LAEREMANS SOLAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAEREMANS SOLAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.537.511

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0428-011
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.06.2013 13151-0362-011
28/04/2011
ÿþ~

nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voc NEERGELEGD

behoi

aan

Belg1

Staat:

II1 II II I I 1I I 1 I II

*11064857"

N 1,5 -04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAND 1ff IECHELEN











135 5'1 5/1-À

Laeremans Saler

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 118

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Laeremans

Solar verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 14 april 2011, te registreren.

Opgericht door:

1. De heer LAEREMANS Geerhard Louis, NN 61.08.15-28124, geboren te Heist-op-den-Berg op 15 augustus 1961, echtgescheiden, wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 118.

2. De heer DE GROOT Alfons André Jozef, NN 55.12.25-269.26, geboren te Geel op 25 december 1955, echtgenoot van mevrouw VAN BEDTS Simonne Maria Francisca, wonend te 2230 Herselt, Limberg 101. Gehuwd onder het wettelijk zonder huwelijkscontract, ongewijzigd gebleven tot op heden.

3. Mevrouw AERTGEERTS Annie, NN 67.11.13-260.58, geboren te Herselt op 13 november 1967, echtgescheiden, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 118.

4. De heer LAEREMANS Jelle, NN 91.01.21-339.76, geboren te Lier op 21 januari 1991, ongehuwd,

wonend te 2200 Herentals, Grotstraat 8.

- onder de benaming Laeremans Solar met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 118.

- waarvan het kapitaal:

. 80.000,00 euro bedraagt en volledig in geld geplaatst werd;

. ten belope van 80.000,00 euro in geld gestort werd door:

a) voornoemde heer LAEREMANS Geerhard, die stortte ten belope van ¬ 30.800,00,

b) voornoemde heer DE GROOT Alfons, die stortte ten belope van ¬ 20.000,00,

c) voornoemde mevrouw AERTGEERTS Annie, die stortte ten belope van ¬ 11.200,00,

d) voornoemde heer LAEREMANS Jelle, die stortte ten belope van ¬ 18.000,00.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-0867243-06 op naam van de

vennootschap in oprichting, bij de ING Bank

Het bewijs van deponering, werd door voomoemde bank afgeleverd op 7 april 2011 en zal bewaard blijven

in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

.verdeeld is in 800 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer LAEREMANS Geerhard, die stortte ten belope van ¬ 30.800,00 waarvoor hem 308 volgestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde heer DE GROOT Alfons, die stortte ten belope van ¬ 20.000,00, waarvoor hem 200 volgestorte aandelen worden toegekend;

c) voornoemde mevrouw AERTGEERTS Annie, die stortte ten belope van ¬ 11.200,00, waarvoor haar 112 volgestorte aandelen worden toegekend;

d) voornoemde heer LAEREMANS Jelle, die stortte ten belope van ¬ 18.000,00, waarvoor hem 180 volgestorte aandelen warden toegekend;

- met boekjaar lopend van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur of als dit geen werkdag is, opa de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2013);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel

vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de. toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer LAEREMANS Geerhard Louis, voornoemd.

- De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor onderzoek, adviseren, ontwikkelen, exploiteren, financieren, produceren, commercialiseren van alternatieven, duurzame en groene energie en energievormen in binnen- en buitenland.

Het ondernemen van alle aanverwante activiteiten, met betrekking tot efficiënt energieverbruik, energiebesparende maatregelen, het verhandelen van elektrische en thermische energie en bijhorende CO2 en andere certificaten.

De studie, promotie, installatie, financiering, uitbating, aanwending en verkoop van energieprojecten, waaronder ook duurzame energieprojecten op basis van onder meer fotovoltaïsche cellen, windkracht, warmtekrachtkoppeling (al dan niet op basis van biomassa en andere plantaardige producten), waterkracht, alsook alle in de toekomst te ontwikkelen nieuwe technologieën voor de productie van energie. De productie, de verkoop en het verdelen van de energie geproduceerd door de energieprojecten.

Handel, productie, transmissie en distributie van en in elektriciteit

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

Holdings

Managementsactiviteiten van holdings : tussen komen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren...

Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

Verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz. Verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten)

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door middel van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waamemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve ééntiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandefijke betalingen te doen.

- als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: Gorris Accountants bvba met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 34, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd expeditie akte.

Notaris Erika Isenborghs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LAEREMANS SOLAR

Adresse
HERENTALSESTEENWEG 118 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande