LA CHARITE OOSTDUINKERKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA CHARITE OOSTDUINKERKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.784.695

Publication

10/04/2013
ÿþMad Word 11.1

an iel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 11111111

13 5922*

kr (rdifik? tem Ele Peetg,glt

Griffie 2 3 HAhiï 2013

Ondernerningsnr : 0508.784.695

Benaming

(voluit) : La Charité Oostduinkerke

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Hertendreef 34

(vouedig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder ad hoc

Ontledend uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 18 maart 2013:

1.Aanstelling zaakvoerder ad hoc

De vergadering stelt hierbij aan als zaakvoerder ad hoc, de heer Edwin Van Regenmortel, met nationaal nummer 80.07.01-059.88, woonachtig te 2547 Lint, Zevenhuizenstraat 7, teneinde de BVBA La Charité Oostduinkerke te vertegenwoordigen bij het verlijden van de akte voor notaris Olivier Van Maele, te Aalst, op 26 maart 2013 houdende vestiging van opstalrecht door 1/ de heer VAN MARCKE Bruno Gabriel Paul, met nationaal nummer 62.05.23-183.76, wonende te 2900 Schoten, Hertendreef 34 en 2/ Mevrouw SCHAUTTEET Veronique Désirée Edith, met nationaal nummer 70.04.11-018.83, wonende te 8800 Roeselare, Duivelshoekstraat 15, ten gunste van BVBA La Charité Oostduinkerke betreffende volgend onroerend goed:

GEMEENTE KOKSIJDE, vierde afdeling 1 Oostduinkerke

Het perceel grond gelegen te Koksijde(Oostduinkerke), La Charitéstraat, kadastraal bekend volgens titel onder sectie G, dee! van nummer 224, en op heden onder sectie G, nummer 224/B, met een oppervlakte van tweeëntwintig are eenentwintig centiare (22a 21ca).

Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Volmacht wordt verleend aan de geassocieerde notarissen Olivier Van Maele en Lien Couck te Aalst om het nodige te doen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad en hiertoe alle formulieren en dooumenten te tekenen.

Olivier Van Maele

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming 508-784-695-

(voluit) (verkort) : La Charité Oostduinkerke

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Hertendreef 34

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 20 december 2012, dat:

1. De gewone commanditaire vennootschap "MARCOM", met zetel te 2900 Schoten, Hertendreef 34, met ondernemingsnummer 0807.854.701, niet BTW-plichtig.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Jozef Coppens, te Vosselaar, op 13 november 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 november 2008 onder nummer 0184839.

Waarvan de rechtsvorm werd omgezet in een gewone commanditaire vennootschap blijkens akte verleden voor notaris Marc Sledsens, te Antwerpen, op 29 september 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 oktober 2010 onder nummer 0158173.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Tom Coppens, te Vosselaar, op 12 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 januari 2012 onder nummer 0020759.

Vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer VAN MARCKE Bruno Gabriel Paul, geboren te Brugge op 23 mei 1962, nationaal nummer 62.05.23-183.76, wonende te 2900 Schoten, Hertendreef 34.

2. Mevrouw SCHAUTTEET Veronique Désirée Edith, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Roeselare op 11 april 1970, nationaal nummer 70.04.11-018.83, wonende te 8800 Roeselare, Duivelshoekstraat 15.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming "La Charité Oostduinkerke",

waarvan de zetel gevestigd wordt te 2900 Schoten, Hertendreef 34, en waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. voornoemde gewone commanditaire vennootschap "MARCOM", vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, voornoemde heer Bruno Van Marcke, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

2. Mevrouw SCHAUTTEET Veronique, voornoemd, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬

6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 54

0016857145 97, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Een bankattest, gedateerd op 20/12/2012, werd als bewijs van de storting aan de notaris overhandigd.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "La

Charité Oostduinkerke"

ZETEI.

De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Hertendreef 34.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, ~~

~

III II IIIIHI II II

*13006289*

d

b

Neergp`nd ter griffie vttrt beerh#Tiairk vvanleophandei te Anwerpen, op

2 0 DEC, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing;

-de voorbereiding, uitwerking en realisatie van projecten met betrekking tot het beheer en management, financiële en administratieve dienstverlening, corporate finance en management consulting op organisatorisch, strategisch, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch vlak, dit alles voor organisaties, ondernemingen en fondsen

-elke activiteit van analyse, consulting, raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruimste zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -advies, personeelsbeleid, commercieel en financieel beleid en administratieve organisatie,

- het waarnemen van het bestuur, de controle en het toezicht over ondernemingen en fondsen

- advies- en dienstverlening op het gebied van marketing, communicatie, verkoop, business development, administratie en management.

- het uitoefenen van een mandaat in een raad van bestuur, als bestuurder, zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder.

- het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen

- het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van gelijk welke aard dan ook.

- de aankoop, de ruiling, de verbouwing, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

- uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op aile mogelijke gebieden en voor aile mogelijke doeleinden.

- leveren van commerciële en administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen op het gebied van management, verkooptechnisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking- en programma's, organisatie; onderzoek, research, controle en ontwikkeling zonder dat

deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden,

verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap,

machines en installaties

- import en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbaren of gelijkaardige instellingen, dit alles in de meest ruime zin,

- de vennootschap handelt voor eigen rekening in consignatie, in commissie verband, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven ook aanverwant of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of wettelijke vertegenwoordiger,. voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de

uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die' elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VENNOTEN EN REGISTER DER VENNOTEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegd heidsoverdrachten doen.

TOEZICHT

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerders) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

-De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

1/ voornoemde gewone commanditaire vennootschap "MARCOM" met als vast vertegenwoordiger de Heer

Bruno VAN MARCKE, voornoemd.,

2/ voornoemde mevrouw Veronique Schautteet,

die (vertegenwoordigd zoals voormeld) verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door

een besluit dat zich daartegen verzet

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Olivier Van Maele.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15485-0562-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0426-010

Coordonnées
LA CHARITE OOSTDUINKERKE

Adresse
HERTENDREEF 34 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande