L.I.M.A.

Société en commandite simple


Dénomination : L.I.M.A.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.441.616

Publication

12/03/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Onderneming sn r : 0844.441.616

Benaming

(voluit) : L.I.M.A.

(verkort) :

1111 III~III~II IIIINI~

*19060800*

V(

behC

aar Belt Staal

le-6rgéiegeti=r grif íf~~varr'eleRedlifbat

Iteaeo.opharw'el.te;AniWeen, ~º%A

Griffie ® 3 [ir 20%

e

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Azalealaan 20 - 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 december 2013 gehouden onder

voorzitterschap van William Klinkenberg, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Kapitaalverhoging

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te

verhogen met achttienduizend euro (18.000,00 EUR) om het te brengen van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van negenhonderd (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhonderdste (1/900ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van tweehonderd eur (200,00 EUR) per aandeel, hetzij tegen de globale prijs van achttienduizend euro (18.000,00 EUR) ,

Alle aandelen zijn te volstorten door inbreng in geld.

Deze negenhonderd (900) nieuw gecreëerde aandelen zijn van dezelfde aard en geven dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf het huidig boekjaar.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de heer Wiliam Klinkenberg die inschrijft op de totaliteit van de negenhonderd (900) nieuw gecreëerde aandelen. Het bedrag van de kapitaalverhoging zal worden volstort overeenkomstig de behoeften van de vennootschap..

2.Statutenwijziging met wijziging van artikel 5 (Kapitaal) en toevoeging van §4 aan artikel 11 (Ontbinding en vereffening)

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist artikel 5 te vervangen door volgende artikel en wordt beslist §4 toe te voegen aan artikel 11:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EURO) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en volstort ten belopen van 2.000 EUR (tweeduizend). Het kapitaal zal verder worden volstort overeenkomstig de behoeften van de vennootschap..

Artikel 11

§ 4.1n afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

3.Coeirdinatie van de statuten

De aanwezigen stellen de coördinatie van de statuten op in lijn met de genomen beslissingen. De

gecoördineerde statuten worden eenparig goedgekeurd en aan de notulen gehecht.

Aldus opgemaakt te Aartselaar op 30 december 2013, in evenveel exemplaren ais er partijen zijn, te vermeerderen met één exemplaar, aan te bieden ter registratie.

William Klinkenberg,

zaakvoerder.

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie: gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc 8

beht +12063584*

aar

13e1~ Staa









Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : L.I,M.A.

(verkort)

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Vi 1012

Griffie

1 6

Bijlagen-bij-het BelgischrStaatsbiad =-î9/03rf20t2- =-Annexer dffMffniteur iëlgé

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Azalealaan 20 - 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 1/03/2012 blijkt dat Dhr. KLINKENBERG William, wonende te Azalealaan 20 - 2630 Aartselaar, met NN 54,12.27-398.86 en Mevr. HELLEMANS Monique, wonende te Azalealaan 20 - 2630 Aartselaar, met NN 53,12.27-457-71 zijn samengekomen om een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met volgende kenmerken:

~

FIRMANAAM - ZETEL

De naam van de vennootschap luidt: "L.I.M.A.". De maatschappelijke zetel is gevestigd te Azalealaan 20 -

2630 Aartselaar.

GECOMMANDITEERDE EN STILLE VENNOTEN

Comparant sub. 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub. 2 treedt op als stille vennoot.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

-Het verlenen van advies en dienstprestaties van administratieve, technische, verkoopstechnische, strategische, publicitaire en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deeiname met derden,

-Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van aile soorten handelsmerken en activiteiten welke hiermede verband houden.

-Het in- en uitvoeren van en het drijven van handel in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en gebruik.

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige, manager kunnen worden uitbesteed,

-Het geven en organiseren van opleidingen en lezingen in allerlei vakgebieden,

-Het organiseren en begeleiden van congressen, beurzen, events en andere evenementen.

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en

verenigingen van materialen, materieel en van installaties,

-Tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

-Het laten optrekken, beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het steilen van aile handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van aile zakelijke rechten.

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens, bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een: Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R)`.Cie41!S

Voorbehouden

aan het Belgisch staatsblad

tl

Bylagen-bij-iiet Beigiseb-Staatsblact- 27f0-3f2a12 _Annuxes tlu Mtinitëùrlïélgë

-Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsommingen dienen allen in de ruimste zin beschouwd te warden en zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk dael. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

BESTUUR

Dhr. KLINKENBERG WILLIAM, voornoemd, is aangesteld als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is,

DUUR

De vennootschap wordt opgericht met ingang van heden. De duur van de vennootschap is onbepaald.

BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na het einde van elk boekjaar op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen wordt gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodiging tot de vergadering.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000 (tweeduizend) EURO en is

verdeeld in 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparanten toe:

- Klinkenberg William 90 aandelen

- Hellemans Monique 10 aandelen

- Samen: 100 aandelen

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed. Een tweederde meerderheid van stemmen wordt vereist,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf,

2,De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

3.De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren allen hun mandaat te aanvaarden, Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.Wordt met éénparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten, de heer Klinkenberg William, voornoemd, die hierbij tussenkomt en dit mandaat aanvaardt, Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

5. De voornoemde zaakvoerder verklaart dal hij namens de vennootschap, overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen alle rechten en verplichtingen, voortvloeiende uit overeenkomsten of verbintenissen, die verricht zijn sinds 01 januari 2012 voor onderhavige vennootschap in oprichting, integraal overneemt en aanvaardt.

KL1NKENBERG WILLIAM - ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
L.I.M.A.

Adresse
AZALEALAAN 20 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande