KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE, AFGEKORT : K.V.K.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE, AFGEKORT : K.V.K.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.164.904

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.10.2013 13650-0458-011
06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 31.10.2013 13650-0462-012
31/07/2012
ÿþbe

a B, Ste

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iinallalaffla

2 0 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL c ECHELEN

i

Ondernemingsnr : 0463.164.904

Benaming

(voluit) : KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE (verkort) : K.V.K.S.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Bevelsesteenweg 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie; Antwerpen op 27 juni 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE", afgekort "K.V.K.S." volgende: beslissingen genomen heeft:

1.De statutaire zaakvoerder, de Heer Jan Albert Ingrid VERHEYEN, stelt de vergadering in kennis van de: mogelijke tegenstrijdigheid van belangen, waarvoor hij, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, is geplaatst naar: aanleiding van volgende transactie: de eventuele verkoop door de vennootschap van 98% van de volle; eigendom van een woon- en handelshuis met magazijn, op en met grond, gestaan en gelegen te Nijlen,: Bevelsesteenweg 9, kadastraal bekend onder Nijlen, eerste afdeling, sectie D, nummer 3151M/2 en deel van nummer 315/U2, voor een oppervlakte van 5a 17ca, aan een of meerdere derden, waaronder mogelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veco Invest (KBO nummer 0831.248.032). In dit; verband deelt de statutair zaakvoerder aan de algemene vergadering mee dat hij een persoonlijk belang heeft in voomoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veco Invest en stelt hij de algemene vergadering voor een lasthebber ad hoc aan te stellen die erop zal toezien, o.m, middels het betrekken van een onafhankelijk schattingsverslag op te leveren door een onafhankelijk schatter, dat voormelde transactie kan worden aangegaan door de vennootschap aan marktconforme voorwaarden.

De vergadering neemt kennis van deze mededeling en beslist vervolgens om voor de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft voormelde transactie aan te stellen als lasthebber ad hoc; de Heer BIERTEN Dirk Jozef, geboren te Beerse op 3 augustus 1963, wonende te 2200 Herentals, Broekhoven 30 (identiteitskaartnummer 590-9256422-29; rijksregistemummer 630803-265.54), die gemachtigd wordt om in naam en voor rekening van de vennootschap KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE mogelijk over te gaan tot voormelde transactie

Daartoe is de lasthebber gemachtigd alle rechtshandelingen te verrichten, alle akten en stukken te tekenen, alle pleegvormen te vervullen, één of meerdere personen in de plaats te stellen voor het uitvoeren van alle of: een deel van de tegenwoordige machten, de in de plaats gestelden te ontslaan en deze te vervangen door: anderen; woonplaats te kiezen; en in het algemeen alle mogelijke bestuursdaden te stellen, hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel die in het kader van onderhavige volmacht; vallen, kortom datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld. Het; mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden. De Heer Dirk BIERTEN verklaart dit mandaat te aanvaarden,' onder de uitdrukkelijke bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen  en de aanwezige (enige) statutaire zaakvoerder bekrachtigt deze beslissing - om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROGOM1, met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan - 195/1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Erik ROBYN, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde voor ieder van hen met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-'loketten, de kruispuntbank van, ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en aile belas-tingad-'ministraties en aldaar aile: formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en; schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- alle formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

Voo,-

èbeh ,uien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-iging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van

deze volmacht.

Stemming: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2012
ÿþIII "In

~ r

Mod Word 11,1

jt,,ILO, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

1 7 .02- 2i)12

GRIFFIE ~£ TgligNK van -KOOPHAN

= I 1111111111111111 11II 11111 11111 luI 11111 lili (III

" 12~485~5"

Ondernerningsnr : 0463.164.904

Benaming

(voluit) : KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2560 WIJLEN, BEVELSESTEENWEG 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie; Antwerpen op 14 februari 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE", afgekort "K.V.K.S,",; volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist om overeenkomstig artikel 256, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen; de Heer Chris ANDRIESSEN om gewichtige redenen, met ingang van 14 februari 2012 af te zetten als statutair. zaakvoerder. Er wordt hem op 14 februari 2012 geen kwijting verleend. ln aansluiting hierop beslist de= vergadering tevens om artikel 9 van de statuten aan de te passen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De! zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar: doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel: bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Evenwel wordt uitdrukkelijk bedongen dat indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, deze gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen namens de vennootschap, waarbij een bedrag van meer dan tweeduizend vierhonderd, achtenzeventig euro en vierennegentig cent (2.478,94 EUR) per verrichting gemoeid is. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene= vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering: beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerders mogen volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er: verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerders verbindt de vennootschap: tegenover derden. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering geldt een aanstelling! voor onbepaalde duur. Werd met ingang van 1 mei 2000 tot statutair zaakvoerder aangesteld bij besluit van de; buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden voor notaris Freddy Glorie te Zwijndrecht op 4 mei 2000:

- de heer VERHEYEN Jan Albert Ingrid, wonende te 2560 Nijlen, Bist 7 A".

Stemming: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

2.De vergadering beslist tot het instellen van een vennootschapsvordering (actio mandati) lastens de Heer Chris ANDRIESSEN. De betrokken zaakvoerder heeft de gelegenheid gehad om gehoord te worden aangaande de lastens hem vastgestelde onregelmatigheden.

Stemming: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

3.De vergadering beslist een advocaat te gelasten ter implementatie van voorgaande beslissing en om de belangen van de vennootschap te behartigen.

Stemming: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen -- en de aanwezige zaakvoerders bekrachtigen deze beslissing - om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROGOM1, met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan 19511, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Erik ROBYN, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde voor ieder van hen met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememings-'loketten, de kruispuntbank van

ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-'ministraties en aldaar alle

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- alle formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-Iging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van

deze volmacht.

Stemming: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR UITTREKSEL

FRANK BUYSSENS De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + 3 ontvangstbewijzen + oproeping tot BAV,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/02/2012
ÿþMoa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J111.1111111111.1111II

bel Bq

NEERGELEGQ'

25 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

06 fie

Ondememingsnr : 0463.164.904

Benaming

(voluit) : KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE

(verkort) :

Rechtsvoren : bvba

Zetel : 2560 Nijlen, Bevelsesteenweg, 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : COORDINATIE

Gecoördineerde statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 31.08.2011 11506-0503-014
22/06/2011 : DE059296
02/09/2010 : DE059296
25/08/2009 : DE059296
10/07/2008 : DE059296
06/08/2007 : DE059296
18/07/2006 : DE059296
03/08/2005 : SN059296
22/07/2004 : SN059296
01/08/2003 : SN059296
31/07/2002 : SN059296
10/07/2001 : SN059296
10/03/2001 : SN059296
26/05/2000 : SN059296
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0038-009

Coordonnées
KWOTUM VERZEKERINGEN & KREDIETEN SERVICE, AF…

Adresse
BEVELSESTEENWEG 9 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : Bevel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande