LAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.866.828

Publication

04/04/2014
ÿþ mod 11.1

5



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

un Koophandel te Antwernen 011

2 5 'Af(rgiVo



IIl

t















Griffie



Ondernemingsnr 0478.866.828

Benaming (voluit) : Lan Invest

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kronen burgstraat 27 bus 341

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 21 maart 2014, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

1. Kapitaalverhoging.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 december 2013 heeft beslist om het kapitaal

van de vennootschap te verminderen met tweeënveertigduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 42.950,00) om het:;

te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro:

18.550,00).

Deze kapitaalvermindering werd volledig toegerekend op de op 30 december 2011 geïncorporeerde reserves.

Deze kapitaalvermindering werd op 17 januari 2014 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad. De vennoten verklaren dat geen enkele schuldeiser gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid: voorzien door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen om zekerheid te eisen voor de nog niet: vervallen vorderingen.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 december 2013 heeft eveneens beslist om een' tussentijds dividend van tweehonderd achtennegentigduizend tweehonderd zesenveertig euro veertien cent (¬ 298.246,14) uit te keren in het kader van de regeling van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

Elk van de vennoten heeft verklaard am het hem bekomende kapitaal en dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing teni bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist aldus éénparig onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het kapitaal te vermeerderen met een bedrag gelijk aan negentig procent van het uitgekeerde kapitaal en het tussentijds dividend, zijnde driehonderd en zevenduizend zesenzeventig euro drieënvijftig cent (¬ 307.076,53) om het te: brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) tot driehonderd vijfentwintigduizend: zeshonderd zesentwintig euro drieënvijftig cent (E 325.626,53), door creatie van 3.393 nieuwe aandelen van: dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen: delen vanaf heden.

Voormelde vennoten verklaren aldus in te brengen de zekere, vaststaande en opeisbare: schuldvordering, zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, die hebben ten faste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van, de: bedrijfsrevisor, meer bepaald:

- de heer Van Oeckel, voornoemd, een vordering van tweehonderd achtennegentigduizend: achtentachtig euro tweeënnegentig cent (¬ 298.088,92)

mevrouw Bouquillon, voornoemd, een vordering van achtduizend negenhonderd zevenentachtig: euro éénenzestig cent (¬ 8.987,61)

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden:,

- 3.294 volgestorte aandelen toegekend aan de heer Van Oeckel;

- 99 volgestorte aandelen toegekend aan mevrouw Bouquillon;

beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

Verslag van de bedriifsrevisor

De burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperktei aansprakelijkheid 'Guy Parmentier', vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

kantoorhoudende te Schoten, Valkenlaan 31, heeft het verslag de dato 19 maart 2014, opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 312 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor besluit als volgt:

'Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LAN IN VEST door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbhehoud van eventuele niet-geboekt claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen ultgevoaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

2. De beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bednifseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature t.b.v. 307.076,53 euro bestaat in 3.393 aandelen van de vennootschap BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LAN 1NVEST, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Schoten, 19 maart 2014,

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER, Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Drh, Guy Parmentier. Bedriffsrevisor.'

Verslag van de zaakvoerder

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de zaakvoerder gehecht, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans driehonderd vijfentwintigduizend zeshonderd zesentwintig euro drieënvijftig cent (¬ 325.626,53) bedraagt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in

artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder:

- de bepaling die voorziet dat aile latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden

op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

- de bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering binnen de 4

respectievelijk 8 jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap wordt aangemerkt

overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het aanslagjaar dat verbonden is aan

het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan.

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte

van de vijf voorbije boekjaren.

2. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist eenparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 5 eerste lid wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 325.626,53 euro,

3. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten

overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens,.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd gecoördineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0478.866.828

;i Benaming (voluit) : Lan Invest

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kronenburgstraat 27 bus 341 i

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: omzetting

Tekst

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering g gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 20 december 2013 blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1.Omzettinq van de vennootschap

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Parmentier Guy', vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, de dato 10 december 2013, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden geleden.

Iedere aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "LAN INVEST' tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 440.453,29 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013 HOGER is dan hef op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 61.500, 00 EUR en dit ten belope van 378.953, 29 EUR.

Schoten, 10 december 2013 Burgerlijke Vennootschap o,v.v, een BVBA PARMENTIER GUY, Vertegenwoordigd door; haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor.'

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht. De vergadering beslist éénparig de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering;' van rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:,

aan te nemen. ;>

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer;, BE0478.866.828 waaronder de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister van Antwerpen;! is ingeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t

~;~ccízu~ rfv"et! fcf Zy~:" Îfi`~7 ~ .~ .. i i% 8M~'anti

van eooplrari'dol tr? Arrtworpo,a, op

~ 1I~~~?~~~

Griffie

1..

mod 11.1

Deze omzetting geschiedt op basis van de staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013 dat vervat is in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 61.500,00 euro, vertegenwoordigd door 205 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden toegekend aan de eigenaars van de aandelen van de naamloze vennootschap à rato van één aandeel voor één deelbewijs.

De vergadering verklaart verder dat deze omzetting geschiedt met toepassing van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van artikel 211 en 212 van het Wetboek der lnkomstenbelastingen en van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, 2. Kapitaalvermindering

Met eenparigheid van stemmen beslist de vennootschap om het kapitaal te verminderen met tweeënveertigduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 42.950,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550, 00)

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Deze kapitaalvermindering wordt volledig toegerekend op de op 30 december 2011 geïncorporeerde reserves, en dit in het kader van artikel 537 WIB.

Elke vennoot verklaart het hem toekomende kapitaal, mits inhouding en dcorstorting van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal,

Ondergetekende notaris wijst op de verplichting voortvloeiend uit het Wetboek van Vennootschappen om het vrijgekomen kapitaal te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3. Reductie wettelijke reserve.

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de wettelijke reserves te verminderen met zesentwintigduizend honderd vijfenveertig euro (¬ 26.145,00), om ze te brengen van achtentwintigduizend euro (¬ 28.000,00) op duizend achthonderd vijfenvijftig euro (¬ 1.855,00), Het vrijgekomen bedrag wordt overgeboekt naar beschikbare reserves. -

4. Vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap driehonderd zevenentachtigduizend zevenhonderd zesenveertig euro veertien cent (¬ 387.746,14) bedragen, te weten:

Voor-

6ehoUden

aan het

Bèlgísch

Staafblad

Staats1iEd _ IfTOI72OI4 - Annexes du Moniteur belge

- eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) belaste reserves in het kapitaal,

- achtentwintigduizend euro (¬ 28.000,00) wettelijke reserves;

- tweehonderd achtennegentigduizend tweehonderd zesenveertig euro veertien cent (E 298.246,14)

zoals blijkt uit de jaarrekening 2011.

5. Vaststelling van het uitkeerbare bedrag.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen tweehonderd achtennegentigduizend tweehonderd zesenveertig euro veertien cent (¬ 298.246,14) bedraagt.

6. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van totaal tweehonderd achtennegentigduizend tweehonderd zesenveertig euro veertien cent (¬ 298.246,14), en dit in het kader van artikel 537 W1B.

Elke aandeelhouder verklaart het hem toekomende dividend, mits inhouding en doorstorting van tien procent roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal.

7. Opdracht aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering geeft opdracht aan het bestuursorgaan om het hen toekomende netto-dividend over te maken op een geblokkeerde rekening bij een bank, zodat deze een attest kan afleveren met het oog op de kapitaalverhoging.

B. Doelswiiziaing.

De vergadering verklaart kennis te hebben van de staat van actief en passief afgesloten op 30 september en van het verslag van het bestuursorgaan, gehecht aan deze akte, dat de doelswijziging verantwoordt en beslist het doel te wijzigen als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsmede het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en zo verder;

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordiging van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, en zo verder;

Adviesbureau voor het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

Overige zakelijke dienstverlening en bedrijvencentrum;

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

- Diensten inzake onroerende goederen;

- Projectontwikkeling voor de bouw of renovatie van appartementen, woningen, kantoren en alle soorten bedrijfsgebouwen;

Financiële leasing;

Uitwerken van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw, het verkeer, klimaatbeheersing, koeltechniek, akoestiek, energie, elektriciteit, elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, en zo verder;

- Verhuur en exploitatie van onroerende goederen;

Verhuur transportmiddelen (personenauto's, vrachtwagens, schepen, luchtvaartuigen,

en dergelijke);

Privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische

vorming;

Patrimoniumvennootschap en beheer van onroerende goederen;

- Tussenpersoon in de handel;

- Publiciteitsonderneming;

Studie- organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale',

aangelegenheden;

Verhuring van divers roerend materiaal;

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

- De vennootschap mag zich borg stellen voor elke andere natuurlijke of rechtspersoon - De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel

nastreven, ook aanverwant, of die die verwezenlijking van het maatschappelijk doel

vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel.

9. Ontslag en décharge aan de raad van bestuur en benoeming nieuwe zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Filip Van Oeckel en mevrouw Mieke Bouquillon, beiden voornoemd, als bestuurders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hem algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAN INVEST' wordt benoemd : de heer Filip Van Oeckel, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, die aanvaardt,

10. Vaststelling van de nieuwe statuten.

De vergadering beslist éénparig de statuten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met voormelde beslissingen, vast te leggen als volgt

A. Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met de benaming 'LAN INVEST'

De vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "LAN INVEST" bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering op 20 december 2013.

Artikel 2. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij verkrijgt evenwel pas rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ten griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 27 bus 341. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse en Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Voorbehouden aan het Belgisch StaatIblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

Verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsmede het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en zo verder;

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordiging van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, en zo verder;

Adviesbureau voor het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

Overige zakelijke dienstverlening en bedrijvencentrum;

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

Diensten inzake onroerende goederen;

Projectontwikkeling voor de bouw of renovatie van appartementen, woningen, kantoren en alle soorten bedrijfsgebouwen;

Financiële leasing;

Uitwerken van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw, het verkeer, klimaatbeheersing, koeltechniek, akoestiek, energie, elektriciteit, elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, en zo verder;

Verhuur en exploitatie van onroerende goederen;

Verhuur transportmiddelen (personenauto's, vrachtwagens, schepen, luchtvaartuigen, en dergelijke);

Privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming;

Patrimoniumvennootschap en beheer van onroerende goederen;

- Tussenpersoon in de handel;

Publiciteitsonderneming;

Studie- organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden;

Verhuring van divers roerend materiaal;

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor elke andere natuurlijke of rechtspersoon De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die die verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel. B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 205 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 11205de van het kapitaal.

Artikel 6. Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen de nieuwe aandelen het eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met als minimum vijftien dagen na het openstellen der inschrijving. Zowel de uitgifte zelf als de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan slechts warden ingeschreven door de in artikel 249 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7. Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan kan zij dit slechts mits te voldoen aan de voorwaarden gesteld voor een statutenwijziging en mits de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden ook gelijk worden behandeld en de oproeping tot de algemene vergadering het doel en de werkwijze der kapitaalvermindering vermeldt.

Artikel 8. De aandelen zijn op naam; zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatgb!ad

In de zetel van de vennootschap wordt overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen een aandelenregister gehouden, eventueel elektronisch.

Artikel 9. De andere beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden geregeld overeenkomstig de artikelen 232 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10. Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Artikel 11. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de zaakvoerder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 12. Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering met een gewone meerderheid beslist een vaste vergoeding toe te kennen, waarvan zij het bedrag jaarlijks vaststelt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 1.3. ledere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Toezicht

Artikel 14. Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap en kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, zal er geen commissaris: benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

E. Algemene vergadering

Artikel 15. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering

genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van juni om 18.00 uur.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan op de dag en liet uur vermeld in de oproeping een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 16. De zaakvoerders en/of de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de vennoot individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vergaderingen zullen uitspraak doen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders en commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld, een en ander conform artikel 273 van het Wtboek van Vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, De houders van obligaties, warrants of certificaten mogen van die besluiten kennis nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(nad 11.1

Voor-

?Dehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artiikel 17. Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of . aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kunnen de eraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele ` persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Tot dan blijven de aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Indien een aandeel bezwaard is met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker.

F. Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling

Artikel 18. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden" de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 19. Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld:

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. Ontbinding - vereffening

Artikel 20. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon vcortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan, De zaakvoerders van de vennootschap die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, worden dan van rechtswege vereffenaars, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan echter ten allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 21. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief ten minste gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, zal artikel 332 van het Wetboek van Venncotschappen van toepassing zijn.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro zal artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen worden toegepast.

H. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel 22. Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid,

Artikel 23. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door

de enige vennoot alleen beslist, "

Artikel 24. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Artikel 25. Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap zoals bedoeld in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid.

Artikel 26. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 14 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

stadsblad

mad 11.1

Artikel 27. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. ln ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

t. Keuze van woonplaats

Artikel 28. Alle aandeelhouders, obligatiehouders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen , kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

J. Algemeen kader

Artikel 29. Voor al hetgeen in de statuten niet is voorzien verwijzen de oprichters naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

12. Machten aan de zaakvoerder.

de vergadering beslist éénparig alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen ' uit te voeren.

13. Volmacht.

Als lasthebber conform artikel 1984 en volgende Burgerlijk Wetboek, wordt aangesteld, BVBA Vanhuynegem Associates hier vertegenwoordigd door de heer Bart Apers, Mevrouw Sandra Devlaemynck of de heer Koen Elst, RPR Antwerpen 0466 871 391, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Ploraliënlaan 2 bus 1, die zijn volmacht heeft aanvaard, met recht van i indeplaatsstelling voor:

- de inschrijving, wijziging/verbetering, schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

- op te treden tegenover elk ondernemingsloket

- op te treden tegenover het sociaal secretariaat

- de ondertekening van alle publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

- de inschrijving, wijziging/verbetering, schrapping als BTW belastingplichtige

- op te treden tegenover alle overheidsdiensten, of private en publiekrechtelijke instellingen,

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen en te verdedigen en in haar naam en voor haar

rekening alle gevraagde stukken voor te leggen alsmede bindend te antwoorden op aile mondeling

en schriftelijke vragen, plus het bindend ondertekenen van de correctieopgaven,

akkoordverklaringen, dadingen of de andere stukken.

- op te treden tegenover het Sociaal Verzekeringsfonds voor zelfstandige

- Ten behoeve van het bestuur der Posterijen, Buurtspoorwegen, vervoer- en besteldiensten,

voor aile zendingen aan de oprichters, zaakvoerders, bestuurders of hun aangestelden.

Huidige lastgeving vernietigt en vervangt alle voorgaande en is geldig tot de herroeping ervan.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 27.08.2013 13463-0262-014
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 17.07.2012 12298-0184-014
17/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0478.866.828

Benaming (voluit) : Lan Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kronenburgstraat 27 bus 341

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Tekst -

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering

geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 30 december 2011 blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met:: eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) om het te brengen van tweehonderd;; i tachtigduizend euro (¬ 280.000,00) euro tot driehonderd eenenveertigduizend vijfhonderd euro (Ei! 341.500,00) door incorporatie van de bestaande reserves ten belope van voormeld bedrag zonder;; creatie van nieuwe aandelen.

2. Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen meti

tweehonderd tachtigduizend euro (¬ 280.000,00) om het te brengen van driehonderdti:

eenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 341.500,00) tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ ' 61.500,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van;: aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in hete' maatschappelijk vermogen.

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het gestorte kapitaal.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud en de draagwijdte van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake: reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de`; bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste;; kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet vervallen zijn.;; De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van; de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven:' bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben; gekregen.

De vergadering beslist aldus het op deze manier vrijgekomen kapitaal voorlopig niet uit te keren ' aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van;' ; minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in dei bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en geeft de zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te'

handelen als naar recht. "

3. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerde

effecten.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering om de aandelen aan toonder om te' zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten, naar keuze van de aandeelhouder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

I1I VII VIIVIVIIII IIII

ase3*

b

E SI

Neergelegd ter griffie von de t?echl_.

o.

val} {e; .

05 JAN. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

gehouden op het kantoor van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandeelhouders verklaren hun aandelen voorafgaandelijk dezer overhandigd te hebben

aan de raad van bestuur, hetgeen door de aanwezige bestuurders wordt erkend.

De bestaande aandelen zullen vernietigd worden door de raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen zal op de zetel van de

vennootschap een register van aandelen op naam worden gehouden.

4. Regeling vaste vertegenwoordiger.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering een regeling te treffen met betrekking

tot de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek

van vennootschappen.

5. Voorzien van de mogelijkheid om de vergadering te verdagen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de mogelijkheid te voorzien voor de

raad van bestuur om de algemene vergadering te verdagen.

6. Voorzien van de mogeliikheid tot schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de mogelijkheid te voorzien voor de i

algemene vergadering om schriftelijk besluiten te nemen.

7. Wijziging externe vertegenwoordiging.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering dat de vennootschap ten aanzien van

derden geldig vertegenwoordigd zal warden door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

8. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de

vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen als volgt

A. Naam  duur  zetel  doel

ARTIKEL 1

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de

naam "LAN INVEST".

ARTIKEL 2

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene

; vergadering, beraadslagende op de wijze voorzien voor een statutenwijziging, tenzij het vermogen

van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal. In dit laatste geval kan de

vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde

gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 27 bus

341

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse en Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de Raad van Bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, opslagplaatsen, verkoopplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL 4

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica;

Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen; Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, inclusief onroerende;

Het optreden als tussenperson in de handel en het transport, het optreden als verzekeringsagent.

De vennootschap mag in België en in het buitenland commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende, verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbréng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doe! voor dat van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

B. Kapitaal en aandelen

ARTIKEL 5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 205 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van één/205de van het kapitaal.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder. De aandeelhouders kunnen op elk ogenblik en op hun kosten de omzetting verzoeken van hun aandelen in een andere aandelensoort voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

In de zetel van de vennootschap wordt overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen een register van de aandelen op naam gehouden.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt.

ARTIKEL 7

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de Raad van Bestuur opgevraagd op een door hem te', bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van de rekening waarop de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door ; overschrijving of storting dient te warden gedaan. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat E tijdstip geldende wettelijke rentevoet, verhoogd met vijf ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de Raad van Bestuur worden gedaan.

ARTIKEL 8

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering

met inachtname van de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging en overeenkomstig artikel

581 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

ARTIKEL 9

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste

drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een

algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur

van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door een besluit door de algemene vergadering

genomen met gewone meerderheid worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de'

Raad.

ARTIKEL 10

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat

redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om

voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende

bijeenkomst deze aanstelling bekrachtigen.

De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

ARTIKEL 11

De Raad van Bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en eventueel één of meer

ondervoorzitters.

Bij gebrek hieraan zullen de functies van voorzitter uitgeoefend worden door de oudste in'

jaren aanwezige bestuurder.

ARTIKEL 12

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Raad van Bestuur vergadert na de oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

ARTIKEL 13

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

" Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. ; Wanneer de Raad van Bestuur slechts uit twee leden bestaat houdt deze bepaling van

rechtswege op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax, e-mail of ander elektronisch

bericht volmacht geven aan één van zijn collega's van de Raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van zijn Raad vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

ARTIKEL 14

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft een tegenstrijdig belang van vermogenrechtelijke aard heeft dat in strijd is met het belang van de vennootschap, dient de procedure vermeld in artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen te worden gevolgd.

ARTIKEL 15

De bestuurders zullen hun ambt kosteloos uitoefenen, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid.

ARTIKEL 16

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in een proces-verbaal ondertekend door ten minste de meerderheid der leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen en ingeschreven of ingebonden in een bijzonder register.

De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

ARTIKEL 17

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd-bestuurder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de gedelegeerd bestuurder tevens de vaste

" vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL 18

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde', rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap als gewone lasthebbers binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 19

De bestuurders kunnen niet persoonlijk aangesproken worden voor de verbintenissen van f de vennootschap. Overeenkomstig de voorschriften van artikel 527 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en het gemene recht zijn zij tegenover de vennootschap en tegenover derden verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

D. Toezicht

ARTIKEL 20

Iedere aandeelhouder heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in de artikels 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

"

E. Algemene vergadering

ARTIKEL 21 "

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van juni om 18.00 uur.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende

" werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping een bijzondere algemene

" vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid

die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt "

-

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vernield in de oproeping ook een buitengewone

algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te

beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden

in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 22

De Raad van Bestuur en/of iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone als

" een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De Raad van Bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 23

"

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de aandeelhouder individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

ARTIKEL 24"

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur heeft het recht elke algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen.

Zulk een verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Aandeelhouders die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen. worden tot de'. volgende vergadering toegelaten mits zij de door de statuten of oproepingsbrieven bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

Op de tweede vergadering wordt definitief beslist over de uitgestelde agendapunten. ARTIKEL 26

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten mogen van die'. besluiten kennis nemen.

ARTIKEL 27

Onverminderd artikel 544 van het Wetboek van Vennootschappen geeft, op voorwaarde dat de aandelen gelijke waarde hebben, ieder aandeel recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de ; gevallen bepaald in artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 28

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening" van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, of indien deze aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen de eraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle ; gerechtigden.

Tot dan blijven de aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

F. Inventaris  jaarrekening  reserve  winstverdeling

ARTIKEL 29

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

ARTIKEL 30

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

" - vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De Raad van Bestuur mag op haar eigen verantwoordelijkheid en met in achtname van de regels gesteld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen dat interimdividenden zullen worden uitgekeerd in afkorting van de hoger bedoelde netto-winstverdeling.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van die interimdividenden en de datum der uitbetalingen, welke in de loop zelf van het boekjaar mogen geschieden.

G. Ontbinding  vereffening

ARTIKEL 31

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon ` voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. De bestuurders van de vennootschap die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, worden dan van rechtswege vereffenaars, onder j voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan echter ten allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

H. Keuze van woonplaats

ARTIKEL 32

Voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft, wordt ieder aandeelhouder, ', obligatiehouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar die geen door de vennootschap officieel gekende en in België gelegen woonplaats bezit, beschouwd als hebbende domiciliekeuze gedaan ten maatschappelijke zetel.

" I. Algemeen kader

ARTIKEL 33

Voor al hetgeen in de statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine GOOSSENS.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 29.08.2011 11474-0474-015
28/07/2011
ÿþ [UM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

in

Vi beh. aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*iiiieaes"

ter sN'lil?~~ ,1 ~ ~'j,e,, mudoa~l~

~

F. I:+4~~pL~~e 1

Griffie 1 5 JULI Z011

Ondernemingsnr 0478.866.828 Benaming

(voluit) : LAN INVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kronenburgstraat 27 bus 341 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

Uittreksel van het verslag van de algemene vergadering van 30 juni 2011:

De vergadering beslist unaniem om Netconnect BVBA, met als maatschappelijke zetel te Pulsebaan 52 te 2242 Pulderbos met als vaste vertegenwoordiger de heer Kurt Cavens, woonachtig te Oostakker 10a te 2290; Vorselaar te ontslaan per heden.

Van Oeckel Filip

Gedelegeerd bestuurder

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 27.08.2010 10452-0317-014
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 28.08.2009 09667-0290-015
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 28.08.2008 08635-0315-013
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 29.08.2007 07624-0324-013
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 18.08.2006 06642-5236-014
15/12/2005 : TU094469
07/07/2005 : TU094469
07/10/2004 : TU094469
26/08/2004 : TU094469
13/08/2003 : TU094469
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 19.08.2015 15442-0363-014

Coordonnées
LAN INVEST

Adresse
KRONENBURGSTRAAT 27, BUS 341 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande