L'ALTA MODA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L'ALTA MODA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.390.318

Publication

14/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia,

Ondernemingsnr : 0502.390.318 Benaming

(voluit) : L'ALTA MODA

(verkort) :

Neergelegd ter gela tan de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op q

Ok FEB. 113

~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Appelmansstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEVOEGING WINKELBENAMING - AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op éénentwintig januari tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten genomen heeft :

I. De enige vennoot besluit aan de naam van de vennootschap de winkelbenaming "VERDI" toe te voegen.

II. De enige vennoot besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit door ze te coördineren

VOLMACHT:

Als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHUMMY", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Prins Boudewijnlaan 41 E, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Miche! SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort):

ReohtSuo,m besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Appelmansstraat 19

(volledig adres)

onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel GMET8, geassocieerd notaris van de

notarissenassoolatieM\h l SMETS MarcDENS, t zetel te An drie j ad tweeduizendderti

dat er door de Hear KOCAlLOV Moris, wonende te 2650 Edegem, Hendrik Kennisstraat 34, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "L'ALTA moDA", met zetel te 2018 Antwerpen, Appelmansstraat 19, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheld en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, volgestort ten belope van twee/derde.

De vennootschap heeft tot doel alle handelingen van gelijk welke aard, zowei in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van dordan, met betrekking tot de aan- en varkonp, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, het vervaardigen, het herstellen van, onder anderen

- textielwaren, beroeps-, sport- en andere Wedlog. bontwerk, |edenmanon, mærnedeoóikælen, ondengoed, huishoud- en tafellinnen, schoeisel, hoeden, regenschermen, juwelen, edele metalen en diamant, Yantao|ejuwm|on, parfuns en alle mogelijke kledingaccessoires en modeo,dke|en, zowel voor dames, heren als voor kinderen;

'

meubelen, |nteheunmr8helen, deoonuUeartikæ|en, opeelgoed, antiek en kunstwerken, sportartikelen, geschenkartikelen, rookwaren, elektrische apparaten, en dergelijke.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen;

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen of privé personen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag, in het algemeen, aile commerciële, Industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

ledere kvo rder vert d| t alleen de vennootscha en kan alle handelingen verrichten die nodIg

of dienstig zijn tot verwezenlijkingvanhotdoaivondavennontmchap.bahoudunadiowmanmorwdgenodawve alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : de HeerKOCA(LOV Moris, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaartweeduizend veertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt o eenendertig december van ieder jaar. het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOLMACHTAls bijzondere mandatarissen, met recht van substitutle, en elk met macht afzonderlijk te handelen, werden aangesteld de besloten vennootschap met beperkteaansprakelijkheid Cnum/m, .metmwwwmxpppe/o^e zetel te 2970 Schilde, Prins Boudewijniaan 41 E, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend werd, met recht van oubodbmUa' om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbebednO,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendenotaris,

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Griffie 1 1 JAN. 9013

-- '-'------_-_---_--'- -'-_-- _'-_-__-__-__

Benaming

5 0 *  K 9 0  3 1 8

(voluit) L'ALTA MODA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch e Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

en vooz haar registratie ais BTW-belastingplichtige.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

10/06/2015
ÿþ Mod Wcid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan Belgi. Staats

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 10NI 2015

afdeli~~eerpen

~

segum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0602.390,348

Benaming L'ALTA MODA

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Appelmansstraat 19 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inzake de fusie van B&A Fashion BVBA (de over te nemen vennootschap) door overneming door L'Alta Moda BVBA (de overnemende vennootschap)

Voorstel van een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds de overnemende vennootschap

L'ALTA MODA

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

("L'Alla Moda")

Appelmansstraat 19

2018 Antwerpen

BTW BE - 0502.390.318 RPR Antwerpen

en anderzijds de over te nemen vennootschap

B&A FASHION

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

("B&A Fashion")

Appelmansstraat 25 bus 15

2018 Antwerpen

BTW BE - 0459.616.979 RPR Antwerpen

Voorafgaande uiteenzettingen

L'Alla Moda BVBA, enerzijds, als Overnemende Vennootschap, en B&A Fashion BVBA, anderzijds, als Over, te Nemen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming, in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn."), door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de Over te Nemen Vennootschap door ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende Vennootschap,

Op 22 mei 2015 werd, in overeenstemming met artikel 693 W. venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel van fusie door overneming opgesteld.

De overname van het gehele vermogen gebeurt tegen de uitgifte van nieuwe aandelen in L'Alla Moda aan de vennoten van B&A Fashion. Deze nieuwe aandelen hebben tot doel de vennoten van B&A Fashion te. vergoeden . De nieuwe aandelen zijn van dezelfde soort en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als, de bestaande aandelen van L'Alta Moda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens zes weken v66r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 W. venn.).

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid L'Alta Moda , met maatschappelijke zetel te Appelmansstraat 19, 2018 Antwerpen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder het nummer 0502.390.318

Deze vennootschap heeft volgens haar statuten de volgende doelomschrijving;

"De vennootschap heeft tot doel alle handelingen van gelijk welke aard, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met betrekking tot de aan- en verkoop, de groot- en klein handel, de in- en uitvoer, de verhuring , het ontwerpen, het vervaardigen, het herstellen van, onder anderen:

Textielwaren, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, mercerieartikelen, ondergoed, huishoud- en tafellinnen, schoeisel, hoeden, regenschermen, juwelen, edele metalen en diamant, fantasiejuwelen, parfums en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen;

-meubelen, interieurartikelen, decoratieartikelen, speelgoed, antiek, en kunstwerken, sportartikelen, geschenkartikelen, rookwaren, elektrische apparaten, en dergelijke

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder, zaakvoerder, of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen:

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen of privé personen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of ander zekerheden verstrekken

Zij mag, in het algemeen, alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de uitbating van haar onderneming kunnen bevorderen."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Kocailov Moris, zaakvoerder

Zij wordt hierna 'L'Alta Mode' of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid B&A Fashion , met maatschappelijke zetel te Appelmansstraat 25 bus 15, 2018 Antwerpen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder het nummer 0459.616.979.

Deze vennootschap heeft volgens haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, 1m- en export van alle mogelijke voedingswaren, groenten en fruit en aardappelen, alcoholische en niet-alcoholische dranken, textielwaren, allerhande grondstoffen en artikelen en producten van de textiel- en kledingsnijverheid, de confectie in het algemeen en meer speciaal inzake beroepskledij, linnengoed, huishoud- en tafellinnen, ondergoed, nachtkleding, dames-, heren- en kinderkleding, schoeisel en regenschermen, mercerieartikelen, modeartikelen, geschenkartikelen, decorum, handwerk, porselein, glaswerk, kristal en aardewerk, Lederwaren, pelsen en huiden, houtsnijwerk en rietwerk, speelgoed, hobbyartikelen, huishoudartikelen, kunstvoorwerpen, schilderijen en beelden, verlichting en decoratie, hifi en elektrische / elektronische apparaten, tabaks- en rookwaren, tapijten alsmede van woningtextiel in de meest ruime zijn van het woord, meubelen, artikelen voor meubelering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, juwelen, koper-, zilver- en goudwerk, alsmede vervangingsartikelen in andere metalen, fantasie-juwelen, fantasie- en geschenkartikelen.

De levering, het plaatsen, het herstellen en onderhouden van alle elektrische en elektronische apparaten, alle verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal en televisietoestellen met materieel, video en audiovisuele apparatuur, huishoudtoestellen, verwarmingsapparaten, airconditioningstoestellen, ontvangst- en

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

zendantennes, computers, allerhande cassetten, banden en platen, laserapparatuur met toebehoren, allerhande videoproducties, en realisaties.

Alle toebehoren en bijhorigheden van het voorgaande.

Uitbating van een carwash en benzinestation

Het optreden als depot houder voor Lotto, lotto, Nationale Loterij en andere kansspelen

De im- en export, de groot- en kleinhandel van dagbladen, weekbladen, tijdschriften, lees- en schrijfboeken en diverse publicaties, stripverhalen en dergelijke, schoolgerei en andere aanverwante artikelen, bureaumateriaal, schrijf- en papierwaren, tekenmateriaal, snoepgoed, wenskaarten, batterijtjes voor rekenmachines en dergelijke, van rekenmachines, de serviceverlening voor foto-ontwikkeling, en verder de handel in alle aanverwante artikelen, die de uitbating van een dergelijke zaak vereisen. Het uitbaten en inrichten, van een of meerdere hotels, motels, restaurants, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tearooms, cafés, bars en tavernes evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en stere dranken, wijnbar, dancings, en discotheken, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende.

Alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maattijden en alle toebehoren.

Onderneming in onroerende goederen.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Kocailov Moris, zaakvoerder

Zij wordt hierna 'B&A Fashion' of 'Overgenomen Vennootschap / Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L'Alta Moda zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&A Fashion,

BWaardering en ruilverhouding

1 Kapitaal

L'Alta Mada heeft een maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

B&A Fashion heeft een maatschappelijk kapitaal van EUR 18.592, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

2 Waardering

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen opteren om de ruilverhouding te berekenen op basis van de netto eigenvermogenswaarde per 31 december 2014 van de vennootschappen.

Rekening houdend met de overweging dat de bij de fusie betrokken vennootschappen dezelfde enige vennoot hebben, namelijk de heer Kocailov Maris, beschouwen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen de netto eigenvermogenswaarde dan ook als voldoende objectief en de meest pertinente om de ruilverhoudingen te bepalen.

De netto eigenvermogenswaarde waarde van L'Alta Mode op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014 bedraagt EUR 110.543,32

De netto eigenvermogenswaarde waarde van B&A Fashion op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014 bedraagt EUR 170.776,69.

i ti ô

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

3Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de bovenvermelde waardering is als volgt:

L'Alta Moda

Eigen vermogenswaarde EUR 110.643,32

Aantal aandelen 100

Waarde per aandeel EUR 1.105,43

B&A Fashion

Eigen vermogenswaarde EUR 170.776,69

Aantal aandelen 100

Waarde per aandeel EUR 1.707,77

Ruilverhouding

B&A Fashion 1.707,77 z" 1,5449

L'Alta Moda 1.105,43

Op basis van bovenstaande ruilverhouding za! het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel B&A Fashion 1,5449 aandelen L'Alta Moda bedragen.

Bijgevolg zullen er aan de vennoot van de Overgenomen Vennootschap in vergoeding in totaal 155 nieuwe aandelen worden uitgereikt,

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

CWijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en Overgenomen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Overgenomen Vennootschappen

Q'de identiteit van de vennoten van de Overgenomen Vennootschap;

Dhet aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

Ode datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de het bestuursorgaan namens de Overnemende Vennootschap en door de vennoot van de Overgenomen Vennootschap of zijn gevolmachtigde worden ondertekend.

De aandelenregisters van de Overgenomen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

D.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015,

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

F.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen,

G.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend in het kader van deze fusie.

H.Opdracht bedrijfsrevisor

Aan de burgerlijke vennootschap, die de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Mazars Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 78, vertegenwoordigd door de heer Anton Nuttens, bedrijfsrevisor, wordt door de Ovememende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap opdracht verseend om voor de vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan voornoemde bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn bedoelde verslag bedraagt EUR 1.750 per vennootschap (exclusief BTW),

I.Statutenwijziging

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap uit te breiden naar aanleiding van de verderzetting van de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen ingevolge deze fusie door overneming aangezien de door de Over te Nemen Vennootschappen effectief uitgeoefende activiteiten binnen het maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap vallen.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap zal worden aangepast teneinde de kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusie, op te nemen,

J.Fiscale verklaringen

Het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming hun insziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 115 en 117 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T,W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan eikaar en aan de respectieve

r

Voor-

behouden vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengende wijze als voor eschreven in het

aan hef9 op J g

Belgisch WVenn. en de statuten.

Staatsblad

Zoals hierboven reeds aangegeven, is de streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen vastgesteld op 27 ' juli 2015. Het bovenstaande fusievoorstel wordt uiterlijk op 1 juni 2015 neergelegd in het vennootschapsdossier van beide vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (dienst vennootschapsakten).

Opgemaakt in VIER exemplaren op 22 mei 2015. Elke zaakvoerder erkent twee door of namens de bestuursorganen van de Overnemende en de Over te Nemen Vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Handtekeningen:

L'Alta Moda

Vertegenwoordigd door

De heer Kocailov Moris

Zaakvoerder

B&A Fashion

Vertegenwoordigd door

De heer Kocailov Morïs

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 14.06.2016 16187-0304-019

Coordonnées
L'ALTA MODA

Adresse
APPELMANSSTRAAT 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande