KVC WESTERLO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KVC WESTERLO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.473.670

Publication

16/04/2014
ÿþ Had Ward 11.1

11- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

O k APR. 2014

KOOPHAN8SeTURNHOUT

De griffier

I II

11

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14082555 *

Ondernenningsnr : 0436,473.670

Benaming

(voluit) : C.V. WEST-I NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2260 Westerlo, de Merodedreef 189

(volledig adres)

Onderwerp akte; omzetting kapitaal in euro wijziging doel verplaatsing zetel - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Bruno Naets te Westerlo, op 19/03/2014, geregistreerd te Herentals, kantoor der registratie, op 27/03/2014, boek 5/174, bled 99, vak 2, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.V. WEST-INVEST, met zetel te 2260 Westerlo, de Merodedreef 189, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. Eerste besluit:

Beslissing om de genomen besluiten op de buitengewone algemene vergadering van zeventien april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf juli daarna onder nummer 10098111, voor zoveel als nodig notarieel te bekrachtigen.

Het kapitaal wordt bijgevolg vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen met een nominale waarde van honderd drieëntwintig komma negenhonderd zesenveertig euro (123,946 euro) per aandeel.

2. Tweede besluit:

Beslissing om het vast gedeelte van het kapitaal, dat zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank (750.000,00 BEF) bedraagt, om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

3, Derde besluit:

Beslissing om de voorzitter te ontslaan voorlezing te geven van het verslag van de raad van bestuur aangaande de geplande doelswijziging.

De vennoten verklaren voormeld verslag voorafgaandelijk dezer te hebben ontvangen en de inhoud ervan te kennen.

4. Vierde besluit:

Beslissing om het doel van de vennootschap als volgt te herformuleren:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als In het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

I. Specifieke activiteiten

- het bevorderen en aanmoedigen van voetbalactiviteiten in ai zijn vormen. Ze gebruikt voor het realiseren van haar doel aile middelen en onder andere de organisatie van sportbijeenkomsten, de huur en verhuur, aankoop, verbouwing, leasing van eender welk roerend en onroerend goed, het klaar maken en uitbaten van sportterreinen, het oprichten en uitbaten van tijdschriften, kranten, bars, restaurants, zalen, business seats, loges en het toepassen van eike merchandisingtechniek.

- de vennootschap kan didactische stages organiseren aangaande de voetbaluitoefening.

Il. Algemene activiteiten met betrekking tot voetbaluitoefening

- het verwerven van participaties, onder eender welke vorm, in allerlei soorten rechtspersonen en bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, plannen, coördineren, ontwikkelen en investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin ze al dan niet een participatie heeft.

- het toekennen van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en aan ondernemingen of aan particulieren, onder eender welke vorm; ln dit kader kan ze zich eveneens borg stellen of aval verlenen en, in de ruimste zin van het woord, overgaan tot aile soorten handels- en financiële operaties, met uitsluiting van degene die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken, depositarissen op korte termijn, spaarkassen, instellingen voor hypothecair krediet en kapitaalvormingsondernemingen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het geven van advies van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, dit in de ruimste zin van het woord met uitzondering van advies cp het vlak van investeringen en geldbeleggingen; bijstand geven en diensten verstrekken, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemene administratie,

het op zich nemen van aile soorten administratieve mandaten, het vervullen van taken en uitoefenen van functies, met inbegrip van het mandaat van vereffenaar,

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en andere duurzame en bijbehorende immateriële vaste activa.

- het leveren van administratieve en informaticadiensten,

- het kopen en verkopen, importeren en exporteren, de commissiehandel en het vertegenwoordigen van eender welke goederen, kortom, handelen ais commerciële tussenpersoon.

- het geven van zakelijke en persoonlijke zekerheden ten gunste van derden.

het samenstellen en beheren van een onroerend goed vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerend goed, zoals leasing van onroerend goed aan derden, het kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, het prospecteren en uitbaten van onroerend goed; het kopen en verkopen, het verhuren en huren van onroerend goed, evenals aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en van aard om het rendement van het roerend en onroerend goed te bevorderen, evenals het zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen genomen door derden en die eventueel het genot hebben van dit roerend en onroerend goed.

- het samenstellen en beheren van een roerend goed vermogen; aile verrichtingen van eender welke aard, met betrekking tot goederen en roerend goed rechten, zoals het verwerven, door onderschrijving of door aankoop, en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, onder eender welke vorm, van rechtspersonen en van bestaande of op te richten Belgische en buitenlandse ondernemingen.

- deze algemene activiteiten opgesomd onder paragraaf Il maken slechts deel uit van het maatschappelijk doel van de vennootschap voor zover ze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voetbaluitoefening in al haar vormen.

- het gestelde doel zal nagestreefd worden door het deelnemen aan wedstrijden ingericht door de K.B.V.B., door het organiseren van tornooien en door het medewerken aan sportmanifestaties in het algemeen. Hierbij is uitdrukkelijk bepaald dat de vereniging gehouden is om de statuten en de reglementen van de K.B.V.B. na te leven zolang zij bij deze bond is aangesloten.

III. Bijzondere bepalingen

- de vennootschap kan aile commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de realisatie ervan kunnen bevorderen,

- de vennootschap kan, door inbreng, fusie, onderschrijving of op eendere welke andere manier, deelnemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanvullend doel hebben of die kunnen bijdragen tot het realiseren van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk.

De opsomming hierboven is niet beperkend zodat de vennootschap elke verrichting kan doen, die, op eender welke manier, kan bijdragen tot het realiseren van het maatschappelijk doel,

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland, onder aile vormen en op aile manieren waarvan ze oordeelt dat ze hiervoor het beste geschikt zijn."

5. Vijfde besluit:

Beslissing om de aandelen in het maatschappelijk kapitaal onder te verdelen in verschillende categorieën:

1) Klasse A-aandelen zijn voorbehouden aan de vereniging zonder winstoogmerk "KONINKLIJKE VOETBALCLUB WESTERLO", afgekort "KVC WESTERLO" en hebben een nominale waarde van honderd drieëntwintig komma negenhonderd zesenveertig euro (123,946 EUR) elk.

De houders van klasse A-aandelen hebben het recht om een lijst met kandidaat-bestuurders voor te stellen, waaronder de voorzitter. De algemene vergadering zal één/derde (1/3de) van de bestuurders kiezen uit deze lijst. De bestuurder(s) gekozen door de houder van de klasse A-aandelen beschikt (beschikken) over een vetorecht wanneer transacties of verbintenissen de som van driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) overschrijden,

2) Klasse B-aandelen zijn voorbehouden voor nieuwe investeerders of aan de huidige aandeelhouders andere dan de vzw KVC WESTERLO.

Bijgevolg stelt de algemene vergadering vast dat het huidig maatschappelijk kapitaal thans verdeeld is als volgt:

honderd achtenveertig (148) klasse A-aandelen zijn in het bezit van "KONINKLIJKE VOETBALCLUB WESTERLO", afgekort "KVC WESTERLO", voormeld;

- één (1) klasse B-aandeel is in het bezit van de Heer WIJ NANTS Herman, voormeld; één (1) klasse B-aandeel is in het bezit van de Heer VERBOVEN Alfons, voormeld.

6. Zesde besluit

Beslissingen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen kunnen slechts genomen worden mits

unanimiteit onder de houders van de klasse A-aandelen.

7. Zevende besluit

Beslissing om de jaarvergadering vanaf heden te houden op de tweede maandag van de maand juni om

twintig uur.

8. Achtste besluit

-> Beslissing om de statuten te moderniseren en in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen en voormelde genomen beslissingen. Daarom wordt beslist vanaf heden volgende nieuwe statuten aan te nemen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Titel I. Naam  zetel - doel - duur

Artikel 1. De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de naam C.V. West-I nvesr%

Artikel 2. De zetel is gevestigd te Westerlo, de Merodedreef 189,

Beslissingen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen kunnen slechts genomen worden mits unanimiteit onder de houders van de klasse A-aandelen.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

I. Specifieke activiteiten

- het bevorderen en aanmoedigen van voetbalactiviteiten in al zijn vormen, Ze gebruikt voor het realiseren van haar doel aile middelen en onder andere de organisatie van sportbijeenkomsten, de huur en verhuur, aankoop, verbouwing, leasing van eender welk roerend en onroerend goed, het klaar maken en uitbaten van sportterreinen, het oprichten en uitbaten van tijdschriften, kranten, bars, restaurants, zalen, business seats, loges en het toepassen van elke merchandisingtechniek.

- de vennootschap kan didactische stages organiseren aangaande de voetbaluitoefening.

II. Algemene activiteiten met betrekking tot voetbaluitoefening

- het verwerven van participaties, onder eender welke vorm, in allerlei soorten rechtspersonen en bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, plannen, coördineren, ontwikkelen en investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin ze al dan niet een participatie heeft.

- het toekennen van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en aan ondernemingen of aan particulieren, onder eender welke vorm; in dit kader kan ze zich eveneens borg stellen of aval verlenen en, in de ruimste zin ven het woord, overgaan tot aile soorten handels- en financiële operaties, met uitsluiting van degene die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken, depositarissen op korte termijn, spaarkassen, instellingen voor hypothecair krediet en kapitaalvormingsondernemingen.

- het geven van advies van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, dit in de ruimste Zin van het woord met uitzondering van advies op het vlak van investeringen en geldbeleggingen; bijstand geven en diensten verstrekken, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemene administratie.

- het op zich nemen van aile soorten administratieve mandaten, het vervullen van taken en uitoefenen van functies, met inbegrip van het mandaat van vereffenaar,

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en andere duurzame en bijbehorende immateriële vaste activa.

- het leveren van administratieve en informaticadiensten.

- het kopen en verkopen, importeren en exporteren, de commissiehandel en het vertegenwoordigen van eender welke goederen, kortom, handelen als commerciële tussenpersoon.

het geven van zakelijke en persoonlijke zekerheden ten gunste van derden.

het samenstellen en beheren van een onroerend goed vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goed, zoals leasing van onroerend goed aan derden, het kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, het prospecteren en uitbaten van onroerend goed; het kopen en verkopen, het verhuren en huren van onroerend goed, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en van aard om het rendement van het roerend en onroerend goed te bevorderen, evenals het zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen genomen door derden en die eventueel het genot hebben van dit roetend en onroerend goed.

- het samenstellen en beheren van een roerend goed vermogen; aile verrichtingen van eender welke aard, met betrekking tot goederen en roerend goed rechten, zoals het verwerven, door onderschrijving of door aankoop, en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, onder eender welke vorm, van rechtspersonen en van bestaande of op te richten Belgische en buitenlandse ondernemingen.

- deze algemene activiteiten opgesomd onder paragraaf Il maken slechts deel uit van het maatschappelijk doel van de vennootschap voor zover ze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voetbaluitoefening in al haar vormen.

- het gestelde doel zal nagestreefd worden door het deelnemen aan wedstrijden ingericht door de K.B.V.13., door het organiseren van tornooien en door het medewerken aan sportmanifestaties in het algemeen. Hierbij is uitdrukkelijk bepaald dat de vereniging gehouden is om de statuten en de reglementen van de K.B.V.B. na te leven zolang zij bij deze bond is aangesloten.

III. Bijzondere bepalingen

- de vennootschap kan alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de realisatie ervan kunnen bevorderen.

- de vennootschap kan, door inbreng, fusie, onderschrijving of op eendere welke andere manier, deelnemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanvullend doel hebben of die kunnen bijdragen tot het realiseren van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk.

De opsomming hierboven is niet beperkend zodat de vennootschap elke verrichting kan doen, die, op eender welke manier, kan bijdragen tot het realiseren van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland, onder aile vormen en op aile manieren waarvan ze oordeelt dat ze hiervoor het beste geschikt zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Titel Il, Kapitaal  Maatschappelijke aandelen  Aansprakelijkheid

Artikel 5, Het maatschappelijk kapitaaI is onbeperkt.

Het bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR). Het is volstort ten belope van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR)..

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit verschillende soorten aandelen: 1) aandelen klasse A, allen op naam, van honderd drieëntwintig komma negenhonderd zesenveertig euro (123,946 EUR) elk; 2) aandelen klasse B kunnen onderschreven worden door nieuwe investeerders. Alleen de vzw KVC VVesterlo kan aandelen klasse A bezitten.

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor de onderschrijving van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Daarenboven moet er op elk aandeel dat een inbreng in geld of geheel of gedeeltelijk een inbreng in natura vertegenwoordigt, een vierde worden volgestort zoals bepaald door de wet.

Boven het bedrag dat op hun aandelen dient gestort te worden, zijn de vennoten niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap. Tot dat bedrag zijn de vennoten elk voor zich verbonden zonder hoofdelijkheid.

Bij beslissingen waarvoor een speciale meerderheid is vereist, waaronder statutenwijzigingen, alsook beslissingen in verband met het stamnummer, kunnen slechts genomen worden mits unanimiteit onder de houders van de klasse A-aandelen.

Artikel 7. De maatschappelijke aandelen kunnen enkel worden afgestaan of overgedragen na voorafgaandelijke schriftelijke kennisgeving vanwege de overdrager aan de voorzitter van de raad van bestuur en na goedkeuring door deze raad van bestuur. De raad van bestuur zal binnen de twee maand na de schriftelijke vraag van de overdrager haar gemotiveerd antwoord aan de overdrager meedelen. Bij ontstentenis van enige reactie binnen de twee maand na de schriftelijke vraag, wordt de raad van bestuur geacht haar toestemming te hebben gegeven en mag de overdrager zijn maatschappelijke aandelen overdragen.

Ingeval de raad van bestuur weigert haar instemming te verlenen staat tegen deze weigering geen beroep op de rechter open. Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen dit verlangt, is de raad van bestuur gehouden zelf een koper te zoeken of dient de codperatteve vennootschap zelf de aandelen in te kopen.

De verkoopprijs zal alsdan gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door één deskundige in gemeen overleg aangesteld. De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen de zes (6) maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de raad van bestuur tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Dezelfde regeling geldt bij uittreding, uitsluiting of overlijden.

Artikel 7bis. Vennoten hebben het recht uit te treden of een gedeelte van hun aandelen terug te nemen. Dit recht mag enkel uitgeoefend worden tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar, voor zover de betrokken vennoot reeds tien jaar vennoot was.

Artikel 7ter. De toetreding van vennoten en hun uittreding geldt eerst vanaf de datum van inschrijving van de desbetreffende gebeurtenis in het aandelenregister.

De uittreding wordt ingeschreven in het aandelenregister naast de naam van de uittredende vennoot door het bestuursorgaan.

Artikel 7quater. Iedere vennoot kan om een gegronde reden worden uitgesloten. De uitsluiting wordt door de raad van bestuur uitgesproken.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht zijn opmerkingen te geven aan de raad van bestuur, binnen één maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd.

Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door het bestuursorgaan. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandeIenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen, bij een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Titel III. Bestuur  toezicht

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie bestuurders al dan niet vennoten, die gekozen worden door de algemene vergadering

De houders van klasse A-aandelen hebben het recht om een lijst met kandidaat-bestuurders voor te stellen waaronder de voorzitter. De algemene vergadering zal één/derde van de bestuurders kiezen uit deze lijst.

De bestuurders worden gekozen voor ten hoogste zes jaar en hun mandaat verstrijkt met de afsluiting van een jaarvergadering. Ingeval zij niet tijdig herkozen of vervangen worden, moeten zij hun mandaat waarnemen tot zij vervangen of herkozen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Voor het verstrijken van de ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige redenen.

indien het mandaat van een bestuurder vacant wordt, kunnen de overblijvende bestuurders in de vervanging voorzien. De eerstkomende algemene vergadering bevestigt deze plaatsvervanger in zijn mandaat of niet. De nieuw gekozen bestuurder doet de tijd uit van diegene die hij vervangt.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap maar zij zijn zonder hoofdelijkheici jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervuiling van hun taak en aansprakelijkheid overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben. Zolang de vennootschap niet ontbonden is, kunnen zij slechts tot schadeloosstelling aangesproken worden nadat de algemene vergadering daartoe besloten heeft. Zij worden van hun aansprakelijkheid ontslagen door de kwijting gegeven in de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor aile handelingen, zowel van beheer als van beschikking die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden ligt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De bestuurder gekozen door de aandelen klasse A heeft een vetorecht wanneer de beslissing betrekking heeft op een transactie of verbintenis die driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) overschrijdt.

Artikel 9. Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd behalve indien de algemene vergadering hierover met gewone meerderheid anders over beslist. Ais de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend; deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

Artikel 10. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter die gekozen wordt uit de lijst van bestuurders voorgedragen door de houders van aandelen klasse A en een ondervoorzitter. Hij vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de voorzitter of zo deze verhinderd is van de ondervoorzitter.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen.

Elke bestuurder mag één enkele andere bestuurder vertegenwoordigen.

Een bestuurder die rechtstreeks belang heeft bij één of meer door de raad van bestuur te beslissen punten, mag niet deelnemen aan de stemming hierover. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden genomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en ondertekend door aile aanwezige bestuurders.

Afschriften of uittreksels voor te brengen in of buiten rechte moeten door de hiervoor aangewezen bestuurders worden ondertekend.

Artikel 11. De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer: alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijving, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijving; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in elle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Artikel 12. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer leden of aan andere personen. Aldus kan hij een bestuurscomité instellen en diens bevoegdheden en de eventuele vergoeding van zijn leden regelen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang zijn beslissing alleen of gezamenlijk optreden.

In alle gevallen is de raad van bestuur bevoegd om de vergoeding vast te stellen, die ten leste van de algemene kosten valt, voor aile personen aan wie delegatie wordt verleend.

In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met andere, in of buiten rechte, is zij geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die zonder van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur te moeten doen blijken, aile akten of overeenkomsten zonder uitzondering mogen ondertekenen, voor alle rechtbanken of scheidslieden verschijnen en uittreksels uit alle maatschappelijke verslagen echt verklaren; dit alles onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur en onverminderd de bevoegdheid die, volgens de bepalingen van vorig artikel, aan één of meer bestuurders of derden opgedragen wordt.

De bestuurder gekozen door de aandelen klasse A heeft een vetorecht wanneer de beslissing betrekking heeft op een transactie of verbintenis die driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) overschrijdt.

Toezicht:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de overeenstemming van de daarin te vermelden verrichtingen met de bepalingen van de vennootschappenwet en van deze statuten, worden opgedragen aan een of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij worden gekozen voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de bedragen, vermeld in artikel 12 §2 van de Wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Dagelijks bestuur

Artikel 14, Voor het dagelijks bestuur kan een gedelegeerd bestuurder worden aangesteld. Aldus heeft hij delegatie en kan hij onder meer de briefwisseling ondertekenen; gelden en waarden ontvangen en ontvangstbewijs en kwijting geven; ondertekenen op het vennotenregister en elders voor alles wat het lidmaatschap (toetreding, uitsluiting en uittreding) en de aandelen betreft; ondertekenen voor post, vervoer, tol en dergelijke instellingen en ondernemingen; rekeningen openen en beheren bij aile financiële instellingen. De gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld door de raad van bestuur en kan door deze uit zijn delegatie worden ontheven,

Titel IV, Algemene vergadering

Artikel 15. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt tenminste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de raad van bestuur vastgesteld, in principe de tweede maandag van de maand juni om twintig uur.

Artikel 16. ledere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot die dan blijk zal moeten geven van een geldige volmacht, doch een vennoot kan srechts één andere vennoot vervangen. ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

Artikel 17. Buiten de gevallen waarin voorzien bij artikel 18 van dit statuut, beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behoudens behoorlijk gerechtvaardigde gevallen.

Artikel 18. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statutenwijzigingen wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief werd vermet en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste vijfenzeventig ten honderd (75%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Als dit quorum niet bereikt is, wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen.

Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist en deze beslissingen kunnen slechts genomen worden mits akkoord van de houder van de klasse A-aandelen.

Titel V. Boekjaar balans

Artikel 19, Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 20. Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt:

1) vijf ten honderd (5%) aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2) het overschot reserveren of uitkeren via dividenden.

Artikel 21. De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan het wettelijk minimum bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt.

Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt. Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast,

Artikel 22. Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volstorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld.

Titel VI. Algemeenheden: Hoedanigheid lid van de K.B,V.B.

Artikel 23, De vennootschap verbindt er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de F.I.F.A. en de LI.E.FA. na te leven. Elke bepaling van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de F.I.F.A en de U.E.F.A. wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft. De vereniging verbindt er zich toe bovendien de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Elk geschil met betrekking tot de F.C.F.A.-statuten, -richtlijnen, -reglementen zal aan de arbitrage-instanties in haar schoot opgericht, voorgelegd worden.

Elk beroep tegen een definitieve dwingende beslissing van de F.I.F.A. zal aan de arbitrage van de T.A.S. te Lausanne voorgelegd worden.

Titel VII. Slotbepalingen

...

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 24: Alle bestuurders, commissarissen en vereffenaars, wier woon-plaats onbekend is worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, bete-ike-iningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 25: Voor al wat in onderhavige statuten niet geregeld is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien deze statuten bepalingen zouden bevatten die in strijd zijn of geworden zijn met enige dwingende wettelijke bepalingen, worden de strijdige bepalingen voor niet geschreven gehouden zonder dat dit de geldigheid van de overige bepalingen in het gedrang zou brengen.

9. Negende besluit

Beslissing om ondergetekende Notaris Bruno Naets te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en aile formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Bruno Naets

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering de dato 19 maart 2014

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 17.09.2013 13584-0335-010
22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

PSerege!Qt;d ter grAff <e vva de

RECHTBANK. `,TAN I7UOkHANY)EL

1 1 DEC. 2014

A1ITTVPEïiPElfr aAaurag uiureHotrT

Grethrunor r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.473.670

Benaming

(voluit) : C,V. WEST-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, de Merodedreef 189

(volledig adres)

Onderwerp akte : afschaffing nominale waarde - creatie categorie C-aandelen - wijziging doel - kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging benaming - wijziging boekjaar -wijziging datum algemene vergadering -wijziging artikel 8 - notariële bekrachtiging benoeming bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Bruno Naets te Westerlo op vijfentwintig november tweeduizend veertien, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid C.V. WEST-INVEST met zetel te 2260 Westerlo, de, Merodedreef 189 en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0436.473.670, is', bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. Eerste besluit:

Beslissing om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vanaf heden dan ook vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen; zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/honderd vijftigste (11150ste) van het; maatschappelijk kapitaal.

2. Tweede besluit:

Beslissing om een categorie C-aandelen te creëren. Deze C-aandelen zullen een beperkt stemrecht', hebben: Iedere vier (4) aandelen zullen vanaf heden recht geven op één (1) stem.

Beslissing om artikel 6 te vervangen door volgend artikel:

"Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit verschillende soorten aandelen: 1) aandelen', klasse A, allen op naam, zonder vermelding van nominale waarde; 2) aandelen klasse B kunnen onderschreven', worden door nieuwe investeerders; 3) aandelen klasse C voor de inbreng in natura van de VZW waarbij per vier aandelen 1 stem in de algemene vergadering wordt toegekend;

De raad van bestuur stelt de modaliteiten vast voor de onderschrijving van de aandelen en bepaalt de verhouding waarin de maatschappelijke aandelen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Daarenboven moet er op elk aandeel dat een inbreng in geld of geheel of gedeeltelijk een inbreng in natura; vertegenwoordigt, een vierde worden volgestort zoals bepaald door de wet.

Boven het bedrag dat op hun aandelen dient gestort te worden, zijn de vennoten niet persoonlijk: aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de; vennootschap. Tot dat bedrag zijn de vennoten elk voor zich verbonden zonder hoofdelijkheid.

Bij beslissen waarvoor een speciale meerderheid is vereist, waaronder statutenwijzigingen, alsook: beslissingen in verband met het stamnummer, kunnen slechts genomen worden mits unanimiteit onder de: houders van de klasse A-aandelen."

3. Derde besluit:

Volgens artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de raad van bestuur een omstandige

verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en

passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als.

voorzien werd in artikel 413 Wetboek van Vennootschappen.

Hiertoe wordt beslist artikel 3 van de statuten te vervangen door volgend nieuw artikel 3:

"Artikel 3, De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening:

I. Specifieke activiteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het bevorderen en aanmoedigen van voetbalactiviteiten in al zijn vormen. Ze gebruikt voor het realiseren van haar doel alle middelen en onder andere de organisatie van sportbijeenkomsten, de huur en verhuur, aankoop, verbouwing, leasing van eender welk roerend en onroerend goed, het klaar maken en uitbaten van sportterreinen, het oprichten en uitbaten van tijdschriften, kranten, bars, restaurants, zaten, business seats, loges en liet toepassen van elke merchandisingtechniek.

- de vennootschap kan didactische stages organiseren aangaande de voetbaluitoefening. Il. Algemene activiteiten met betrekking tot voetbaluitoefening

- het verwerven van participaties, onder eender welke vorm, in allerlei soorten rechtspersonen en bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, plannen, codrdineren, ontwikkelen en investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin ze al dan niet een participatie heeft.

het toekennen van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en aan ondernemingen of aan particulieren, onder eender welke vorm; in dit kader kan ze zich eveneens borg stellen of aval verlenen en, in de ruimste zin van het woord, overgaan tot alle soorten handels- en financiële operaties, met uitsluiting van degene die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken, depositarissen op korte termijn, spaarkassen, instellingen voor hypothecair krediet en kapitaalvormingsondernemingen.

het geven van advies van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, dit in de ruimste zin van het woord met uitzondering van advies op het vlak van investeringen en geldbeleggingen; bijstand geven en diensten verstrekken, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemene administratie,

het op zich nemen van alle soorten administratieve mandaten, het vervullen van taken en uitoefenen van functies, met inbegrip van het mandaat van vereffenaar.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en andere

duurzame en bijbehorende immateriële vaste activa.

het leveren van administratieve en informaticadiensten,

- het kopen en verkopen, importeren en exporteren, de commissiehandel en het vertegenwoordigen van eender welke goederen, kortom, handelen als commerciële tussenpersoon.

- het geven van zakelijke en persoonlijke zekerheden ten gunste van derden.

- het samenstellen en beheren van een onroerend goed vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goed, zoals leasing van onroerend goed aan derden, het kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, het prospecteren en uitbaten van onroerend goed; het kopen en verkopen, het verhuren en huren van onroerend goed, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en van aard om het rendement van het roerend en onroerend goed te bevorderen, evenals het zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen genomen door derden en die eventueel het genot hebben van dit roerend en onroerend goed.

- het samenstellen en beheren van een roerend goed vermogen; alle verrichtingen van eender welke aard, met betrekking tot goederen en roerend goed rechten, zoals het verwerven, door onderschrijving of door aankoop, en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, onder eender welke vorm, van rechtspersonen en van bestaande of op te richten Belgische en buitenlandse ondernemingen.

- deze algemene activiteiten opgesomd onder paragraaf Il maken slechts deel uit van het maatschappelijk doet van de vennootschap voor zover ze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voetbaluitoefening in al haar vormen.

- het gestelde doel zal nagestreefd worden door het deelnemen aan wedstrijden ingericht door de K.B.V.B., door het organiseren van tornooien en door het medewerken aan sportmanifestaties in het algemeen. Hierbij is uitdrukkelijk bepaald dat de vereniging gehouden is om de statuten en de reglementen van de K.B.V.B. na te leven zolang zij bij deze bond is aangesloten.

lil. Bijzondere bepalingen

- de vennootschap kan alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de realisatie ervan kunnen bevorderen. Voor het organiseren van de wedstrijden ingericht door de KBVB zoals in vorige punt hierboven beschreven wordt verwezen naar de overeenkomst desaangaande tussen de VZW Westerlo en CV West-Invest afgesloten naar aanleiding van de overdracht tot patrimonium waarbij een clausule voorzien werd met betrekking tot het lot van het recht van opstal voor het geval dat de CVBA moest beslissen de activiteiten verbonden aan het stamnummer 2024 verkregen bij de KBVB elders in te richten.

de vennootschap kan, door inbreng, fusie, onderschrijving of op eendere welke andere manier, deelnemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanvullend doel hebben of die kunnen bijdragen tot het realiseren van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk.

De opsomming hierboven is niet beperkend zodat de vennootschap elke verrichting kan doen, die, op eender welke manier, kan bijdragen tot het realiseren van het maatschappelijk doel,

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland, onder alle vormen en op alle manieren waarvan ze oordeelt dat ze hiervoor het beste geschikt zijn.»

4. Vierde besluit

Beslissing om het vast gedeelte van het kapitaal, dat thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt, te verhogen met één miljoen zeshonderd en drieduizend driehonderd vierentachtig euro (1.603.384,00 EUR) om het te brengen op één miljoen zeshonderd eenentwintigduizend negenhonderd zesenzeventig euro één cent (1.621.976,20 EUR), met uitgifte van twaalfduizend negenhonderd zesendertig (12.936) C-aandelen zoals beschreven in het tweede besluit.

5. Vijfde besluit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing de voorzitter te ontslaan het verslag van de raad van bestuur de dato acht oktober tweeduizend veertien, nopens de onder het derde besluit vermelde kapitaalverhoging, voor te lezen.

6. Zesde besluit:

De onder het vierde besluit vermelde kapitaalverhoging geschiedt door de inbreng in natura ten belope van één miljoen zeshonderd en drieduizend driehonderd vierentachtig euro (1.603.384,00 EUR) door de vennoot sub 1., de VZW KVC Westerlo. Zoals opgenomen in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan wordt het handelsfonds van de VZW KVC Westerlo, zijnde haar voetbalactiviteiten, ingebracht. Onder dit handelsfonds wordt verstaan, het geheel van elementen (materiële en immateriële) die het patrimonium van de VZW KVC Westerco samenstellen en die nodig zijn voor de werking ervan. Dit omvat eveneens het stamnummer 2024, ingeschreven bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond op naam van de VZW evenals de overname van alle arbeidscontracten (overname overeenkomstig CAO 32 bis).

Het geheel van activa en passiva, zoals opgenomen in de boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 van de VZW zal worden ingebracht, zodat deze inbreng aan de netto boekwaarde zal geschieden Hierbij wordt opgemerkt dat de aangehouden participaties in West-Invest CVBA en in Westel CVBA niet mee worden overgedragen.

De twaalfduizend negenhonderd zesendertig (12.936) C-aandelen, in ruil voor de inbreng, worden dan ook integraal aan deze vennoot toebedeeld.

Overeenkomstig artikel 759 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt uitdrukkelijk bepaald dat de inbreng niet onderworpen wordt aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van zelfde Wetboek.

Volgende onroerende goederen worden in de vennootschap ingebracht:

GEMEENTE WESTERLO  Eerste afdeling

Het opstalrecht op percelen grond gelegen te Westerlo, de Merodedreef, volgens titels eerste afdeling, sectie B, nummers 338f/deel, 260, 254/e en 255/d, en volgens recent kadastraal uittreksel eerste afdeling, sectie B, nummers 338G, 254F en 255E, voor een totale oppervlakte volgens kadaster van zeven hectare zevenendertig are tweeënveertig centiare (7ha 37a 42ca),

Verslag bedrijfsrevisor

Met het oog op de inbreng in natura werd een verslag opgemaakt door Mazars Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Alain De Quick, bedrijfsrevisor, op vijfentwintig november 2014, waarvan het besluit luidt als volgt:

"5, BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van bestaat uit de inbreng van het handelsfonds van de VZW KVC Westerlo, vanaf 1 juli 2014, voor een inbrengwaarde van 1.603.384 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) inzake de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering en de waarden waartoe deze methoden van waardering leiden: de belastingadministratie vestigde bij de VZW KVC Westerlo aanslagen van ambtswege met betrekking tot de roerende voorheffing op TV rechten voor de aanslagjaren 2008-2011 en dit voor een totaal bedrag in hoofdsom van 1,2 MIO EUR. Deze aanslagen worden door het bestuursorgaan van de VZW KVC Westerlo aan de hand van gefundeerde bezwaarschriften betwist. Het bestuursorgaan van de VZW meent rekening houdend niet het voorgaande en op basis van de huidige stand van het dossier geen voorziening voor risico's en kosten voor deze voornoemde roerende voorheffing in de financiële staat per 30 juni 2014 te moeten aanleggen. Zoals blijkt uit het bijzonder verslag van bestuursorgaan sluit de raad van bestuur van de inbrenggenietende vennootschap zich hierbij aan. Gelet de voornoemde staat als basis dient voor deze inbreng in natura en gelet op de belangrijke onzekerheid omtrent de financiële impact van de afloop van de voornoemde procedure, kunnen wij ons niet uitspreken of de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Deze verklaring is tevens uitgebracht onder voorbehoud dat:

- de betrokken hypothecaire schuldeiser akkoord gaat met de inbreng van de bezwaarde onroerende goederen waarop een recht van opstal rust.

- de partijen niet over het fiscaal certificaat van de Federale Overheidsdienst Financiën, zoals wordt bedoeld in artikel 442bis van het Wetboek van inkomsten belastingen (WIB/92), beschikken:

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 12.936 C-aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van 1.603.384 EUR en die het vast kapitaal vertegenwoordigen met een beperking van het stemrecht (nI 4 aandelen voor 1 stem),

Overeenkomstig onze controlenormen, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van C.V, West-Invest en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Gent, 25 november 2014.

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge MAZARS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door

(get.)

Alain DE QUICK"

Beslissing om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgend artikel:

"Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd

eenentwintigduizend negenhonderd zesenzeventig euro één cent (1.621.976,01 EUR), vertegenwoordigd door

honderd achtenveertig (148) A-aandelen, twee (2) B-aandelen en twaalfduizend negenhonderd zesendertig

(12.936) C-aandelen."

7, Zevende besluit:

Beslissing om de benaming van de vennootschap vanaf heden te wijzigen in KVC Westerlo.

Beslissing om artikel 1 van de statuten te vervangen door volgend nieuw artikel:

"Artikel 1. De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de naam "KVC Westerlo".

8. Achtste besluit:

Beslissing om het boekjaar vanaf heden te laten beginnen op één juli en het te laten eindigen op dertig juni

van het volgend jaar.

Dienaangaande wordt vastgesteld dat het huidig boekjaar, dat begonnen is op 1 januari 2014 uitzonderlijk

zal eindigen op 30 juni 2015.

Beslissing om artikel 19 van de statuten te vervangen door volgend artikel:

"Artikel 19. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar."

De jaarlijkse algemene vergadering zal vanaf heden dan ook gehouden worden op de derde maandag van

de maand september.

Beslissing om artikel 15 van de statuten te vervangen door volgend artikel:

"Artikel 15. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt tenminste eenmaal per jaar bijeen,

binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de raad van

bestuur vastgesteld, bij voorkeur de derde maandag van de maand september."

9, Negende besluit

Beslissing om artikel 8 van de statuten te vervangen door volgend nieuw artikel 8:

"Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie

bestuurders al dan niet vennoten, die gekozen worden door de algemene vergadering.

De houders van klasse A-aandelen hebben het recht om een lijst met kandidaat-bestuurders voor te stellen

waaronder de voorzitter. De algemene vergadering zal één/derde van de bestuurders kiezen uit deze lijst. De

houders van klasse C-aandelen kunnen maximaal één bestuurder voorstellen.

Minimum één en maximum 2 onafhankelijke bestuurders zullen benoemd worden uit een lijst voorgedragen

door de aandeelhouders van klasse A. Een kandidaat onafhankelijke bestuurder is een persoon die geen

aandeelhouder is van de CVBA en die geen lid is van de raad van bestuur van de VZW KVC Westerlo.

De bestuurders worden gekozen voor ten hoogste zes jaar en hun mandaat verstrijkt met de afsluiting van

een jaarvergadering. Ingeval zij niet tijdig herkozen of vervangen worden, moeten zij hun mandaat waarnemen

tot zij vervangen of herkozen zijn.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van

bestuur. Voor het verstrijken van de ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene

vergadering om wettige redenen.

Indien het mandaat van een bestuurder vacant wordt, kunnen de overblijvende bestuurders in de vervanging

voorzien. De eerstkomende algemene vergadering bevestigt deze plaatsvervanger in zijn mandaat of niet. De

nieuw gekozen bestuurder doet de tijd uit van hem die hij vervangt

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap maar zij zijn

zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en

aansprakelijkheid overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet voor de tekortkomingen die zij

in hun bestuur begaan hebben. Zolang de vennootschap niet ontbonden is, kunnen zij slechts tot

schadeloosstelling aangesproken worden nadat de algemene vergadering daartoe besloten heeft. Zij worden

van hun aansprakelijkheid ontslagen door de kwijting gegeven in de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor alle handelingen, zowel van beheer als

van beschikking die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Alles wat

niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt

voorbehouden ligt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De bestuurder gekozen door de aandelen klasse A heeft een vetorecht wanneer investeringen of lang

lopende contracten per jaar driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR) overschrijden."

10. Tiende besluit

Beslissing om de benoeming van volgende bestuurders, dewelke werden aangesteld bij beslissing van de

algemene vergadering gehouden op 21 november 2014, notarieel te bekrachtigen,

Op voormelde algemene vergadering werden benoemd tot bestuurders voor onbepaalde duur:

namens de VZW KVC Westerlo:

* De heer WIJNANTS Herman, voornoemd;

* De Heer KESTENS Guido, geboren op achttien februari negentienhonderd veertig,

wonende te 2260 Westerlo, De Merodedreef 21;

0 Voor-

I. ~ behouden

`S aan het

Belgisch

Staatsblad

* De Heer VANDEPAER Kris, geboren op vijfentwintig februari negentienhonderd

vijfenzestig, wonende te 2230 Herselt, Averbodesesteenweg 88;

* De Heer VAN HOVE Willem, voornoemd;

* De Heer VERBOVEN Alfons, voornoemd;

* De Heer VAN DIJCK Marcel, geboren op tweeëntwintig januari negentienhonderd

vijfenveertig, wonende te 2235 Houtvenne, Provinciebaan 76;

- tot onafhankelijke bestuurder.

* De Heer THEEUWES Frans, geboren op drie april negentienhonderd zesendertig,

wonende te 3140 Keerbergen Tremelobaan 99.

11. Elfde besluit

Beslissing om ondergetekende Notaris Bruno Naets te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde

tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en

alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Bruno Naets

Tegelijke hiermee neergelegd;

- expeditie akte de dato 25 november 2014;

- gecoördineerde statuten.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 13.09.2011 11544-0152-010
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 30.07.2010 10375-0175-010
05/07/2010 : TU061376
02/09/2009 : TU061376
31/07/2008 : TU061376
02/08/2007 : TU061376
31/07/2006 : TU061376
01/08/2005 : TU061376
16/08/2004 : TU061376
08/08/2003 : TU061376
19/07/2002 : TU061376
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.10.2015, NGL 02.11.2015 15659-0443-019
12/08/1999 : TU061376
03/09/1996 : TU61376
15/09/1994 : TU61376

Coordonnées
KVC WESTERLO

Adresse
DE MERODEDREEF 189 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande