KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ VOOR DIERKUNDE VAN ANTWERPEN

Divers


Dénomination : KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ VOOR DIERKUNDE VAN ANTWERPEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 407.186.105

Publication

17/06/2014
ÿþ11111111J1,111111

bel

BE

Sta

MOD 2.2

1- te ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie





Rechtbenk van koophandel

Antwerpen

1111 05 JUN1 2014

afdeling Antwerpen Griffie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0407.186.105

Benaming

(voluit) : Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte: ontslag, benoeming en herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de Algemene vergadering van 24 april 2014:

Rudy Broeckaert wordt herbenoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur tot en met de Algemene Vergadering van 2019.

Ingeborg Schoups wordt herbenoemd als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur tot en met de Algemene Vergadering van 2019.

Christine Claus, wonende te Tertzweildreef 29, 9820 Mereibeke, geboren te Wetteren op 02/09/1950,

wordt benoemd als bestuurder voor een periode van 1 jaar tot en met de Algemene Vergadering

van 2015, in opvolging van dhr. Eric Stroobants, wiens mandaat eindigt bij huidige Algemene Vergadering.

Paul Corluy

Directeur Financiën en ICT

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie "

1l11 10 M1 Il I1 HI llh1 11 I l~

813189155*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0407.186.105

Benaming

(voluit) : Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen (verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : herbenoeming

Uittreksel Statutaire Algemene Vergadering van de werkende leden van de KMDA VZW van donderdag 25 april 2013 te 16.30 uur.

De Algemene Vergadering benoemt als commissaris, voor een duur van drie jaar tot en met de algemene vergadering van april 2016, de burgerlijke vennootschap Grantïhomton Bedrijfsrevisoren met als vaste vertegenwoordiger Paul De Weerdt.

Paul Corluy

Directeur financiële administratie en 1CT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2012
ÿþtYG1 iitfRF. á MOD 22

r\C\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LRECHTBANK KOOPHANDEL, 3 0 OKT. 2012 NTe PEN

11

*iaisaoa0

Ondernemingsnr : 0407.186.105

Benaming

(voluit) : Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen

(verkort)"

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : volmachten

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 17 oktober 2012 VOLMACHTEN ,.LIJST BEVOEGDHEDEN

A.ONTVANGSTEN - BETALINGEN - AFGIFTEN - AFREKENING: Te ontvangen, te betalen of af te geven alle geldsommen, geldwaardige papieren, waarden, titels, waren, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan of door de Lastgever in hoofdsom, interesten en bijkomende kosten, te innen en in ontvangst te nemen van de Nationale Bank van België, de Belgische Schatkist of van alle openbare kassen, besturen, administraties, vennootschappen of personen; kwijting te geven in naam van de Lastgever voor alle ontvangen geldsommen en waarden.

Alle rekeningen goed of af te keuren, te doen verbeteren en af te sluiten.

B.BANKEN - POSTCHECK - FINANCIELE INSTELLINGEN: Bij de Nationale Bank, de Bank van de Post en in het algemeen bij alle openbare, parastatale en particuliere banken, kassen of instellingen; rekeningen, spaaren depositoboekjes te doen openen of op te heffen, ermede alle bewerkingen te doen, zoals opnemingen en overschrijvingen. Alle aandelen, obligaties, waarden of titels in bewaring te geven en op te vorderen; voorschotten of kredieten op deze waarden aan te vragen en te ontvangen; brandkasten in huur te nemen, te openen en op te zeggen, over de inhoud te beschikken; alle verrichtingen te doen betreffende rekeningen, gelden of waarden, al dan niet geblokkeerd ingevolge de wet, reglementen of anderszins.

Van de Nationale Bank, van alle, zelfs buitenlandse, overheden of instellingen, vergunningen, machtigingen of toelatingen te bekomen

C.OVERDRACHTEN EN OMZETTINGEN: Obligaties, uitgegeven door de overheid of privé-instellingen, kasbons, aandelen, waarden en titels te verkopen, in de vormen, voor de prijzen en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; wisselagenten en andere makelaars aan te stellen.

De omzetting, de in- of uitschrijving te vorderen en te verrichten van aandelen, obligaties en andere waarden op naam, gedematerialiseerd, aan toonder of omgekeerd; op aandelen en obligaties in te schrijven; rechten op inschrijving te verkopen uit de hand of op de beurzen.

D.GELDBELEGGINGEN : Alle geldbeleggingen te doen met of zonder waarborg, tegen de rentevoet en onder voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; hypotheek en andere waarborgen te aanvaarden; schuldvorderingen en effecten aan te kopen; roerende en onroerende goederen rechtstreeks of door middel van aanwijzing van lasthebber te verkrijgen, de Lastgever te verbinden tot het betalen van koopprijzen; alle voorrechten en hypotheken te verlenen; termijnverlenging toe te staan.

E.GELDLENINGEN EN KREDIETOPENINGEN: Met of zonder hoofdelijkheid en/of ondeelbaarheid, van één of verscheidene personen, banken of instellingen in één of meerdere malen, gelden te leen te nemen en kredietopeningen aan te gaan, tegen de rentevoet, voor de termijn en onder alle bedingen en voorwaarden die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de lasthebber zal goedvinden. Voorschotten of leningen verstrekken onder de vorm van een rekening-courant of anderszins aan derde partijen, al dan niet verbonden met de Lastgever.

F.WAARBORGEN: Voorrechten en waarborgen toe te staan, roerende goederen te verpanden, onroerende goederen met hypotheek te bezwaren; wijziging van waarborg toe te staan onder meer door pandwisseling, hypotheekoverdracht, aanvullende hypotheekstelling of inpandgeving.

G.VERKOOP VAN ROERENDE EN ONROERENDE GOEDEREN ; Alle goederen die de Lastgever geheel of gedeeltelijk, in voile of blote eigendom, of in vruchtgebruik toebehoren of zullen toebehoren in hun geheel of gedeeltelijk met of zonder opleg te ruilen, te verkopen in de minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of personen die de Lasthebber zal goedvinden; verkoopsvoorwaarden te doen opstellen; overeenkomsten te sluiten betreffende erfdienstbaarheden, overwijzing van de prijs en aanwijzing van betaling te doen; hypothecaire en andere waarborgen te aanvaarden tot zekerheid van betaling of uitvoering van verbintenissen. Deze goederen te verkavelen, te splitsen, te brengen onder beheer van mede-eigendom; daartoe alle vergunningen en attesten aan te vragen; alle verkavelings-, splitsings-, of verdelingsakten, alle basisakten en reglement en soortgelijke akten op te stellen.

H.BESTUUR: Alle mogelijke bestuursdaden te stellen hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel met betrekking tot alle zaken en goederen van de Lastgever, zo tegenwoordige als toekomstige.

LHUURCONTRACTEN Huurovereenkomsten - zelfs voor meer dan negen jaar - aan te gaan, te hernieuwen, te verlengen en te verbreken, tegen de prijzen, lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber gepast zal vinden; van het verhuurde plaatsbeschrijving op te maken en de staat ervan na te zien; alle, zelfs grove herstellingen uit te voeren, bestekken en aanbestedingen op te maken, opzegging te doen of te aanvaarden.

In te roepen en te doen gelden de voordelen en mogelijkheden voorzien door alle, zelfs mondelinge, overeenkomsten, door de wet - onder meer door de bijzondere wetten inzake woninghuur, handelshuur, landpacht, leasing, huurkoop enzovoort - en door de gebruiken.

En in het algemeen de belangen van de Lastgever zo als huurder dan als verhuurder te behartigen.

J.BELASTINGEN: Alle belastingzaken van welke aard ook te regelen; alle pleegvormen te vervullen; vermindering, ontheffing of kwijtschelding te vorderen, bezwaarschriften in te dienen.

K.VERGOEDINGEN: Vergoedingen van om het even welke schade te regelen; in te roepen en te doen gelden die alle wetten, besluiten en reglementen terzake voorzien.

L.BRIEVEN - ZENDINGEN  POSTVERRICHTINGEN: Bij De Post, bij de Douaneautoriteiten, bij andere overheids- en particuliere maatschappijen en instellingen van goederenvervoer te land, te water en in de lucht en bij privépersonen, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekend, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, colli's, goederen, stukken in poste restante en alle zendingen met of zonder geldwaarden al dan niet tegen betaling kwijting te geven.

Assignaties, cheques, cognossement en vrachtbrieven, wissels en dergelijke stukken uit te schrijven, te ontvangen, te endosseren, voor voldaan te tekenen,

M.HANDELSVERRICHTINGEN : Alle overeenkomsten, orders, RFP's met betrekking tot de commerciële activiteiten van de Lastgever (zoals de aankoop en verkoop van goederen, grondstoffen en diensten) onderhandelen en aangaan; overeenkomsten aangaan voor het verlenen van advies, studie, of diensten van administratieve, tevisorale, technische, commerciële, IT, juridische, fiscale of financiële aard, ten behoeve van de Lastgever of haar verbonden personen; elke uitrusting, alle meubilair of ander materiaal vereist voor het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten van de Lastgever verwerven. Alle daarmee verbandhoudende stukken te tekenen, te trekken, te ontvangen, te endosseren, voor aval te tekenen, te accepteren, te protesteren, en dienaangaande alle mogelijke verrichtingen te doen.

N.HUMAN RE=SOURCES: Alle personeelsleden van de Lastgever benoemen en ontslaan, hun wedden, commissies, vergoedingen, gratificaties en alle andere voorwaarden van hun tewerkstelling of ontslag vaststellen. Alle zaken in verband met pensioenen,

ziekenfonds en andere sociale uitkeringen van welke aard ook te regelen, alle formaliteiten te vervullen; vermindering, ontheffing, kwijtschelding en terugbetaling van bijdragen te vorderen, omzetting van kapitalen in renten of omgekeerd aan te vragen.

MODza

OVERZEKERINGEN : Alle verzekeringscontracten tegen om het even welk risico af te sluiten, te vernieuwen of aan te passen, zowel verzekeringen op de activiteiten van de Lastgever als verzekeringen met betrekking tot de bezittingen van de Lastgever.

PAL DAN NIET OPENBARE AANBESTEDINGSPROCEDURES: Uitschrijven, vaststellen, ondertekenen van al dan niet openbare aanbestedingen en/of overeenkomsten met overheden of publieke instellingen of diensten, alsook de uitvoering en opvolging ervan.

Q.KWIJTINGI=N EN OPHEFFINGEN: Kwijting en décharge met of zonder indeplaatsstelling te verlenen en te ontvangen, voor voldaan te tekenen; schuldvergelijking en schuldvermenging in te roepen en te aanvaarden zonder waarborg,

Het ambtshalve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan; opheffing te verlenen van verzet, inbeslagnemingen en andere beletselen; opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen en kantmeldingen van inpandgeving, met of zonder verzaking van zakelijke rechten; af te zien van vervolging en middelen tot tenuitvoerlegging; dit alles zelfs zonder betaling; rangafstand en gelijkheid van rang te bedingen.

R.ERFENISSEN: Opengevallen nalatenschappen alsook nalatenschappen die later geheel of gedeeltelijk aan de Lastgever zouden toevallen te aanvaarden, zuiver en eenvoudig, onder voorrecht van boedelbeschrijving of te verwerpen; de gemeenschap te aanvaarden of te verwerpen; te doen overgaan tot verzegeling, ontzegeling, boedelbeschrijving en daarvan vrij te stellen; kennis te nemen van alle testamenten, bijvoegsels bij testamenten en beschikkingen hoegenaamd; toe te stemmen in de uitvoering ervan of deze te betwisten; alle legaten af te leveren, te aanvaarden of te verwerpen; voor of na verdeling de rechten die aan de Lastgever toebehoren of zouden kunnen toebehoren geheel of gedeeltelijk over te dragen aan één of meerdere medegerechtigden of aan anderen; alle aangiften van nalatenschappen, van ophouding, terugvalling of aanwas van vruchtgebruik in te dienen.

1.1

S.ADMINISTFZATIEVE VERRICHTINGEN EN VERTEGENWOORDIGING; Alle inschrijvingen, en de wijzigingen daarvan, van de Lastgever bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te nemen; de Lastgever bij alle

p beroepsorganisaties aan te sluiten; de Lastgever ten overstaan van alle openbare besturen en diensten, werkgeversorganisaties en vakbonden te vertegenwoordigen.

e

T.INSOLVENTIE: Ingeval van faillissement, gerechtelijke reorganisatie, ontbinding of andere vorm van insolventie van een partij, de belangen van de Lastgever te vrijwaren door alle rechtsmiddelen, alle vormen van procedure in te stellen, te doen instellen of er aan deel te nemen; de echtheid van de schuldvorderingen van de Lastgever te bevestigen; deze van de andere schuldeisers te betwisten; de vergaderingen van schuldeisers bij te wonen; deel te nemen aan alle beraadslagingen en regelingen; alle contracten van schuldregeling, van vereniging van schuldeisers en (buiten)gerechtelijke akkoorden te sluiten,

N

p U.GERECHTELIJKE MACHTEN: Bij gebrek aan betaling, ingeval van betwisting en telkens er aanleiding toe bestaat, in rechte op te treden onder meer te dagvaarden en voor het gerecht te verschijnen als eiser of als verweerder, te doen pleiten, verzet te doen, hoger beroep in te stellen en zich in cassatie te voorzien; kennis te nemen van alle titels en stukken, vonnissen en arresten te bekomen; alle, zelfs buitengewone middelen van

--+ uitvoering aan te wenden, zoals bewarend en uitvoerend beslag, vernietiging van de verkoping, herveiling ten laste van de in gebreke blijvende koper, rangregeling, enzovoort; steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan.

Notarissen, advocaten, scheidsrechters, deskundigen aan te stellen, of te laten aanstellen.

V.BEKRACHTIGING: Ingeval één of verschillende van de hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking

el werden verricht, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

W.ALGEMENE MACHTEN Daartoe alle rechtshandelingen te verrichten, alle akten en stukken te tekenen, alle pleegvormen te vervullen, één of meerdere personen in de plaats te stellen voor het uitvoeren van aile of een deel van de onderhavige bevoegdheden, de in de plaats gestelden te ontslaan en deze te vervangen door anderen; woonplaats te kiezen en in het algemeen alle mogelijke bestuursdaden te stellen, hetgeen omvat

el daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel die in het kader van onderhavige volmacht vallen, kortom datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Il. LIJST LASTHEBBERS

1.Aan de heer Dries Herpoelaert Haantjeslei 205 2018 Antwerpen geboren te Roeselare op 15 januari 1966 en de heer Paul Corluy , Begijnenbossen 84 2840 Reet, geboren te Turnhout op 31 januari 1965, worden de sub I beschreven bevoegdheden toegekend en kunnen zij, alleen handelend en met recht van substitutie, de Lastgever vertegenwoordigen voor de punten H t.e.m W. De heer Dries Herpoelaert samen met de heer

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Paul Corluy worden de sub I beschreven bevoegdheden vermeld in de punten A t.e.m G toegekend beperkt tot 3.000.000 euro.

2 De heer Donny Philips Olmenlaan 33 9240 Zele geboren te Zele op 6 augustus 1976 heeft samen met de heer Dries Herpoelaert of de heer Paul Corluy de machten vermeld in A en B beperkt tot 1.000.000 euro.

De voornoemde bevoegdheden worden op onbezoldigde wijze uitgeoefend, voor onbepaalde duur toegekend en kunnen ten allen tijde worden ingetrokken.

De onderhavige beslissing tot toekenning van bevoegdheden wordt onmiddellijk voorafgegaan door de intrekking van alle bevoegdheden en alle bijzondere volmachten die door de Lastgever in het verleden zijn toegekend aan de heer Johan Leroy, Doornweg 81 9260 Wichelen, geboren te Waregem op 19 november 1947.

Dries Herpoelaert

Algemeen Directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

`

\ad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011
ÿþMOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie -



Ondernemingsnr : 0407.186.105

Benaming

(voluit) : Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen

(verkort): KMDA

Rechtsvorm : vzw

Zetel : K.Astridplein 26 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming 1 ontslag en volmachten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 28 april 2011

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

Mevrouw Nathalie Vermeersch Plantinkaai 10121 2000 Antwerpen geboren te Menen op 8 februari 1967, de heer Bruno Gryseels Hovestraat 138 2650 Edegem geboren te Ukkel op 10 juni 1954 en de heer Herwig Leies Zandlaan 35 2560 Nijlen geboren te Tumhout op 22 mei 1963 worden benoemd tot bestuurder tot en met de algemene vergadering van 2017.

Het ontslag van de heer Marc Huybrechis De Merodelei 29 b3 2600 Antwerpen geboren te Antwerpen op 10 januári 1941 wordt aanvaard. Hij krijgt de titel van ere ondervoorzitter.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 april 2011

VOLMACHTEN

I.LIJST BEVOEGDHEDEN

A.ONTVANGSTEN - BETALINGEN - AFGIFTEN - AFREKENING: Te ontvangen, te betalen of af te geven alle geldsommen, geldwaardige papieren, waarden, titels, waren, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan of door de Lastgever in hoofdsom, interesten en bijkomende kosten, te innen en in ontvangst te nemen van de Nationale Bank van België, de Belgische Schatkist of van alle openbare kassen, besturen, administraties, vennootschappen of personen; kwijting te geven in naam van de Lastgever voor alle ontvangen geldsommen en waarden.

Alle rekeningen goed of af te keuren, te doen verbeteren en af te sluiten.

B.BANKEN - POSTCHECK - FINANCIELE INSTELLINGEN: Bij de Nationale Bank, de Bank van de Post en in het algemeen bij alle openbare, parastatale en particuliere banken, kassen of instellingen; rekeningen, spaaren depositoboekjes te doen openen of op te heffen, ermede alle bewerkingen te doen, zoals opnemingen en overschrijvingen. Alle aandelen, obligaties, waarden of titels in bewaring te geven en op te vorderen; voorschotten of kredieten op deze waarden aan te vragen en te ontvangen; brandkasten in huur te nemen, te openen en op te zeggen, over de inhoud te beschikken; alle verrichtingen te doen betreffende rekeningen, gelden of waarden, al dan niet geblokkeerd ingevolge de wet, reglementen of anderszins.

Van de Nationale Bank, van aile, zelfs buitenlandse, overheden of instellingen, vergunningen, machtigingen of toelatingen te bekomen

C.OVERDRACHTEN EN OMZETTINGEN: Obligaties, uitgegeven door de overheid of privé-instellingen, kasbons, aandelen, waarden en titels te verkopen, in de vormen, voor de prijzen en onder de lasten en

._voorwaarden_die. de_lasthebber..zal .goedvinden;. wisselagenten. en_andere.makelaars. aan_te.stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en,)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11,111111,1.111,1j J1191111111111







RECr~bHiN:,

KOOPHANDEL

0 3 ANI 2011

ANTWEAgEi,t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De omzetting, de in- of uitschrijving te vorderen en te verrichten van aandelen, obligaties en andere waarden op naam, gedematerialiseerd, aan toonder of omgekeerd; op aandelen en obligaties in te schrijven; rechten op inschrijving te verkopen uit de hand of op de beurzen. .

D.GELDBELEGGINGEN : Alle geldbeleggingen te doen met of zonder waarborg, tegen de rentevoet en onder voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; hypotheek en andere waarborgen te aanvaarden; schuldvorderingen en effecten aan te kopen; roerende en onroerende goederen rechtstreeks of door middel van aanwijzing van lasthebber te verkrijgen, de Lastgever te verbinden tot het betalen van koopprijzen; alle voorrechten en hypotheken te verlenen; termijnverlenging toe te staan."

E.GELDLENINGEN EN KREDIETOPENINGEN: Met of zonder hoofdelijkheid en/of ondeelbaarheid, van één of verscheidene personen, banken of instellingen in één of meerdere malen, gelden te leen te nemen en kredietopeningen aan te gaan, tegen de rentevoet, voor de termijn en onder alle bedingen en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden. Voorschotten of leningen verstrekken onder de vorm van een rekening-courant of anderszins aan derde partijen, al dan niet verbonden met de Lastgever.

F.WAARBORGEN: Voorrechten en waarborgen toe te staan, roerende goederen te verpanden, onroerende goederen met hypotheek te bezwaren; wijziging van waarborg toe te staan onder meer door pandwisseling, hypotheekoverdracht, aanvullende hypotheekstelling of inpandgeving.

G.VERKOOP VAN ROERENDE EN ONROERENDE GOEDEREN : Alle goederen die de Lastgever geheel of gedeeltelijk, in voile of blote eigendom, of in vruchtgebruik toebehoren of zullen toebehoren in hun geheel of gedeeltelijk met of zonder opleg te .ruilen, te verkopen in de minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of personen die de Lasthebber zal goedvinden; verkoopsvoorwaarden te doen opstellen; overeenkomsten te sluiten betreffende erfdienstbaarheden, overwijzing van de prijs en aanwijzing van betaling te doen; hypothecaire en andere waarborgen te aanvaarden tot zekerheid van betaling of uitvoering van verbintenissen. Deze goederen te verkavelen, té splitsen, te brengen onder beheer van mede-eigendom; daartoe alle vergunningen en attesten aan te vragen; alle verkavelings-, splitsings-, of verdelingsakten, alle basisakten en reglement en soortgelijke akten op te stellen.

H.BESTUUR: Alle mogelijke bestuursdaden te stellen hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel met betrekking tot alle zaken en goederen van de Lastgever, zo tegenwoordige als toekomstige.

I.HUURCONTRACTEN Huurovereenkomsten - zeffs voor meer dan negen jaar - aan te gaan, te hernieuwen, te verlengen en te verbreken, tegen de prijzen, lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber gepast zal vinden; van het verhuurde plaatsbeschrijving op te maken en de staat ervan na te zien; aile, zelfs grove herstellingen uit te voeren, bestekken en aanbestedingen op te maken, opzegging te doen of te aanvaarden.

In te roepen en te doen gelden de voordelen en mogelijkheden voorzien door alle, zelfs mondelinge, overeenkomsten, door de wet - onder meer door de bijzondere wetten inzake woninghuur, handelshuur, .landpacht, leasing, huurkoop enzovoort - en door de gebruiken.

En in het algemeen de belangen van de Lastgever zo als huurder dan als verhuurder te behartigen.

J.BELASTINGEN: Alle belastingzaken van welke aard ook te regelen; alle pleegvormen te vervullen; vermindering, ontheffing of kwijtschelding te vorderen, bezwaarschriften in te dienen.

K.VERGOEDINGEN: Vergoedingen van om het even welke schade te regelen; in te roepen en te doen gelden die alle wetten, besluiten en reglementen terzake voorzien.

L.BRIEVEN - ZENDINGEN  POSTVERRICHTINGEN: Bij De Post, bij de Douaneautoriteiten, bij andere

" overheids- en particuliere maatschappijen en instellingen van goederenvervoer te land, te water en in de lucht en bij privépersonen, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te géven.of te verzenden al of niet aangetekend, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, colli's, goederen, stukken in poste restante en alle zendingen met of zonder geldwaarden al dan niet tegen betaling kwijting te geven.

Assignaties, cheques, cognossement en vrachtbrieven, wissels en dergelijke stukken uit te schrijven, te ontvangen, te endosseren, voor voldaan te tekenen.

M.HANDELSVERRICHTINGEN : Alle overeenkomsten, orders, RFP's met betrekking tot de commerciële activiteiten van de Lastgever (zoals de aankoop en verkoop van goederen, grondstoffen en diensten) onderhandelen en aangaan; overeenkomsten aangaan voor het verlenen van advies, studie, of diensten van administratieve, revisorale, technische, commerciële, IT, juridische, fiscale of financiële aard, ten behoeve van

MOD 2.2

de Lastgever of haar verbonden personen; elke uitrusting, alle meubilair of ander materiaal vereist voor het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten van de Lastgever verwerven. Alle daarmee verbandhoudende stukken te tekenen, te trekken, te ontvangen, te endosseren, voor aval te tekenen, te accepteren, te protesteren, en dienaangaande alle mogelijke verrichtingen te doen.

N.HUMAN RESOURCES: Alle personeelsleden van de Lastgever benoemen en ontslaan, hun wedden, commissies, vergoedingen, gratificaties en alle andere voorwaarden van hun tewerkstelling of ontslag vaststellen. Alle zaken in verband met pensioenen,

ziekenfonds en andere sociale uitkeringen van ,welke aard ook te regelen, alle formaliteiten te vervullen; vermindering, ontheffing, kwijtschelding en terugbetaling van bijdragen te vorderen, omzetting van kapitalen in renten of omgekeerd aan te vragen.

O. VERZEKERINGEN : Alle verzekeringscontracten tegen om het even welk risico af te sluiten, te vernieuwen of aan te passen, zowel verzekeringen op de activiteiten van de Lastgever als verzekeringen met betrekking tot de bezittingen van de Lastgever.

P.AL DAN NIET OPENBARE AANBESTEDINGSPROCEDURES: Uitschrijven, vaststellen, ondertekenen van al dan niet openbare aanbestedingen en/of overeenkomsten met overheden of publieke instellingen of diensten, alsook de uitvoering en opvolging ervan.

Q.KWIJTINGEN EN OPHEFFINGEN: Kwijting en décharge met of zonder indeplaatsstelling te verlenen en te ontvangen, voor voldaan te tekenen; schuldvergelijking en schuldvermenging in te roepen en te aanvaarden zonder waarborg.

Het ambtshatve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan; opheffing

e te verlenen van verzet, inbeslagnemingen én andere beletselen; opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen en kantmeldingen van inpandgeving, met of zonder verzaking van zakelijke rechten; af te zien van vervolging en middelen tot tenuitvoerlegging; dit alles zelfs zonder betaling; rangafstand

X en gelijkheid van rang te bedingen.

e

R.ERFENISSEN: Opengevallen nalatenschappen alsook nalatenschappen die later geheel of gedeeltelijk aan de Lastgever zouden toevallen te aanvaarden, zuiver en eenvoudig, onder voorrecht van boedelbeschrijving of te verwerpen; de gemeenschap te aanvaarden of te verwerpen; te doen overgaan tot verzegeling, ontzegeling, boedelbeschrijving en daarvan vrij te stellen; kennis te nemen van alle testamenten, bijvoegsels bij testamenten en beschikkingen hoegenaamd; toe te stemmen in de uitvoering ervan of deze te betwisten; alle legaten af te leveren, te aanvaarden of te verwerpen; voor of na verdeling de rechten die aan de Lastgever toebehoren of zouden kunnen toebehoren geheel of gedeeltelijk over te dragen aan één of meerdere

N medegerechtigden of aan anderen; alle aangiften van nalatenschappen, van ophouding, terugvalling of aanwas van vruchtgebruik in te dienen.

N

e S.ADMINISTRATIEVE VERRICHTINGEN EN VERTEGENWOORDIGING: Alle inschrijvingen, en de wijzigingen daarvan, van de Lastgever bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te nemen; de Lastgever bij aile

eª% t beroepsorganisaties aan te sluiten; de Lastgever ten overstaan van alle openbare besturen en diensten, werkgeversorganisaties en vakbonden te vertegenwoordigen.

et

et

T.INSOLVENTIE: Ingeval van faillissement, gerechtelijke reorganisatie, ontbinding of andere vorm van

z insolventie van een partij, de belangen van de Lastgever te vrijwaren door alle rechtsmiddelen, alle vormen van procedure in te stellen, te doen instellen of er aan deel te nemen; de echtheid van de schuldvorderingen van de

" Lastgever te bevestigen; deze van de andere schuldeisers te betwisten; de vergaderingen van schuldeisers bij te wonen; deel te nemen aan alle beraadslagingen en regelingen; aile contracten van schuldregeling, van

pq vereniging van schuldeisers en (buiten)gerechtelijke akkoorden te sluiten.

el U.GERECHTELIJKE MACHTEN: Bij gebrek aan bétaling, ingeval van betwisting en telkens er aanleiding toe bestaat, in rechte op te treden onder meer te dagvaarden en voor het gerecht te verschijnen als eiser of als verweerder, te doen pleiten, verzet te doen, hoger beroep in te stellen en zich in cassatie te voorzien; kennis te nemen van alle titels en stukken, vonnissen en arresten te bekomen; alle, zelfs buiténgewone middelen van

et .uitvoering aan te wenden, zoals bewarend en uitvoerend beslag, vernietiging van de verkoping, herveiling ten laste van de in gebreke blijvende koper, rangregeling, enzovoort; steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan.

Notarissen, advocaten, scheidsrechters, deskundigen aan te stellen, of te laten aanstellen.

V.BEKRACHTIGING: ingeval één of verschillende van de-hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking werden verricht, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

W.ALGEMENE MACHTEN Daartoe alle rechtshandelingen te verrichten, alle ákten en stukken te tekenen,' alle pleegvormen te vervullen, één of meerdere personen in de plaats te stellen voor het uitvoeren van alle of een deel van de onderhavige bevoegdheden, de in de plaats gestelden te ontslaan en deze te vervangen door anderen; woonplaats te kiezen en in het algemeen alle mogelijke bestuursdaden te stellen, hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel die in het kader van onderhavige volmacht vallen, kortom datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectà : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam en handtekening

Il. LIJST LASTHEBBERS

1.Aan de heer Dries Herpoélaert Haantjeslei 205 2018 Antwerpen geboren te Roeselare op 15 januari 1966 en de heer Johan Leray Doornweg 81 9260 Wichelen geboren te Waregem op 19 november 1947 worden de sub I beschreven bevoegdheden toegekend en kunnen zij, alleen handelend en met recht van substitutie, de Lastgever vertegenwoordigen voor de punten H t.e.m W. De heer Dries Herpoelaert samen met de heer Johan Leroy worden de sub I beschreven bevoegdheden vermeld in de punten A t.e.m G toegekend beperkt tot 3.000.000 euro.

2 De heer Donny Philips Olmenlaan 33 9240 Zele geboren te Zelé op 6 augustus 1976 heeft samen met de heer Dries Herpoelaert of de heer Johan Leray de machten vermeld in A en B beperkt tot 1.000.000 euro.

De voornoemde bevoegdheden worden op onbezoldigde wijze uitgeoefend, voor onbepaalde duur toegekend en kunnen ten allen tijde worden ingetrokken.

De onderhavige beslissing tot toekenning van bevoegdheden wordt onmiddellijk voorafgegaan door de intrekking van alle bijzondere volmachten die door de Lastgever in het verleden zijn toegekend aan personen die thans al of niet nog deel uitmaken van de raad van bestuur van de Lastgever.

Johan Leroy

Financieel en administratief directeur

r

. Voor-beouden

" ' aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ VOOR DIERKUNDE VAN …

Adresse
Zetel: Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande