KOSHER WIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOSHER WIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.588.717

Publication

03/01/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

1 0 1267*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

wart doophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0. 12. 2012



OndeBenam ng o 5 0 8 5 8 8" 7 1

(voluit) : KOSHER WIJN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 25.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 18 december 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ de heer MANDEL Aharon, geboren te Jeruzalem op 21 december 1985, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 67 bus 1. NN 85.12.21-415,48

21 de heer MEIROVITZ Zwi, geboren te Jeruzalem op 6 december 1968, wonende te 2018 Antwerpen, Antoon Van Dijckstraat 84. NN 68.12.06-425.34 onder de naam "KOSHER WIJN".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de zaakvoerder. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen.

De vennootschap heeft tot doel;

de in- en uitvoer, de Klein- en groothandel en meer algemeen de aan- en verkoop van al alcoholische, niet-alcoholische en geestrijke dranken, delicatessen en in de ruimste zin van het woord de hiermee verboden artikelen, zoals o.a. ook alle levensmiddelen, gerechten, gebak, confiserie, bereide, bereide vlees- en viswaren, ijsroom en sandwiches, rook-artikelen. Om dat doel te bereiken kan er voor bepaalde evenementen overgegaan worden tot het huren van een zaal, reclame, PR-activiteiten en andere verrichtingen die dit doel kunnen bevorderen. Verkoop van deze goederen kan zowel aan professionelen, particulie-ren en overheden. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door in-breng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap is opgericht op 18 december 2012en bestaat voor onbepaalde duur,

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,-EUR) en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

INBRENG IN GELD

1/ De comparant sub 1/ heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 6.455 Euro.

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 6.455 Euro,

SAMEN; 100 aandelen wat de totaliteit uitmaakt van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen en twaalfduizend negenhonderd en tien Euro (12.910 EUR). Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De aandelen luiden op naam en moeten worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten vetbon-'den aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van zijn inschrijving als vennoot overhandigd. De aandelen worden genummerd.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn ais gelden voor onbepaalde termijn.

Bij een college van zaakvoerders: Het lid van het college van zaakvoerders, dat recht-streeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders en de commissaris. De notulen maken melding van zijn verklaring en van de rechtvaardigheidsgronden. De vermogensrechtelijke gevolgen van dit belangenconflict voor de vennootschap worden besproken en worden opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke opgenomen in een stuk dat gelijk met de jaarrekening wordt neergelegd

Eén zaakvoerder of meerdere zaakvoerders zonder een college te vormen: Een zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een voorgelegde verrichting, stelt de vennoten hiervan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting slechts gedaan voor rekening van de vennootsohap door een lasthebber ad hoc.

Zaakvoerder enige vennoot: Is de zaakvoerder tevens enige vennoot en heeft hij rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een voorgelegde verrichting, dan kan hij de beslissing doen, maar hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Jaarlijks op laatste donderdag van juni om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergade-ring gehou-'den op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aange-'duid in de oproe-ping. Is die dag een (Joodse) feestdag wordt de vergadering verschoven naar de eerstvol-gende werkdag in juni. De vennoten, houders van andere effecten op naam, de commissa-rissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering bij aangete-kende brief vijftien dagen op voorhand. De bestemmelingen kunnen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de oproeping via een ander communicatie-middel te ontvangen. De oproeping omvat een afschrift van de ter beschikking te stellen stukken. Zelfde stukken worden aan de houders van andere effecten op naam onverwijid en kosteloos toegezonden op eerste verzoek.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, behoudens deze die bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot ge-huwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslis-'singen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de strengere meerderheids-'vereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen,

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeel-houderschap, zijn ge-'schorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de be-hoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten. De aandeelhouder die nalaat de gevraagde vol-storting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. Alle verrichtingen gesteld door de vennootschap voor het bekomen van de rechtspersoonlijkheid zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd beide voornoemde oprichters die, deze aanstelling aanvaarden. Wordt eveneens als zaakvoerder benoemd mevrouw MANDEL Hinda, geboren te Antwerpen op 7 juni 1987 (NN 870707-444.58), wonende te 2018 Antwerpen Belgiëlell 67 bus 1.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hen volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

De vergadering besluit de zetel te vestigen te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 25.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

r.."' * ..3



Voor- behouden aan het ,) Betgisch Staatsblad .. xDe Notaris-

-DOLMEN DE LELIE-





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.12.2015 15701-0446-012

Coordonnées
KOSHER WIJN

Adresse
LAMORINIERESTRAAT 25 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande