LA PRAIRIE

NV


Dénomination : LA PRAIRIE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 439.454.144

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0497-015
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.08.2013 13448-0586-014
04/01/2013
ÿþY `º%

Voor. behoud aan hE Beigisc Staatsbl

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

20 -12- 2012

GRIFFIE Rg ?K van

KOOPHANDEL

OMO

*13002914*

lI

Ondernemingsnr : 0439.454.144

Benaming

(voluit) : LA PRAIRIE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2500 LIER, VISMARKT 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging  Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam  Aanpassing statuten aan nieuw Wetboek van Vennootschappen - Herbenoeming bestuurders

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 13 december 2012, aangeboden ter registratie dat

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LA PRAIRIE", met zetel te 2500 Lier, Vismarkt 15, BTW BE 0439454.144 RPR Mechelen;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Vemimmen, te Nijlen op 17 december 1989, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 1990, onder nummer 900104-320, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 13 november 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 december daarna, onder nummer 347

Na door ondergetekende notaris gewezen te zijn op de oproepingsformaliteiten voorzien door artikel 533 en 535 van het wetboek van vennootschappen en op artikel 64 van hetzelfde wetboek, zet de voorzitter uiteen en verzoekt hij ondergetekende notaris te acteren:

De vergadering vat vervolgens de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen telkens met éénparigheid van stemmen.

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan het besluit van de raad van bestuur van 2 januari 2007 tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar huidige zetel, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2007, onder nummer 07045673.

Aanpassing van artikel 2, eerste lid van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2500 Lier, Vismarkt 15 en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die alle machten heeft de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten."

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist om de vierenveertig (44) aandelen aan toonder om te zetten in vierenveertig aandelen (44) aandelen op naam, zonder vermelding van de waarde en wijziging van artikel 9 van de bestaande statuten om dit artikel in overeenstemming te brengen met deze omzetting

De (eventueel) bestaande aandelen zullen vernietigd worden door de raad van bestuur. Overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen zal op de zetel van de vennootschap een aandelenregister gehouden worden.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen Aanpassing van artikel 9 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 9:

De aandelen zijn op naam, dan wel gedematerialiseerd.

De aandelen zijn thans op naam.

Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval, worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialieerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

houder, Op deze zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal en zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of de omzetting van de aandelen in aandelen aan toonder, telkens met de dagtekening.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levende, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

Een register wordt bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Hiervan wordt een certificaat als bewijs aan de houder van het effect overhandigd.

Alle effecten dragen een volgnummer.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent tan aan zien van de vennootschap die rechten uit."

DERDE BESLISSING:

De vergadering besluit de statuten aan de passen aan de genomen besluiten en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving door schrapping van aile (numerieke) verwijzingen naar de vennootschappenwet en door aanneming van volledig nieuwe statuten, zonder evenwel een wijziging aan te brengen aan de naam, het doel, het boekjaar en datum van de jaarvergadering, doch door onder meer inlassing van bepalingen aangaande de mogelijkheid dat de raad van bestuur uit slechts twee leden kan bestaan, schriftelijke besluitvorming binnen de raad van bestuur en de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, besluit de vergadering over te gaan tot aanneming van de hiernavolgende statuten:

RECHTSVORM - NAAM: De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Zij verkrijgt de naam: "LA PRAIRIE".

DUUR - RECHTSPERSOONLIJKHEID: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Vismarkt 15,

DOEL. : De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname met derden, alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, namelijk de aankoop, de verkoop van onroerende goederen, zowel ongebouwd als gebouwen van alle aard, de bemiddeling bij dergelijke operaties; het aanleggen van industrieterreinen en terreinen bestem voor ambachtelijke ondernemingen, sport- en nutsvoorzieningen, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden, het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van aile onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening ais voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Zij is tevens gemachtigd alle openbare en private werken uit te voeren en de aan- en verkoop van de hiervoor benodigde materialen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo in het binnenland als in het buitenland.

Alle verzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van aanbrengen van zaken aan derde makelaarskantoren.

Alle leen-, financierings- en fiduciaire en financiële verrichtingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, mits naleving van de wettelijke voorschriften.

Alle verrichtingen van financiering van aankopen of arbeidsprestaties door iedere derde, tegen de door haar vastgestelde voorwaarden, zo in eigen naam, als voor rekening van geldschieters, tevens tussenkomen als borg of avalgever in een financement,

Alle verrichtingen van makelarij terzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breidenm.

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming, die een gelijkaardig doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook, en dit zowel in België als in het buitenland.

Ze mag tevens bestuurdersmandaten vervullen en borg stelten.

KAPITAAL  AANDELEN Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd

twintigduizend euro (220.000,00E) en wordt vertegenwoordigd door vierenveertig (44) aandelen zonder aanduiding van waarde

AARD VAN DE AANDELEN : De aandelen zijn op naam, dan wel gedematerialiseerd. De aandelen zijn thans op naam.

VOLSTORTING : De raad van bestuur vordert de fondsen ïn op de ingeschreven aandelen naargelang de behoeften van de vennootschap; zij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast.

z y

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een intrest aan tien ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning bij aangetekende brief die gedurende één maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten op de niet-volstorte aandelen en deze verkopen.

De raad van bestuur kan de aandeelhouders toelaten hun aandelen bij voorbaat vol te storten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING -- DATUM ; Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR ; Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

RESERVE  WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

VIERDE BESLISSING:

De vergadering besluit volgende personen te herbenoemen als bestuurders, met ingang vanaf heden voor een termijn van zes jaar welke afloopt na de jaarvergadering van 2018:

- De heer SCHELLENS Albert, geboren te Kessel op 22 februari 1945, nationaal nummer 45.02,22 237-62, echtgenoot van mevrouw MORET, Ingeborg Hector Caroline, geboren te Hoboken op 24 juli 1951, wonende te 2970 Schilde, Begonialaan 9;

- De heer VERLINDEN Hugo, wonend te 2222 ltegem, Kastanjelaan 14;

- De heer VERLINDEN Patrick, wonend te 1854 Leysin (Zwitserland), Route des Collonges E410;

De voornoemde bestuurders aanvaarden uitdrukkelijk hun mandaat en verklaren dat de uitoefening van

deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig

oktober negentienhonderd vierendertig. Het mandaat van voornoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder voor

de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende

notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn vervolgens in raad verenigd en herbenoemen vervolgens de heer

SCHELLENS Albert, voornoemd tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt en die, overeenkomstig artikel 16

van de statuten, de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig kan vertegenwoordigen.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd, afschrift van de akte van statutenwijzing.

Meester Nathalie Vereist

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 20.06.2011 11199-0566-014
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 19.07.2010 10323-0055-012
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.07.2009, NGL 27.08.2009 09659-0363-010
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 30.06.2008 08349-0375-010
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 20.06.2007 07260-0212-009
26/03/2007 : ME067788
17/07/2006 : ME067788
06/07/2005 : ME067788
23/06/2005 : ME067788
22/06/2004 : ME067788
10/07/2003 : ME067788
29/06/2002 : ME067788
29/06/2002 : ME067788
25/06/1996 : ME67788
25/06/1996 : ME67788
01/01/1993 : ME67788

Coordonnées
LA PRAIRIE

Adresse
VISMARKT 15 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande