LABASSO CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABASSO CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.480.597

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod Wott119.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1317525

igtergete,gcl ter enfila von de Rechtbank van Koophandel te Anfclerpen,. op

Griffie

12 NOV 2Ü13

Ondernemingsnr : 0878.480.597

Benaming

(voluit) : LABASSO CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dascottelei 120 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING -- TOEBEDELING ONROERENDE GOEDEREN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABASSO CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 120, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0878.480.597, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op zestien oktober tweeduizend dertien, dragende de registratiemelding; "Geboekt te Puurs, de 25 OKT. 2013 Deel 488, blad 16, vak 04 zes bladen en drie verzendingen Ontvangen Vijftig euro (¬ 50,00) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. kennis te nemen van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen.

Dit verslag van de vereffenaar de dato dertien maart tweeduizend dertien, omvattende het plan van verdeling van de activa en de passiva, werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op vier juni tweeduizend dertien.

De vergadering verklaart zich bil deze akkoord met zelfde plan van verdeling van de activa en passiva.

2, de vereffenaar, de heer Laurent François Albert EERAERTS geboren te Willebroek op één maart negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw Sofie Yvonne Joris DEPUYDT, geboren te Oostende op dertien maart negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2830 Willebroek, Fortlaan 4, zonder voorbehoud noch beperking te ontheffen van zijn functie en hem volledige kwijting te geven over de door hem vervulde taak.

3, volgende onroerende goederen toe te bedelen aan de huwgemeenschap van de echtgenoten

EERAERTS - DEPUYDT, overeenkomstig voormeld plan van verdeling:

GEMEENTE WILLEBROEK

1. De geheelheid in volle eigendom van een woonhuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Willebroek (Tisselt), Fortlaan 4, volgens titel en volgens een recent kadastraal uittreksel ten kadaster bekend vijfde afdeling Tisselt, sectie D, nummer 799D, met een oppervlakte van zeshonderd en acht vierkante meter (608 m2), zijnde lot 12 van de verkaveling aldaar.

2. In een meergezinswoning, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, genaamd "Residentie Long Island", gestaan en gelegen te Willebroek, Groene Laan 74/76, ten kadaster bekend volgens titel eerste afdeling, sectie A, nummer 290R met een oppervlakte van duizend vijfhonderd zevenenzeventig vierkante meter (1.577m2) en volgens een recent kadastraal uittreksel thans deel uitmakende van het grotere perceel nummer 290V met een oppervlakte van tweeduizend honderd en twaalf vierkante meter (2 112m2), bestaande uit de oude percelen 290R, 280F en 276A.

In blok B, de geheelheid in vruchtgebruik voor een periode van twintig (20) jaar vanaf achtentwintig mei tweeduizend en tien van:

- Een appartement gemerkte "B5", tweede en derde verdieping links, omvattende;

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

* op de tweede verdieping; inkomhall met vestiaire, toilet, zithoek met eethoek en ontbijthoek en open

keuken, berging, één terras vooraan en één terras achteraan.

* op de derde verdieping: nachthall, ruimte centrale verwarming, twee slaapkamers badkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid;

* zevenhonderd tienduizendsten (700/10.000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de

grond.

- ondergrondse garages, gemerkt "G13" en "G14", omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom; de eigenlijke garage

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid;

honderd vijftien tienduizendsten (115110.000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

K



l Voor-

D' behouden

L aan het 'w Belgisch

Staatsblad

-\;__

Zoals deze privatieven staan beschreven in de basisakte verleden voor meester Michael PIETERS, notaris' te Ninove op negentien november tweeduizend en acht, welke akte werd overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op achttien december daarna onder formaliteit nummer T-18/12108-17.879.

4. vast te stellen dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard door de heer Laurent EERAERTS voornoemd op volgend adres: Fortlaan 4 te Willebroek.

5. bijzondere volmacht te verlenen aan de bvba "VAN BUYNDER & Co ACOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 120 en aan haar zaakvoerder, mevrouw Chantal VAN BUYNDER, met recht van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervuilen betreffende neerleggingen en/of verklaringen In het ondernemingsloket en/of BTW- kantoor.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN



Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 24.07.2013 13362-0439-011
25/02/2013
ÿþ Mcd Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo Mhlu ui

beho aan Belg

Staal:

L

Noergalogd ter griffie ven de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 701302

Ondernemingsnr : 0878.480.597

Benaming

(voluit) : LABASSO CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dascotteiei 120 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Onderwerp akte ; VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE STATUTEN -- AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LABASSO CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 120, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0878.480.597, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op twintig december tweeduizend en twaalf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 21 DEC. 2012 Deel 485, bled 62, vak 10 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) Vr. De ontvanger, (getekend) CARINE VERGAUWEN FISCAAL DESKUNDIGE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato vijftientien november tweeduizend en twaalf goed te keuren, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "A AUDIT", te Bonheiden, Eikendreef 22, vertegenwoordigd door de heer Jan HUYGENS, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per dertig september tweeduizend en twaalf

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zeventien december tweeduizend en twaalf luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Labasso Consulting", een boekhoudkundige staat in discontinuïteit afgesloten op 30 september 2012, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 1,134.735,43 en een netto-actief van EUR 685.496,38.

Uit deze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Bonheiden, 17 december 2012

(getekend)

A Audit bcvba

Vertegenwoordigd door de Heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor."

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van 20 december 2012. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

2. heer Laurent François Albert EERAERTS, wonende te 2830 Willebroek, Fortlaan 4 te benoemen ais vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij zal over alla bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen toi ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden,

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor b jzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zef bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Aile akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is bezoldigd tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf en onbezoldigd vanaf één januari tweeduizend dertien.

3. het einde van de opdracht van de zaakvoerder vast te stellen gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar.

4. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

`Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van twintig december tweeduizend en twaalf, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, de heer Laurent EERAERTS, wonende te 2830 Willebroek, Fortlaan 4, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Hij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen aile goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden."

5. bijzondere volmacht te verlenen aan de bvba 'VAN BUYNDER & Co ACOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 120 en aan haar zaakvoerder, mevrouw Chantal VAN BUYNDER, elk met de mogelijkheid om allen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de KI30, inclusief ondernemingsloket, om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW-administratie.

B jzondere volmacht wordt verleend aan de heer Laurent EERAERTS voornoemd, vereffenaar van de vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

6. (..).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 28.12.2012 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12386-0551-014
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.08.2011, NGL 13.09.2011 11544-0520-012
11/08/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Moa 21

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van

11I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

I iii iu iiuiuuu luilil

*11124405*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

(ID

2 9 -01- 2011

GRIFFIE FíEC'riTDrzr" ~z,van KOOPHANDEL te MECHELEN

-~..

Ondernemingsnr : 0878.480.597

Benaming

(voluit) : LABASSO CONSULTING Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Fortlaan 4, 2830 Willebroek

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de zaakvoerder op 11 juli 2011 om met ingang van 1

augustus 2011 de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen

- van Fortlaan 4 te 2830 Willebroek

- naar Dascottelei 120 te 2100 Deurne.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan, Mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 en aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar Leon Gilliotlaan 74 met recht van:

indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van;

de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van?

" deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle ' formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor eensluidend afschrift

Laurent EERAERTS zaakvoerder

18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.08.2010, NGL 11.10.2010 10576-0240-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09744-0041-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 29.08.2008 08698-0017-013
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.07.2007 07460-0152-013

Coordonnées
LABASSO CONSULTING

Adresse
DASCOTTELEI 120 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande