KORTE GASTHUISSTRAAT 17

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KORTE GASTHUISSTRAAT 17
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 607.933.345

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-03-2015

Griffie

*15305091*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607933345

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KORTE GASTHUISSTRAAT 17

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marie Neut te Antwerpen-Ekeren op 19 maart 2015, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "KORTE

GASTHUISSTRAAT 17 .

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 18.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. Aandeelhouders

1. De naamloze vennootschap naar Nederlands recht  Vastned Retail N.V. , statutair gevestigd te 3006 AK Rotterdam (Nederland), Postbus 4444 en kantoorhoudende te 3062 ME Rotterdam (Nederland), Lichtenauerlaan 130, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder nummer 24262564 (KBO nummer 0607.918.497), die heeft ingeschreven op drieduizend negenhonderd negenennegentig (3999) aandelen;

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Börre van Nievelt, te Rotterdam op negenentwintig april negentienhonderd zesentachtig.

2. De naamloze vennootschap  Compagnie Financière du Benelux , met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 18 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0428.195.909 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, die heeft ingeschreven op één (1) aandeel.

De vennootschap werd onder de benaming  G.P. Philippson & C° Belgique S.A. opgericht bij akte verleden voor notaris Edwin Van Laethem, te Elsene op drie december negentienhonderd vijfentachtig, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig december daarna onder nummer 210.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen euro nul cent (¬ 4.000.000,00) en wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is voor de helft volstort in geld, zodat vanaf de oprichting een som van twee miljoen euro nul cent (¬ 2.000.000,00) ter beschikking staat van de vennootschap.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende

Onderwerp akte :

Uitbreidingstraat 18 2600 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de raad van bestuur.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om de volstortingsgraad voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle aandeelhouders de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren, en/of aan één of meer directeurs, die geen aandeelhouder moeten zijn. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding. Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, bepaalt de raad van bestuur of zij de hen toegekende bevoegdheid individueel dan wel gezamenlijk of collegiaal uitoefenen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser en als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk handelend. Voor alle handelingen van dagelijks bestuur kan de vennootschap ook tegenover derden geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder alleen handelend.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door het orgaan van dagelijks bestuur. Wanneer twee personen zijn belast met het dagelijks bestuur, dan is elk van hen individueel handelend bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wat betreft handelingen van dagelijks bestuur. Wanneer het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan drie of meerdere personen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door twee leden van het orgaan van dagelijks bestuur gezamenlijk handelend, met uitzondering van de leden die tevens bestuurder zijn en de titel van gedelegeerd bestuurder voeren. Laatstgenoemden beschikken steeds over de volledige alleenvertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur. De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen binnen de perken van hun bevoegdheden gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

10. Doel

De vennootschap heeft tot doel om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers. In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen. De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in alle stadia van de waardeketen van de vastgoedsector.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, ...) beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zijnde vastgoed. Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of  property manager van een gebouwencomplex waar zij één van de eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciërgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ...). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

De vennootschap mag zich inlaten met :

- de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen;

- kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap kan door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

11. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

12. Benoemingen en overgangsbepalingen

a) De volgende personen werden aangesteld als bestuurder :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jean-Paul Sols met zetel te 2222 Itegem, Dennenlaan 22 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0465.360.864 RPR Antwerpen, afdeling Mechelen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jean-Paul Sols, wonende te 2222 Itegem, Dennenlaan 22, en

- de besloten vennootschap  Rudi Taelemans met zetel te 3201 Aarschot (Langdorp), Veelsebaan 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0476.283.856 RPR Brussel, afdeling Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rudi Taelemans, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Veelsebaan 47.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en zal eindigen na de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar tweeduizend tweeëntwintig.

b) Het aantal commissarissen wordt vastgesteld op één (1) en de volgende persoon wordt benoemd tot commissaris: CVBA  Deloitte Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d Entreprises, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De Brabander, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris is bezoldigd en zal eindigen na de jaarvergadering die zal worden gehouden in tweeduizend negentien.

c) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

d) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

e) De oprichters verklaren alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting sinds één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

februari tweeduizend vijftien te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : meester Dirk Caestecker of enige andere advocaat van het advocatenkantoor  DLA Piper UK LLP met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 106.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Marie Neut te Antwerpen-Ekeren op 19 maart 2015.

Bijlage : volledig afschrift.

14/08/2015
ÿþ Mod Wad lu

CL.1.4~ != In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggin ter griffie van de akte

1111111 !II11111011,11]11111111

SCy

008

JR DeL

Rechtbank van koophandel

~jç Antwerpen

?Ó15 04 AUG. 2015

AI' étiD afdet9iverpen

-



Ondernemingsnr : 0607.933.345 Benaming

(voluit)

(verkort)

KORTE GASTHUISSTRAAT 17

Staatsblad -1408/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : UITBREIDINGSTRAAT 18, 2600 BERGHEM, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 29 JULI 2015

(" )

1. De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 17 augustus 2015, te verplaatsen naar de Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem.

(" " " )

Voor aansluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Bestuurder

Rudi Taelemans BVBA

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Rudi Taelemans

Betuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KORTE GASTHUISSTRAAT 17

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 18 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande