LACATHO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LACATHO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.395.602

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0541395602

Benaming

(voluit) : LACATHO

(verkort) : },'

}~,~y44!}x 1!~!1 Sd~

~~1Y~i0 Yii~s ,~ = ~~~~ ' 3 r,

i111 ri re -" ---"

iu

*13177678*

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 2845 Niel, De Laetstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting oprichting

Bij onderhandse akte dd. 14 oktober 2013, geregistreerd te Dendermonde 1 op 16 oktober 2013, zeven bladen, geen verzendingen, register 6, boek 47, blad 25, vak 03, ontvangen 50 euro, getekend voor de eerst aanwezen inspecteur; E. De Smedt, werd de VOF 'LACATHO' opgericht.

Deze oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 november 2013 onder referte 2013-11-05/0167216.

Bij de publicatie is een materiële vergissing geslopen met betrekking tot beschrijving van het kapitaal en de inbrengen.

Het kapitaal bedraagt in werkelijkheid dertien miljoen elf duizend vierhonderd en negen euro ( 13.011.409,00 EUR) en niet dertien miljoen éénentwintig duizend vierhonderd en negen euro zoals verkeerdelijk werd gepubliceerd; het bedrag in cijfers dat werd gepubliceerd, te weten (13.011.409,00 EUR) was wel correct, de materiële vergissing betreft enkel het bedrag in letters.

De eerste alinea met betrekking tot het kapitaal en inbrengen luidt als volgt:

"KAPITAAL EN INBRENGEN

Het kapitaal van de vennootschap Is vastgesteld op dertien miljoen elf duizend vierhonderd en negen euro (13.011.409,00 EUR), volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd dertigduizend honderd veertien (130.114) aandelen."

In de oprichtingsakte werd de volgende volmacht gegeven:

VOLMACHT

De oprichters en de zaakvoerder verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder, van de algemene vergadering alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor eensluidend Uittreksel

Griet Goossens

'lasthebber'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2013
ÿþ~

v

fs,.à " >"'~

Mod word 11.1

Y.11_1:4 E` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koopha iele_ijéintwerpen

op 4) 4 OIT 2U1

De Gliale

Griffie

l-

i

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5 1 f j 49 5 602

Benaming

(voluit) : LACATHO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 2845 Niel, De Laetstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een onderhandse akte dd, 14 oktober 2013, opgemaakt door de hierna genoemde comparanten, geregistreerd te Dendermonde 1 op-16 oktober 2013, zeven bladen, geen verzendingen, register 6, boek 47, blad 25, vak 03, ontvangen 50 euro, getekend voor de eerst aanwezen inspecteur; E. De Smedt, blijkt dat:

1.De Heer Ludo Coeck, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 66,

2.Mevrouw Anne-Marie Van Royen, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 66.

Voornoemde echtgenoten Coeck-Van Royen zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder voorafgaand

huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd

3.De Heer Thomas Coeck, echtgenoot van mevrouw Carolien Van Reeth, wonende te Bocm, Kruiskenslei

113 bus 10.

Voornoemde echtgenoten Coeck-Van Reeth zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen

blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Olivier Maeyens te Bornem op 11 september 2012, tot op heden

niet gewijzigd.

4.Mevrouw Catherine Coeck, ongehuwd, wonend te 2000 Antwerpen, Jodenstraat 12 A.

Verklaard hebben een vennootschap onder firma op te richten, onder de hierna volgende voorwaarden:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma met de naam 'LACATHO'.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 2845 Niel, De Laetstraat 6.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

De Heer Ludo Coeck, Mevrouw Anne-Marie Van Royen, de Heer Thomas Coeck en Mevrouw Catherine

Coeck zijn de hoofdelijk aansprakelijke vennoten,

KAPITAAL EN INBRENGEN

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op dertien miljoen éénentwintig duizend vierhonderd en negen euro (13.011.409,00 EUR), volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd dertigduizend honderd veertien (130.114) aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a.De Heer Ludo Coeck en Mevrouw Anne Marie Van Royen, beiden voornoemd, schrijven samen in op honderd dertig duizend veertien (130.014) aandelen voor een bedrag van dertien miljoen duizend vierhonderd en negen euro (13.001.409 EUR), als volgt:

-Deels door inbreng in natura van tweeduizend vierhonderd éénennegentig (2.491) aandelen van de NV `ICO`, met zetel te 2845 Niel, De Laetstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en met BTW-nummer BE 0436.825.741, voor een totale waarde van twaalf miljoen negenhonderd éénennegentig duizend vierhonderd en_ negen euro (12.991.409 EUR), waarvoor hen 129,914 aandelen worden toegekend;. _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Deels door inbreng in geld ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR), waarvoor hen 100 aandelen worden toegekend.

Genoemde echtgenoten Coeck  Van Royen verklaren hierbij uitdrukkelijk de helft van de aandelen van de ; huwgemeenschap in te schrijven op naam van de Heer Ludo Coeck en de andere helft op naam van Mevrouw Anne Marie Van Royen, overeenkomstig artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, zodat elk der echtgenoten de lidmaatschapsrechten kan uitoefenen die verbonden zijn aan hun aandelen, terwijl de vermogenswaarde van de aandelen deel blijft uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Coeck -- Van Royen.

b.De Heer Thomas Coeck, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen en stort hiervoor een bedrag van vijf duizend euro (5.000,00 EUR).

c.Mevrouw Catherine Coeck, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen en stort hiervoor een bedrag van vijf duizend euro (5.000,00 EUR),

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september

van het volgend jaar.

Ten uitzonderlijken titel, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf heden tot 30 september

2015.

BENOEMING EN BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De Heer Ludo Coeck, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 66, wordt voor de duur van de vennootschap tot statutair zaakvoerder aangesteld en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De opdracht van statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutair zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

In geval van overlijden van de Heer Ludo Coeck, of ingeval hij In de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat van zaakvoerder nog uit te oefenen, zal Mevrouw Anne-Marie Van Royen, wonende te 2627 Schelle, Koekoekstraat 66, hem opvolgen ais zaakvoerder. Mevrouw Anne-Marie Van Royen wordt hierbij benoemd ais opvolgend statutair zaakvoerder. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van de statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Kwantitatieve beperking.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) niet overschrijden. Voor handelingen die voormeld bedrag te boven gaan, dienen zij samen te handelen.

VERDELING DER WINSTEN EN VERLIEZEN VAN DE VENNOOTSCHAP

1, Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto- winst uit van de vennootschap

2, De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

VOLMACHT

De oprichters en de zaakvoerder verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder, van de algemene vergadering alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor eensluidend Uittreksel

Griet Goossens

'lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LACATHO

Adresse
DE LAETSTRAAT 6 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande