L.V. VAN LOOVEREN WALTER EN JORIS

Divers


Dénomination : L.V. VAN LOOVEREN WALTER EN JORIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 824.595.812

Publication

18/02/2013
ÿþ Mod wond lt.i

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ectiRe1ogd ter crtffr'Q van do Rechtbank rem kaplaarº%dd te Antwerpen, op

Griffie i3 6 FEB 2015

Ondernemingsnr : 0824.595.812

Benaming

(voluit) : L.V. Van Looveren Walter en Joris

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : T=ester 9, 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 15104/2010, dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de landbouwvennootschap L.V. Van Looveren Walter en Joris. Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en alle vennoten waren aanwezig. Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen ;

1. De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 324.752 ¬ door inbreng van de hoevebekleding eigendom van Van Looveren Joris. Hierbij worden 5.237 aandelen gecreërd zonder nominale waarde. De nieuwe aandelen worden toegekend aan Van Looveren Joris.

Het totale maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal 330.952 ¬ bedragen. Het kapitaal zal worden vertegenwoordigd door 5.287 aandelen zonder nominale waarde op naam van Van Looveren Joris en 50 aandelen zonder nominale waarde op naam van Van Looveren Walter.

2. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf te schrappen en te vervangen als volgt :

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt 330.952 ¬ en is verdeeld in 5.337 aandelen op naam zonder nominale waarde."

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 10/06/2010, dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de landbouwvennootschap L.V. Van Looveren Walter en Joris. Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en alle vennoten waren aanwezig. Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen ;

1. De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 300.000 ¬ door inbreng

in geld zoals blijkt door storting op de bankrekening van de landbouwvennootschap door

Van Looveren Walter. Hierbij worden 5.237 aandelen gecreërd zonder nominale waarde.

De nieuwe aandelen worden toegekend aan Van Looveren Walter.

Het totale maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal 630.952 ¬ bedragen. Het kapitaal zal worden vertegenwoordigd door 5.287 aandelen zonder nominale waarde op naam van Van Looveren Joris en 5.287 aandelen zonder nominale waarde op naam van Van Looveren Walter.

2. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf te schrappen en te vervangen ais volgt :

"Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt 630.952 ¬ en is verdeeld in 10.574 aandelen op naam zonder nominale waarde."

Van Looveren Walter Van Looveren Joris

beherend vennoot beherend vennoot

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
L.V. VAN LOOVEREN WALTER EN JORIS

Adresse
EESTER 9 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande