KPW EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : KPW EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.684.118

Publication

13/06/2014
ÿþlek

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Veer- Rechtbank van koophandel

an he acigisc Start.tshl Antwerpen

03 JUNI 2011i

IIIIuhI III II IIII II

*14116575*



afdeling Antwerpen

eleZfife



Ondernemingsm : 0833684118

Benaming KFW EVENTS

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Grote Beemd 18, 2970 SCHILDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING-ZETELWIJZIGING

De bijzondere algemene vergadering van de vzw KPW EVENTS heeft tijdens haar vergadering dd 16 mei 2014 beslist

De aan de Raad van bestuur gemelde aanvraag tot toetreding van drie nieuwe effectieve leden te aanvaarden , met name:

Dhr Jan Voorspoels, consultant, Belg, geboren te Lier,NN 480828,431-84, wonende

Frankrijklei 5 bus 2, 2000 Antwerpen

Dhr Georges Lommelen, zb, belg,geboren te Antwerpen,NN 700303,497-31 ,wonende

Frederik Peltzerstraat 33 bus 2 , 2500 Lier

Vzw Omni Window, Kbo 0448,705,370,Akkerstraat 13 , 2460 Kasterlee

De aan de vereniging gemelde en door de Raad van Bestuur aanvaarde aanvraag tot uittreding als effectief lid te aanvaarden, met name:

Dhr Kenneth De Swaef, NN 780210-329-53

Dhr Peler Dossche, NN 740824-301-07

Dhr Wesley Van Der Beken, NN 790408-055-34

Het ontslag te aanvaarden van volgende bestuurders:

Dhr Peter Dossche, NN 740824-301-07

Dhr Wesley Van Der Beken, NN 790408-055-34

Aan hen wordt volledige décharge verleend voor het tot heden gevoerde beleid.in hun vervanging benoemt de algemene vergadering voor de verdere duur van het lopend mandaat, conform art.8, eindigend na de algemene vergadering die het zesde boekjaar bespreekt -in casu het boekjaar eindigend 31,12,2016, volgende personen welke aanvaarden

Jan Voorspoels,consultant,voorzitter

Georges Lemmeten, zb, secretaris-penningmeester

De zetel van de vereniging vanaf heden over te brengen naar: Ten Eekhovelei 290, 2100 ANTWERPEN,

Getekend : Jan Voorspoels  voorzitter-



Op de iaatst, z. van Luik B vernielden . Recto Wall en noerianighel van de insti urnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of he organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

23/02/2011
ÿþ MOD2.2

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 1 FEB. zou

ANTWERrFlfÈIJ

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11079908"

Ondernemingsnr Benaming .8.33.684.118

(voluit) : (verkort) : KPW EVENTS

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK GROTE BEEMD 18, 2970 SCHILDE OPRICHTING

Zetel :

Onderwerp akte :

Tekst

Statuten van de vereniging zoals vastgelegd

op datum 09/02/2011

De ondergetekenden:

1. DE SWAEFKENNETH,Belg,

geboren te DEURNE 10/02/1978 (NN 780210-329-53)

wonend Kieldrechtsebaan 65,9130 VERREBROEK

2. DOSSCHE PETER,Belg

geboren te WILRLIK, 24/08/1974 (NN 740824-301-07)

wonend Koeisteerthofdreef 48/0, 2640 MORTSEL

3. VAN DER BEKEN WESLEY, Belg.

geboren te BORGERHOUT, 08/04/1979 (NN 790408-055-34)

wonend Grote Beemd 18, 2970 SCHILDE

allen meerderjarig, hebben besloten over te gaan tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan de statuten luiden als volgt:

Art. 1. De vereniging draagt de naam

"KPW Events". Hij moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de

woorden "Vereniging zonder Winstoogmerk" of afgekort "VZW"

Art. 2. De vereniging is gevestigd in het nederlandstalig taalgebied. Bij oprichting is de VZW gevestigd te 2970 SCHILDE, Grote Beemd 18 (in het juridisch arrondissement ANTWERPEN.)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vooç-behouden aan het Belgisch Staatsblad

ute a - vervolg

MOD. 2.2

Art. 3. De vereniging heeft tot doel :

De organisatie en uitvoering van allerhande evenementen met de nadruk oe dans en muziek en passende randanimatie voor een ruim publiek.

Dit omvat alle ondersteunende diensten en activiteiten die in verband staan met de fondsenwerving, de ondersteuning en de promotie van een vooropgezet thema. Deze evenementen met zulk thema streven ernaar de samenleving rechtvaardiger, bewuster en duurzamer te maken. Thema's zijn gefocust op : Erfgoed, folklore, milieu, vrede, armoede, derde wereld, uitbuiting, solidariteit, rechtvaardigheid en duurzaamheid. Deze opsomming is geenszins beperkend.

Het sensibiliseren, voeren van maatschappelijke actie; het geven van informatie en educatie rond de gekozen thema's.

De missie hierin is nieuwe zinvolle initiatieven kansen te geven en bestaande te promoten, te stimuleren en te ondersteunen. De vereniging mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en conform haar juridische vorm zijn. Zij kan ondermeer haar medewerking verlenen en deelnemen in verenigingen met een gelijkaardig of aanverwant doel als het hare.

De vereniging mag in dit kader een cantine uitbaten, eigendommen of zakelijke rechten verwerven , ad-hoc immobiliën huren en verhuren. Binnen haar statutair doel kan ze occasioneel of éénmalig daden van koophandel stellen.

Ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel is de vereniging gerechtigd een bijdrage te vragen van de leden, alle vormen van initiatieven te nemen die de financiële leefbaarheid van de vereniging kunnen waarborgen, en alle daden en handelingen te stellen die haar niet uitdrukkelijk ontzegd zijn door de wet.

Art. 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur maar kan steeds conform de wet ontbonden worden.

Art. 5. De vereniging bestaat uit vaste en toegetreden leden. Het aantal vaste leden is onbeperkt, doch mag niet minder bedragen dan drie. De oprichters zijn vaste leden. De algemene vergadering beslist souverein over alle verzoeken tot opneming of toetreding.

Art. 6. De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdragen zijn opeisbaar binnen de veertien dagen na hun vaststelling door de algemene vergadering. Zij mogen de som van 100 Euro niet overschrijden.

Art. 7. Elk lid kan zich te allen tijde terugtrekken uit de vereniging. Het ontslag dient per aangetekende brief aan de voorzitter van de raad van bestuur te worden gericht. Het wordt van kracht de eerste van de maand na dagtekening van de aangetekende brief op de post. Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden overgegaan, mits een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen tenzij de wet een andere meerderheid dwingend oplegt. Opgave van de redenen is vereist, en de betrokkene kan eisen vooraf gehoord te worden. Uittredende of uitgesloten leden en rechthebbenden van overleden leden, hebben geen enkele aanspraak op het vermogen der vereniging. Het is nochtans toegelaten, bij inbreng van goederen of waarden, te bedingen dat deze bij ontbinding der vereniging, bij uittreding of uitsluiting van het lid, kunnen teruggevorderd worden.

Op de Eaatste blz. vanWLuik B YBrmeiden : ReetO :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de-persa(o)n(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

Lu& St - vervolg

Mao. 2.2

BESTUUR

Art. 8. De vereniging wordt bestuurd door een raad van ten minste drie bestuurders, vaste leden der vereniging. Ingeval er slechts 3 vaste leden zijn bestaat de raad slechts uit twee bestuurders. Zij worden benoemd door de algemene vergade-

ring, die te allen tijde hun mandaat kan herroepen. Het mandaat is ONbezoldigd . Het duurt zes jaar en is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die de rekeningen van ieder Zesde boekjaar besproken heeft.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Art. ' 9. De raad van bestuur leidt de zaken der vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling. De raad van bestuur is bevoegd tot het stellen van alle daden van beheer, zonder enige uitzondering en tot het stellen van alle daden van beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur is gemachtigd een reglement van inwendige orde uit te vaardigen. De raad kan, op zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheid of een deel ervan overdragen aan één of meerdere bestuurders, of zelfs aan derden, eventueel niet leden der vereniging.

Art. 10. De raad van bestuur benoemt een dagelijks bestuur, dat gelast is met de lopende zaken en het dagelijks bestuur der vereniging en bepaalt zijn machten. In rechte en daarbuiten wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door ofwel de voorzitter van de bestuurraad ofwel door twee bestuurders die namens de raad optreden. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs leveren van enige beraadslaging of machtiging.

Art. 11. De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen bij aanwezigheid van minstens de helft der leden. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

ALGEMENE VERGADERING.

Art. 12. De jaarlijkse statutaire algemene vergadering wordt bijeengeroepen de derde zaterdag van de maand juni. De dagorde behelst o.a. jaarverslag van de secretaris; balans en exploitatierekening, het budget, het vaststellen der ledenbijdrage.

Art. 13. Een algemene vergadering wordt bijeengeroepen bij beslissing van de raad van bestuur, of telkens als ten minste één vijfde der vaste leden hierom verzoekt. Dit verzoekschrift moet de aan de dagorde te stellen punten vermelden .In beide gevallen dient er minimaal 8 dagen te zijn tussen versturing v/d uitnodiging (per post of per e-mail) en de datum van de vergadering.

Art. 14. De algemene vergadering beslist inzake de bij wet haar toegekende domeinen, inzonderheid het goedkeuren der rekeningen, der begrotingen en het beleid der bestuurders en commissarissen. De vergaderingen hebben plaats op datum, plaats en uur, die. in de oproepingsbrief vermeld zijn.

Art. 15. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij

tioor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoSo)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lie - vervoig

MOD. 2.2

diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

Art. 16. Alle vaste leden beschikken in de vergadering over één stem. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander vast lid, mits schnftelijke volmacht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Art. 17. De beslissingen worden genomen, tenzij anders voorzien werd in de wet, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal der aanwezigen is.

Art. 18. Tot wijziging der statuten of ontbinding der vereniging kan slechts worden besloten overeenkomstig het bepaalde in de wet van 1921 en de wet van 2 mei 2002.

Art. 19. Het boekjaar der vereniging loopt vanaf 1 januari tot 31 december.

Art. 20. Op het einde van ieder boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen afgesloten, de inventaris, de balans en de begroting opgemaakt. Deze worden aan de goedkeuring van de jaarlijkse statutaire algemene vergadering onderworpen.

Art. 21. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemen en beslissen over de toekenning van het netto aktief, in overeenstemming met de wet en de doelstelling der vereniging.

Art. 22. Voor alles wat niet voorzien werd in de statuten of in het reglement van inwendige orde, wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921 en de wet van 2 mei 2002.

OVERGANGS BEPALING

Art. 23. In afwijking van art.19 loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot 31

december 2011.

BENOEMINGEN.

Na voorlezing en goedkeuring van deze statuten vergaderen de oprichters in

biezondere algemene vergadering en duiden als bestuurders aan, welke onderling

hun taken als volgt verdelen en hun mandaat aanvaarden:

Voorzitter

DOSSCHE PETER, Belg

geboren te WILRIJK, 24/08/1974 (NN 740824-301-07)

wonend Koeisteerthofdreef 48/0 ,2640 MORTSEL

Secretaris-Penningmeester

VAN DER BEKEN WESLEY, Belg.

geboren BORGERHOUT, 08/04/1979 (NN 790408-055-34)

wonend Grote Beemd 18, 2970 SCHILDE

Opgemaakt in drie exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de vergadering der oprichters, gehouden te SCHILDE op 9.02.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KPW EVENTS

Adresse
GROTE BEEMD 18 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande