L.V.G. PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L.V.G. PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.341.984

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 21.05.2014 14132-0330-014
04/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BEL.D.= NEERGELEGD

11- 2011

2 0 -01- 201h

STÁAT;..,KO9PHANCe

GRIFFIE RECHTBANK van

MECHELEN



Ondernemingsnr : 0861.341.984

Benaming

(voluit) : L.V.G. PHARMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Amer 49 - 2870 PUURS

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L.V.G. PHARMA", met maatschappelijke zetel te Puurs, Kleine Amer 49, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 0861.341.984, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op negentien december tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 23 DEC. 2013 Deel 489, blad 37, vak 13 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen Vijftig euro 50 Euro De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1, kennis van de eerder genomen beslissingen:

-Waarbij de omvang werd vastgesteld van de belaste reserves of overgedragen resultaten zoals goedgekeurd door de laatste Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden voor éénendertig maart tweeduizend dertien, zoals blijkt uit de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap op elf mei tweeduizend en twaalf;

-Waarbij het uitkeerbaar bedrag van die reserves rekening houdende met artikel 320 W,Venn werd vastgesteld;

-Waarbij beslist werd tot uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfhonderdduizend euro (500 000,00 EUR);

-Waarbij beslist werd dat binnen de vijftien dagen na het verlijden van onderhavige akte het bestuursorgaan het nodige zal doen voor de doorstorting van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde vijftigduizend euro (50 000,00 EUR).

2. kennis te nemen van het verslag van de zaakvoerder, alsook van het verslag opgemaakt door de BVBA VYVEY & Co, te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, vertegenwoordigd door de heer Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, betreffende pagemelde inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng.

Zij ontslaat ondergetekende notaris ervan er voorlezing van te geven. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zeventien december tweeduizend dertien luidt als volgt:

"V. BESLUITEN

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaart ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, dat:

a.De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA L.V.G. PHARMA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van ¬ 500.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal dus ¬ 450.000,00 bedragen;

b.Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

c. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van ¬ 450.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;



OMM



III

IJI11,111311Mjg

MONITE

28 -

BELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

e.lndien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal de inbreng in natura ad ¬ 450.000,00 aanleiding geven tot een verhoging van de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoot welke wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen bij de BVBA LV.G. PHARMA en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Massenhoven, 17 december 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Steven VYVEY

(handtekening)

Bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt beide verslagen goed.

3. over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vierhonderdvijftigduizend euro (450 000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR) naar vierhonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (468 600,00 EUR), door inbreng door mevrouw Godelieve VANACHTER, voornoemd, van de vordering die zij op de vennootschap heeft ingevolge het aan haar toegekende netto-dividend ter waarde van vierhonderdvijftigduizend euro (450 000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De comparante verklaart de financiële en vennootschapsrechterlijke gevolgen hiervan te kennen.

4 vast te stellen dat de door haar besloten kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

5. artikel vijf, paragraaf één van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhoging zodat dit

voortaan zal luiden als volgt ;

" Artikel vijf:

Paragraaf één:

Het geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (468 600,00 EUR),

verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

6. artikel veertien en vijftien van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende artikels: "Artikel veertien:

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbetangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doet.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel vijftien:

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur, ongeacht het bedrag.

in die omstandigheden kan elk van hen onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hij zal eveneens afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals onder meer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a."

7Y artikel éénentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door het volgende artikel:

"Artikel éénentwintig:

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken."

8. de derde paragraaf van artikel vierentwintig te schrappen en te vervangen door twee nieuwe paragrafen:

Voor- "Artikel vierentwintig:

behoudCn Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen

aan iet Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

Belgisch 9, opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissing.

Staatsblad 10. volmacht te verlenen aan de Vennootschap onder Firma WYNS - HOFMANS met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Lange Haagstraat lA en aan haar zaakvoerders en werknemers, elk met de mogelijkheid om alleen op te treden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondememingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 17.12.2013  verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 17.12.2013  gecoordineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0066-014
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 18.05.2012 12125-0549-014
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0447-014
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 04.06.2009 09191-0363-013
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.06.2008 08254-0203-011
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 21.05.2015 15130-0205-014
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 21.06.2007 07256-0149-012
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 09.06.2005 05231-3276-013

Coordonnées
L.V.G. PHARMA

Adresse
KLEINE AMER 49 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande