KRISTED

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTED
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.223.045

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 22.08.2013, NGL 28.11.2013 13674-0192-009
28/10/2013
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KONINKLIJKELAAN 71

2600 BERCHEM - ANTWERPEN

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

enett

~ ~ri~ c°, ~. JO gelait»:

f~oot~~j~~e~ ~~r ,:~ My/orpin, op

van Koophandel te ~~, 0 IST. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.223.045

Benaming (voluit) : KRISTED (verkort) :

Onderwerp akte :BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - ONTSLAG BESTUURDERS - OMZETTING IN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 8 oktober 2013, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas, op 11 oktober 2013, zes rollen, geen verwijzingen, Boek 593 blad 49; vak 18. Ontvangen ; vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger (getekend) Vertongen Adviseur, blijkt hetgeen volgt

1) Er werd bevestigd dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam ingevolge de; bijzondere algemene vergadering gehouden op zestien december tweeduizend en elf.

De aandelen aan toonder werden vernietigd en er werd een aandelenregister aangemaakt met vermelding van ieders aandelen.

il 2) Het ontslag werd aanvaard van de heer Edmond Leclair, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en;

voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, en van mevrouw Kristina Daelemans, als bestuurder:

en gedelegeerde bestuurder van de vennootschap en er werd hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde: L! beleid,

3) Er werd ontslag verleend van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 31 augustus 2013, toelichtende het voorstel tot omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roels, Criel & C°, Bedrijfsrevisoren, te 9270 Kalken, Vaartstraat; 105, vertegenwoordigd door de heer Marc De Cock, over de staat waarin de activa en passiva van de! vennootschap warden samengevat, afgesloten per 2 augustus 2013.

De conclusies van het verslag van de heer Marc De Cock, voornoemd, daterend van 30 september 2013, ! :! luiden als volgt:

" BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij ;' de staat van activa en passiva afgesloten op 2 augustus 2013 van de BV ovv naamloze vennootschap "Kristed", aan een controle onderworpen, naar aanleiding van de omzetting van de vennootschap in een BV; ow besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto' actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 2 augustus 2013 die het bestuursorgaan van de L: vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft; plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 2 augustus 2013 ad: 173.929,35 EUR, is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ad 62.000,00 EUR, Kalken, 30 september 2013.

BV ovv BVBA Roels, Criel & C°

Bedrijfsrevisoren

Wertegenwoordigddoor__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(getekend)

Marc De Cock

Bedrijfsrevisor"

4) Er werd beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit van de vennootschap evenals het doel en de zetel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werden gehouden, overnemen en voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0437.223.045 waaronder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap is ingeschreven op de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per twee augustus tweeduizend dertien, zoals opgenomen in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roels, Criel & C°. Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voor ieder aandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap zal één aandeel worden toegekend in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd blijft door duizend zeshonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizend zeshonderdste (1/1.600ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake, geschiedt deze omzetting met toepassing van

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 210 §1 3° en 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 11 en 18 § 3 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde.

5) Er werden nieuwe statuten aangenomen, bevattende ondermeer het volgende :

1, Vorm - Naam : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KRISTED";

2. Zetel : Koninklijkelaan 71, 2600 Berchem - Antwerpen;

3, Duur : De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

4. Vennoten : de heer Edmond Maria Franciscus LECLAIR en zijn echtgenote, mevrouw Kristina Rosalie

Edmond Alice DAELEMANS, samen wonende te 2600 Berchem  Antwerpen, Koninklijkelaan 71.

5, Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 62.000,00 euro, verdeeld in 1.600 aandelen,

zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/duizend zeshonderdste (1/1.600ste) ieder,

6. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 maart en eindigt op de laatste dag van de maand februari van het daarop volgende jaar,

7. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

8. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder, Voor het aan- en verkopen en hypothekeren van onroerende goederen dienen alle zaakvoerders, indien er meerdere zijn, samen te handelen.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Commissarissen : -

10. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland: het beheer van roerende en onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar, met inbegrip van wederbelegging van de fondsen die eruit voortvloeien alsmede zich borg te stellen voor het goed verloop der verbintenissen door derden aangegaan, evenals alle verrichtingen van roerende en onroerende en financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dat doel aansluiten of de verwezenlijking en uitbreiding ervan " kunnen bevorderen, dit alles zowel in België als in het buitenland.

11. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand augustus om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht,

6) Het aantal statutair zaakvoerders werd vastgesteld op twee en er werd beslist tot deze functie aan te stellen voor onbepaalde duur, de heer Edmond Leclair en mevrouw Kristina Daelemans, beide voornoemd, die uitdrukkelijk verklaarden hun mandaat te aanvaarden.

Er werd beslist vervolgens artikel twaalf van de statuten aan te vullen met de hierna bepaalde tekst:

"Werden aangesteld tot statutair zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, de heer Edmond Leclair en mevrouw Kristina Daelemans, beide wonende te 2600 Berchem -- Antwerpen, Koninkiijkelaan 71.".

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

7) Het kapitaal van de vennootschap werd verminderd met 42.000,00 euro, zodat het kapitaal van 62.000,00 euro tot 20.000,00 euro werd herleid, door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in speciën van 26,25 euro per aandeel aan de houders van deze aandelen, en dit zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De uitbetaling van de gelden mag slechts plaatshebben mits inachtname van de termijn en voorwaarden gesteld in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

8) Ale gevolg van hogergemelde beslissingen werd besloten de tekst van artikel vijf der statuten te vervangen door :

"Artikel vil:

Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), verdeeld in duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizend zeshonderdste (1/1.600ste) ieder."

9) Er werd machtiging verleend aan de zaakvoerders om de eerder genomen beslissing inzake

kapitaalvermindering uit te voeren, inzonderheid om de terugbetaling aan de rechthebbende vennoten te doen

of te laten doen van zodra dit door de wet toegelaten is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Notaris Raf Van der Veken.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging, verslag van de raad van bestuur, het verslag van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013
ÿþ 1.1od Word 11.1

IÍ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~.~

,,;;;_., , . , ,.,. ~,.!-`~~~r.'i7ïûa(º%,`~

van 1{oo;>ía ,.zau; ie OP

~ O sEp. 2013

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0437.223.045

Benaming

(voluit) : KR1STED

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Koninklijkelaan 71 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en uit de notulen van de zitting van de raad van bestuur van 22 augustus 2013 blijken volgende herbenoemingen :

-Edmond LECLAIR wonende te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 71 tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

-Kristina DAELEMANS wonende te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 71 tot bestuurder , en gedelegeerd bestuurder

De mandaten zullen vervallen bij het sluiten van de gewone algemene vergadering welke zal gehouden worden in het jaar 2019; de mandaten zijn onbezoldigd.

Edmond LECLAIR

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 28.02.2012, GGK 31.08.2012, NGL 21.09.2012 12569-0069-009
13/04/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTER!, l VAN KOOPHANDEL

- 2 APR. 2012

DEfVcreeno~i- ~~= 1

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla

*iarmza*

ijim

Ondernemingsnr : 0437.223.045

Benaming

(voluit) : KRISTED

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Prins Albertstraat 39 B, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING EN BENOEMINGEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en uit de notulen van de zitting van de raad van bestuur van 22 januari 2010 blijken volgende benoemingen :

- Edmond LECLAIR wonende te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 71 tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- Kristina DAELEMANS wonende te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 71tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder;

De mandaten zullen vervallen bij het sluiten van de gewone algemene vergadering welke zal gehouden worden in het jaar 2013. De mandaten zijn onbezoldigd.

Uit de notulen blijkt ook de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Koninklijkelaan 71 te 2600 Berchem onaf 22 januari 2010.

Edmond LECLAIR

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 31.08.2011, NGL 29.09.2011 11557-0260-012
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 28.02.2009, GGK 15.09.2009, NGL 13.10.2009 09807-0243-012
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 28.02.2008, GGK 30.09.2008, NGL 29.10.2008 08795-0254-012
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 28.02.2007, GGK 25.08.2007, NGL 24.09.2007 07729-0116-012
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 28.02.2006, GGK 26.08.2006, NGL 29.09.2006 06821-3147-013
04/04/2005 : SNT000143
25/10/2004 : SNT000143
08/12/2003 : SNT000143
29/11/2002 : SNT000143
19/10/1999 : SNT000143
01/01/1996 : SNT143

Coordonnées
KRISTED

Adresse
KONINKLIJKELAAN 71 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande