L. VAN OOSTEN HOLDIN BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : L. VAN OOSTEN HOLDIN BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.717.784

Publication

06/10/2011
ÿþ Mod 2.7

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~Lu~ k~~



V beh aa Be: Staz IIII~VI9~IIIIY9nI~IIWV io r" ~Qpá~~ î .%Î!: F'io v!7,-; iJ sJ~6t.r l. ~W 4i'e;1~_r:':

*11150643" ls v

Griffie

Ondernemingsnr : 0465717784

Benaming

(voluit) : L. van Oosten Holding België, in vereffening

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 222 te 2170 Merksem

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening - sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - EENPARIGE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE AANDEELHOUDERS DD 9 SEPTEMBER 2011

Verklaring van de aandeelhouders

Met toepassing van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming nemen de aandeelhouders éénpang de hierna vermelde besluiten.

Door ondertekening van huidig document verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk dat zij :

1.Akkoord gaan met de toepassing van de procedure van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

2,Akkoord gaan met de agenda van de bijzondere algemene vergadering en aile vermelde besluiten goedkeuren.

3.Kennis hebben van de oproepingsformaliteiten en -termijnen voorzien in van het Wetboek van vennootschappen, doch door gebruik te maken van de procedure van schriftelijke besluitvorming afstand doen van deze bepalingen.

De hierna vermelde besluiten komen tot stand en treden bijgevolg in werking op het tijdstip waarop alle aandeelhouders hun vereiste handtekening op huidig document hebben geplaatst. De hierna vermelde besluiten worden aldus geacht unaniem genomen te zijn op de datum waarop de laatste aandeelhouder zijn handtekening plaatst op huidig document.

De zetel van de Vennootschap wordt beschouwd als zijnde de plaats van totstandkoming van onderhavige besluiten.

Dit document kan worden ondertekend in één of meerdere exemplaren, waarbij elk exemplaar als een origineel wordt beschouwd. Alle exemplaren tezamen vormen één en dezelfde akte. Indien dit document in meerdere exemplaren wordt ondertekend, zal de vaststelling dat alle aandeelhouders hun instemming hebben gegeven door ondertekening van huidig document de unanimiteit van de aandeelhouders bewijzen .Dergelijke vaststelling van de unanimiteit van de aandeelhouders zal geschieden door middel van de verzameling van alle ondertekende exemplaren op de zetel van de Vennootschap en de daarop volgende inlassing van het geheel van de individuele instemmingen in het notulenboek van de algemene vergadering.

Agenda

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

e-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

1.Vaststelling van de beëindiging van de vereffeningsverrichtingen.

2.Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en stavingsstukken opgesteld door de vereffenaar.

3.Lezing en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar en bestemming van het vereffeningsresultaat.

4.Kwijting aan de vereffenaar.

5.Sluiting van de vereffening.

6.Toekennen van bijzondere machten.

7.Aanduiding van de plaats waar de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard.

Besluiten

1.De algemene vergadering neemt kennis van de beëindiging van de vereffening.

2,De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de door de vereffenaar voorgelegde vereffeningsrekeningen en stavingsstukken goed te keuren. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren in dit verband met éénparigheid van stemmen :

(i) voldoende geïnformeerd te zijn over de inhoud van deze vereffeningsrekeningen en stavingsstukken, en ;

(ii)te verzaken aan de in het Wetboek van vennootschappen voorziene termijn waarbinnen deze documenten in principe door de vereffenaars op de zetel van de Vennootschap neergelegd hadden dienen te worden, i.e. minstens één maand voorafgaandelijk aan deze bijzondere algemene vergadering.

3.De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar en besluit dit verslag met éénparigheid van stemmen goed te keuren. De aandeelhouders van de Vennootschap verklaren uitdrukkelijk alle mogelijke bijzondere aanslagen inzake vennootschapsbelasting die eventueel nog ten laste van de Vennootschap zouden worden gelegd, voor hun rekening te zullen nemen volgens hun participatiegraad.

4.De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

5.De algemene vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om de vereffening af te sluiten met ingang vanaf heden.

6.De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te geven aan de heer Julien Hermans, Mispelaarlaan 65, 2940 Stabroek, met mogelijkheid tot subdelegatie en indeplaatsstelling, teneinde :

(i) de aangiftes vennootschapsbelasting met betrekking tot de belastbare tijdperken te ondertekenen en in te dienen, eventuele teruggaven van belastingen namens de vennootschap in vereffening te innen, en ;

(ii)de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van enige fiscale administratie met betrekking tot fiscale controles, het voeren van onderhandelingen, het sluiten van een akkoord, het behandelen van enige administratieve betwisting dienaangaande (met inbegrip van maar niet beperkt tot het indienen van een antwoord op een bericht van wijziging of een kennisgeving van een aanslag van ambtswege en een bezwaarschrift), of, indien nodig, de nodige handelingen te stellen met betrekking tot het inleiden van een fiscale procedure voor de bevoegde rechtbanken, en ;

(iii)de nodige formaliteiten te vervullen tot het vernietigen van het aandeel-houdersregister van de Vennootschap en de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, zo nodig na voorafgaande wijziging, verbetering of aanpassing, te schrappen, en om de Depositie & Consignatiekas na afsluiting van de vereffening in te lichten over het resultaat van de vereffening.

7.De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende vijf jaar vanaf heden bewaard zullen worden bij de vereffenaar, de Heer Julien Hermans, wonende te 2940 Stabroek, Mispelaarlaan 65.

Julien Hermans

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

, beh" nuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 07.07.2011 11263-0296-010
04/07/2011
ÿþ111

*11099946"

mod 2.1

fleergA,eod tcr-," .

~r,r.~o vióf: de Is'erhtbeák

~ koophandel te Antwerpen, ®p

Griffie 21

21uF11 201"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Ondernemingsnr : 0465.717.784

Benaming : L. van OOSTEN HOLDING BELGIË

(voluit)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel " Bredabaan 222

2170 Antwerpen (Merksein)

Onderwerp akte :ONTBINDING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 31 maart 2011 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft :

1. Verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van de heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor, de dato 23 maart 2011, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 31 december 2010, hetzij minder dan drie maanden geleden.

Iedere aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV L. van Oosten Holding België een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2010, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit met een balanstotaal van 2.479.027, 63 EUR en een netto-actief van 632.894, 58 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap I volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van de toekenning door de algemene vergadering van de BVBA Accucentrale van een tantième van 240.000, 00 Eur aan de NV L. van Oosten Holding België, welke is opgenomen onder de toe te rekenen opbrengsten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Strombeek-Bever, 23 maart 2011,

Foqué & Partners, Foqué L., Bedrijfsrevisor, Foqué Ludo, Bedrijfsrevisor".

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte

gehecht.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn

voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist éénparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de

vennootschap.

3. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering stelt aan als vereffenaar de heer Julien Hermans, voornoemd, die verklaart

te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod21

.)or-oehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar heeft volgende machten :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

De aanstelling van de heer HERMANS Julien werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 07 juni 2011.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd Notaris

In bijlage : eensluidende uitgifte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10465-0281-011
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 15.07.2009 09428-0251-014
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08514-0213-012
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08487-0203-011
01/02/2008 : GE192466
02/01/2007 : GE192466
01/08/2006 : GE192466
01/08/2006 : GE192466
08/03/2004 : GE192466
16/04/2003 : GE192466
11/03/2003 : GE192466
03/09/2002 : GE192466
03/10/2000 : GE192466
29/09/2000 : GE192466
24/11/1999 : GE192466
31/03/1999 : GEA021760

Coordonnées
L. VAN OOSTEN HOLDIN BELGIE

Adresse
BREDABAAN 222 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande