L.P. HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L.P. HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.605.625

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 12.06.2014 14166-0144-013
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0319-012
23/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301756*

Neergelegd

21-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): L.P. Holding

0844605625

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 2660 Antwerpen, Hollebeekstraat 133

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 21 maart 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat de heer PAESANO Luciano, geboren te Pozzuoli (Italië) op zevenentwintig maart negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Hollebeekstraat 133, een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Hollebeekstraat 133 en met maatschappelijke naam  L.P. Holding .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd. Ige vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van mandaten van beheer en/of toezicht in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard, en het verstrekken van advies en bijstand in verband met het technisch, administratief, bedrijfseconomisch en algemeen beheer van ondernemingen en vennootschappen.

Ige deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Belegging en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Het beheer van onroerende goederen welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de huur en verhuur, leasing nemen of geven, en gebruiken.

Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse onderneming, en het beheer van deze participaties.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De

bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdachtenveertigduizend euro (248.000 EUR) en is volledig geplaatst.Het is verdeeld in tweehonderd achtenveertig (248) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De inschrijving in geld werd volgestort.

Inbreng in natura :

De oprichter verklaart de hierna beschreven goederen in te brengen:

- tweeënnegentig (92) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BRUSKETTA , met zetel te 2018 Antwerpen, Jan van Rijswijcklaan 67, ingescheven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0889.091.508,

met een totale inbrengwaarde van honderdachtennegentigduizend euro (¬ 198.000,00). Verslagen:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VCLJ BEDRIJFSREVISOREN , vertegenwoordigd door de heer Loots Jean-Paul, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, aangesteld door de oprichter, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag besluit in volgende bewoordingen :

 V. CONCLUSIE

Ondergetekende VCLJ BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Paul Loots, Bedrijfsrevisor, aangesteld bij opdrachtbrief van 5/03/2012, verklaart betreffende de inbreng in natura van 92 aandelen van de BVBA BRUSKETTA voor een inbrengwaarde van 198.000,00 Euro, tegen vergoeding van 198 aandelen met een nominale waarde van 1.000,00 Euro per aandeel dat:

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

- de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen - de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

- de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de nominale waarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

- de vergoeding van de inbreng bestaat in 198 aandelen van BVBA L.P. HOLDING.

Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen aandelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is. Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan 2 maanden na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het aangehechte bijzondere verslag van de oprichters.

Opgemaakt te Antwerpen op 7 maart 2012

Jean-Paul Loots

Bedrijfsrevisor

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden. Jaarvergadering:

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur beslist de enige vennoot over :

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging; -De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur de gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26. Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

De heer PAESANO Luciano wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Bauwens Georges, wonende te 2970 Schilde, Rozenlaan 27, de heer Bauwens Bart, wonende te 2110

Wijnegem, Marktplein 16/1, en de heer Van Lommel Edwin, wonende te 2440 Geel, Rijn 132, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, teneinde:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

Dit mandaat is kosteloos.

De oprichter heeft verklaard op datum van de oprichting enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

Hij erkent de nodige toelichtingen te hebben gekregen van ondergetekende notaris, omtrent zijn hoofdelijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van deze vennootschap indien hij reeds enige vennoot is in de andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van één januari tweeduizend en twaalf.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

Samen hiermee neergelegd: -afschrift akte

-verslag van de bedrijfsrevisor -bijzonder verslag van de oprichter

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 12.06.2015 15166-0022-013
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0231-013

Coordonnées
L.P. HOLDING

Adresse
HOLLEBEEKSTRAAT 133 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande