KYNOLOGEN VERENIGING SINT-ROMBOUTS, AFGEKORT : K.V.S.R.

Association sans but lucratif


Dénomination : KYNOLOGEN VERENIGING SINT-ROMBOUTS, AFGEKORT : K.V.S.R.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.383.755

Publication

09/07/2013
ÿþ MoD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

. Ondernerningsnr : 0419.383355 Benaming

(voluit): Kynologen Vereniging Sint-Rombouts

(verkort): K.V.S.R.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Korte Dreef 5 - 2820 Rijmenam

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

UittreKsel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 11 november 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Kynologen Vereniging Sint-Rombouts. De afgekorte benaming van de vereniging is: K.V.S.R.

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus. De vereniging erkent de herzieningsovereenkomst van het traktaat van 6 januari 1908 en aanvaardt tevens de reglementen in voege en die welke in het vervolg vast te stellen zijn en verplicht zich hieraan te gehoorzamen.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Korte Dreef 5, 2820 Rijmenam en ressorteert onder het, gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten,

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel fokkers van rashonden en liefhebbers van honden nader tot elkaar te brengen; de hondensport te bevorderen en het fokken van rashonden in zijn zuiverste vorm aan te moedigen.

De vereniging tracht dit doel te bereiken langs wettige weg, o.a. door het houden van vergaderingen, lezingen, vertonen van documentairefilms, inrichten van cursussen op kynologisch gebied; het steunen en organiseren van tentoonstellingen, het verlenen van elke voorlichting betreffende aankoop, verzorging, fokkerij en opvoeding van de hond in het algemeen, het steunen van andere kynologische manifestaties. Voorts door andere wettige middelen, aan het doel bevorderlijk, mits niet in strijd met de bepalingen van de Koninklijke, Kynologische Unie Sint-Hubertus.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ART1KEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 5

De vereniging telt zowel effectieve leden als toegetreden leden.

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Hun rechten en plichten kunnen worden vermeld in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

Ais toegetreden lid kunnen tot de vereniging aangenomen worden, zij die de leeftijd van achttien jaar hebben bereikt. Zij mogen geen deel uitmaken van verenigingen op kynologisch gebied, niet aangesloten zijn bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus of van buitenlandse verenigingen, niet aangesloten bij het besturend lichaam, erkend door Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus.

Om toegetreden lid te worden moet men zich schriftelijk tot het secretariaat wenden. De lijst der kandidaat  toegetreden leden wordt zo spoedig mogelijk via het clubblad bekend gemaakt. Eventuele bezwaren warden onderzocht door de raad van bestuur. Toegetreden leden worden benoemd door de raad van bestuur, Bij het weigeren van een Kandidaat, is de raad van bestuur niet gehouden hiervan de reden op te geven.

ARTIKEL 7

Een toegetreden lid die zich wenst aan te sluiten als lid van de vereniging, maakt dit bekend door een schrijven gericht aan de raad van bestuur. Het lidmaatschap gaat één maand na dit schrijven in. Personen die niet tot toegetreden lid werden aanvaard, kunnen geen kandidatuur als lid indienen.

Bij aansluiting kunnen kandidaat-toegetreden leden aangeven of zij lid wensen te worden van de vereniging of niet. De aanvaarding door de raad van bestuur als toegetreden lid, houdt in dat geval meteen ook de aanvaarding als lid in.

ARTIKEL 8

Met uitzondering van de ereleden zijn de leden en toegetreden leden verplicht tot een jaarlijkse bijdrage van maximum 50 EUR. Ereleden worden onder de leden benoemd door de algemene vergadering.

De jaarlijkse te betalen bijdrage wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Een lid of toegetreden lid dat diens lidgeld niet heeft betaald tegen eind februari, wordt geacht ontslagnemend te zijn met ingang van 1 maart. Het toegetreden lidmaatschap en eventueel het effectieve lidmaatschap kan dan pas opnieuw door de raad van bestuur worden aanvaard, wanneer de achterstallige bijdragen aangezuiverd zijn.

ARTIKEL 9

Elk lid en elk toegetreden lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht

Elk lid en elk toegetreden lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 32 van de statuten.

De raad van bestuur kan een lid en een toegetreden lid ook tijdelijk schorsen van de activiteiten van de vereniging.

Eenieder die door een strafbepaling werd getroffen, heeft het recht in hoger beroep te gaan bij de kynologische raad, indien de vereniging de uitbreiding van de strafbepaling tot gans de Kynologische Unie Sint-Hubertus aanvraagt.

Het door een strafbepaling getroffen lid of toegetreden lid zal hiervan per aangetekend schrijven verwittigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar. Elk jaar moeten een aantal bestuursfuncties vernieuwd worden volgens een rooster van aftreden, welke geraadpleegd kan worden op het secretariaat. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De voorzitter, de secretaris en de schatbewaarder mogen nooit in hetzelfde jaar uittredend zijn.

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit

Om als bestuurder in aanmerking te komen moet men lid zijn van de vereniging en minstens één jaar hetzij ais lid hetzij als toegetreden lid aangesloten zijn bij de vereniging. Deze vereiste is uitzonderlijk niet van toepassing indien het aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald en er geen vervanger wordt gevonden binnen de eerste twee maanden na het wegvallen van de tweede of derde bestuurder.

Een kandidatuur als bestuurder moet schriftelijk bij de raad van bestuur ingediend worden voor 15 januari van elk jaar en wordt dan op de agenda van de jaarlijkse algemene vergadering geplaatst. Van deze procedure wordt uitzonderlijk afgeweken indien het bestuurdersmandaat op de agenda wordt geplaatst door één twintigste van de leden of door één vijfde van de leden, conform de procedures voorzien in artikels 26 en 28 van de statuten.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, vanaf de eerstvolgende algemene vergadering na het verstrijken van een mandaat, door verlies van het lidmaatschap of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit per aangetekend schrijven bekendmaken aan de raad van bestuur, ta,v. de secretaris (behalve voor de secretaris zelf). Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen,

Een oud-bestuurder die één maal ontslag nam, dient een wachttermijn van twee jaar in acht te nemen, alvorens zich opnieuw kandidaat te kunnen stellen voor een bestuurdersmandaat Een oud-bestuurder die tweemaal of meer ontslag nam, dient een wachttermijn van vijf jaar in acht te nemen alvorens zich opnieuw kandidaat te kunnen stellen voor een bestuurdersmandaat

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter of diegene die de vergadering voorzit de doorslaggevende stem.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. De wijzigingen treden in voege van zodra dit via het clubblad of de website ter kennis gebracht wordt aan de leden en toegetreden leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 19

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (zoals bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris-generaal en een schatbewaarder en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in rechte steeds geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of door twee gevolmachtigden, aangeduid door de raad van bestuur.

Buiten rechte wordt de vereniging voor notariéle en onderhandse overeenkomsten steeds geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee van de volgende personen: voorfitter, secretaris-generaal, schatbewaarder. Voor andere verbintenissen wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van één van hen.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 22

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-aile gevallen waarin deze statuten het vereisen..

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar warden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en het activiteitenverslag van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen het eerste trimester na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de maand, met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Aile effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief of per fax tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register ken op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien op schriftelijk verzoek aan de voorzitter. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door de secretaris-generaal of door twee bestuurders.

De besluiten van de algemene vergadering worden eveneens via het clubblad aan alle leden en toegetreden leden bekendgemaakt.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5e meerderheid akkoord Is om de vereniging vrijwillig te ontbinden, Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

of vertegenwoordigde leden maar mits een 415e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden,

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.

De algemene vergadering heeft op 16 maart 2012 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Swijsen Carin, Dijksteinlaan 34 , 2860 Sint-Katelijne-Waver, geboren op 04/12/1962 , te Mechelen

De algemene vergadering heeft op 15 maart 2013 tot nieuwe bestuurder herbenoemd voor een periode van drie jaar:

Vanhorenbeeck  Smets Jeannine, Korte Dreef 5, 2820 Rijmenam, geboren op 11/01/1945, te Mechelen De algemene vergadering heeft op 15 maart 2013 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Vanderlinden Solange Karrestraat 26 , 3020 Herent , geboren op 13 oktober 1953 , te Leuven Vanderheyden Christel Van Reynegomlaan 10 , 2270 Herenthout , geboren op 27 mei 1981 te Hasselt

De algemene vergadering heeft op 15 maart 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van Serneels Evy Peerdekerkhofstraat 41, 2235 Huishout, geboren op 01/04/1977 te Lier

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Broes Louis, Katelijnsesteenweg 168, 2570 Duffel, geboren op 19/3/1940 te Duffel ( mandaat tot 2014)

Swijsen Carin, Dijksteinlaan 34 , 2860 Sint-Katelijne-Waver, geboren op 04/12/1962 , te Mechelen ( mandaat

tot 2015)

Vanhorenbeeck  Smets Jeannine, Korte Dreef 5, 2820 Rijmenam, geboren op 11/01/1945, te Mechelen ( mandaat tot 2016)

Vanderlinden Solange Karrestraat 26 , 3020 Herent , geboren op 13 oktober 1953 , te Leuven ( mandaat tot 2016) Vanderheyden Christel Van Reynegomlaan 10 , 2270 Herenthout , geboren op 27 mei 1981 te Hasselt ( mandaat tot 2016 )

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten de rechte. HH is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treed op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college,

De raad van bestuur heeft op 15 maart 20123 onder zijn leden de functies verdeeld als volgt

Voorzitter -- Ad Intrime Penningmeester Vanhorenbeeck -- Smets Jeannine, Korte Dreef 5, 2820 Rijmenam, geboren op 11/01/1945, te Mechelen ( mandaat tot 2016)

Secretaris Generaal Broes Louis, Katelijnsesteenweg 168, 2570 Duffel, geboren op 19/3/1940 te Duffel ( mandaat tot 2014)

Bestuurder:: Swijsen Carin, Dijksteinlaan 34 , 2860 Sint-Katelijne-Waver, geboren op 04/12/1962 , te Mechelen

( mandaat tot 2015)

Vanhorenbeeck  Smets Jeannine, Korte Dreef 5, 2820 Rijmenam, geboren op 11/0111945, te Mechelen ( mandaat

tot 2016)

Vanderlinden Solange Karrestraat 26 , 3020 Herent , gebaren op 13 oktober 1953 , te Leuven ( mandaat tot 2016)

Vanderheyden Christel Van Reynegomlaan 10 , 2270 Herenthout , geboren op 27 mei 1981 te Hasselt ( mandaat tot

2016 )

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in rechte steeds geldig vertegenwoordigd door de voorzitter.

aoo2a

Luik B - Vervolg

Buiten rechte wordt de vereniging voor notariële en onderhandse overeenkomsten steeds geldig verbonden door de gezamenlijKe handtekening van twee van de volgende personen: voorzitter, secretaris-generaal, schatbewaarder. Voor andere verbintenissen wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van één van hen.

Voor-beifopden aan hot Belgisch Staatsblad









Te Rijmenam, op 15 maart 2013

Vanhorenbeeck-Smets Jeannine

Bijiagenbifiret-B-eigis+ch Staartsbiad = f19f67/2fT13 _ Aïiïiërariiü M8niïeurb-ël"g"ë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedariígheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2011
ÿþIIJJI1 11111 III1 11111 JI1 11111 Mil III! II1 IJJ

" 11051371+

Va beho'

aan Belg Staat

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419.383.755

Benaming

(voluit) : Kynologen Vereniging St. Rombouts

(verkort) : K.V. St. Rombouts

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Korte Dreef 5 te 2820 Rijmenam

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling raad van bestuur

Ten gevolge de bestuursverkiezing tijdens algemene vergadering van 26 februari 2010 werd tijdens een speciale vergadering van de raad van bestuur van 26 februari 2010 werden volgende veranderingen aangebracht.

Door de raad van bestuur overgegaan tot dooptatie van een nieuwe bestuurder en dit tot bevestiging door de eerstvolgende algemene leden vergadering

De raad van bestuur is thans als volgt samengesteld:

" Meur. Jeaninne Vanhorenbeeck-Smets, Korte Dreef 5, te 2820 Rijmenam, voorzitter 'De heer Louis Broes Katelijnsesteenweg 168 , te 2570 Duffel secretaris

" toevr Serneels Evy , Peerdekerkhofstraat 41 te 2235 Hulshout Penningmeester

Ontslag genomen:

'De heer De Ridder , Mechelbaan 772A , te 2580 Putte

'De Heer Arend Erik , Petrusberg 18 te 3001 Leuven

" Meur, Vera Van Der Veken , Oude Baan 87 , te 2800 Walem ( Mechelen )

De heer Norbert Stevens , Oude Baan 87 , te 2800 Walem ( Mechelen )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KYNOLOGEN VERENIGING SINT-ROMBOUTS, AFGEKORT…

Adresse
KORTE DREEF 5 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande