KRIS BUYS CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRIS BUYS CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.765.437

Publication

09/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302186*

Neergelegd

05-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525765437

Benaming (voluit): Kris Buys Consultancy (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Priester Poppestraat 55

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 4 april 2013, eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1.de heer BUYS Kristiaan Pieter Engelbert, geboren te Mortsel op 11 december 1954, echtgenoot van mevrouw STERCKX Maria Louisa, hierna genoemd, wonende te 2640 Mortsel, Priester Poppestraat 55, en 2. mevrouw STERCKX Maria Louisa, geboren te Kasterlee op 6 november 1955, echtgenote van de heer BUYS Kristiaan, voornoemd, wonende te 2640 Mortsel, Priester Poppestraat 55. Mevrouw Sterckx, voornoemd, vertegenwoordigd door haar echtgenoot, de heer Buys Kristiaan, voornoemd, blijkens onderhandse volmacht de dato 2 april 2013, welke aan de oprichtingsakte werd gehecht.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Kris Buys Consultancy

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Priester Poppestraat 55 te 2640 Mortsel

Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, logistiek en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

-Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de

ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een

participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van 12.400¬ .

Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij AXA kantoor te Antwerpen(Berchem), zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE21 7512 0644 1403, afgeleverd op 2 april 2013. Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in

Luik B - Vervolg

rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag geen werkdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer BUYS Kristiaan Pieter Engelbert, geboren te Mortsel op 11 december 1954, echtgenoot van mevrouw STERCKX Maria Louisa, voornoemd, wonende te 2640 Mortsel, Priester Poppestraat 55.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber: de heer Bert De Greef, boekhouder, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudingskantoor Bert De Greef , te 2640 Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 96, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de BTW, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie De Herdt, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

- onderhandse volmacht vanwege een oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 29.09.2015 15637-0194-009

Coordonnées
KRIS BUYS CONSULTANCY

Adresse
PRIESTER POPPESTRAAT 55 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande