KRIWICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRIWICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.330.831

Publication

14/04/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsesteenweg 137

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - COÖRDINATIE STATUTEN VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op achtentwintig maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRIWICO", met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 137, volgende; beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname door de vergadering van het verslag van het college van zaakvoerders over de voorgenomen wijziging van het boekjaar en de datum van de jaarvergadering en beslissing het boekjaar vanaf heden af te sluiten op 30 september van ieder jaar en te laten aanvangen op 1 oktober van ieder jaar en dienovereenkomstig de aanpassing van artikel 28 van de statuten, zodat dit voortaan luidt als volgt:

"Het boékjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Ieder jaar, op dertig september, warden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt het college van zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en de wettelijke voorschriften. De gewone jaarvergadering hoort de verslagen van het college van zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening en doet daarna uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting van aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) en commissaris."

Overgangsbepaling: Bij wijze van overgangsbepaling beslist de vergadering dat het lopende boekjaar dat is aangevangen op 1 april 2013 zal worden afgesloten op 30 september 2014.

2. De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen naar de derde vrijdag van de maand maart om dertien uur en beslist dientengevolge tot aanpassing van artikel 24 van de statuten.

Over an De eerstvolgende jaarvergadering vindt bijgevolg plaats op 20 maart 2015 om 13.00 uur.

3. De vergadering beslist de bestaande tekst der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en te coördineren en machtigt ondergetekende notaris deze coördinatie uit te voeren.

4. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan elke zaakvoerder individueel

handelend - tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

5. Bijzondere volmacht: de vergadering verleent bijzondere volmacht aan de hierna genoemde personen De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de hierna

I genoemde personen teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mari 11,1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111*111 I11111t1111,11 1111

Ondenrtemingsnr: 0890.330.831

Benaming (voluit) : KRIWICO

Voorbehoud, aan he Belgisc Staatsbl

Neergelegd ter griffé van Rechlbonk Von Koophonael Antwerpen,

ANTWERPEN

Griffie C 2 An. 2O14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en eventuele andere openbare en fiscale besturen te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: Ernst at Young Fiduciaire BV-cVBA, kantoorhoudende Bellestraat 30, 9100 St.-Niklaas, RPR Brussel 0430.543.012, vertegenwoordigd door Patrick Van Eester, senior manager, en haar aangestelden, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

t )i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

b.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13652-0386-016
16/12/2014
ÿþBenaming (voluit) ; KRIWICO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 137

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING VAN VEREFFENAAR MACHTEN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twaalf september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRTWXCO", met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 137, volgende besluiten heeft genomen:

1. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 18 augustus 2014 waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014 en van het: verslag van de bedrijfsrevisor, ."D. De Voogt, Bedrijfsrevisor", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, RPR Antwerpen 0875.091.636, vertegenwoordigd door de heer Daniël Georges Hortentia DE VOOGT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2650 Edegem, Hovestraat 111, de dato 26 augustus 2014 over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport van voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap KRIWICO een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die een balanstotaal' opgeeft van 623.278,17 ¬ en een netto-actief van 444.216,07 C. Uit de, controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke'; professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten. Edegem, 26 augustus 2014

D. De Voogt, bedrijfsrevisor BVBA

vertegenwoordigd door

Daniël De Voogt

Vennoot"

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden met ingang van heden met ontslag van de zaakvoerders de heren Werner Wauters en Kris Van Strydonck, samen'. wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 137 en beslist dienovereenkomstig de' statuten aan te passen.

2. De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer Werner WAUTERS, voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens-devennootschap- op-te treden-in rechte en-jegens. derden, -------Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

D a DEE, 2014

il

111.303 11111111

?`IF

----Griffie

mod 11.1



41 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel P ntvacrooen

' Ontfernemingsnr : 890.330.831

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

3. Ingevolge de in vereffening stelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.-

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "KRIWICO": Artikel 2.-

De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden nog enkel voor haar vereffening. Artikel 3.-

De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in het binnenland als in het buitenland : Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, verkoop, management, bedrijfsorganisatie, promotie, personeelsbeheer en informatica.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het verwerven, vervreemden en beheer van zowel onroerende als roerende goederen.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten in de ruime zin en meer in het bijzonder inzake textiel en kleding. Al het voorgaande in de meest ruime zin en zonder beperkingen.

De vennootschap kan op om het even op welke wijze - rechtstreeks of zijdelings samenwerken met, deelnemen in, belangen nemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 4.-

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar.

Artikel 5.-

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, die ieder één/ honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars, daartoe gemachtigd of gerechtigd door de bevoegde rechtbank van koophandel, aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.-

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september van het daarop volgend kalenderjaar.

Artikel 8.- . De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand maart om dertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald.

Artikel 9.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



z-opgelegd aan de vennoten om deel te

Er worden geen bijzondere voorwaarden

nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Art kel 10.-

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, desgevallend samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Art kel 11.-

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening ter verificatie van deze rekening.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaars een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

4. Bij ondere volmacht: als bijzondere gemachtigde met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, wordt aangesteld: "Ernst & Young Fiduciaire" BV-CVBA, kantoorhoudende Bellestraat 30, 9100 St.-Niklaas, RPR Brussel 0430.543.012, vertegenwoordigd door Patrick Van Eester, senior manager, en haar aangestelden, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de btw-administratie.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder en

bedrijfsrevisor met staat van actief en passief, beschikking rechtbank houdende

machtiging aanstelling vereffenaar.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.11.2012, NGL 20.11.2012 12645-0338-017
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 30.11.2011 11623-0554-016
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 13.10.2010 10579-0274-017
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 15.10.2009 09815-0379-016

Coordonnées
KRIWICO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 137 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande