LAAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.072.127

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.04.2014, NGL 30.04.2014 14112-0266-009
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0413-008
07/02/2011
ÿþMod 2.0

b&"



'yr

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v

IN 111111101 119G91M1~~~aozso"

2 4 JAN. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

RGELEGD

GRIFFIE rs GH1 BANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

aW.0/2- " Jz

,/

LAAR

ll~-:;.t5"orrr, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid t atr;~ te 2440 Geel, Laar 731E

Orr ~r~' 2e : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op zeventien januari tweeduizend elf, geregistreerd te Geel, de 18 JAN.2011 acht bladen geen verzending, Reg.5 deel 585 folio 4 vak 1, ontvangen 25,00-¬ , Getekend De Eerstaanwezend Inspecteur ai R.VAN TONGELEN.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aanspra-'ke-'lijkheid werd opge-iricht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : De heer CUYVERS Michel François Louisa, geboren te Mol op zestien juli negentienhonderd éénenzestig, RR 61.07.16 221-47, echtgescheiden, wonende te 2440 Geel, Laar 731E.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bena-iming : « LAAR ».

3. Zetel : te 2440 Geel, Laar 731E.

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor: eigen reke-ming:

-Het beheer van onroerend vermogen, alsmede afle handelingen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met dit doel en van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud , de ontwikkeling , de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

-Onderneming in onroerende goederen, bouwheer, promotor, immobilienadviseur, het kopen, verkopen,' afstaan, ruilen en verhuren , leasen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden , van alle onroerende goederen en rechten;

-Het kopen , verkopen, afstaan , ruilen en verhuren, leasen, verlenen van rechten van opstal en verlof tot. bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle onroerende goederen, waarden en: rechten.

-Het nemen van alle participaties onder welke vorm ook, en het deelnemen aan het bestuur van bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Alle investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij wet voorbehouden aan de; depositobanken en aan de private spaarkassen.

-Onderneming voor het bouwen van funderingen , inclusief heien, drainage van land- en bosbouwgrond en: bouwterreinen; rioleringswerken; het ruimen van waterlopen en sloten.

-Het grondverzet, graven , ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en g eu le n.

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene gedeelten van sportvelden. de creatie van en' het onderhoud van tuinen en plantsoenen. Het snoeien van bomen en heggen.

-Plaatsen van afsluitingen. Het leggen van kasseien en klinkers.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Om haar doel te realiseren mag de vennootschap , onder gelijk welke vorm, samenwerken met andere" vennootschappen, onderzoeksinstellingen, universitaire innovatiecentra etc..

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken , dit alles zowel in het binnen- als buitenland., voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00) euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen; op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Volstorting in geld : 15.000,00-eur

6. Duur en aanvang: voor onbepaahde duur vanaf 17/01/2011.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van: ieder jaar, en voor de 1ste maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en,

wordt en eindigt op éénendertig dertig september tweeduizend en twaalf. . ..-

+a' ; ,' Recto Naam en hoecenigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

,r^.'?ueq" '. h!spersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers[? 2:,ë" 'tï r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeen-.ge-Toepen op de derde vrijdag van de maand maart om twintig (20.00) uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvol-ogende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien op de derde vrijdag van de maand maart om twintig (20.00) uur.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaak-'voerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vast-gesteld op één.

Wordt aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap de heer Michel CUYVERS voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaar-'den, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming en bezoldiging van een zaakvoerder ad hoc.

De comparant, voornoemd, in zijn hoedanigheid van oprichter stelt één onbezoldigd zaakvoerder ad hoc aan, enkel en alleen om de vennootschap te vertegenwoordigen in de authentieke akte tot het bekomen van een recht van opstal met verlof tot bouwen in verband met een door de vennootschap LAAR te realiseren bouwproject, te Geel, Laar 26 op en met grond kadastraal bekend of bekend geweest sectie H nummers 1382/B en 13871W, groot acht are veertig centiare (8a 40ca). Dit conform kadastrale stukken afgeleverd op één juli tweeduizend en tien. De oppervlakte is niet gewaarborgd; te weten : Mevrouw VAN BAELEN Anja Anna Willem, geboren te Turnhout op negenentwintig januari negentienhonderd negenenzestig, IK 060 0053020 59 - RR 69.01.29 316-76, in huwelijk met de heer Karel De Piere, wonende te 2400 Mol, Romelaan 12. Echtgenoten gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkcontact verleden voor notaris De Becker te Mechelen op achttien juli negentienhonderd vierennegentig, stelsel niet gewijzigd, alzo verklaard.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerder ad hoc zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie en enkel voor wat betreft het voormelde en enkel tot bij/na het tekenen van voormelde authentieke akte.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw ver-'richte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1 ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzon-derlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan NV FISCONSULT-ACCOUNT, te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 53, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd : uit-'gifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Recto Naam. en h"edani °held van de instrumenterende notaris. netzit van de perso(o)n(en)

+t ,,,netd -rt ',._: " t.sn- Boon ten aanren van derden te verteüenwoordigen Veé.'ic rda.iin

Coordonnées
LAAR

Adresse
LAAR 73E 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande