KRONKEL, PATIENTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS ULCEROSA

Association sans but lucratif


Dénomination : KRONKEL, PATIENTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS ULCEROSA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.714.465

Publication

15/03/2012
ÿþ Mod 11.1

~-.~~f~< ; :` ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

*12057468*

IIII

II

i

II

I

II

i

i

i



GRIFFIE ~ r~aG ~~ ~reMi ~ ~

.~..`E~ .

Cl 5 MM 2012

KOOPI-reI'ntEL TURNHOUT

Ondernemingsnr :0460.714.465

Benaming (voluit) :KRONKEL, PATIeNTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS ULCEROSA" (verkort):

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel :B-2381 Ravels, Nieuwe Stationsstraat 47 (volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING Tekst:

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.Dupont & P. Verlinden, geassocieerde notarissen", met zetel te Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 53, op 23 februari 2012, dat :

de vereniging zonder winstgevend doel "KRONKEL, PATIËNTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS ULCEROSA, ontbonden werd op grond van een besluit van de buitengewone algemene vergadering, blijkens proces-verbaal opgemaakt door het ambt van ondergetekende notaris op 27 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 januari daarna onder nummer 12021523.

Dat bij besluit van dezelfde vergadering :

a) de Heer Ludo Van Eyck, genoemd onder nummer 1 en

b) Mevrouw Alberdina Carolina Meijer, genoemd onder nummer 6,

als vereffenaars werden aangesteld.

Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben aanhoord, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen:

1) dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt;

2) dat zij de Heer Ludo Van Eyck en Mevrouw Alberdina Carolina Meijer, beiden voornoemd, ontheffen van hun functie als vereffenaars en hen volledige kwijting verleent voor hun beheer;

3) dat zij vaststelt dat de vereffening van de vereniging beeindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te

bestaan.

De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Ludo Van

Eyck voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijla

23/01/2012
ÿþ Mod 2.2

p ' In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rS~='ibij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111

*izozisas*

~









Ondernemingsnr : 0460.714.465

Benaming

(voluit): KRONKEL, PATIËNTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS

ULCEROSA

(verkort):

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : B-2381 Ravels, Nieuwe Stationsstraat 47

.~-~ ~

~ ~~~~~~ ~Lt .,'`' '

a R~OHTl3r - .:.w.-~-2

:' ;IF~1E ~

~ti i 4 O. 2~12 ~_ ___-s,

r

r te~{ , .

~NpFL ~

,r..f.- A

 z ~.-.~ -----------+~ ~«- =~ - - - --.___,

_ _.___..-----------

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING

Tekst :

Het blijkt uit de algemene vergadering gehouden voor het ambt van Philippe VERLANDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.Dupont & P. Verlinden, geassocieerde notarissen", met zetel te Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 53, op 27 december 2012, dat volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering keurt de rekeningen goed.

2. Aan de bestuurders wordt volledige kwijting en ontlasting verleend voor hun bestuur; er wordt aan de bestuurders met ingang van heden ontslag verleend.

3. De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk "KRONKEL, PATIËNTENVERENIGING VOOR CROHN EN COLITIS ULCEROSA" gevestigd te B-2381 Ravels, Nieuwe Stationsstraat 47, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

4. De vergadering besluit twee vereffenaars te benoemen, met name :

a) de Heer Ludo Van Eyck, genoemd onder nummer 1;

b) Mevrouw Alberdina Carolina Meijer, genoemd onder nummer 6.

Beiden zijn hier tegenwoordig en aanvaarden deze functie.

5. De rechten en plichten van de vereffenaars worden bepaald als volgt :

Zij zullen de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan de vereniging naar Nederlands recht "Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland" (CCUVN), met maatschappelijke zetel te 3447 GM Woerden (Nederland), Houttuinlaan 4b.

De niet-eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan voornoemde vereniging naar Nederlands recht "Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland".

Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging. Met het oog op de goede uitvoering van deze verbintenis in hoofde van de vereniging naar Nederlands recht "Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland", zal op kosten van laatstgenoemde een goede borg worden gesteld.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele mach4in._van de algemene eernadering te~~-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" r f,r~

Voor-

+ behoàdenaan het ~~élgi`s~W Staatsblad

Luik B - vervolg

rDe vereffenaars hebben de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle'', roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor i alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen I uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan de vereniging naar Nederlands recht "Crohn en I Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland" (CCUVN), met maatschappelijke zetel te 3447 GM Woerden (Nederland), Houttuinlaan 4b zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaars zullen bepalen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

Coordonnées
KRONKEL, PATIENTENVERENIGING VOOR CROHN EN C…

Adresse
NIEUWE STATIONSSYTRAAT 47 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande