LAEREMANS L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAEREMANS L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.443.934

Publication

21/10/2014
ÿþ lytel PF 11.1

.1-11(!fr17.,'Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

*14192446*

II

_

UI

Rechtbank van koophan AntWerpen e

10 OKT. 2014

afdeenfirerPen

0473.443.934

LAEREMANS

Zetel

,

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Aanstelling bedrijfsleider categorie 2 -Delegatie van

bestuurdersbevoegdheden

Tekst:"

Uit het verslag van de zaakvoerder dd 31 augustus 2014 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen.

de heer LAEREMANS Kevin, Waarloossteenweg 105, 2570 Duffel, wordt vanaf 1 september 2014 aangesteld 'loi bedrijfsleider categorie 2 voor onbepaalde duur en belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap cfr. de volgende

taakverdeling

Hoofd logistiek ff - Public Relations

- Office management en infrastructuur

- Uitwerken van procedures in zake administratieve organisatie en interne controle

- Technical support & sales

- Informatica

- Public relations

In het kader van deze bevoegdheden zal LAEREMANS Kevin, de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen en financiële transacties kunnen stellen die het bedrag van 2.500.00 (tweeduizendvijfhonderd) EURO niet overschrijdt. Bij een transactie hoger dan dit bedrag is een beslissing van de zaakvoerder(s) vereist.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen,

Voor eensluidend afschrift

LAEREMANS Luc

Zaakvoerder

op de laatste bIi.îïritik esierrneléléri : -Keefiiîlqiers niiàèaniiÇéidïrân'de - friïtitirriénterdride noteriS,-hetZil iiarïde pére ci(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ; Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Herman De Nayerstraat 4, 2550 Waarloos, België

20/01/2014
ÿþ Mud Word 11.1"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14019140*

11

-

I,eyeed rereie van de Rechtballk van Koophandel te Areverpèn, op

.0 9 JAN, 2014

Griffie

Ondernenzrngsnr . 0473.443.934

Bfflaming

tvoluit) . LAEREMANS L.

(vert.orl i . -

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Waarloos, Herman De Nayerstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp ante : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op twintig december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAEREMANS L", met zetel te 2550 Waarloos, Herman De Nayerstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0473.443.934, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

c:p EERSTE BESLISSING  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering bevestigt de voormelde zetelverplaatsing door de zaakvoerder met ingang vanaf zestien november tweeduizend en negen zodat artikel 3, eerste zin van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Waarloos, Herman De Nayerstraat 4."

TWEEDE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVESIINBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves ten belope van zeshonderd veertigduizend zevenenveertig euro vierentachtig cent (¬ 640.047,84) werden uitgekeerd onder de vorm van een bruto-dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge

eq

beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 09 december 2013 en dit in toepassing

van artikel 537 WB92.

NOndergetekende notaris wijst de comparante erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 WIB92 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparante verklaart dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat de uitkering gebeurt op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen per 31 december 2011 en per 31 december 2012, zoals deze jaarrekeningen werden goedgekeurd op de jaarvergaderingen van 04 mei 2012 en 20 juni 2013. De gevolmachtigde ontslaat ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing tot uitkering van dividend elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De individuele vennoten hebben eenzijdig verklaard (op 09 december 2013) afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de

pQ vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

DERDE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN.

De voorzitter legt het verslag voor van het bestuursorgaan de dato 09 december 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 09 december 2013 van bedrijfsrevisor de heer Guy Roeckens, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROECKENS & C° Bedrijfsrevisoren" met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260/A overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffe van de bevoegde rechtbank van" koophandel.

VIERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Op de laatste b12. var: Lt1I3s lá vernielden : recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

4

Vocer-Nahouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met vijfhonderd zesenzeventigduizend en drieënveertig euro zes cent (¬ 576.043,06) om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te brengen op zeshonderd en éénduizend en drieënveertig euro zes cent (¬ 601.043,06), door inbreng in natura met uitgifte van honderd zevenenzeventig (177) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven aan een uitgifteprijs van drieduizend tweehonderd vierenvijftig euro achtenveertig cent (¬ 3.254,48) per nieuw uitgegeven aandeel, zijnde boven pari, zonder uitgiftepremie.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van vijfhonderd zesenzeventigduizend drieënveertig euro zes cent (¬ 576.043,06) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

17e vennoten hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura met uitgifte van nieuwe aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de tweehonderd en tien aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan vennoot `B.S.C,": negenentachtig (89) aandelen;

- aan vennoot Luc Laeremans: drieënveertig (43) aandelen;

- aan vennoot Kristine Bourbon: drieënveertig (43) aandelen;

- aan vennoot Kevin Laeremans; twee (2) aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zeshonderd en éénduizend drieënveertig euro zes cent (¬ 601 ,043,06) en is vertegenwoordigd door vierhonderd zevenentwintig (427) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/vierhonderd zevenentwintigste (1/427ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

ZESDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN,

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en wel als volgt:

"ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd en éénduizend en drieënveertig euro zes cent (¬ 601.043,06) en is vertégenwoordigd door vierhonderd zevenentwintig (427) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/Vierhonderd zevenentwintigste (1/427ste) van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZEVENDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

- het verslag van de zaakvoerders houdende de inbreng in natura ;

- het bedrijfsrevisoraal verslag houdende de inbreng in natura;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul HENRIST.

Merelbeke-Bottelare,

Op de laatste biz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0077-018
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 04.07.2011 11254-0317-018
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 30.07.2010 10375-0385-017
10/12/2009 : AN342836
08/06/2009 : AN342836
29/01/2009 : AN342836
02/10/2008 : AN342836
18/05/2015
ÿþOndememingsnr : Benaming (voluit) 0473.443.934

(verkort) : LAEREMANS L.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herman De Nayerstraat 4, 2550 Waarloos, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming commissaris

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering dd 29 oktober 2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om NI]S en Partners Bedrijfsrevisoren bvba (B00724), met ondernemingsnummer 0807.879.643, Prins Boudewijnlaan 116, 2610 Wilrijk, waarin de heer ROECKENS Guy (A01605) werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger, te benoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vangt aan op heden en zal verstrijken bij de algemene vergadering van het boekjaar dat wordt afgesloten per 31 december 2016.

Voor eensluidend afschrift,

LAEREMANS Luc

Zaakvoerder

Op de laatste blx. ven-Li k B\vermeldeh . Recto 'Naam án hoê anÏgheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM PbF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIl llhI 1fl III I nIV YV IIA Ihl~l

=15~,~50,

Rechtbank van Koophandel Antwerpen

0S MEI 2015

~fd,e~l'ng MU/men,r i¢

l

"

12/09/2007 : AN342836
20/07/2007 : AN342836
27/09/2006 : AN342836
28/09/2005 : AN342836
30/06/2004 : AN342836
26/06/2003 : AN342836

Coordonnées
LAEREMANS L.

Adresse
HERMAN DE NAYERSTRAAT 4 2550 WAARLOOS

Code postal : 2550
Localité : Waarloos
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande