertegenwoordigen. Artikel 30.

De muziekinstrumenten die aan de vereniging toebehoren zullen steeds worden onderhouden/hersteld op kosten van de vereniging. De kosten voor het gewone periodieke onderhoud van muziekinstrumenten die eigendom zijn van een lid, worden voor de helft gedragen door de vereniging, tenzij de raad van bestuur ander beslist,

Herstellingen die noodzakelijk zijn door opzet, nalatigheid of gebrek aan normaal onderhoud en zorgvuldige bewaring van de muziekinstrumenten, zijn ten laste van de leden.

Bij herstel moet ieder lid een bewijs of toestemming van een bestuurslid bekomen. Bij gebrek aan dergelijke voorafgaande toestemming zal de vereniging niet tussenkomen in de kosten van herstel. Artikel 31.

De uniformen en kledij die door de vereniging aan haar leden worden ter beschikking gesteld, blijven eigendom van de vereniging. De leden dienen te zorgen voor het normale onderhoud en de reiniging van deze kledij. Wanneer een lid het uniform verwaarloost of verliest, kan hij door een beslissing van de raad van bestuur worden verplicht tot betaling van de kosten voor herstel of vervanging van bepaalde kledingstukken. Het uniform dient door de leden correct gedragen te worden op elke gelegenheid die door de raad van bestuur wordt voorgeschreven.

Tenzij anders vermeld tijdens een repetitie zal het uniform op elke uitstap en muziekuitvoering worden gedragen.

TITEL VIII - SLOTBEPALINGEN

Artikel 31

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zal de raad van bestuur beslissen met eenvoudige meerderheid. Tevens is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, of de wetgeving die deze wet zo vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, onverkort de algemene wettelijke bepalingen.

Benoemingen.

Vervolgens zijn de leden, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in vergadering

bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat het aantal bestuurders thans wordt bepaald op drie.

Vervolgens worden tot bestuurders benoemd voor een periode van 6 jaar tot aan de jaarvergadering van het jaar 2018:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Luik B -Vervolq beiiettklen

aan het Belgisch

Staatsblad

47-

-11f07/2-On - Annexes du Moniteur belge

Voor-be huwden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

- mevrouw lemants Anne-Marie voormeld;

- mevrouw Rottiers Ilse voormeld;

- de heer Luyten Wim voormeld.

De aldus benoemde bestuurders, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren Ieder

voor zich het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

" Raad van bestuur,

Nadat de raad van bestuur is samengesteld heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het

oog op de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur, de secretaris en de

penningmeester.

Bij éénparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te benoemen:

tot voorzitter van de raad van bestuur: mevrouw lemants Anne-Marie voormeld;

tot secretaris: mevrouw Rottiers Ilse voormeld;

tot penningmeester: de heer Luyten Wim voormeld.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015
ÿþ MoD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



zorgerégner griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 AVE. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De c3rrifflie

11 131112111 uIi

©ndememingsnr : 0536.307.951

Benaming

(voluit): Koninklijke Fanfare Wampegalm

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Klavervelden 13, 2370 Arendonk

Onderwerp akte : Bestuurssamenstelling

Op de Algemene Ledenvergadering van 19/05/2015 wordt de bestuurssamenstelling vastgesteld en zijn als,

bestuurders aangeduid :

Voorzitter: Mieke lemants, Klavervelden 13,2370 Arendonk

Secretaris : Ilse Rottiers,Heikant 18,2370 Arendonk

Penningmeester: Wim Luyten,Wippelberg 96,2370 Arendonk

Bestuurders:

René De Proost,De Leggen 8, 2370 Arendonk

Jos Van Eemeren, Van Eycklaan 21,2370 Arendonk

Staf Hulselmans, De Leggen 11,2370 Arendonk

Els Van Bergen,Kerkstraat 60, 2370 Arendonk

Lommelen Louis, De Lusthoven 99,2370 Arendonk

Ann Van Bergen, Horststraat 63,2370 Arendonk

Tony Van Berlo, Boegent 10,5541 TG Reusel

Veronique Appelen, Wippelberg 73,2370 Arendonk

Stijn Steegen, Kerkstraat 60, 2370 Arendonk

Griet Daems, Rode Del 55,2370 Arendonk

Uittredende bestuurders: Remi Erpels, Hoogakkers 18,2370 Arendonk

Dirk Sterckx, Klavervelden 2, 2370 Arendonk

Aan alle bestuurders wordt kwijting verleend voor hun mandaat,

Mieke lemants, voorzitter Wim Luyten , bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KONINKLIJKE FANFARE WAMPEGALM

Adresse
KLAVERVELDEN 13 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande