L3

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L3
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.125.177

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 30.12.2013 13701-0297-013
14/08/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844,125.177

Neyrgefagd grii le van de Rechtbai?(, van Koophandel AnCerpan, Qp

Griffie

i

*13127672*

Benaming (voluit) : Notariële bestuursvennootschap Wouter Nouwkens

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Warande 10/1

2390 Malle

Onderwerp akte : BVBA: zetetwijziging

Notulen van de vergadering voorgezeten door de zaakvoerder de dato 28/06/2013

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIELE BESTUURSVENNOOTSCHAP WOUTER NOUWKENS" te 2390 Malle, Hoge Warande 10/1, met ondernemingsnummer 0844,125.177, rechtspersonenregister Antwerpen te wijzigen en te verplaatsen naar 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 93 en dit met ingang vanaf 1 juli 2013, Gedaan te Malle op 28 juni 2013

Getekend,

Wouter Nouwkens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de persofoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.12.2014, NGL 30.12.2014 14709-0225-013
14/03/2012
ÿþ mod 11.1

~ !

%3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIII.!11,11111t11,*11111

Neergelegd fer griffie von de RecFifbant{

van Koophandel te Antwerpen, op 2 NF 2012

Griffie

®8 4 4. 125. 177

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Notariële bestuursvennootschap Wouter Nouwkens (verkort)

ij Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Warande 10/1

2390 Malle

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Marnix De Sadeleer notaris met standplaats te Brecht vervangende; ij notaris te Wouter Nouwkens te Malle, wettelijk belet ratione personae op 17 februari 2012,1 il eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm onder de; rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht alsj volgt:

;j Oprichter: De heer NOUWKENS Wouter Hendrik Lucia, geboren te Lier op 22 augustus 1973 i echtgenoot van mevrouw VANDRIESSCI-IE Joni Marie-Josée Alberte, wonend te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 7.

Vorm: Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Notariële bestuursvennootschap Wouter Nouwkens".

ji Doel: De vennootschap heeft tot doel het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een

professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij bestuurder of zaakvoerder is.

i Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de Li perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in gedrang komt.

Zetel: De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390 Malle, Hoge Warande; 10/1.

ij Kapitaal: Het kapitaal bedraagt vijftig duizend euro (50.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen met gelijke fractiewaarde.

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer ais zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen I! in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

ln alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger,

zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

1.1 S:I

Op de Vaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De Heer NOUWKENS Wouter Hendrik Lucia, geboren te Lier op 22 augustus 1973 wonend te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 7.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen de 2de dinsdag van de maand december van elk jaar. indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over de wijziging van de statuten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen. De enige vennoot zal te allen tijde de statuten kunnen wijzigen mits naleving van de wettelijke voorwaarden en zal in het algemeen alle bevoegdheden uitoefenen van de algemene vergadering. De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Voor zover daartoe de wettelijke verplichting bestaat, stelt de zaakvoerder jaarlijks een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

De vennootschap kan worden ontbonden krachtens een eenparig besluit van alle vennoten. Op verzoek van een of meer vennoten, van de Procureur des Konings of van de betrokken Kamer van Notarissen, kan de burgerlijke rechtbank de ontbinding van de vennootschap uitspreken als daartoe gegronde redenen bestaan of als het openbaar belang zulks vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r ~ M 

~~

~

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een coliege.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de enige vennoot of de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vennootschap in vereffening kan in geen geval de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Zaakvoerder Tot statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur werd in voormelde statuten aangesteld, de heer Wouter Nouwkens, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet. Dit mandaat is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor beknopt uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Marnix De Sadeleer notaris te Brecht

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

08 Jl1ll 2015

afdelingQtyféoen

Ondernemingsnr : 0844.125.177

Benaming (voluit) : Notariële bestuursvennootschap Wouter Nouwkens

(verkort) :

j. Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

t

Zetel : Antwerpsesteenweg 93

,t 2390 Malle '

t

, Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN j Uit een akte verleden voor notaris DE SADELEER Marnix, notaris met standplaats te Brecht,; i1 vervangende notaris Wouter Nouwkens, notaris met standplaats te Malle, wettelijk belet ratione li personae, op 24 juni 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijkel ii vennootschap met handeisvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; =j beperkte aansprakelijkheid "Notariële bestuursvennootschap Wouter Nouwkens", met; li éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Wijziging van de benaming

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de huidige benaming te il wijzigen vanaf 1 juli 2015 zodat deze vanaf dat ogenblik zal luiden als volgt _'L3' j1 2.Wijziging van het maatschappelijk doel

a) Verslag

j De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de

j zaakvoerder; de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent het afschrift van dit j

li verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. In bijlage bij dit verslag van de j

k zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 31 maart] P 2015.

ii Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk rnet de j i; uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier. ii b) Wijziging van het maatschappelijk doel

;j Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd door volledige vervanging met i onderhavige tekst en dit te rekenen vanaf 1 juli 2015:

i "Het beheer voor eigen rekening van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,

I! onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. i

li Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om i het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest;

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn;

dan depositabdnken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,;

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen."

;j 3. Wijziging van de statuten waarbij aile artikelen die verwijzen naar het beroep van notaris en il de hiermee samenhangende regelgeving worden opgeheven.

0e algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle artikelen van de huidige o

---- _state erulie.y_en jzer naar Igt- exnep.-Yar_eatarie _en._ a . iiex e_ amenh_ang sle,xegelge !ind

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

'

À

worden opgeheven gezien de vennootschap niet langer een notariële bestuursvennootschap is

vanaf 1 juli 2015.

4. Aanpassing van de statuten aan voormelde beslissingen door opname van geheel nieuwe

statuten

Om de statuten aan te passen aan alle voorgaande beslissingen beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om geheel nieuwe statuten aan te nemen in vervanging van de huidige statuten.

Vorm: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "L3".

_poel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer voor eigen rekening van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 93.

kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans vijftigduizend euro (50.000 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/vijftigste (1150e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer NOUWKENS Wouter Hendrik Lucia, geboren te Lier op 22 augustus 1973, wonend te 2275 Lille (Wechelderzande), Vlimmersebaan 7.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan ais verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Viior-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VÓor-behouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de tweede dinsdag van december van ieder jaar,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen véér de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief , toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één juli tot dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen,

Voor beknopt uittreksel, DE SADELEER Marnix, notaris met standplaats te Brecht

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1e bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.09.2015, NGL 30.09.2015 15618-0067-013

Coordonnées
L3

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 93 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande